merhaba arkadaşlar
winston canım biz rop hastası olduğumuz için sürekli göz muayenesine gidiyoruz uyanık olsunlar rahat ederler karanın son kontrolde gözleri çizildi kanlandı sıkıntılı bir operasyon bebekler için işitme testine aralığın sonunda gideceğiz ondada uyanık olmaları ve kulaklarının temiz olması gerekliymiş
ben Arsalı zapdemiyorum sizce yatabilen salıncakmı alayım 40kg ya kadar kullanılıyormuş yoksa ana dizimi alayım karar veremedim
sşz bebekleri nasıl susturup oyalıyorsunuz?
berenciğim cnm kaşık mamalarını yani muhallebileri su ile olanlarıda devam sütü ile yapabilirsin su yerine devam sütü olabilir...cnm haklısın evde yapmak daha iyi bende başlarda cam redede yapıyor yoğurdu mayalıyordum ama ikiside artık rahat bırakmıyor beni birde şu ara olgun ve mevsiminde meyve bulmak zor hep aynı meyvede vermek istemiyorum ne bilem öleee 2-3 kaşıkta olsa yediriyoruz işte hazırları, tadlarıda güsel ama:)
bal kabağı alayım bakalım inş. yerler daha çorba içemedik hiç:) tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabi ama ben peynirle yumurta dönüşümlü diye okumuştum dirime sor bi bakalım biliyordur kuzucuk..
dirimim bu kaşık mamalarının hepsi devam sütüyle yapılırmı cnm yoksa devam sütü ve anne sütüyle yapılanlar var onları mı vermek daha doğru ben günde 300 cc ancak verebiliyorum 500 cc zor ya yoğurt yeseler iyi olacakta onuda beğendiremedim büyümixler verilebiliyor mu?
winston cnm emseler çok kolay olurdu işitme testi, biberon veya emzikle sakinleşiyorlar mı, inş. uykulu ana denk gelir cnm benim dr popolarına pış pış diye vurarak uyutmuştu, ben evde öyle uyutamıyorum:) inş. kolay geçer cnm..
hepinizi öperim çokk
merhaba arkadaşlar
winston canım biz rop hastası olduğumuz için sürekli göz muayenesine gidiyoruz uyanık olsunlar rahat ederler karanın son kontrolde gözleri çizildi kanlandı sıkıntılı bir operasyon bebekler için işitme testine aralığın sonunda gideceğiz ondada uyanık olmaları ve kulaklarının temiz olması gerekliymiş
ben Arsalı zapdemiyorum sizce yatabilen salıncakmı alayım 40kg ya kadar kullanılıyormuş yoksa ana dizimi alayım karar veremedim
sşz bebekleri nasıl susturup oyalıyorsunuz?
zuzumm sağol cnm......nerocumm arabanız hayırlı olsunn, kazasız belasız kullanın inşallah.
eylül geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun.
erenzeyno dün de 3'te uyudu elif hanım, sabah zor kalkıp emzirdim, babasına verdim tekrr biraz uyudum da kendime geldim. umarım eski günlerine döner.
canancım yine mi uyumuyo seninkiler yaa, off bu uykusuzluk nasıl sinir bozucu birşey, şimdi kaynoş bir gece gelip bakma sözü verdi, 3 poşet süt sağıp koyucam, sabaha kadar kesintisiz uyuycam inşallah, şu an bana verilebilecek daha değerli bi hediye yok walla, du bakalım nasıl olacak?
ya kızlar birde bu ek gıda işini okuyorum da, neden hazır meyve püresi meyve suyu veriyosunuz, evde taze taze hazırlansa daha iyi olmas mı?
artvinli geçmiş olsun canım tatlı oğluşuna.
birsom, firdos,berennaz, doruk sizlere de
offf bugün çok sıkıcı yaaa.....5 gündür dışarı çıkmadım...kimselerde gelmiyor....ondanmı acabaa
Doruk,Winston Maaşallah kuzulara..siz kilolarını sağlık ocağında mı ölçtürdünüz,kıyafetleri ile mi baktılar?normalda çıplak ölçüm doğru sonuç veriyor,sağlık ocağıyla bizim doktorun ölçümü arasında 300 gr.fark çıkıyor
Kirpicim bende hazır verme taraftarı değilim aslında ama mecburum..önceleri meyve suyu ve yoğurdu kendim yaptım..zorla yediler..ama hazırlara bayılıyorlar...dünde muhallebi yaptım sevmediler,çocuklar haklı çok kötü olmuştu:)..birde iki çocukla zamanımız olmuyorki..
