ay aslıcığım benimkiler banyodan sonra maksimum 15 dk uyuyorlar ters tepiyor bunlara banyo.....ay bide yüzlerine su değince kıyamet kopuyor banyoda ......bende geldim. kankişim bendeydi bugün. sabah güzel bi kahvaltı ettik. peşinden tülay teyzemizin aldığı badileri ve ördüğü yelekleri denedik. tek kelimeyle bayıldık sağolsun arkadaşım hakkı ödenmez... sonra benim 15 gündür kokuşmuş olan kızlarımı yıkadık.yıkamaya korkar oldum ortalığı velveleye veriyo beren hanım... yıkdı yeri göğü. neyse sonra derin bi uyku çekdiler bide yapdık kahvemizi bi güzel sohbet kelam. derken kkdan bi arkadaşın hamile haberini aldık yemk yedik sonra tülüşüm gitti. bende hemen çamaşır attım makinaya kızları doyurdum. beren uyudu iremkucağımda sie takılıyoz. babişe pilav yapcaz kızımla şimdi...
teşekkürler cnm....nero cum gule gule kazasız belasız kullan ınss cnm.
kızlar hepinize merhabalar uzun zaman oldu almina ve melis 6 aylık oldular o kadar çok şey yaşadık ki inşallah bunlarla sınırlı kalır kızlarımız 45 günlükken eşim kaza yaptı otobüs takla attı ve araba hurdaya çıktı o arabadan çıkması çok şükür ki mucizeydi Allahım bizlere bağışladı. kamyon çarptı ve otobusten iki kişi ağırdı biri eşim biri de başka bir yolcu eşimin omirilik kemiğinde çatlak varmış bir müddet yataktan kalmadan yattı kalktıktan sonra da korse taktılar. şimdi Allaha şükür ayakta ama halen ağrıları var tabi . otobüs de ne yazık ki bizim di ama canı sağolsun ki kendine daha kötü bişey olmadı. bu arada eşim hasta yatarken Almina fıtık ameliyatı oldu 52 günlüktü. bu arada yaşadıklarımızı halen atlatabilmiş değilim inşallah bunlarla sınırlı kalır. tabi herşeye rağmen 2 tane yaşam sebebimiz var onlar güldü mü herşey güzelleşiyor. iyi ki varlarumarım hepiniz iyisinizdir
cananancım birsencim nerocum sagolun inşallah en kısa zamanda bir istanbul havası alırım sizlerle .
canommm kız seni seviyorum harikasın sen beni hem aglattın hem sevindirdin kocaman öpüyorum seni
nerom araban hayırlı olsun kazasız belasız .
eylülcüm gelmiş geçmiş olsun zor günler geçirmişsin allahım bir daha böyle sınamasın .
günaydın şekerler..
Eylül canım çok geçmiş olsun..
Nero araban hayırlı olsun canım,kazasız belasız kullan İnşallah..
Artvinli yağıza geçmiş olsun,sen mi lazsın eşin mi?
Canancım,Dırımım nasılsınız?börekler yapılacak ne güzel,benim yerimede yiyin kızlar:)
Berencim hoşgeldin..
vee herkesi çom öptümm..
kızlar uykuda mama yedirme konusu geçmiş,bizde Denizi öyle yapıyoruz ama bu zararlı aslında..şu anda küçük oldukları için kanıyorlar ama biraz daha büyüyünce zor olacak..öyle alıştırmamak lazım aslında..mama konusunda da dün mecbur kaldım herobaby aldım ama pek sevmediler..peki bebelac mamaları ve püreleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
ayy toplantı varmış,sonra uğrarım artık kızlar..
Günaydın arkdaşlar....
Çıldırmak üzereyim ya ben ne mama yedirebiliyorum nede beşiğine yatırıp eskisi gibi uyutabiliyorum.Bir bursaya gittik huy muy kalmadı bu sıpada.
