Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

tuttum kopamazsın benim kapım açık cnm sana...gelll bize yaparz terasda mangalımızıı

iyi geceler
benimkiler gündüz 1 saat uyuduk diye uyanınca canımı çıkardılar. cemre susmak bilmedi tıkandı ağlamaktan. rahatlarmıki diye 11 de duş aldırdım. 12 de uyudu. sonra karnını doyurdum. cansuyuda babası sallıyo şimdi. bende humana çayı yaptım size bi bakim dedim...

fatoşçum benimkilerde aynı şeyi yaptılar bana 1 saat uyuyup 11 re kadar çıldırdılar . sabah kaçta kalkıyor seninkiler

gece gece uykum kacti.

bizimkiler 12:30da uyudu esimle film izledim bulasik makinasi camasir makinasi derken uyku falan kalmadi

Firdos canim ogretmenler gunun kutlu olsun ...f

günaydın sabahın köründe yine uyandık.. kankam gelcek bugün onu bekliyorum kahvaltıya.

firdoscum öğretmenler günün kutlu olsun canım.. en kutsal görevlerden biri bu hele seninki daha özel...

günaydın herkese hayırlı sabahlar....
tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun...benim gibi atanamayanlarında ((

günaydın herkeze .

nasıl olduysa ben bu saatte fırsat bulup nete girdim .şükür kuzular gece iyi uyudular 7 ekadar iki kere kalktılar inanamadım

yedidede babamızı kaldırdım 1,5 saatte o baktı ben biraz daha uyudum babamızı işe gönderdim .bide berkim daha

uykudan kalkmadı rekor kırdı resmen ama eli kulagındadır .hazır hepsi uyuyorken biraz ortalık toplayayım .

hepinizi öpüyorum.

öğretmenlerin öğretmenler gününüde kutluyorum

ya ben akşam bi sürü yazıdan alıntı yaparak okuya okuya gelmiştim ama hepsi gitmişti..
aklımda kalanları yazim bari.
firdoscum öncelikle öğretmenler gününü kutluyorum. 6. ay kutlama resimleriniz süper... maşallah...
erenzeyno benim sezeryan yerimdede öyle bişi olmadı. kanamam 80 gün sürmesine rağmen.
winstoncum bebişler çok tatlı maşallah..

kızlar uyanmak üzere yine gelmeye çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…