slm herkesee biz aksam eşim gelince yeni doğan bebişleri görmeye gittik daha doğrusu anneyi gördük bebekler küvezde...
anne 7.ayında olmasına rağmen çok şiştii şaşırdım....neyse oradan alışveriş merkezine gittik yemek vs.çocuklar deli gibi oynadılar yaaa
günaydın kızlarrr,
ya bu ek gıda muhabbetlerini bi kenara kaydetsemmi diye düşünüyorum, biz o noktaya gelince de anlatırmısınız yoksa
neyse gelelim kaynoşa, bizimki çok midahil herşeyin en iyisini o bilir, onun lafının üstüne laf olmaz, zaten doğum yaptığım günden beri deli etti beni, hala da devam. önceki gece oturmaya geldiler, yok çocuğun altına pudra sürsem pişmezmiş, niye su vermiyormuşum çocuğun içi yanıyormuş, yatakta yatınca kemikleri batarmış yastığın üzeirnde yumuşak yumuşak yatırsam daha iyi olmazmıymış. yahu şu devirde bir tane bebeğinin poposuna pudra süren bulayım dişimi kırıcam, diyorumki anne sütünün zaten %70'i su demekten öldüm, elyaf yastığın üzerinde yatan çocuk hem terler hem de kemik gelişimi bozulmazmı? bir de üzerini çok kalın giydiriyormuşum, ayağında iki penye alt bir de minik çorap vardı, çıkardı tek penye altla bıraktı çocuğu, dedim gece gz sancısı başlayınca çağırırım artık. hatta üstünü değişiyorum, badinin üzerine zıbın giydirdim bu kadar yeter diyor, üst giydirmene gerek yok diyor, yahu o senin gibi menopozlumu nasıl yetsin diyecektim neredeyse kii, çocuk hapşırdı da üşüdü galiba dedi o da nihayet. ha bir de badiye ne gerek varmış, onun zamanında badi yokmuş giydirmeyecekmişim oooofffff dedim. dün de eşimi aramış cepten yok bu çocuğun eli ayağı çok soğuk dolaşım bozukuğumu var, siz buna bakamıyormusunuz?, eşimde gelip bana bunu söyledi iyice sinir oldum. ayy bu kadın beni öldürecek yaa.
ya bir de kızlar ben bu bakıcı işine alışamadım bir türlü, birincisi kadına 9-5 mesai verdim şimdi pişmanım 8-6 deseydim diye. bir de çocuk uyuduğunda ev işlerini de yaparsın demiştik, illaki söylememi bekliyor şunu yap bunu yap diye, dün banyoyu viledalamış çamaşır sepetini bile yerinden oynatmadan, her yerde pislikler duruyor, bir ütü yaptı en az 4 saat, iş yapıyor görünmek için uzatıyor mu nedir? çocuğu kucağında uyutuyor, yapma dememe rağmen, çocuk gece de aynı şeyi benden bekliyor. bir de çocuğunu emanet etmek çok zor yaa, arka odaya giderken bile tedirgin oluyorum, e yanlarında da verimli çalışamıyorum tabii, 800 litra vermek de koyuyor tabii. ben mi psikopatım aceba diyorum bazen, kızlar 3 ayda düzeliyor deniyor ya, 3 aydan sonra bana kalan vakit biraz daha artar mı? yani güde 3-4 saat de olsa çalışabilir miyim acaba? ne açıdan 3 aydan sonrası daha rahat?
off bana fikir verin biraz, evde kala kala psikopatmı oldum diye4 de şüphelenmiyor değilim, herkes ve herşey batıyor sanki.
günaydın kızlar...
firdoscum burdayım... ama bugün uğrayamayabilirim halalarım ve kuzenim geliyo bana akşamada bende kalırlar muhtemelen. merak etmeyin:) seviyorum hepinizi....
cansu
cemre
Selam arkadaşlar.......Nasılsınız.