Dırım sana birşey danışıcam..Deniz biberona pek yanaşmıyor,devam sütünü bebek ekmeğiyle ezip versem olur mu acaba?sütün etkisi gider mi?ya da biberon alışkanlığı kaybolur mu ne dersin?birde bu dönemde 6 ay 5 günlük bir bebeğin boyu kaç cm olmalı biliyor musun?
selam herkeze .
yine felaket bir gün geçirdim imdatttttt diye bagırmak geldi içimden.sabah tam 6da kalktık altlarını aldım
mama verdim baktım emre uyumak istiyor onu salladım uyudu ege feryat figan sanki emre uyumasın diye yapıyor
huzursuz bu aralar çok emreyide uyandırdı iki saatin sonunda kendi uyudu garibim emre sersemledi başladı o bagırmaya
baktım olası yok salonun klimasını açtım attım emreyi oraya emre uyudu tam yatıracagım ege kalktı
ve bu olay akşam dokuza kadar sürdü biri yattı biri kalktı benim ev kapıdan çıkacak nerdese ama yorulmuşum
hiç bir kuvvet bana iş yaptıramaz . biraz berkle ilgilendim şimdide bir çay demledim dinlenme moduna aldım kendimi
bide berk uyursa tam dinlenecegim geçmişe bakmadım daha okuyabilecek halim bile yok turşu gibi olmuşummmm
slm herkesee biz aksam eşim gelince yeni doğan bebişleri görmeye gittik daha doğrusu anneyi gördük bebekler küvezde...
anne 7.ayında olmasına rağmen çok şiştii şaşırdım....neyse oradan alışveriş merkezine gittik yemek vs.çocuklar deli gibi oynadılar yaaa
nerom bunlar diş çıkaracak ondan böyleler heralde kontrolümüzede var daha ama pazartesi rota aşımız için anasaglıgına gidecegim bi baksınlarzuzumm sağol cnm......
evet cnm alıştın ya kalabalığa....
benim inci 66 cm ipek 68.5 cm tam 6 ay olduklarında şekerim...
ay nefesciğim benimkilerde 3-5 gündür böyleler biri uyuyor diğeri uyanıyor hiç dinlenemiyorum bugn en son akşam üstü uyuttum ikisinide bende yattım yanlarında tam 2 dk yattabildim mıykkk mıykk başadılar ......
ne kadar doğmuşlardı birsom...kg
tatlım1400 1600 gr doğmuşlar
hoşgeldin doktorum civanımmmmmherkese iyi akşamlar.sanırım diziler bitmiş herkes burda....bende hem Türkanı seyrediyorum,hemde size bi göz atayım dedim...
birsencim suyla yapılan kaşıkmamalarının içinde formül mama vardiye biliyorum
sadece sırf tahıl olanllarda yok ama yanlışta biliyor olabilirim
hatta ben bu aralar sırf tahıl olan kahvaltılar var kahvaltımızın içine koyuyorum daha besleyici olsun diye
onu koydugumdada devam sütü ekliyorum
ayyy canlarım benim ya nasıl mücadeleediyorlardır şimdi hayata tutunmak için
allahım anneyle babaya yardım etsin çok zor .
cano yok bugün birsen görüştünmü hiç
anne baba daha olayın farkında değiller....şimdi özel hastanede el bebek gül bebekler eve geçsinler...hastane yollarında git geller..ozaman başlayacak zorluklarr pofffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?