Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

kızlar hepinize merhabalar uzun zaman oldu almina ve melis 6 aylık oldular o kadar çok şey yaşadık ki inşallah bunlarla sınırlı kalır kızlarımız 45 günlükken eşim kaza yaptı otobüs takla attı ve araba hurdaya çıktı o arabadan çıkması çok şükür ki mucizeydi Allahım bizlere bağışladı. kamyon çarptı ve otobusten iki kişi ağırdı biri eşim biri de başka bir yolcu eşimin omirilik kemiğinde çatlak varmış bir müddet yataktan kalmadan yattı kalktıktan sonra da korse taktılar. şimdi Allaha şükür ayakta ama halen ağrıları var tabi . otobüs de ne yazık ki bizim di ama canı sağolsun ki kendine daha kötü bişey olmadı. bu arada eşim hasta yatarken Almina fıtık ameliyatı oldu 52 günlüktü. bu arada yaşadıklarımızı halen atlatabilmiş değilim inşallah bunlarla sınırlı kalır. tabi herşeye rağmen 2 tane yaşam sebebimiz var onlar güldü mü herşey güzelleşiyor. iyi ki varlarumarım hepiniz iyisinizdir

Çok geçmiş olsun ne zor günler yaşamışsın. Neyse cana geleceğine mala gelsin diyelim artık. Allah yardımcınız olsun.

Canancım bilmem valla,bu sefer şeker kurtlansa bile mutlaka senin için saklıycam :86:
hahahah sakla anacım bi gün buluşuruz bende hapur hupur yerim zuhahaah
herzaman canım başımın üstünde yerin var . valla gelen olurda ugramassa kızarımmm
bende gelecem yanına kızzzzz sen istanbula gel mangalı yaparzı anam sen canını sıkma tabi muhabbetimiz rahmetli amcanı tutmaz ama sen bize uuzn uzuzn amcanı anlatırsın bizde dinleriz yad etmiş oluruz öpüldün üzülme artık o allahın yanında bizleri görüyorrr üzme amcanı
ayyyy çok komik yaaaaaa zuhahahaha

ayyyy canım ya çok zor şeyler yaşamışsın çok ama çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun verilmiş sadakası varmış eşininallah başınızdan eksik etmesin benim minik cadımda fıı-tık ameliyatı olmuştu üzülme hepsi geçecekkk

nerom araban hayırlı olsun kazasız belasız kullan artık bizede bekleirm gelde tanışalımmmm
ben hero babay hiç kullanmadım hiç de beğenmedimmmm
aşk karusu senden bi böğrek alacağım var haaaa

bende iyiyim kızlar haylazlarla uğraşmaktan yorgunum ama olsun büüyolar vallaha cumaya da ortaokuldan kız arkadaşlarım gelecek birinin 1.5 yaşında bi oğl var birininde kızı yolda geliyor
evi yarın temizleyiyeşm diycem ama cumaya geri batmış olacak sabahtan siler süpürürüm zaten daha dün sildim süpürüdm yiyecek de kolay şeyler yapıcam hallederiz geçer gider yani annemde diyom misa gelecek diye iyi bari biraz kafan dağılır diyo he vallaha dedeim ben pek çıkamıyom birileir geldimi havam değişiyor
firdosum örtmenler günün kutlu olsun şekerimmmm

merhaba kızlar......artvinli ben meyve suyu değil ilk meyve püresi verdim..ve elma havuçla başladım...
ama sen meyve suyu ile başlayacaksan 50cc ile başla yağız büyük sonuçta...
mama yememesi yada anne sütü sıkılmş olmasındanda olur cnm..

eylül hoşgeldin cnm verilmiş sadakanız varmış..rabbim korusun sizi başka dert tasa vermesin...babanız sağlığına kavuşsun biranönce cnm

gelelim bana aksam eşim gelince hemen yemek faslına geçtik karnıbahar vardı ama böğrek olunca adam yemek yemedi....dörtte birini o yedi..bende biraz yedim çocuklara yedirdik...

kocişe dedim kaldır sofrayı kaldırmış tepsiyi olduğu gibi koymuş...neyse yaprak dökümüne takıldım...o ara çocukları sızdırdık..onlar uyurken keyifle çay içtik....dizi bitti hemen gittiğim mutfağa önce yarım tepsi böğreği paketledim eşimin işyerine....sonra bulaşıkları attım..yemekleri dolaba koydum...çamaşırımı astım...alişin sütünü hazırladım....sizlere geldimmmm.......

