Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bana gelice..bu sabah çocuklar 8.30 kalktılar...aliş süt istedi hadi ona süt ömere devam sütü verdim..yatakta keyif yaptık...analı danalı...sonra
ben annemle konnuştum...çocuklar mama demeye başladı..yatakları topladım...kahvaltı verdim kuzularıma..sonra mutfağa bi girdim...kendime haşlama çay yaptım..çocukalra mercimek çorbası yaptım...patates koydum haşlanasın dedim..karnbahar için su kaynattım...kahvaltı yaptm karnıbaharı haşladım..pişirdim...patatesleri rendeledim...kocişe böğrek açtım..içini hazırla vs..
tabi AÖ çetesi rahat duruyormu...onları çok sevdikleri kapalı balkona saldım heryeri birbirne sokmuşlar....işim bitince..böğreği buzdolabına koydum...aksama pişireceğim....tezgahımı toplamadan...çocuklara birer yoğurt yarımşar muz yedirdim..üstlerini değiştirdim..alt temizliği yaptım..uyuttum...sonra çocuk odasnın klimlerini silkeledim...yerini sildim..antre mutfak banyoyuda sildim..lavoba,klozeti temizledim...çamaşır attım..mutfağa girdim tezgahı çamaşır suyu ile sildim...bulaşık mak.çalıştrdım..kalanları elde yıkadım...sonra yemeğimi yedim...oturdum size bakem dedim..kuzular kalktı..bende böle işlerimi bitirdim..akşama kadar rahatım..kuzulara biraz zaman geçsin..çorba vereceğim....ama şimdi kalkp ses olur diye süpüremediğim mutakla antreyi süpüreyim 2.dk.geliyorum..

öğretmenler gününüz kutlu olsu kızlarrrrrrr

merhaba,

hituci, firdos öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar, mesleğini hakkıyla icra eden öğretmen ve doktorlar bana göre cennetlik.
huysuz hayırlı olsun canım, ben ikiz duyduğumda korkmuş ama sevinmiş, üçüz duyduğumda çok üzülmüştüm, alınması gerekeceği için. kısmet sonuçta tek bebek sahibi oldum. inşallah Allah sağlıkla tamamına erdirsin
ya kızlar Elif gündüz melek gibi uyuyor bakıcı varken, gece cozutuyor, dün 3:30'da yattı o saate kadar da bin türlü caz, şimdi de tosur tosur uyuyoo, kadın gider bu uyanır ben gececi mi tutsam nedir.

Dimekk elif gece nöbetinde hahahahaaa :)çocuklar belli bi süre böyle olur zamanla oturur düzeniniz kirpoşş

maşallah sana canım öyle güzel anlatıyonki yaptıkların gözümde canlanıyo...

ilk başta bizimkilerde öyleydi canım. 4. ayda düzeldi şükür

bnm canavarlarda olelerdı canım gunduz paso uyku gece sabaha kadar nobettı helekı kızım ama 4.aydan ıtıbaren hatta 3 bucuk aydan ıtıbaren duzene grmeye basladılar cnm sıkma canını oda duzene gırıcek elıf dılamız

merhaba, merak ettiğim bir konu var benim ikizlerim 5 ayını yeni bitirdi. kızım yaklaşık 5.5 oğlum ise 7 kiloya yaklaştı. bana küçük gibi geliyorlar. sizinkiler ne kadar oldular? cevaplarsanız çok mutlu olurum ki bilirsiniz çevreden buynlar küçük diye zaman zaman söyleniyor ve sinirlerim bozuluyor...

neroo kızzzzzzzz yerim o cadılarıııııııııııııı bigün kır zincirlerini bana gel kuzum :)
geleceğim kuzum az kaldı kocam bana dün araba almış ilk fırsatta yollar beni sana getirecek heheheh

bencede şekerim sen gececi tut birtane

Nero canım güle gle kazasız belasız kullan inş..Evet gercekten bende yorgunum uykusuzluktan bedenim yoruluyo yoksa bu kadar atraksiyon beni bozmaz bide ev işi falan annem olmasa inan daha kötü olurdum kadıncagız hergün yanımda yada ben orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…