DR.tekrar aradım 5 satte bir besle açlığını bilsin dedi.Hipin meyva suyunu aldık verelimmi dedim hayır daha erken dedi.Ama mama bile yemiyor doğru dürüst dedim birde 5 satte bir beslemeyi deneyelim dedi.Aman ya iyice şaşırdım ne yapacağımı artık.
FİRDOSCUM canım eşimde bende lazız yani karadenizliyiz, ama tam laz değiliz.Aman ne bileyim işte öyle birşey.
Ya uykuyda bende yediriyorum çaresizlikten,alışkanlıkmı yapar diyorsun şimdi.Nazarmı değdi bu çocuğa bilmiyorum 150 cc yiyip popoyu atan çocuk doymadım diye şimid en fazla 70 cc yiyo.
bi akrabamız ikizlere hamileydi 7 ayına yeni girmişti dün gece doğurmuş kız..1600-1400 gr doğmuşlar yoğunbakımdamış üzüldüm.....eve çok yakın ama gidemem çocuklarla
inş. diştendir kıslar dediğiniz gibi... yoksa nasıl başa çıkıcam bunlarla.. bugün daha ikiside 100 cc süt içti oda kıyametler koparak..
uykuda beslemek iyi değilmiş Firdos zaten benimkiler imkanı yok almıyor alsalar o kadar çaresizimki bile bile verirdim heralde bu dönemde.. kk da bir bayan yazmış çocuğu 2 yaşında mı neymiş hala sadece uykuda besleyebiliyormuş evden çıkamıyorum diyor gündüz iki kez uykusu var onu kaçırırsam asla içiremiyorum diyor oda zor bir durum ama her çocuk öylemi olur bilinmez bende dr a sormuştum uykuda beslenen çocuk aklı erince gündüzleri ve uyanıkken beslenmez demişti ama bilmiyorum etkisini dediğim gibi benimkiler uykusu varsa bile içmiyor süper uyuzuz yani.. püfff..
ben heronun sütlü muzlu kaşık mamasını aldım bir kez tabi benimkiler 1 yemek kaşığını ancak yerlerse o işte, devam sütü kullanmadım hiç.. organik meyve pürelerini aldım..
bebelac sadece devam sütüyle yapılan kaşık mamasını aldım hanii yerlerse iki öğün bir arada çıksın diye:) yemediler tabiki... başka hiçbir ürününü kullanmadım..
devam sütü sma alıyorum aptamil kusturuyordu sma iyi geldi.. ama kilo boyda artış yok hipp almak istiyorum ama kusturuyor diyorlar nero cnm sen mi kullanıyordun memnun musun? birde bizim boy uzamıyor ya balık yağı içeren vitamin kullanan var mı yada almina mı yazmıştı hatırlayamadım keçi sütü mü içirince boylarında artış oldu diye benimkiler cücüş kaldı
gunaydın kızlar gecmısı okuyamadım umarım herkes ıyıdır
oglum dun gece sac bas yoldurdu bana sınırımden cıldırma noktasına geldım 10 dakıkada bır uyanıp durdu
bugunde 6 da kalktık hıc o saatte kalkmazdık uyumadı sıpa kalktık babamızda kalktı kahvaltı falan ettık sabahın korunde karga seyını yemeden sonra babamız pet shopa gıttı balıklarıma malzeme aldı bızde oglumla oynastık ve bu saat oldu kocıs ıse gıttı gece 11 bucukta gelecek bende oglusumla alısverıs merkezıne gıdıcem kanguru aldı babamız kolay olsun dıye kuzularıma kıslık mont ve astronot alıcam ordanda eltıme gecerım belkı bakalım
artvınlım verdınmı kuzum meyve suyu gecmısı okuyamadıgım ıcı soruyorum
zuhalım bebo uyudumu dun gece
fatosum nasılsın kızceler nasıl
opuyorum herkesı
inş. diştendir kıslar dediğiniz gibi... yoksa nasıl başa çıkıcam bunlarla.. bugün daha ikiside 100 cc süt içti oda kıyametler koparak..
