ayşenur maşallah oğluşuna toparlanmışta sürünürmüş yerim ben onu
wonenlove hosgldn cnm ..
guzel tarof hemn yaziyrm tskler..
ayşenur senin ameliyat yerin mikrop kapmış olmasın? benim ilk günden itibaren ameliyat yerimden ne kan geldi ne iltihap, hatta şimdi iz bile belli belirsiz kaldı neredeyse. kesinlikle doktora git. ya kızlar benim de kanamam hala bitmedi bugün 49.gün. 40. gün bitmiş gibiydi, 41'de taze kan geldi bayaa regl oldum sandım ama sonra çok abartı devam etmedi. sizin ne kadar sürmüştü kanamanız?
bir de arkadaş oyun halısı verdi de, ne zaman anlıyor bebişler ondan, nekkadar olması gerekir ne dersiniz?
Fatoşcum kızların çoook tatlı olmuş maşallah
dırım, medine saolun kızlar hoşbulduk :) yine burada olmak güzel. bizim bakıcı diyorki gaz yapan yemeklere bir tutam kimyon atarsak gaz yapmaz ve beboyu rahatsız etmezmiş. cesaret edersem bi deniycem bakalım. ya kızlar geçen acı pide yedim, bebişi bayaa rahatsız etti sanırımmm, çok üzüldümm
yimeğimizi yedik geldim....artık yer sofrası kuruyoruz...çocuklar kaşık çatal kullanmasada elleri ile yiyorlar...
bugün nohut pilav yediler...
ilkindide kaşar kestim ellerine verdim...birer grisini ile yediler...
bugecede irmikili muhallebi yapacağım..sütle bakimm yiyeceklermii
Kızlar sonunda resimleri yüklemeyi başarabildim İnşallah..
ayşenur senin ameliyat yerin mikrop kapmış olmasın? benim ilk günden itibaren ameliyat yerimden ne kan geldi ne iltihap, hatta şimdi iz bile belli belirsiz kaldı neredeyse. kesinlikle doktora git. ya kızlar benim de kanamam hala bitmedi bugün 49.gün. 40. gün bitmiş gibiydi, 41'de taze kan geldi bayaa regl oldum sandım ama sonra çok abartı devam etmedi. sizin ne kadar sürmüştü kanamanız?
bir de arkadaş oyun halısı verdi de, ne zaman anlıyor bebişler ondan, nekkadar olması gerekir ne dersiniz?
Fatoşcum kızların çoook tatlı olmuş maşallah
dırım, medine saolun kızlar hoşbulduk :) yine burada olmak güzel. bizim bakıcı diyorki gaz yapan yemeklere bir tutam kimyon atarsak gaz yapmaz ve beboyu rahatsız etmezmiş. cesaret edersem bi deniycem bakalım. ya kızlar geçen acı pide yedim, bebişi bayaa rahatsız etti sanırımmm, çok üzüldümm
Firdoscum tam süt sağıyordum 30 cc sağdım makina bozuldu,ne yaptıysak çalışmadı.Eşim apar topar almaya gitti.Lansinoh almış güzel çekti valla.
Dırımcım merhaba canım.Nasılsın?
Yavrukirpi hoşgeldin tatlım.....Nerelerdesin ya.....
ERENZEYNO senin kesinlikle dr.gitmen gerekiyor.Yaran açılmış olabilir,yada mikrop kapmış olabilir....
biz de yer sofrası kurmaya başladık bu aralar..sıpalar anakucağında,herhangi bir durum olduğunda müdahale etmesi daha kolay oluyor...
Kızlar sonunda resimleri yüklemeyi başarabildim İnşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?