Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

merhaba hanımlar
6+6 sanırım bugun pazartesi ilk kez karşılaştık kesecıklerle çok şaşkınım halen üstumden atmaya çalışıyorum sızden destek almaya geldım
kafam karışık korkuyorum

merhaba hanımlar
6+6 sanırım bugun pazartesi ilk kez karşılaştık kesecıklerle çok şaşkınım halen üstumden atmaya çalışıyorum sızden destek almaya geldım
kafam karışık korkuyorum

hayırlı evlat olmayı nasip etsin allah huysuz alışırsın zamanla:))

sağol canım amin allah sızınkılere sağlık versın
yalnız bişe sorcam
ilk öğrendığınızde ne hıssettınız korkmadınızmı
bn çok korktum eyvah dedım doğrsu ağladım bıle nası olcka dıye sonra da içim sızladı böyle düşündüğüm için
bugun daha ıyıyım çok şükür

huysuz allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.benimde ilk duyduğumda tam tamına dördüzdü bende senin gibiydim ama alışıyorsun zamanla ve ne kadar ayrıcalıklı biri olduğunu anlayıp zevkini çıkarmaya başlıyorsun hayatın

kızlar bugün bizim günümüz..geçmişe baktım,öğretmenler günümü kutlayan herkese çoook teşekkürler..ben bugün gelemem artık sanırım.akşama okulumuzun programı var.herkesi çoook öptümmm..

slm öncelikle hayırlı olsun. sağlıklı bi gebelik geçirirsin inş.
benim bhcg çok yüksek değildi. dr tek bebek demişti. ikiz olduğunu öğrenince şok oldum. 1 hafta kendime gelemedim. ama sonrada allahım ikisinede bişi olmasın sağlıkla alayım kucağıma diye dua ettim. sende alışırsın merak etme canım...

huysuz canım hoşgeldin aramıza...bugün daha iyi olmana sevindim bende seni merak ediyordum.
arkadaşlarında dediği gibi çok ayrıcalıklı ve güzel bi duygu ikiz annesi olmak.sende göreceksin zamanla.
hayırlısıyla sağlıkla zamannında kucağına alırsın inşaallah.
doruk kızların çorabı patiği ayağında durmuyor yazmıştın ben patikli pantolon giydiriyorum öyle olunca.
erenzeyno cnaım bugün nasılsın?kızından haber varmı iyidir umarım.ve diğer herkesi öpüyorum umarın herkes iyidir...

Hituci canım seninde öğretmenler gününü kutlu olsun..ben atanmayı baz almıyorum öğretmenlikte,o aptal sınav kimsenini öğretmenliğini ölçemez zaten..

Huysuz hoşgeldin..en yeni annemiz sen olacaksın İnşallah..çok şanslısın çünkü ikiz bebeklerin olacak..bizler özel anneleriz unutma

teşekkür ederim firdoscum.haklısın bu aptal sınav bi ölçü değil aslında ama yinede 24 kasımlar buruk geçiyo

canım kızımı arıorum hergun cok ıyıymıs bıtanecık kızım bazen aglıormus ama genel olarak ııymıs merak etme emanetıne cok ıyı bakıorum dıo babannesı pazar gunu alıcam kızımı ole cok ozledımkı burnumda tutuyooo

cnm hamıleyken yeterınce yattım hastanede artık cekemem oraları allah aratmasın ama ne hastanelere dfusursun nede oralarsız etsın
kızı cok ama cok ozledımmmmmm erenın altını alırken hep ıkı bez alıorum mama yaparken ıkı bıberon hazırlıorum kızım var sanıorum ve cıpralex bıde tranko buskas ıısımlı ıkı ılac alıorum yoksa kafayı yıcek oluorum

öğretmenimmmmm ogretmenelr gunun kutlu olsunnn opuorum kuzumm senı
bana bır harf ogretenın 40 yıl kolesı olam tum ogretmenlerın ogretmenler gunu kutlu mutlu olsunn

kızlar nasılsınız bugun bebısler nasıllll keyıfler nasıllll kızımı aradım sımdı sesını duydum guluodu seslı guldu annesıne hıkır hıkır :))))

amanın nihayet gelebildim....isyan etmek istiyorum bu yoğunluğaaaaa.......:84::84::84:

yine sabah körü kalktılar 7.30 da ay bende kalktım sabah körü ev süpürdüm sildim zira sonraya bıraksam hep kalıyor...sonra karınlarını doyurdum hatunların...önce danaları sonra anaları kahvaltı.....sonra bir zahmet uydular hanfendiler yarım saat bende hemen yoğurt yaptım,arkasından çamaşır astım yine bu çamaşırda benim günlük iş potansiyelim oldu zuhahahaa....sonra kuzulara çorba,,ev topla biri uyndı biri uyudu....şimdi ancak oturdum valla mıçımın üstüne.....

çok komik benim kızlar ya hoppala için kavga ediyorlar..inci yi bindiriyorum ipek bağırıyo hoppalaya balkarak..ipeki koyuyorum inci ağlıyor...

firdos kuzum öğr günün kutlu olsun tatlım...

ay kuzum aşk olsun biz neciyiz anacığm gel buyurkapımız açık hayatım....

tam 7 aylik olduk kizlar ne cabuk gecti zaman
..
maşallah cnm çok hızlı valla zaman......

kızlar merhabalar.benimde ikizlerim geçen hafta 1 yaşını doldurdular.RABBİM hepimizin evladına uzun ömürler versin
allah uzun ömürler versin yeni yaşları kutlu olsun.....

merhaba hanımlar
kafam karışık korkuyorum
kardelenciğim hayırlı olsun allah tamamlasın sağlıkla.....

kızlar nasılsınız bugun bebısler nasıllll keyıfler nasıllll kızımı aradım sımdı sesını duydum guluodu seslı guldu annesıne hıkır hıkır :))))

cnm ya allah gülücüklerini eksik etmesin inşallah....

aminnnnnnnnnnnnnn

merhabalar ben geldim....
herkesee güzek birgün diliyorum...zira benim öleee...kuzular uslu dursun anneler yorulmasın...

huysuz hoşgeldin cnm...sıkıntılı bir 2 yıl sonunda son ümidimiz dediğimiz tüp bebek tedavisi ile hamiş kalınca
açıkcası..hiç korkmadım..ilk test sonucumu alınca kk daki bir arkadaşım değere göre ikiz dedi..15 günlük bekleme süresinde..
hep kaybetme duygusu içindeydim...doktora gidip sağlklı olduğunu ve 2 tane olduğunu öğrenince mutluluktan ağladım..
o heycan sonrasında hep kaybetme duygusuna bıraktı yerini...zorlu bir gebelikle gelen minik erkeklerim...hayatımda yaptığm..emekl verdiğim..uğruna çektiklerime değecek
kadar güzel şeyler...RABBİM hep mutluluklarnı yaşatsın hepimize...
sanada hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum..ve unutmaaa her zorluğa rağmen iikiz annesi olmak ayrıcalık :))

neroo kızzzzzzzz yerim o cadılarıııııııııııııı bigün kır zincirlerini bana gel kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…