nero canım hoppaladan memnunmusun bende alsam mı yani artık gectimi zıplasın dursunlar içinde..
Kızlar bide tümünüze bişi sormak istiyorum hero baby kullanan var mı nasıl bir mama kof kilo falan yapıyo diyolar fazl sekerliymiş bi bilginiz var mı
sağol cnm allah razı olsun.....aynen bende annemle alışmışım bakmaya yanlız zor valla.....Nero canım güle gle kazasız belasız kullan inş..Evet gercekten bende yorgunum uykusuzluktan bedenim yoruluyo yoksa bu kadar atraksiyon beni bozmaz bide ev işi falan annem olmasa inan daha kötü olurdum kadıncagız hergün yanımda yada ben orda
ben almadım komşumun kızı almış oğluna hiç sevmemiş....ipekhemen çok sevdi inci başta sevmedi ama şimdi ikiside çok memnun zıplayıp duruyorlar.....Nero canım hoppaladan memnunmusun bende alsam mı yani artık gectimi zıplasın dursunlar içinde..
Kızlar bide tümünüze bişi sormak istiyorum hero baby kullanan var mı nasıl bir mama kof kilo falan yapıyo diyolar fazl sekerliymiş bi bilginiz var mı
kızlar bu hoppala ile ilgili bişi okumuşdum ben huylandım. bi kız yazmışdı burdan galiba kardeşi için kullanmışlar zamanında şimdi 20 yaşındaymış hala hoplayarak yürüyomuş:) gülermisin üzülürmüsün
Selam arkadaşlar............
Bugün giremedim,neler yazmışsınız bir bakayım geçmişe.
Annem geldi saolsun,o yağıza baktı bende evimi temizledim.....Yemek çamaşır vs.derken anca gelebildim.Ama çok yorgunum....
Yağızın gribi halen geçmedi,çok huzursuz mama yediremiyorum,anca uyutup öyle yediriyorum.Babası meyva suları almış hipin ondan başlıycaz artık.
Çok sordum belki kızlr kusuruma bakmayın ne olursunuz ama 10 cc versem ilk başta dokunurmu çok olurmu?
Arkadaşlar öğretmenler gününüzü kutluyorum..........
ERENZEYNO vermi diyorsun?;Ne bileyim ya korkuyorum işte ya çok gaz yaparsa diye.
DIRIM hip ver ilk demişti,o aklımızda kalmış eşim hipin meyva sularından almış.Elma,şeftali birde c vitaminli diye karma meyva suyu var.
merhaba kızlar yorgunluktan sızmak üzereyim Arsal hiç durmadı tüm gün tepemdeydi mamasını değiştirdim yine yemiyor çok az emip bırakıyor çok zorluyor beni yıkadım göğsümde uyuttum tam onu bıraktım Karan ağlamaya başladı kumandaları yokki düğmeye basıp sustursam
sizler bilirsiniz nasıl yapıyımda mama yedireyim?3 haftadır hiç kg almamış çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?