Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

DIRIM yedi valla hemde bayıla bayıla,şişenin hepsini verseysim hayır demezdi heralde.

WİNSTON canım ben yağızı işitme testinde uyutmadım,emziğini verdim sakin durdu,zaten işlem çok sürmüyor.Göz muayenesi sıkıntılıydı biraz.Cerrahpaşada yaptırdığım için çok kalabalıktı,öyle olunca 5 saat aç kaldı açlığa çok huysuzlandı.Aç olması gerekiyormuş bebeğin,sebebide çok ağlıyorlarmış ağlayınca kusuyorlarmış,kusmasınlar diye,çok kızmıştım o zaman çok.

Yavrukirpi saolasın canım.Elif kızımız nasıl,ısır azcuk benim yerime o minik yanaklardan olurmu.

cnm benim hoşgeldin.....şimdi deniz biberon almıyorsa...devam sütü dediğin gibi verebilirsin...herhangi bir değer kaybı yok...birde biliyorsun6 aydan sonra doktolar..500 cc devam sütü diyor...
ama ek gıdadaki çocuk o kadar almıyor....bunu dert etme bizimkilerde içmedi....bu açığı kapatmak için muhallebisini ve kahvaltılarını devam sütü ile yap...
boy işine gelince cnm boy işi genetik olur,doğum boyuna göre olur....yani değişken oluyor cnm..bişeyle mukayese etmek yanlış olur....
ama istatistiklere göre türk erkek bebeklerin ortalama en düşük boy kilo 5500 g – 60 cm en yüksek 9600 g – 72.5 cm miş cnm

ceviz verdiğinizde muhakak takip edin kızlar
alerjiktir....fridos ben senden duydum kuru incir
kayısı vs.bence verme çocuklar yiyemez...bunun yerine kavonoz meyvelerini al....ben hiçbir doktorumdan duymadım bu dediklerini cnm

oooooo yedi demek kuzu hergün ayn yemek yenirmi çocuğa değişik bişi lazımmış demek..sevindim cnm

Birsenim sağol canım,Allah razı olsun senden..doktorumuzdan çok senden öğreniyorum herşeyi..

bende bu sitede duydum kuru şeyleri kahvaltıda vermeyi ama denemedim hiç..boy genetik demek,doğru diyorsun..

Birsenim sağol canım,Allah razı olsun senden..doktorumuzdan çok senden öğreniyorum herşeyi..

bende bu sitede duydum kuru şeyleri kahvaltıda vermeyi ama denemedim hiç..boy genetik demek,doğru diyorsun..

estafurllah cnm yaaaaa nedemek insan iki bebekle doktora gidince unutuyor soracaklarnı....

canım bizimdoktorumuz verebilirsin dedi hatta ben kaşık mamasıyla karıştırıyorum gerçi kaşık mamasında devam sütü de oluyo ama yine de vitamını artar

eylülcüm devm sutune meyve puresımı karıstırıp verıorsun ben 1 numara kullanıorum henuz onun ıcıne meyve puresı karıstırsam olurmukı acaba

canım bizimdoktorumuz verebilirsin dedi hatta ben kaşık mamasıyla karıştırıyorum gerçi kaşık mamasında devam sütü de oluyo ama yine de vitamını artar

eylülcüm devm sutune meyve puresımı karıstırıp verıorsun ben 1 numara kullanıorum henuz onun ıcıne meyve puresı karıstırsam olurmukı acaba

