Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

benimkilerde 10 dk uyuyup 5 saat uyudum sananlardan malesef...

gecensene bugün benim yumurtalar toplanmıştı.. hey gidi günler...... şimdi büyüdülerde beni sinir bile ediyolar :)

ben ilk havuç suyu verdim katı meyve sıkacağında sıkıp 3 gün verdim sonra elma suyu elma püresi yoğurt geceleride aptamilin su ile hazırlanan gece muhallebilerini veriyorum

bende geçen sene bugün tedavi için antalyaya gidiyodum bu saatlerde 24 kasımdada tedaviye başlanılmıştı...

bende 11 kasımda başlamıştım. 26 kasım arefe günü bebişler transfer edilmişti....... ne günlerdi yaaa... bizim halen 12 tane dondurulmuşumuz var :)

men geldim....çocukları uyuttum ..onlar uyurken en iyi yapılacak iş duş almaktı..onu yaptım...çıkmama 5 dk.kala ağlama sesi..aliş uyanmış...neyseki ömeri uyandırmadan giyindim çamaşır yerleştirdim...ömer kalktı..çamaşırı topladım balkondan...ksepetle bıraktım kapalı balkona...sonrada nohutu attım ocağa....evi süpürdüm....çocuklara çorba içireceğim..sonra ben yerim...

şu viks işini yapaym aksama...

kızlar ben 6 ayda mercimek çorbası verdim...gaz vs. yapmadı....siz isterseniz..pirinc,irmik,soğan sarımsak koyun

hituci cnm ilk ek gıdam kavonoz meyvesi elma ve havuçtu...3 gün elma 3gün havuç verdim....ve pirinç muhallebisi verdim...

hıtucı canım arkadasım ben meyve puresı ıle basladım ııde ettım sanırım bılemıorum ama :)
bu arada bnm bu oglum benı cıldırtıp rahatlıcak sanırım ya mama verıorum 150 cc meyve puresı verıorum su hazır suda yapılan muhallebılerden verıorum 150 cc bunların hepsını 2 saat ıcınde yapıorum altını alıorum gazını alıorum ama devamlı aglıor ya anlamadım cokta uzuluorum vede sınırlerım yıpranıo ne derdı olabılır lutfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benı sorarsanız ben bunalım takılıorum kızımsız

ne güzel canım işlerin büyük bi kısmını halletmişsin.

benimde bugn yaptığım en iyi şey duş almak oldu. tam çıkacakken cansu uyandı.. başımdaki turkuaz havluyu görünce biraz korktu :)))

canım 2 saatte mi yiyo hem mamayı hem muhallebiyi?

antalya tüp bebekde online işlemler var ordan bakabiliyorum kaç taneymiş kaç tane kalmış hangi gün ne işlem olmuş ordan baktım:))ama dondurucu olayı güzeldi:))

erenzeyno çatlatırsın çocuğu ne yapıyon o kadar yedirme bence teyzemin torunu fransada 7 aylık doktor 140 cc vereceksin demiş onu duyunca acaba çok mu veriyorum diyorum obez olmalarından da korkuyorum geceleri 4 saatte 120 içiyo benimkiler halbuki

antalya tüp bebekde online işlemler var ordan bakabiliyorum kaç taneymiş kaç tane kalmış hangi gün ne işlem olmuş ordan baktım:))ama dondurucu olayı güzeldi:))

:)) ben hiç sormadım daha akibetlerini. 5 sene saklıycaklarını biliyorum sadece.. aman allahım elimizdekilere sağlık ve uzun ömürler versin. düşünmüyom ben.. iliklerime kadar doydummmm :)

qayy ben 150 verıorum bırde doymuormu dıye verıorum devamlı aglıo sımdı yoruldu sızdı gene baslıcak sanırım mıkırıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…