Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

merhaba arkadaşlar
winston canım biz rop hastası olduğumuz için sürekli göz muayenesine gidiyoruz uyanık olsunlar rahat ederler karanın son kontrolde gözleri çizildi kanlandı sıkıntılı bir operasyon bebekler için işitme testine aralığın sonunda gideceğiz ondada uyanık olmaları ve kulaklarının temiz olması gerekliymiş

ben Arsalı zapdemiyorum sizce yatabilen salıncakmı alayım 40kg ya kadar kullanılıyormuş yoksa ana dizimi alayım karar veremedim
sşz bebekleri nasıl susturup oyalıyorsunuz?

sallanmayı seviyorlarsa uzun vadeli bişi al canım. bizde biliosun 2 anadizi var ama 6. ayda yatabilirlermi onda bilmiyorum. ancak sallama amaçlı kullanıp sonra yatağına alınır.
bizimkilere bazen ne yapsan yap fayda etmiyo susmuyorlar. çıngırak oyuncak sallıyorum.. poşetleri sürtüp ses çıkarıyorum.. pet şişeye su doldurup çalkalıyorum.. maymun ettiler beni. yakında kafama huni takıp gezcemmm aha uyandıııııııı

berenciğim cnm kaşık mamalarını yani muhallebileri su ile olanlarıda devam sütü ile yapabilirsin su yerine devam sütü olabilir...

eğer az devam sütü alıyorlarsa...ama 300 cc içiyorsa çokdaa gitme üstlerine öle 500cc içen çok az..
babymix verebilirsin ben 5 aylıkken veriyordum...
peynir ve yumurta dönüşümü yapılıyor....ama çocuğun yapısı ile alakalı bir durum ben mesela herbiri için ayrı yumurta değil..bir yumurta sarsı ve bir kaşık tepeleme labne peyniri koyuyordum...ağır gelmediği sürece verebilrisiniz....çocukların tepkileri çok önemli heleki sizler 6 ayı bitirmişsini...biz 9 ayda makarna yoğurt yiyorduk cnm

valla canım benimkilerle muhabbetedersen sürekli oynarsan deme keyiflerine .ama bu aralar salondaki büyük ekranı açıyorum

anakucagınada koyuyorum çizgi film açıyorum bide tabi her zaman yapmıyorum bunu ne kadar sakıncalı biliyorum

bazen dalıp gidiyorlar yarım saat kadar fırsatım oluyor bir iş yapmaya onada şükür diyorum .

bide şu poşet olayını bugün ege kendi kendine keşfetti sehpanın üstünde ilaç torbası duruyordu otarafa dogru egilip bagırıyor

bende anlamadım ilk önce sonra farkettim boşalttım içini verdim eline nakadar mutlu oldu onun hışırtısıyla

ama çok dikkatedilmesi gereken birşey poşet allahım korusun.

slm herkesee biz aksam eşim gelince yeni doğan bebişleri görmeye gittik daha doğrusu anneyi gördük bebekler küvezde...

anne 7.ayında olmasına rağmen çok şiştii şaşırdım....neyse oradan alışveriş merkezine gittik yemek vs.çocuklar deli gibi oynadılar yaaa

zuzumm sağol cnm......

offf bugün çok sıkıcı yaaa.....5 gündür dışarı çıkmadım...kimselerde gelmiyor....ondanmı acabaa

evet cnm alıştın ya kalabalığa....

benim inci 66 cm ipek 68.5 cm tam 6 ay olduklarında şekerim...

ay nefesciğim benimkilerde 3-5 gündür böyleler biri uyuyor diğeri uyanıyor hiç dinlenemiyorum bugn en son akşam üstü uyuttum ikisinide bende yattım yanlarında tam 2 dk yattabildim mıykkk mıykk başadılar ......

ne kadar doğmuşlardı birsom...kg

nerom bunlar diş çıkaracak ondan böyleler heralde kontrolümüzede var daha ama pazartesi rota aşımız için anasaglıgına gidecegim bi baksınlar

esasında biraz beyazlamalar var ama yanlarda anlayamadım bende şükür şimdi gece uykusunda benimkiler inşallah uyanmazlar

herkese iyi akşamlar.sanırım diziler bitmiş herkes burda....bende hem Türkanı seyrediyorum,hemde size bi göz atayım dedim...

birsencim suyla yapılan kaşıkmamalarının içinde formül mama vardiye biliyorum

sadece sırf tahıl olanllarda yok ama yanlışta biliyor olabilirim

hatta ben bu aralar sırf tahıl olan kahvaltılar var kahvaltımızın içine koyuyorum daha besleyici olsun diye

onu koydugumdada devam sütü ekliyorum

simlamutlu hoşgeldin cnm ogünden sonra aşağıda adn görmeyince merak ettim ..

not...cvp vermeyebilirsin cnm ssadece okuduğun için keyfine bak yanii

herkese iyi akşamlar.sanırım diziler bitmiş herkes burda....bende hem Türkanı seyrediyorum,hemde size bi göz atayım dedim...
hoşgeldin doktorum civanımmmmm

evet cnm var doğru biliyorsun..ben şunu demek istedim bulamazlarsa su ile olanda devam sütü ilede yapabilirler yaniiiiiiii

ayyy canlarım benim ya nasıl mücadeleediyorlardır şimdi hayata tutunmak için

allahım anneyle babaya yardım etsin çok zor .

anne baba daha olayın farkında değiller....şimdi özel hastanede el bebek gül bebekler eve geçsinler...hastane yollarında git geller..ozaman başlayacak zorluklarr pofffffffffff

ayşenurcumm o daha ses açma çalışmalarıydı gerçek ağlamasını bi duysan offf. geçen hastanede bi kadın gelip özellikle baktı battaniyenin içine, bukkadar ses bundan mı çıkıyor diye, bizimki 34'te ciğer geliştirici iğne olup 39'da doğunca ciğerler fazla gelişti sanırsamm :)
kızlar meyve konusunu açıklamışsınız saolun, anladığım kadarıyla vakitsizlik ana sebep, neblim ben de anlamadım cam rende fln muhabbeti varlen niye hazırdan bahsediyo herkes diye, e tabii unutmuşum ikiz sayfasında olduğumu.
yaw sizi okurken ben strese giriyorum, biri uyudu diğeri uyandı o uyurken öbürü uyandı fln. ben hayatta beceremezmişim o işi, bi tane el kadar elifle şaftımız kaydı, akşam bi tatlı yapayım dedim 50 kere git gel spnunda da birşeye benzemedi.
nefescim hele senin olay katmerlisi yani, Allah ömür versin.
neyse biz gece seansımıza geçicez şimdi, daha kaynoşun bombaları anlatacaktım ama kociş başedemiyo, gidip cadı kızımı doyurup yatırayımm.
haydi iyi gecelerrrr

anne baba daha olayın farkında değiller....şimdi özel hastanede el bebek gül bebekler eve geçsinler...hastane yollarında git geller..ozaman başlayacak zorluklarr pofffffffffff

Allah yardımcıları olsun. rabbim kimseyi hastane köşelerinde bekletmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…