canım rob muayenesinden mi bahsediyorsun?biz 2 sefer gittik üniversiteye orda yapıldı her saat başı damla damlatıldı gözbebeklerinin büyümesi bekleniyor sabah 8.00 de gidiyorduk 12.00'a kadar damla damlatılıyordu sonra bir aletle gözün arkasındaki damarların gelişip gelişmediğine bakılıyordu.ilk gitmemizde gözbebekleri büyümediği için doktor göremedi gözün arkasını 2. muayene 20 gün sonra oldu 2.sinde durumlaı iyi dediler 9. ayda tekrar kontrol dediler rob muayenesiyse böyle yapılıyor canım işitme testinde benimkiler uyanıktı sorun olmadı ilk muayenede kızımın sağ kulağı geçemedi 2, kontrol 15 gün sonraydı öyle geçti iki muayenede de uyanıktı yalnız göz muayenesi zor canım bir de verdikleri damla ateş yapıyor calpol içir diyorlar ve sürekli ateşini kontrol ediyorsun yanında ateşölçerini de götür tatlım

canım ben keçi sütü veriyorum doktor yaşıtlarına göre kısalar demişti o ay başladım keçi sütüne fayda gördüm şimdi yakaladılar yaşıtlarını ama çok vermiyorum haftada 2 yada 3 demir eksikliği yapıyormuş çok verince

cnm haklısın evde yapmak daha iyi bende başlarda cam redede yapıyor yoğurdu mayalıyordum ama ikiside artık rahat bırakmıyor beni birde şu ara olgun ve mevsiminde meyve bulmak zor hep aynı meyvede vermek istemiyorum ne bilem öleee 2-3 kaşıkta olsa yediriyoruz işte hazırları, tadlarıda güsel ama:)

bal kabağı alayım bakalım inş. yerler daha çorba içemedik hiç:) tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabi ama ben peynirle yumurta dönüşümlü diye okumuştum dirime sor bi bakalım biliyordur kuzucuk..

dirimim bu kaşık mamalarının hepsi devam sütüyle yapılırmı cnm yoksa devam sütü ve anne sütüyle yapılanlar var onları mı vermek daha doğru ben günde 300 cc ancak verebiliyorum 500 cc zor ya yoğurt yeseler iyi olacakta onuda beğendiremedim büyümixler verilebiliyor mu?

winston cnm emseler çok kolay olurdu işitme testi, biberon veya emzikle sakinleşiyorlar mı, inş. uykulu ana denk gelir cnm benim dr popolarına pış pış diye vurarak uyutmuştu, ben evde öyle uyutamıyorum:) inş. kolay geçer cnm..

hepinizi öperim çokk

canım ben de yapıyorum öyle 6. ayda 2 ye geçmemiz gerekir elimdeki son kutuyu 1 numarayı kullanıyorum şimdi doktora gidicez zaten o da muhtemelen 2 ye geç der yani senin dediğin gibi ben de yapıyorum

selam herkeze .

yine felaket bir gün geçirdim imdatttttt diye bagırmak geldi içimden.sabah tam 6da kalktık altlarını aldım

mama verdim baktım emre uyumak istiyor onu salladım uyudu ege feryat figan sanki emre uyumasın diye yapıyor

huzursuz bu aralar çok emreyide uyandırdı iki saatin sonunda kendi uyudu garibim emre sersemledi başladı o bagırmaya

baktım olası yok salonun klimasını açtım attım emreyi oraya emre uyudu tam yatıracagım ege kalktı

ve bu olay akşam dokuza kadar sürdü biri yattı biri kalktı benim ev kapıdan çıkacak nerdese ama yorulmuşum

hiç bir kuvvet bana iş yaptıramaz . biraz berkle ilgilendim şimdide bir çay demledim dinlenme moduna aldım kendimi

bide berk uyursa tam dinlenecegim geçmişe bakmadım daha okuyabilecek halim bile yok turşu gibi olmuşummmm

bizimkilerde öyle. cemre özellikle napsam susmuyor. bende bağırıyorum sonra üzülüyorum.. napıcaz böyle.. ilerdeki psikolojilerini etkilermi acaba.. aklıma hep bu geliyor

maşallah cnm kg ları çok iyi.

bende bizimkileri evde kucağıma alarak tarttım. cemre 7 kg. cansu 6 kg geldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…