uykuda beslemek iyi değilmiş Firdos zaten benimkiler imkanı yok almıyor alsalar o kadar çaresizimki bile bile verirdim heralde bu dönemde.. kk da bir bayan yazmış çocuğu 2 yaşında mı neymiş hala sadece uykuda besleyebiliyormuş evden çıkamıyorum diyor gündüz iki kez uykusu var onu kaçırırsam asla içiremiyorum diyor oda zor bir durum ama her çocuk öylemi olur bilinmez bende dr a sormuştum uykuda beslenen çocuk aklı erince gündüzleri ve uyanıkken beslenmez demişti ama bilmiyorum etkisini dediğim gibi benimkiler uykusu varsa bile içmiyor süper uyuzuz yani.. püfff..
ben heronun sütlü muzlu kaşık mamasını aldım bir kez tabi benimkiler 1 yemek kaşığını ancak yerlerse o işte, devam sütü kullanmadım hiç.. organik meyve pürelerini aldım..
bebelac sadece devam sütüyle yapılan kaşık mamasını aldım hanii yerlerse iki öğün bir arada çıksın diye:) yemediler tabiki... başka hiçbir ürününü kullanmadım..
devam sütü sma alıyorum aptamil kusturuyordu sma iyi geldi.. ama kilo boyda artış yok hipp almak istiyorum ama kusturuyor diyorlar nero cnm sen mi kullanıyordun memnun musun? birde bizim boy uzamıyor ya balık yağı içeren vitamin kullanan var mı yada almina mı yazmıştı hatırlayamadım keçi sütü mü içirince boylarında artış oldu diye benimkiler cücüş kaldı
biz hipp kullanıyoruz. cemre kusan bi bebek olduğu için marka farketmiyo.. ama çok doyurucu bi mama.. realde kampanya var 900 gr hipp2 34 küsürdü hipp bebe büskivisi hediyeli...
çok geçmişolsun fatoşcummm...Fatoşcum evet diş çıkarıyormuş,dr.gittiğimizde dr..muyaene erderken söylemişti.
Birde gripten burnu tıkalı ondanda yemiyor olabilirmiş.
Erenzeyno vermedim canım daha.Eşim almış hipin ama dr.verme daha diyor.
neyse 70 cc yedeşükür. bi ara benim kızlarda öleolmuşdu fatoş birazda mamalrdan sıkılıyolar biliyomusun... farklı tatlar arıyolar bacak kadar boylarıyal onla bile bilio tadı:)Günaydın arkdaşlar....
Çıldırmak üzereyim ya ben ne mama yedirebiliyorum nede beşiğine yatırıp eskisi gibi uyutabiliyorum.Bir bursaya gittik huy muy kalmadı bu sıpada.
DR.tekrar aradım 5 satte bir besle açlığını bilsin dedi.Hipin meyva suyunu aldık verelimmi dedim hayır daha erken dedi.Ama mama bile yemiyor doğru dürüst dedim birde 5 satte bir beslemeyi deneyelim dedi.Aman ya iyice şaşırdım ne yapacağımı artık.
FİRDOSCUM canım eşimde bende lazız yani karadenizliyiz, ama tam laz değiliz.Aman ne bileyim işte öyle birşey.
Ya uykuyda bende yediriyorum çaresizlikten,alışkanlıkmı yapar diyorsun şimdi.Nazarmı değdi bu çocuğa bilmiyorum 150 cc yiyip popoyu atan çocuk doymadım diye şimid en fazla 70 cc yiyo.
ayyy allahım yardımcısı olsun. tezvakit kucağına alsın inşallah üzüldüm şimdi...bi akrabamız ikizlere hamileydi 7 ayına yeni girmişti dün gece doğurmuş kız..1600-1400 gr doğmuşlar yoğunbakımdamış üzüldüm.....eve çok yakın ama gidemem çocuklarla
bizde kıyamet kopuyo daha aleti görüo gözler pört die büyüyo:)Çekiyoruz otri bebeyle bağrış çağrış.
