Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

gıtmm lazım ewet bakalım babamız bısıler ayarlarsa

ınssss cnm bızde kutlarız yarı yasımızı darsı sı tam yasınmıza kuzum mucksss

canım üzüldüm senin adına...zorla insan annesine bile birşey yaptıramıyor....Allah eşlerimizi eksik etmesin başımızdan...bende en geç Mayıs ta başlamayı düşünüyorum....o zaman 14 aylık olacaklar inşallah.....

canım bu ihmale gelecek bir durum değil...tedavi edilmezse kötü şeylere sebep olabilir...en kısa zamanda doktora görün derim....şimdilik o bölgeyi temiz ve kuru tutmaya çalış ama sana antibiyotik başlamak lazım...

cnm temızlıgıme cok dıkkat edıorum pudra dokuporum kuru olsun dıye arada bır hatta sık sık karsılasıorum bu durumla

benimkide 65 gün sürdü canım...sonra 6 ay sonra regl oldum...doktora görünmüştüm bir sorun yok dedi...kimyon gazı alır, hatta piyasada kimyonlu rezene çaylarıda var...

cnm temızlıgıme cok dıkkat edıorum pudra dokuporum kuru olsun dıye arada bır hatta sık sık karsılasıorum bu durumla

asla pudra dökme...pudra yabancı cisim olarak algılanır ve enfeksiyonu arttırır...ben pc yi elime aldım cadılar zırlamaya başladı susturayım dönerim...

evet cnm malesef..gerçi benim çocuklarım çok yaramaz ben varken bile annem söylenip duruyor ama ....bi heves işte...

ben tasarımcıyım....3 senedirde elime sürmedim pc çizim için...şimdi eşimle konuştumda...eski işyerime gidip pratik yapayımmı dedim..olur dedi...program ingilizce idi ee ben pc çok iyi kullanıyordum..ama unuttumu diyede tereddüt ediyorum iştee...kısmett yanii

Herkese hayırlı geceler arkadaşlar.........

Bugün evimize geldik çok şükür.....Daha hiç bir yere gitmem diyorum ama ne eşim nede ben akıllanıyoruz.........Aradan zaman geçince herşeyi unutuyoruz...

FİRDOS maşallah oğluşuna emeklemeye başlamış.......ALMİNACIM senin oğluşunada maşallah hareketler başlamış.Kızının kilo kaybı için üzüldüm inşallah önemli birşey yoktur.

Kızlar yağızla sizin bebişlerin arasında çok fark yok.Yağız daha dönemiyor,yüz üstü yatırınca arada canı isterse sırt üstü dönüyor,yüz üstüyken geri geri sürünüyor.dr.buda bir emekleme şeklidir dedi.Birde artık değişik sesler çıkarmaya başladı,bazen 10 dk.hiç durmadan sesler çıkartıyor.Birde diş hazırlığımız başlamış eller sürekli ağızda salya dolu heryerimiz.
Her bebek kendine özeldir biliyorum ama insan kıyaslamadanda yapamıyor işte.

DIRIM canım annene şaşırdım inanki,eşin ne kadar anlayışlı davranmış cazip teklifler yapmış.Annenden bana hiç birşey lazım değil siz rahat edin demesini beklerdim.....Zaten süreklide değilmiş çalışma durumun.Allah kimseye muhtaç etmesin hiç birimizi ya.

Cananı göremedim......Haberi olan varmı?

herkess osmana kilittt bende izliyomm ama burayada bakıyom...
şimşek çakıyorr yawww havaa fenaaa benim havam baharrr amaa

canım annemi azdan çoktan biliyorsun..çekinerek olmaz dedi..benle bile bakarken oflanıyor poflanıyor...olsun ne yapalım rıskımızı yeriz bizde..
benim mesleğim var belki başka şekillerde bi iş bulurum...

cananla konuştuk bugün dün çocukları bırakıp görümcesine taksimde işleri varmış onları halletmişler sonrada görümcesine gitmişler..bugün bilmiyorum bişide yoktuu yani
kaynanası geldi yaa yoğundur belkii

asla pudra dökme...pudra yabancı cisim olarak algılanır ve enfeksiyonu arttırır...ben pc yi elime aldım cadılar zırlamaya başladı susturayım dönerim...

yapma ya uzun zamandır kullandım valla wsu dr ısını acıl halletmem lazım kuzularla beraber bene gıdeyım bsrı ya kılare dua edın kotu bısıy olmasın
kalkıp kanser olmusun demesın bana su gunler cok karamsarım kızımın yoklugundan olsa gerek

Valla sevindim şimdi....Bende eşime diyordum nasıl yapsak diye....

Çok makbule geçecekbu yatak valla canım benim.

osmanı izledim bebeklerimi doyuruyum yatıyorum bugün 2 oğlanla hastane beni çok yormuş sıkılmış limon gibiyim hem cılkı çıkmış hem ekşi
birsen iş iyi olurdu ama herşeyin hayırlısı bundada vardır bir hayır aliyle ömeri öp
ayşenur benim arkadaşımında öyle oldu iltihaplandı hastanede yattı kaç doz antibiyotik zor iyileşti bence ihmal etme

hepinizi ve kuzularınızı öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar

yok canım daha neler...yara yeri enfeksiyonu olmuş...antibiotikle geçer....ama ihmale gelmez...kızın içinse inşallah son ayrılığın olur...benim kızlarımı uyutmak için bile benden izin alırlar...ben biraz cadıyım da....şaka bir yana ben asla veremem mecburiyet hariç...kızlarımı çok kısa işlerim için bakan ablamıza ve annem hariç kimseye bırakmadım şimdiye kadar...

aranızda bal kabağı çorbasının tarifini bilen varmı? kızlara bal kabağı aldım yarın pişirmeyi düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…