Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Nero canım hoppaladan memnunmusun bende alsam mı yani artık gectimi zıplasın dursunlar içinde..

Kızlar bide tümünüze bişi sormak istiyorum hero baby kullanan var mı nasıl bir mama kof kilo falan yapıyo diyolar fazl sekerliymiş bi bilginiz var mı

MEDİNE canım ben iki üç tane meyve püresinden verdim üstünde meyveşekeri ile üretilmişdir filan yazıo şekersiz die belirtmişler benim sıpalarda çok severekyediler ımhh die die:)ama başka mamasını almadım dün alıyodum kaşıkmamasını vazgeçdim içime sinmedi bilmediğim için...

Son düzenleme:
kızlar bu hoppala ile ilgili bişi okumuşdum ben huylandım. bi kız yazmışdı burdan galiba kardeşi için kullanmışlar zamanında şimdi 20 yaşındaymış hala hoplayarak yürüyomuş:) gülermisin üzülürmüsün

cnm sakın ama sakın verme o mamadan bebeklerıne ben verdım hero baby nın mamasını okadar yaglıkı o mama bıberon ve elım acayıp yag oluodu bırde bnm kızımın kusması o mamayla basladı oglumda kustu mama mıdelernı mahvettı mamayı kestım kusmalarıda bıttı ben tavsıye etmıorum

sağol cnm allah razı olsun.....aynen bende annemle alışmışım bakmaya yanlız zor valla.....

ben almadım komşumun kızı almış oğluna hiç sevmemiş....ipekhemen çok sevdi inci başta sevmedi ama şimdi ikiside çok memnun zıplayıp duruyorlar.....

hadi cnm yok kız aslı olurmu öyle şey......

doruk sanmam kız hopbaladan olsun:90:biz hopbala kullanmadık ama ömer ufakkende zıplardı şimdide hoplar zıplar...:86:

medine biz herobabynin devam sütünü içmedik sevmediler....ama kavanozu çok yedikk

kızlar çocuklarınız hoplamayı seviyorsa alın hopbala ben pişmanım hala keşke alsaydım ikinci el felanda olsa olurdu valla

bende geldim. kankişim bendeydi bugün. sabah güzel bi kahvaltı ettik. peşinden tülay teyzemizin aldığı badileri ve ördüğü yelekleri denedik. tek kelimeyle bayıldık sağolsun arkadaşım hakkı ödenmez... sonra benim 15 gündür kokuşmuş olan kızlarımı yıkadık.yıkamaya korkar oldum ortalığı velveleye veriyo beren hanım... yıkdı yeri göğü. neyse sonra derin bi uyku çekdiler bide yapdık kahvemizi bi güzel sohbet kelam. derken kkdan bi arkadaşın hamile haberini aldık yemk yedik sonra tülüşüm gitti. bende hemen çamaşır attım makinaya kızları doyurdum. beren uyudu iremkucağımda sie takılıyoz. babişe pilav yapcaz kızımla şimdi...

bende çıldırmak üzereyim devmlı bana saldırıyolar püfff...böğreğimi attım fırına bakalım nasl oolacak

Kızlar tşk ederim cvplarınız için aldım sevdiler ama gece hangi mama olsada içiyolarda neyse artık ben smadan vazgeçmim...

Su hoppalaya bakıcam ikinci eline

Bende mantar yaptım tavada yalancı su bötegi tarhana babayı bekliyoruz bizimkilere tarhanadan verdim şapur şupur yediler

Selam arkadaşlar............

Bugün giremedim,neler yazmışsınız bir bakayım geçmişe.

Annem geldi saolsun,o yağıza baktı bende evimi temizledim.....Yemek çamaşır vs.derken anca gelebildim.Ama çok yorgunum....

Yağızın gribi halen geçmedi,çok huzursuz mama yediremiyorum,anca uyutup öyle yediriyorum.Babası meyva suları almış hipin ondan başlıycaz artık.

Çok sordum belki kızlr kusuruma bakmayın ne olursunuz ama 10 cc versem ilk başta dokunurmu çok olurmu?

Arkadaşlar öğretmenler gününüzü kutluyorum..........

ver kuzum ver bırseycık olmaz ben gunde 500 cc verıorum ımm afıyetle ıcıyorlar sende ver ılk kez verıosan 25 30 cc ver ben ole yapmıstım hıcbır zararı olmaz meyve suyunun korkma bıze dr umuz ole dedı gonul rahatlıgıyla ver hem yagız 5 ayı gecmıs korkma artık 5 bucuk aylık olmus yakında corbalara gecıceksın sen meyve suyu meyve puresı ver artık alıssın ek besınlere

ERENZEYNO vermi diyorsun?;Ne bileyim ya korkuyorum işte ya çok gaz yaparsa diye.

DIRIM hip ver ilk demişti,o aklımızda kalmış eşim hipin meyva sularından almış.Elma,şeftali birde c vitaminli diye karma meyva suyu var.

yok cnm korkma ver sen bana guvn ayı kılosu gayet ıı ver aşlıstır artık ek gıdalara verınce benıde haberdar et

merhaba kızlar yorgunluktan sızmak üzereyim Arsal hiç durmadı tüm gün tepemdeydi mamasını değiştirdim yine yemiyor çok az emip bırakıyor çok zorluyor beni yıkadım göğsümde uyuttum tam onu bıraktım Karan ağlamaya başladı kumandaları yokki düğmeye basıp sustursam
sizler bilirsiniz nasıl yapıyımda mama yedireyim?3 haftadır hiç kg almamış çok üzülüyorum

Burcucum allah kolaylık versin..Bende bir tane ama bazen çok zorlanıyorum.

Zorlanmamın sebebide mamayı çok zor yediriyorum ilk 50 cc sini güzel yiyor sonra basıyor çığlığı.

Bazen sinirimden ağlamak istiyorum ne oldu bu çocuğun iştahına ya.DR.ya dişten yada gripten diyor.

Canım ben uyutup yedirmeyi keşfettim,önce sallayıp uyutuyorum sonra tıkıyorum ağzına biberonu mamanın hepsini içiyor uykuda.

canım benim ege öyle istemesse mümkündeyil yemez ama uyurken yiyor sende dene istersen

Burcum canım bnm oglumda aynen ole yapıodu ılk 50 60 ını guzel yıyo sonrasını sıkınıo ıkınıo gerı puskurtuo sınır olup aglıodu dedıklerı dogru kızların uyutup yedır guzel yıyo ozaman gercekten yada 2 saatte bır verıosan 3 e 4 e cıkar bak nasıl yıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…