Burcu,Ayşenur sağolun kızlar..pasta kestiğimiz gün yani 6.aymızda resimde eklediğim çikolatalardan dağıttık,az kişiydik zaten...güzel oldu,darısı başınza kızlar:)
Ayşenur canım acilen doktora git,sakın ihmal etme..
kızlar iş teklifi aldımmmm.....hamiiş olan bir arkadaşım benim işimi yapıyor..ayda 1500 tl maaş alıyor 8 nisana doğum demiş doktor...bana gelip en az 2 ay en fazla 4 ay çalşırmısın dedi.....eşimle annemle konuşayım dedim...eşim annen bakarsa 2 ay haftada5 gün annede kalırız dedi...h.sonu eve geçeriz...annenlerin faturasın öder 300 tl de para veririz dedi..ama annem kabul etmediaçıkcası üzüldüm ne iyi gelirdi bu para...ayda 1000 elime kalırdı 500 annelere giderdi....kısmet iştee
off cocukları kıme bırakıp gıdecem allahım bana yardım et ne zaman dr a gıdıcek olsam cocukları bırakıcak kımsem olmadı bulamadım gıdemedım ama yaram kıpkırmızı gezıorum bole kan kırmızısı oldu bazen cok yanıo ve morarıo kan sızıo ıltıhap desenız asırıı ve yesıl renklı
cnm temızlıgıme cok dıkkat edıorum pudra dokuporum kuru olsun dıye arada bır hatta sık sık karsılasıorum bu durumlacanım bu ihmale gelecek bir durum değil...tedavi edilmezse kötü şeylere sebep olabilir...en kısa zamanda doktora görün derim....şimdilik o bölgeyi temiz ve kuru tutmaya çalış ama sana antibiyotik başlamak lazım...
ayşenur senin ameliyat yerin mikrop kapmış olmasın? benim ilk günden itibaren ameliyat yerimden ne kan geldi ne iltihap, hatta şimdi iz bile belli belirsiz kaldı neredeyse. kesinlikle doktora git. ya kızlar benim de kanamam hala bitmedi bugün 49.gün. 40. gün bitmiş gibiydi, 41'de taze kan geldi bayaa regl oldum sandım ama sonra çok abartı devam etmedi. sizin ne kadar sürmüştü kanamanız?
bir de arkadaş oyun halısı verdi de, ne zaman anlıyor bebişler ondan, nekkadar olması gerekir ne dersiniz?
Fatoşcum kızların çoook tatlı olmuş maşallah
dırım, medine saolun kızlar hoşbulduk :) yine burada olmak güzel. bizim bakıcı diyorki gaz yapan yemeklere bir tutam kimyon atarsak gaz yapmaz ve beboyu rahatsız etmezmiş. cesaret edersem bi deniycem bakalım. ya kızlar geçen acı pide yedim, bebişi bayaa rahatsız etti sanırımmm, çok üzüldümm
cnm temızlıgıme cok dıkkat edıorum pudra dokuporum kuru olsun dıye arada bır hatta sık sık karsılasıorum bu durumla
canım üzüldüm senin adına...zorla insan annesine bile birşey yaptıramıyor....Allah eşlerimizi eksik etmesin başımızdan...bende en geç Mayıs ta başlamayı düşünüyorum....o zaman 14 aylık olacaklar inşallah.....
herkess osmana kilittt bende izliyomm ama burayada bakıyom...
şimşek çakıyorr yawww havaa fenaaa benim havam baharrr amaa
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar.........
Bugün evimize geldik çok şükür.....Daha hiç bir yere gitmem diyorum ama ne eşim nede ben akıllanıyoruz.........Aradan zaman geçince herşeyi unutuyoruz...
FİRDOS maşallah oğluşuna emeklemeye başlamış.......ALMİNACIM senin oğluşunada maşallah hareketler başlamış.Kızının kilo kaybı için üzüldüm inşallah önemli birşey yoktur.
Kızlar yağızla sizin bebişlerin arasında çok fark yok.Yağız daha dönemiyor,yüz üstü yatırınca arada canı isterse sırt üstü dönüyor,yüz üstüyken geri geri sürünüyor.dr.buda bir emekleme şeklidir dedi.Birde artık değişik sesler çıkarmaya başladı,bazen 10 dk.hiç durmadan sesler çıkartıyor.Birde diş hazırlığımız başlamış eller sürekli ağızda salya dolu heryerimiz.
Her bebek kendine özeldir biliyorum ama insan kıyaslamadanda yapamıyor işte.
DIRIM canım annene şaşırdım inanki,eşin ne kadar anlayışlı davranmış cazip teklifler yapmış.Annenden bana hiç birşey lazım değil siz rahat edin demesini beklerdim.....Zaten süreklide değilmiş çalışma durumun.Allah kimseye muhtaç etmesin hiç birimizi ya.
Cananı göremedim......Haberi olan varmı?
Seni böyle pozitif görmeyi özlemişim bee
asla pudra dökme...pudra yabancı cisim olarak algılanır ve enfeksiyonu arttırır...ben pc yi elime aldım cadılar zırlamaya başladı susturayım dönerim...
yapma ya uzun zamandır kullandım valla wsu dr ısını acıl halletmem lazım kuzularla beraber bene gıdeyım bsrı ya kılare dua edın kotu bısıy olmasın
kalkıp kanser olmusun demesın banasu gunler cok karamsarım kızımın yoklugundan olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?