- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
DIRIM yağıza elma suyu verdim 10 cc ilk verdiğim için az verdim.
Ulen eşimden gizli vereyim dedim kapağını açamadım kavanozun,mecbur eşime açtırdım yani gizli yapayım derken beceremedim.
allah şifasını veriri birsom inşallah kuzularına kavuşur(
yok kuzum ben kullanmadım devam sütü......uykuda vermek konusuna gelince ben veriyorum gece acıkınca uyanıyorlar mamayı dayayınca uykuya devam.....
ayyyy 2 saat ütü yaptım sırtım ağrıdı.......bende kocama akşam gelirken hipp m.suyunu aldırayım diyorum hiç vermedim bakalım içeceklermi......
beren şekerim seninle aramızda 2 güncük varmış bizim.....
Beren üzülme canım ya,boyları kaç cm ki?uzarlar İnşallah..bende bir ara denizin kilosunu çok kafama takıyordum ama takmıyorum artık..napalım o da zayıf büyüsün,elimden geleni yapıyorum ben..Kağanın kilosu mutlu ediyor beni,Denizin hareketleri:)..iki çocuk olmasının en güzel yanı bu herhalde..
kızlar Fatoş bi eczane adresi vermişti netten ucuza mama almak için.şimdi üye oldum..sma da indirim varmış,kampanya..biz aptamilin devam sütünü kullanıyoduk ama bıktılar sanki.birde aptamil pahalı biraz,bazen içmiyorlar döküyorum boşa gidiyor.sma daha uygun gibi,hem sizde çok memnunsunuz..bu akşam ordan istemeyi düşünüyorum bakalım..ben bebelec ya da hero baybnin meyve pürelerini alıyorum,bizimkiler aptamili sevmedi..kaşık mamalarıda karışık alıyorum..bu arada BEBEK EKMEĞİ BULDUM..oyun halısı kiralamıştık Alminanın dediği siteden.dün geldi,bizimkiler coştu valla:)
kızlar uykuda mama vermek zarralı olsada mecbur kalıyoruz ya,keşke başka bir yolu olsa..
:
biz hipp kullanıyoruz. cemre kusan bi bebek olduğu için marka farketmiyo.. ama çok doyurucu bi mama.. realde kampanya var 900 gr hipp2 34 küsürdü hipp bebe büskivisi hediyeli...
bende geldim biraz geç geldim ama geldim...
sabahdan aşıya gittik geldik irem 6.5 beren 7.350 olmuş. çok çok iyi dedi maşallah ebemiz.. neyse kahvaltı ettim cadılar uyudu 15 er dakaika. sonra birkudurdular anlatamam size surdurnaın mümkünatı yok aşıdan heralde ama bende çıldırdım.bi bağırdım yeter die benim sesimden korkup dahaçok ağladılar ama inanın dayanamadım ya sabrım tükendi dalla yok mama meme su neyse herşeyi veriom ama yok anacım çıldırdılar. zor güç belaşimdi uyuttum bakalım kaç dakika... her işim duruyo. yarına kaldı artık. eşim erken gelecek bugün akşamada yapabilirim..geçmişi okumadım biokiyim acele acele cadılar uyanmadan. sabah okuyayımd edim huzur vermediler...
çok geçmişolsun fatoşcummm...
neyse 70 cc yedeşükür. bi ara benim kızlarda öleolmuşdu fatoş birazda mamalrdan sıkılıyolar biliyomusun... farklı tatlar arıyolar bacak kadar boylarıyal onla bile bilio tadı:)
ayyy allahım yardımcısı olsun. tezvakit kucağına alsın inşallah üzüldüm şimdi...
bizde kıyamet kopuyo daha aleti görüo gözler pört die büyüyo:)
berennaz biz cep telefonunda müzik açıp kandırarak yediriyoruz bazı şeyleri mesela çorba pek sevmediler kandırıyorum 1 2 kaşık tıkıyorum ağzına... kanıyolar bide müzikli oyuncaklarda işimize yarıyo değişik değişik kanıyolar:)
(((
ohhh sefan olsun..
maşallah canım iyikiloları bana bugün 4. ayda 6kilo çok normal dediler...
eylül aramızda iki gün var seninle..benimkini yazayım..
sabah kahvaltı veriyorum..labne,yumurta sarısı,bebebisküvisi,tereyağı ve keçi sütü..hepsini bulamaç yapıyorum..keçi sütü yerine bazen papatya çayı,ıhlamur veya devam sütü koyuyorum.sütle sulandırmadığım gün pekmezde koyuyorum..arada birde hazır kaşık maması ürünleriyle kahvaltı veriyorum.
kahvaltıdan iki saat sonra meyve püresi.hazır pürelerden bir kavanoz açıp ikisine yediriyorum.ayrı ayrı bitiremiyorlar.
iki saat soonra yaklaşık birer kase çorba veriyorum,içine bebek ekmeği doğruyorum.
2,5 saat sonra devam sütü,120 cc falan..
ondan 1,5 saat sonra yoğurt..hazır alıyorum danonenin falan var bebekler için.bazen bir taneyi ikisine paylaştırıyorum bazen ayrı ayrı yediriyorum.
2 saat sonra yine devam sütü.
gecede muhallebi ya da gece mamaları veriyorum..
ama her zaman hepsini yemiyorlar tabii..öğün atladıkları oluyor..
nerocumm arabanız hayırlı olsunn, kazasız belasız kullanın inşallah.
eylül geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun.
erenzeyno dün de 3'te uyudu elif hanım, sabah zor kalkıp emzirdim, babasına verdim tekrr biraz uyudum da kendime geldim. umarım eski günlerine döner.
canancım yine mi uyumuyo seninkiler yaa, off bu uykusuzluk nasıl sinir bozucu birşey, şimdi kaynoş bir gece gelip bakma sözü verdi, 3 poşet süt sağıp koyucam, sabaha kadar kesintisiz uyuycam inşallah, şu an bana verilebilecek daha değerli bi hediye yok walla, du bakalım nasıl olacak?
ya kızlar birde bu ek gıda işini okuyorum da, neden hazır meyve püresi meyve suyu veriyosunuz, evde taze taze hazırlansa daha iyi olmas mı?
artvinli geçmiş olsun canım tatlı oğluşuna.
birsom, firdos,berennaz, doruk sizlere de
kirpi işin kötüsü benimkiler ne uyuyo nede hareketsiz kalabiliyo emmiyolardane olacak bilmem..
dırım valla özeniyorum sana haa ne güzel büyütmüşsünde cezadan bile anlıyo çocukların bizde o günleri görecekmiyiz acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?