Ben grip oldum nasıl hantalım anlatamam,yağızda iyileşemedi daha,öksürükte başladı.Bakalım bugün dr.götürelim diyoruz.Peditus veriyorum ama rahatlatmıyor.
Kızlar hani şu aloynaver sitesinden salıncak siparişi vermiştim ya,bugün aradım süresini uzatmak istiyorum diye,peki dediler ama 50 tl.ödüyorsunuz indirim yokmuş.İlk başta 2,3 ay sipariş verirsen indirim oluyormuş.Bendemi alsam şu karftın salıncağından diye artık ciddi ciddi düşünüyorum.
kolay gelsin misafirin var .....bence toktur ondan kusmuştur cnmben geri geldim..misafirlerim akşama kaldı. oda belki tam çıkarken misafir gelmiş:)kalkmakda bilmediler dio kuzenim çocuklarda uymuş kalmışlar akşama geliriz yada sonra hber veririm duruma göre dedi...
kızlaraz evvel irem nasıl kustu anlatamam koca adam gibi meyve vermişdim kavanoz o dokundu desem hergün yiyo nie böle oldu hiç anlamadım ....
bu devirde pudramı kaldı yahuu,dur hemen kırayım ben bi koşuu.
ya kafayı yiicem, sabahtan beri gözünü bile aralamadı elif hanım, karnını doyuruyoruz altını değiştiriyoruz tık yok, kadın çıktığı anda da başlıyor çığlık çığlığa şaka gibi, bana garezi bu kızın. kadın da aheste aheste iş yapıyor o da hepsini tek tek söylersen, galiba sonunda kendim bakıciim bu kıza, ben bakayım desem de kesin cozutur bu sefer hiç uyumaz.
Fatoşcum kızlarına hergün bir felak suresi oku, nazardan korur onları, öyle resim eklemekle filan nazar değmez gönlünü ferah tut. en iyi koruma duadır
birsoş altta görüyorum napıyosunnn ?
saol canım allah razı olsun tum dua edenlerın duaları onlarla bır olsun ..ayhhh canım benim nasıl üzüldüm anlatamam canım belkide kızın yok ya oda sana üzüntü yaptı canım biraz daha rahatlıcan zamanlar olucak emin ol az zaman var ben mesela yürütece atyıyorum onların önüne bişiler veriyorum oynuyolar canım benim duamdasın inş..
erenzeyno geçmiş olsun canım, dikkat et çok sıkma kendini epilepsi krizini tetikler sıkıntı, ilaçlarını da aman ihmal etme.
medinecim haklısın galiba, ben o işi yaparmı bunu edermi diye stres yapmaktan daha çok geriliyorum, son olarak dedim ki yılbaşına kadar böyle götürelim, sonra derim ödemekte zorlaıyorum hadi sana eyvallah. elif de 3 aylık olur o zamana, oyun halısı fln oyalanır biras kendi kendine de, ya 3. aydan sonra gündüzleri nekkadar uyuyor bebekler. gündüz
Geçmiş olsun dilekleriniz için saolun arkadaşlar.
DR.geldik çok şükür ciğerler temiz,ama boğazı kızarmış dedi,idrar yoluna bakalım dedi.Tahlil yaptırdık temiz çıktı şükürki.
10 günde sadece 120 gr.almış sıpam yemiyorki doğru dürüst.
Dr.sonunda artık 6 aylık oldu ekgıdaya başlayalım dedi.
Sabahları sütaşın yoğurtlarından yedir dedi,öğlen elma armut cam rendede rendele posasıyla yesin dedi.Akşamlarıda yatmadan önce muhallebi yap içine 3 ölçek aptamil ve 1 tatlı kaşığı toz şeker koy onu yesin dedi.Gecede uyanırsa sadece su içir dedi.Artık gece kalkıp mama yemelrini bırakalım dedi.
Medinecim ne demek işine karışmak istemem.Biz birbirimize her konuda yardımcı oluyoruz burda,sen benden daha tecrübelisin hemde katmerlisinden.
