Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

o kadar susadımki

mutfağa gidip su bile içirmiyolar. 2 sn sallamasam uyanıyorlar

Aynen katılıyorum bizde de var iyiki almışız diyorum 2,5 aylıktan beri kullanıyoruz 13 aylık olduk hala biri gündüzleri onda uyuyor,yemeklerini onlarda yediriyoruz çok memnunum,bende tavsiye ederim.....

fatoşcum haklısın durmuyorlar benim Arsal çok mızmız şimdi gideyim onu yıkayım sussun çok seviyor banyoyu nasılsa mama yemiyor fotosentezle yaşıyor benim oğlum
bebefixden 2 tane salıncak sipariş ettim 40kg olana kadar kullanılabiliyormuş inşallah severlerde biraz nefes alırım elektriklilerden almak istersdim ama çok pahalı 2 bebeğe alamam manuel sallarım ben
artvinli,nevrat,dudu aLTTA GÖRDÜM

Selam arkadaşlar.......Nasılsınız.

Ben grip oldum nasıl hantalım anlatamam,yağızda iyileşemedi daha,öksürükte başladı.Bakalım bugün dr.götürelim diyoruz.Peditus veriyorum ama rahatlatmıyor.

Kızlar hani şu aloynaver sitesinden salıncak siparişi vermiştim ya,bugün aradım süresini uzatmak istiyorum diye,peki dediler ama 50 tl.ödüyorsunuz indirim yokmuş.İlk başta 2,3 ay sipariş verirsen indirim oluyormuş.Bendemi alsam şu karftın salıncağından diye artık ciddi ciddi düşünüyorum.

Fatoşcum maşallah kızlrına hemde kırkbirkere.Cemrenin gülüşünü yerim ben,ısır benim için ya,bak çok canım çekti şimdi

Burcucum evet çok pahalı salıncaklar.Ama elle sallananında bir kıymeti yokki anacım yine başında oturup sallamna gerekecek.Salıncak durdumu kıyamet kopuyor çünkü.

tatlı tatlı uyusunlar inşallah canımmm

geçmiş olsun canım.

tşk ederiz teyzesi

ben geri geldim..misafirlerim akşama kaldı. oda belki tam çıkarken misafir gelmiş:)kalkmakda bilmediler dio kuzenim çocuklarda uymuş kalmışlar akşama geliriz yada sonra hber veririm duruma göre dedi...
kızlaraz evvel irem nasıl kustu anlatamam koca adam gibi meyve vermişdim kavanoz o dokundu desem hergün yiyo nie böle oldu hiç anlamadım ....

fatoş maşallah kızlara nazardan korkun geçdi galiba:))
artvinlim çok geçmiş olsun kuzum sesini özledim kı konuşalımmüsait olunca bi ara...
valla salıncak işiiyi hoşda çok pahalı ya. ikinci elini bulsam alcam uygun bişi bende buluorum bulmayada hep 9 kg ya kadar...

ya resim koydum yarım saatir bağırıyolar. eşimi aradım geliyo izninizle resimleri kaldırıyom

canım allah sabır versın aynı turden bendede var bnm kaynosta aynı anlattıgın gıbı tek farkı asırı gıydırmesı usur usur dıe dıe ılk zamanlar ewe geldıklerınde kızımı ole gıydırdıkı cocuk terden uzerındekıler sırılsıklam oluodu ve sonunda ısılık cıkardı ve olaya hakım oldum gıydırmıorum dedım sıcaga alıstırmıcam karısmayın dıye
sımdı bır yelek bıle gıydırırken bana sorar
gelelım elyaf yastık ısıne cok dogru kırpıcım bende elyaf yasıga yatırıodum ve asırı terletıodu kuzuları
pudra ısıne gelınce kuzum kır dısını haydı ben pudra kullanıyorum :))) altları daıma kuru hıssetsınler dıye
kırdınmı kız dısını

slm hanımlar gunaydın herkese bugun pek ıyı degılım dun gece 12 cıvarı cok fenalastım ve geceyı acıle gecırdım tansıyonum yerlerde ıdı(9/7) dr asırı zyıf dusmus bunyen dedı yorgunluk uykusuzluk aclık stres aylardır cektıgım cıle sonunda dısa vurmaya basladı korkum sukı sara hastasıyım ben bu sebeplerın epılepsımı tetıklemesınden ve sara krızlerının cogalmasından korkuyorum kımsem yok yanımda ne yaparım cocuklarla nasıl ılgılenırım benle kım ılgılenır hıc bılemıorum kaynosada gun dogar nasılsa gelın hasta deyıp cocukları almaya kalkar bu arada kızıma yarın kavusuorum.dun fenalasınca doktorun soeldıklerını duyunca esım yarın gıder alırız dedı

bu devirde pudramı kaldı yahuu,dur hemen kırayım ben bi koşuu.
ya kafayı yiicem, sabahtan beri gözünü bile aralamadı elif hanım, karnını doyuruyoruz altını değiştiriyoruz tık yok, kadın çıktığı anda da başlıyor çığlık çığlığa şaka gibi, bana garezi bu kızın. kadın da aheste aheste iş yapıyor o da hepsini tek tek söylersen, galiba sonunda kendim bakıciim bu kıza, ben bakayım desem de kesin cozutur bu sefer hiç uyumaz.
Fatoşcum kızlarına hergün bir felak suresi oku, nazardan korur onları, öyle resim eklemekle filan nazar değmez gönlünü ferah tut. en iyi koruma duadır
birsoş altta görüyorum napıyosunnn ?

ayhhh canım benim nasıl üzüldüm anlatamam canım belkide kızın yok ya oda sana üzüntü yaptı canım biraz daha rahatlıcan zamanlar olucak emin ol az zaman var ben mesela yürütece atyıyorum onların önüne bişiler veriyorum oynuyolar canım benim duamdasın inş..

Canım nacizana fikrim egerbu cocuk gündüz duruyorsa sende kadını gönder bişide yaptıgı yok diyosun zaten sende onun yanında işini hallet sonra evin işlerine bak zaten söyleyerek yaptıktan sonra hiç bir anlamı yok daha iyi birini bulman gerek galiba ...

Artvinli canım işi karışmak istemem ama ben salıncak aldım 100 tl ye ama benimliker bunu 9 yaşına kadar kullanabilir dedi gecende 1 inic sınıfa giden cocuk bile sallandı ben kendim sallaıyorum ama içinde uyyolar görsen öyle güzel ki öyle cok para vermeyin derim ben nacizane fikrim üzerine kendim oyuncak falan astım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…