hahahah sakla anacım bi gün buluşuruz bende hapur hupur yerim zuhahaahCanancım bilmem valla,bu sefer şeker kurtlansa bile mutlaka senin için saklıycam :86:
bende gelecem yanına kızzzzz sen istanbula gel mangalı yaparzı anam sen canını sıkma tabi muhabbetimiz rahmetli amcanı tutmaz ama sen bize uuzn uzuzn amcanı anlatırsın bizde dinleriz yad etmiş oluruz öpüldün üzülme artık o allahın yanında bizleri görüyorrr üzme amcanıherzaman canım başımın üstünde yerin var . valla gelen olurda ugramassa kızarımmm
ayyyy çok komik yaaaaaa zuhahahahakızlar bu hoppala ile ilgili bişi okumuşdum ben huylandım. bi kız yazmışdı burdan galiba kardeşi için kullanmışlar zamanında şimdi 20 yaşındaymış hala hoplayarak yürüyomuş:) gülermisin üzülürmüsün
kızlar hepinize merhabalar uzun zaman oldu almina ve melis 6 aylık oldular o kadar çok şey yaşadık ki inşallah bunlarla sınırlı kalır kızlarımız 45 günlükken eşim kaza yaptı otobüs takla attı ve araba hurdaya çıktı o arabadan çıkması çok şükür ki mucizeydi Allahım bizlere bağışladı. kamyon çarptı ve otobusten iki kişi ağırdı biri eşim biri de başka bir yolcu eşimin omirilik kemiğinde çatlak varmış bir müddet yataktan kalmadan yattı kalktıktan sonra da korse taktılar. şimdi Allaha şükür ayakta ama halen ağrıları var tabi . otobüs de ne yazık ki bizim di ama canı sağolsun ki kendine daha kötü bişey olmadı. bu arada eşim hasta yatarken Almina fıtık ameliyatı oldu 52 günlüktü. bu arada yaşadıklarımızı halen atlatabilmiş değilim inşallah bunlarla sınırlı kalır. tabi herşeye rağmen 2 tane yaşam sebebimiz var onlar güldü mü herşey güzelleşiyor. iyi ki varlarumarım hepiniz iyisinizdir
famelex hadi iyiisn at bu gece anneye kuzuları sen kocişinle sarıl yat hahaha
ülen adana söyleyim ama adanadan gelmez bende adanaya yollamam herüfüüü....bayenn pazarlamacı var orada...hahah bizim sokaktaki kebapcı keserse seni oradan söyleyim haha...olur vallaha 11 aralıkta fiksleyelim daha önemli bişi çıkmazsa buluşalım benim böreğimde kıymalı patatesli soğanlı acukta salçalı olsun hahahha
geçen çağırdın ya bayramda cezmiye dedim birso çağırıd diye niye söylemeidn giderdik dedi yok dedim birsoyu araya sıkıştırmak istemiyorum dedim hem o eveine yeni geçti iyice yerleşsin deidm hem biz alışverişe gittik yorulduk felan olmaz dedim öyle gidelimde aklımızdan çıksın başımızdan savalım modunda olsun istemiyorum dedim bi gnü onlara ayırırız gideriz aklımız rahat ça otururu geliriz deidm kızzzz kocişin benim adanamı unutmasın hahaha ondna bi adana alacağım var yemek yapma bize adanan dürüm söylesin ayy hiç güleceğim yoktuuuu
birsencim öyle bir yazmışsın ki canım böğğğğreeek çekti ....
yaaa aaksam üzeri seri bir şekilde hapşırdım boğazım acıyor....nezle geliyorum diyor....hemen gidip ilaç içeyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?