Kız canan valla korktum senden.....Ne kalbi temiz hatunsun.İçinemi doğdu nedir
berennaz biz cep telefonunda müzik açıp kandırarak yediriyoruz bazı şeyleri mesela çorba pek sevmediler kandırıyorum 1 2 kaşık tıkıyorum ağzına... kanıyolar bide müzikli oyuncaklarda işimize yarıyo değişik değişik kanıyolar:)herkeslere günaydın, birsenim gelemiyorum bu aralar kızlar acaip mızmız ve biberonu reddediyorlar ek gıdada öyle aseverek almıyorlarki 1-2 çay kaşığı hadi ondan desem ikisine birden ne oldu anlamadım çok kötüyüm valla ağlaya ağlaya bi hal oldum süt içiremiyorum.. uykuda asla içmiyorlar çok çaresizim çokkkk
günaydınlar
kanal d de tüp bebek konusu var. bir konukları vardı 40 yaşına giriyormuş bebekleri olmuyormuş, bi gün otobüse binmiş yanında 45 günlük bebeği olan bi kadın varmış, sırf bebeği daha uzun süre görebilmek için 4 durak geç inmiş sonrada eve ağlayarak dönmüş... salya sümük ağladım sonra kuzularıma sarılıp rabbime şükrettim((((((
güne böyle başladım. zaten havada kapalı yağmur yağcak gibi........
kızlarşuan uyuyorlar bende biraz evi toplim.........
ohhh sefan olsun..toplantı bitti:)..dün gece okulla yemeğe gittik..bebişleri bakıcımıza bıraktık.çok güzeldi,6 ay sonra böyle arkadaşlarla oturmak,sohbet etmek,müzik dinlemek harikaydı..özlemişimm yaaa..
maşallah canım iyikiloları bana bugün 4. ayda 6kilo çok normal dediler...herkese merhaba rsv aşımızı olduk tabii çığlık çığlığa(
birde dün gece kızımı yere koyduğumuzda bişilerden korkuyo gibi sarsılıyo nefessiz kalıyoz ondan sonra başlıyo ağlamaya uğunana kadar dün armut yedirmiştim ondan olabilir mi???
bu arada oğlum 6 kilo 60.5 cm
kızım 61 cm 5.8 kilo nasıl sizce??
herkese merhaba rsv aşımızı olduk tabii çığlık çığlığa(
birde dün gece kızımı yere koyduğumuzda bişilerden korkuyo gibi sarsılıyo nefessiz kalıyoz ondan sonra başlıyo ağlamaya uğunana kadar dün armut yedirmiştim ondan olabilir mi???
bu arada oğlum 6 kilo 60.5 cm
kızım 61 cm 5.8 kilo nasıl sizce??
bende geldim biraz geç geldim ama geldim...
sabahdan aşıya gittik geldik irem 6.5 beren 7.350 olmuş. çok çok iyi dedi maşallah ebemiz.. neyse kahvaltı ettim cadılar uyudu 15 er dakaika. sonra birkudurdular anlatamam size surdurnaın mümkünatı yok aşıdan heralde ama bende çıldırdım.bi bağırdım yeter die benim sesimden korkup dahaçok ağladılar ama inanın dayanamadım ya sabrım tükendi dalla yok mama meme su neyse herşeyi veriom ama yok anacım çıldırdılar. zor güç belaşimdi uyuttum bakalım kaç dakika... her işim duruyo. yarına kaldı artık. eşim erken gelecek bugün akşamada yapabilirim..geçmişi okumadım biokiyim acele acele cadılar uyanmadan. sabah okuyayımd edim huzur vermediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?