canancığım böğrek alacağını biliyorum allahtan mani olmazsa geldiğinizde yapacağım....bugün her lokmada aklıma geldin patates ve kıyma karışımlı yapmıştım
şu gelme işini kesinleştirelim yaw bu h.sonu kpss var...haftaya bizim düğün var sonraki hafta bizdesiniz aytuncda yoldan gelecek
11aralık c.tesi diyelim diyorum zaman yaklaştıkcada konuşuruz cnm

olur vallaha 11 aralıkta fiksleyelim daha önemli bişi çıkmazsa buluşalım benim böreğimde kıymalı patatesli soğanlı acukta salçalı olsun hahahha
geçen çağırdın ya bayramda cezmiye dedim birso çağırıd diye niye söylemeidn giderdik dedi yok dedim birsoyu araya sıkıştırmak istemiyorum dedim hem o eveine yeni geçti iyice yerleşsin deidm hem biz alışverişe gittik yorulduk felan olmaz dedim öyle gidelimde aklımızdan çıksın başımızdan savalım modunda olsun istemiyorum dedim bi gnü onlara ayırırız gideriz aklımız rahat ça otururu geliriz deidm kızzzz kocişin benim adanamı unutmasın hahaha ondna bi adana alacağım var yemek yapma bize adanan dürüm söylesin ayy hiç güleceğim yoktuuuu

ay bende kuru fasülye pilav yapmıştım bide köfteyi yoğurunca biraz kızartayım dedim kociede okulda yemek vermiş müdürleir tok gelmiş acuk pilavla köfte yedi bende köfte pilav salata takıldım kuru hiç ellenmedi yani keşlkem yapmasaymışımmmm

famelex hadi iyiisn at bu gece anneye kuzuları sen kocişinle sarıl yat hahaha

aynen canancım dediğini yaptım canım biri uyudu öbür keçi annemle cebelleşiyo uyumamak için...ben karyolasına yatıyorum yanına bana sarılıyo öyle uyuyacakmış...eee yatak küçük ne kadar yatayım yanında kalkınca bağırıyor...neyse uyumuş şimdi...ben artık odalarında yatırıyorum...bazen hastalarsa yada gereklilik halinde yanımıza alıyorum. sabah uykusunu seviyorlar ama....bu sabah yanıma aldım emzirmek için saat 10 kadar uyumuşuz....

ülen adana söyleyim ama adanadan gelmez bende adanaya yollamam herüfüüü....bayenn pazarlamacı var orada...hahah bizim sokaktaki kebapcı keserse seni oradan söyleyim haha...
canım 11 bişey olmazsa bendesiniz inş..rabbim izin verirse...
kociişin ne yemekler sever cnm???
bide arnavut böğreğinde salça olmazzzz ben yaparım sen yersinnnnnnnn karışma bendee,,,

birsencim öyle bir yazmışsın ki canım böğğğğreeek çekti ....

böğreeeeeeeeeeeeekkkkkk çekmesin yawwwwwwww sen buralardada değilsin sanırım gel ye desem...neyse ikizler dışarda en azından içerde olsaydı dert olurdu içime

yaaa aaksam üzeri seri bir şekilde hapşırdım boğazım acıyor....nezle geliyorum diyor....hemen gidip ilaç içeyimmm

iyigecelerrr hepinize .

anam sonunda herkez uyudu küçük kuzular 10da büyük kuzu 11,30 da bende bir kahve

yaptım koştum buraya .bugün yorgunlugumu attım biraz annem kardeşim geldi

onlar ilgilendi biraz işte fazla yapmadım biraz daha igleştim.

ama bugün annem saat tam 10 da geldi halla hallah dedim 12den evel gelmezdi şaşırdım

kardeşim geldi dört gündür yoktu ortada annem ya dün gelemedim geriye naptınız dedi

valla felaket bir gündü maf oldum dedim oda bana gelemedim büssürü işçıktı dedi ama

metinde demiştir ben yola gidecegimde de böyle gelmiyeceklermi yok anne dedim

demez o sıkma sen kendini anam ne duyayyım eşim akşam kardeşimi aramış ben yola gittigimde

ablan ne yapacak aklım onda kalacak böyle yanlız bak bugün maf oldu demiş .ayyyy varya şok oldum anneme

hatta güldümm valla bu anneler kimi zaman bir alem oluyor .olsun gelmesede anam benim o kıyamam ben ona .

cananancım birsencim nerocum sagolun inşallah en kısa zamanda bir istanbul havası alırım sizlerle .

canommm kız seni seviyorum harikasın sen beni hem aglattın hem sevindirdin kocaman öpüyorum seni

nerom araban hayırlı olsun kazasız belasız .

eylülcüm gelmiş geçmiş olsun zor günler geçirmişsin allahım bir daha böyle sınamasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…