Dırım netten bulabilirmiyimki 2.elini,bulsam ne iyi olur valla.
Doruk akşam eşim gelsin arayacam tatlım.Tabi senin misafirler baskın yapmazsalar.
Erenzeyno sanada çok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda şifa versin.
Kızlar bugün dr.sordum...Alttan çıtçıtlı badi ve kilotlu çorap erkek çocuklarında kaç yaşa kadar giydirilebilir diye.
1,5 yaşından sonra giydirmeyin dedi.Ondan öncesinin zararı yokmuş,ama 1,5 yaşından sonra çok zararlı dedi.
merhaba kuzularrrrrr:92:
ayyy sabahtan beridir yazamadım sizlere.....hava şartlarındanmıdır bilmem ama
gerdin kalktım bu sabah saat 9 da aliş uyandı...ama ömer fosur fosur uyuyor
neyse bende ömerin yanına geçtim yattım....aliş tepemizde anne yaaa anne yaa diyip duruyor..ömere sarıyor ömer kalkmıyor:90:
neyse öyle böyle kalktık 10 da....hemen yatakları kaldırdım...çocuklar acıkmış mama mama yırtınıyolar
hemen kahvaltı hazırladım ..yastıklarını alıp geçtiler karşıma yediler kahvaltılarını...sonra üstlerini değiştirdim.....
birkilo mıçmışlar yaaaalt değiştir...üst değiştir...alişe çorap kalmamış....dedim gidip balkondan alayım...o hışımla balkona bir girdim bütün çamaşırı
katlayarak sepete yerleştirdim:80:içeri bir girdimki...mutfak havluları yerlerde çamaşır kovasını ters çevirip dolabın üzerindeki kepçeleri
yerlere atmışlar...tuzluk zebil...delirdim...hemen giydirdim alişi....
çocuk odası hala yaz modunda...kiliimleri topluyorlar süpürülmüyorda...silkelemem gerek..şurann halısın yıkatmaya vereyim ddedim..
anam yokkkk halcı yok olanda çok istiyor sinir oldum..neyse bitane buldum...bu seferde yok tek halı 4 tl den ykarız..ya dedim kış gelmiş çokmu işiniz var ...b.paşada 2,5 tl den yıkattık
1 halıyı bayramdan önce hemde dedim...yok o halılar iyi yıkanmıyor vs.vs. dedim sen şimdi bir halıyı beğenmiyorsun ama bir müşteri kaybediyorsun dedim...bu halııyı sermeyecektim...şimdi sermek istediğim için tek kaldı dedim...yarın ben sana 3-4 halı yollayacağım yada birine tavsiye edeceğim belki.....sonra adam tamam abla alayım geleyim dedi....
dediği saatte gelmedi..aradı geç geleceğim abla olurmu dedi tamam dedim.... öğlen oldu tabi kahvaltı etmedim..
çocuklar kudurmakla meşgul tabi..zorla çay demledim kendime...kahvaltı yapacağım mama mamatutturdular..verdim kaşar bir iki yediler..sonra sen ısır ısır tükür....delirdim tabi..
sonunda iyice kudurdular park yatağa atlıyorlar içine girip duvara vuruyolar kanepenin sırt kısmında dolaşıyolar..vsvs...kavga desen gırlaaaaa
kaptığımı bağrış çağrış uyuttum....sonrada ömeri uyuttum...onlar uyurken hemen kilimleri silkeledim...yerleri sildim bulaşıkları makinaya attım...banyonun takımını silkeledim..sildim...lavoba klozet..yıkandı..aliş ağlıyorrr....hemen gittim pış pşladım....uyudu hemen mutfağı sildim....ömer uyandı..onu pışpışladım.....gitti alişi uyandırı..antreyi sildim.....mutfağı antreyi süpürdüm...çocuklara çorba içirdim...sizlere geldim....şimdi çamaşır bitti asmam gerek ama dinleneceğim azzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?