- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
tecrübeli anneler size yine bi sorum var benim çocuklar uyumuyo yaa gündüz 15 dakika 20 dakika en fazla yarım saat uyuyolar uyandıklarında sanki 3 saat uyumuş gibiler normal mi bu ya benim bildiğim 1 saat den fazla uyumaları gerekmiyo mu?
bende geçen sene bugün tedavi için antalyaya gidiyodum bu saatlerde 24 kasımdada tedaviye başlanılmıştı...
benimde 12 tane kalmış çocuklarımın dondurulmuş kardeşleri:))
men geldim....çocukları uyuttum ..onlar uyurken en iyi yapılacak iş duş almaktı..onu yaptım...çıkmama 5 dk.kala ağlama sesi..aliş uyanmış...neyseki ömeri uyandırmadan giyindim çamaşır yerleştirdim...ömer kalktı..çamaşırı topladım balkondan...ksepetle bıraktım kapalı balkona...sonrada nohutu attım ocağa....evi süpürdüm....çocuklara çorba içireceğim..sonra ben yerim...
şu viks işini yapaym aksama...
kızlar ben 6 ayda mercimek çorbası verdim...gaz vs. yapmadı....siz isterseniz..pirinc,irmik,soğan sarımsak koyun
hituci cnm ilk ek gıdam kavonoz meyvesi elma ve havuçtu...3 gün elma 3gün havuç verdim....ve pirinç muhallebisi verdim...
hıtucı canım arkadasım ben meyve puresı ıle basladım ııde ettım sanırım bılemıorum ama :)
bu arada bnm bu oglum benı cıldırtıp rahatlıcak sanırım ya mama verıorum 150 cc meyve puresı verıorum su hazır suda yapılan muhallebılerden verıorum 150 cc bunların hepsını 2 saat ıcınde yapıorum altını alıorum gazını alıorum ama devamlı aglıor ya anlamadım cokta uzuluorum vede sınırlerım yıpranıo ne derdı olabılır lutfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benı sorarsanız ben bunalım takılıorum kızımsız
canım 2 saatte mi yiyo hem mamayı hem muhallebiyi?
antalya tüp bebekde online işlemler var ordan bakabiliyorum kaç taneymiş kaç tane kalmış hangi gün ne işlem olmuş ordan baktım:))ama dondurucu olayı güzeldi:))
erenzeyno çatlatırsın çocuğu ne yapıyon o kadar yedirme bence teyzemin torunu fransada 7 aylık doktor 140 cc vereceksin demiş onu duyunca acaba çok mu veriyorum diyorum obez olmalarından da korkuyorum geceleri 4 saatte 120 içiyo benimkiler halbuki
ewet doymuodur dıye verıorum sussun dıe ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?