huysuz hayirlisi olsun cnm cok guzel bir hamilelik gecirmen dilegiyle
hayırlı evlat olmayı nasip etsin allah huysuz alışırsın zamanla:))
sağol canım amin allah sızınkılere sağlık versın
yalnız bişe sorcam
ilk öğrendığınızde ne hıssettınız korkmadınızmı
bn çok korktum eyvah dedım doğrsu ağladım bıle nası olcka dıye sonra da içim sızladı böyle düşündüğüm için
bugun daha ıyıyım çok şükür
huysuz canım hoşgeldin aramıza...bugün daha iyi olmana sevindim bende seni merak ediyordum.
arkadaşlarında dediği gibi çok ayrıcalıklı ve güzel bi duygu ikiz annesi olmak.sende göreceksin zamanla.
hayırlısıyla sağlıkla zamannında kucağına alırsın inşaallah.
doruk kızların çorabı patiği ayağında durmuyor yazmıştın ben patikli pantolon giydiriyorum öyle olunca.
erenzeyno cnaım bugün nasılsın?kızından haber varmı iyidir umarım.ve diğer herkesi öpüyorum umarın herkes iyidir...
yok canım daha neler...yara yeri enfeksiyonu olmuş...antibiotikle geçer....ama ihmale gelmez...kızın içinse inşallah son ayrılığın olur...benim kızlarımı uyutmak için bile benden izin alırlar...ben biraz cadıyım da....şaka bir yana ben asla veremem mecburiyet hariç...kızlarımı çok kısa işlerim için bakan ablamıza ve annem hariç kimseye bırakmadım şimdiye kadar...
Hituci canım seninde öğretmenler gününü kutlu olsun..ben atanmayı baz almıyorum öğretmenlikte,o aptal sınav kimsenini öğretmenliğini ölçemez zaten..
Huysuz hoşgeldin..en yeni annemiz sen olacaksın İnşallah..çok şanslısın çünkü ikiz bebeklerin olacak..bizler özel anneleriz unutma
valla bir kaç aya gelecektim ama amcam vefatetti ordaki kapım kapandı o yüzden zor istanbul bana .
esasında çok özledim istanbulu amcamla kireçburnuna giderdik onun orda bir yeri vardı kurardı mangalı açardı rakısını
gece yarısına kadar muhabbet ederdik ama artık oda yok o güzel muhabbetlerde offfff koptum yine
maşallah cnm çok hızlı valla zaman......tam 7 aylik olduk kizlar ne cabuk gecti zaman
..
allah uzun ömürler versin yeni yaşları kutlu olsun.....kızlar merhabalar.benimde ikizlerim geçen hafta 1 yaşını doldurdular.RABBİM hepimizin evladına uzun ömürler versin
kardelenciğim hayırlı olsun allah tamamlasın sağlıkla.....merhaba hanımlar
6+6 sanırım bugun pazartesi ilk kez karşılaştık kesecıklerle çok şaşkınım halen üstumden atmaya çalışıyorum sızden destek almaya geldım
kafam karışık korkuyorum
kızlar nasılsınız bugun bebısler nasıllll keyıfler nasıllll kızımı aradım sımdı sesını duydum guluodu seslı guldu annesıne hıkır hıkır :))))
amanın nihayet gelebildim....isyan etmek istiyorum bu yoğunluğaaaaa.......:84::84::84:
Yine sabah körü kalktılar 7.30 da ay bende kalktım sabah körü ev süpürdüm sildim zira sonraya bıraksam hep kalıyor...sonra karınlarını doyurdum hatunların...önce danaları sonra anaları kahvaltı.....sonra bir zahmet uydular hanfendiler yarım saat bende hemen yoğurt yaptım,arkasından çamaşır astım yine bu çamaşırda benim günlük iş potansiyelim oldu zuhahahaa....sonra kuzulara çorba,,ev topla biri uyndı biri uyudu....şimdi ancak oturdum valla mıçımın üstüne.....
çok komik benim kızlar ya hoppala için kavga ediyorlar..inci yi bindiriyorum ipek bağırıyo hoppalaya balkarak..ipeki koyuyorum inci ağlıyor...
Firdos kuzum öğr günün kutlu olsun tatlım...
Ay kuzum aşk olsun biz neciyiz anacığm gel buyurkapımız açık hayatım....
Maşallah cnm çok hızlı valla zaman......
Allah uzun ömürler versin yeni yaşları kutlu olsun.....
Kardelenciğim hayırlı olsun allah tamamlasın sağlıkla.....
Cnm ya allah gülücüklerini eksik etmesin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?