Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

merhaba bayanlar.......fatoşş facedende baktım kızlara başallahh valla...

artvinli merhaba cnm...

nero cnm mercimek çorbası şöyle yaptım 2 kaşık mercimek 1kaşık pirinç,bir patates,bir havuç,bir küçük boy soğan,zeytinyağ ve kıyma yada kuzu eti koydum..bunları düdüklü tencereye atıyordum...10 dk.pişiyor...eti önceden haşlayıp buzluğa koyuyordum cnm..çorba yaptıkca içine atıyordum bir meyve kavonozu kadar.daha sonra brokoli,yazdan bezelye,tazefasulye,irmiik,bulgur,karnıbahar arttırdım cnm yemekleriii

kirpoşşşşş hoşgeldinnnnnnnnnn

nohuttt ,pilav var menude salata yapmaya üşeniyorum...yoğurt var..

ben sma yi11.5 aliyorum sahibinden falan

kirpi hosgeldin cnm

eren coj tatli masaallah. benim yaram aciyo ama kanama faln yok cnm senin doktora gitmen gerek

ayşenur senin ameliyat yerin mikrop kapmış olmasın? benim ilk günden itibaren ameliyat yerimden ne kan geldi ne iltihap, hatta şimdi iz bile belli belirsiz kaldı neredeyse. kesinlikle doktora git. ya kızlar benim de kanamam hala bitmedi bugün 49.gün. 40. gün bitmiş gibiydi, 41'de taze kan geldi bayaa regl oldum sandım ama sonra çok abartı devam etmedi. sizin ne kadar sürmüştü kanamanız?
bir de arkadaş oyun halısı verdi de, ne zaman anlıyor bebişler ondan, nekkadar olması gerekir ne dersiniz?
Fatoşcum kızların çoook tatlı olmuş maşallah
dırım, medine saolun kızlar hoşbulduk :) yine burada olmak güzel. bizim bakıcı diyorki gaz yapan yemeklere bir tutam kimyon atarsak gaz yapmaz ve beboyu rahatsız etmezmiş. cesaret edersem bi deniycem bakalım. ya kızlar geçen acı pide yedim, bebişi bayaa rahatsız etti sanırımmm, çok üzüldümm

Firdoscum tam süt sağıyordum 30 cc sağdım makina bozuldu,ne yaptıysak çalışmadı.Eşim apar topar almaya gitti.Lansinoh almış güzel çekti valla.

Dırımcım merhaba canım.Nasılsın?

Yavrukirpi hoşgeldin tatlım.....Nerelerdesin ya.....

ERENZEYNO senin kesinlikle dr.gitmen gerekiyor.Yaran açılmış olabilir,yada mikrop kapmış olabilir....

canm evet kimyon gazı alır.....oyun halısı için çok erken cnm 3-4 aylarda koymaya başlaa

yimeğimizi yedik geldim....artık yer sofrası kuruyoruz...çocuklar kaşık çatal kullanmasada elleri ile yiyorlar...
bugün nohut pilav yediler...

ilkindide kaşar kestim ellerine verdim...birer grisini ile yediler...
bugecede irmikili muhallebi yapacağım..sütle bakimm yiyeceklermii

off cocukları kıme bırakıp gıdecem allahım bana yardım et ne zaman dr a gıdıcek olsam cocukları bırakıcak kımsem olmadı bulamadım gıdemedım ama yaram kıpkırmızı gezıorum bole kan kırmızısı oldu bazen cok yanıo ve morarıo kan sızıo ıltıhap desenız asırıı ve yesıl renklı

benim loğusa kanamam 70 gün civarı sürmüştü yavrukirpi..yani illa standart 40 gün olucak diye bir şey yokmuş...dr a gittim,anormal bir durum görünmedi..aralığın 2 sinde 6 ay dolucak doğum yapalı,adet görmüyorum henüz..

erenzeynocum,mikrop kapmış olabilirsin,dr. a görün bence de...

biz de yer sofrası kurmaya başladık bu aralar..sıpalar anakucağında,herhangi bir durum olduğunda müdahale etmesi daha kolay oluyor...

Kızlar sonunda resimleri yüklemeyi başarabildim İnşallah..

Eklentiler

• $PB160504.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $PB200583.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $PB200551.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 19
  • $PB200595.webp
    19 KB · Görüntüleme: 27

cokkk tatlısınız allah nazarlaredan korusun sızı emı masallahh

canım bnmkıde 50 kusur gun surmustu ıllakı 40 olmuo canım bende dogum yapalı 5 ay oldu ılk 2 ay vaktınde adet oldum son 2 aydır adet gormedım belkı 6 aydan sonra duzelır
ama sne merak etme normal cnm

sanırfım haklısınızda ıste nasıl bakalım bakalım

Burcu,Ayşenur sağolun kızlar..pasta kestiğimiz gün yani 6.aymızda resimde eklediğim çikolatalardan dağıttık,az kişiydik zaten...güzel oldu,darısı başınza kızlar:)

Ayşenur canım acilen doktora git,sakın ihmal etme..

firdosum,çok tatlısınız maşallah..adım altta yazıyor ama o an pc başında olmayabiliyorum,yazamıyorum,kusura bakmayın..

biz de yer sofrası kurmaya başladık bu aralar..sıpalar anakucağında,herhangi bir durum olduğunda müdahale etmesi daha kolay oluyor...

maşallah firdos cnm....

almina cnm eşim hiç yerde oturamazdı şimdi çok zevkle oturuyor....çocuklarda sofrayı bekliyor

kızlar iş teklifi aldımmmm.....hamiiş olan bir arkadaşım benim işimi yapıyor..ayda 1500 tl maaş alıyor 8 nisana doğum demiş doktor...bana gelip en az 2 ay en fazla 4 ay çalşırmısın dedi.....eşimle annemle konuşayım dedim...eşim annen bakarsa 2 ay haftada5 gün annede kalırız dedi...h.sonu eve geçeriz...annenlerin faturasın öder 300 tl de para veririz dedi..ama annem kabul etmedi açıkcası üzüldüm ne iyi gelirdi bu para...ayda 1000 elime kalırdı 500 annelere giderdi....kısmet iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…