Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

erenzeyno geçmiş olsun canım, dikkat et çok sıkma kendini epilepsi krizini tetikler sıkıntı, ilaçlarını da aman ihmal etme.
medinecim haklısın galiba, ben o işi yaparmı bunu edermi diye stres yapmaktan daha çok geriliyorum, son olarak dedim ki yılbaşına kadar böyle götürelim, sonra derim ödemekte zorlaıyorum hadi sana eyvallah. elif de 3 aylık olur o zamana, oyun halısı fln oyalanır biras kendi kendine de, ya 3. aydan sonra gündüzleri nekkadar uyuyor bebekler. gündüz

ALLAH c.c. yardımcısı olsun gercekten cook zor bir durum bizim oglanda 1900 falandı kuvezden alıp geldigimde 2100 falandı aman ALLAHım elime bile aldıgımda ne kdar küçüktü o bebeklerde ALLAHın izniyle iyi olurlar inş. Anneye sabırlar diliyorum

canımmesela bizimkiler 8 de kalkıyo 9 da tekrar uyyolar 10:30 kadar 12 ye kadar ayaktalar sonra tekrar 1:30 kadar
3te yatırıyorum 4 e kadar aksam üzeri pek uyumuyolar 8 e kadar sonra 10 a kadar 10da oyalıyorum 11 yada 11:30 a uyutuyorum gece kalkıyolar mama içiyolar bu hasta olmadıkları zaman ama emin ol hem işini yapıp hem ceviri yapıp onunlada oynarsın inş

kirpoşum kaynoşun yaptğı tamamen ben aslanlar gibi evlat yetiştirdim....ben daha iyi bilirim..
havasında...bence doğru olan atlet alttan çıtçıtlı badi ve bir kat pijama hava koşullarına uygun
iki pijama yerine kilotlu çorap giydirebilirsin cnm...yada aynı iki patikli pijama ve çorap..
sonra pudra artık kullanılmıyor..hem sen eczacısın cnm bunu sana demesi çok komik..
hoşben çok pişik olunca kullandım bi umut belki yaralr kurur dedim ama olmadı..hematem geçirdi bizim popişi..ki elifim popoişinde bişeyde yoktur....
sonra elyaf yastıkda yatmakta ne yaa ben 4-5 aya kadar hiç yastık kullanmadım bile...düz yattılar sadece yatağın altına yastık koyduk 45 dereceklik açı olsun kusarsa felan boğazına kaçmasın die..
elleri ve ayakları üşür tabi o daha çok küçük..ne dolaşım bozukluğu...
lafın kısası zaten sevmiyorum kaynanaları..ama yani ne bu merak yaaa...bizimkide bende ikizbüyüttüm gibi diyip duruyordu...ama yanında bizi barındıramadı 2 ay koksun pis evinde....
kısaca boşverrrrrrrr....

bakıcı konusuna gelince...canım benim elif 3 ayına bilemedin 6 ayına kadar düzen oturacak
ama muhtemelen 3 ayında tüm bebekler düzen oturtur....
eğer çok zorda değilsen çalışmasan 3 ayınız bitene kadar...az para ddeğil kadına verdiğiniz.cnm
elifin bakımını sen yap temizliğe kadın al...
3 ay sonra düzenini oturtup,bebeğini iyi tanıyınca gelen bayana şöyle uyur,böyle uyut,şu saatlerde besle dersin....sonuçta sen annesisin...ama şuan sende elifte birbirinize alışma sürecindesiniz cnm...
senin kokunu ararken başka bir kadını kokusunda uyuyor...sabihapektunanın bir söyleşisinde
duydum...bebek anne kokusunu anne karnında kotlarmış beyne....anne biryere gitsin ve geri gelsin odada ağlayan bebek susarmış..çünki daha odaya girergirmez alırmış kokusunu..ki ben bunun canlı örenğine şahit oldum....bursadayken kevserle buluştum...kevser eve geçti bişey için ve kızı nasıl ağlıyor 4 kadın susturamadık....annesi içeri girdiğinde hemen sustu....yani kısaca elifi tanıma sürecini başbaşa geçirin derim işe dönmek zorunda değilsen cnm.....iş konusunda despot ol az para değil cnm yaaa

günaydın kızlar...
firdoscum burdayım... ama bugün uğrayamayabilirim halalarım ve kuzenim geliyo bana akşamada bende kalırlar muhtemelen. merak etmeyin:) seviyorum hepinizi....

cnm çok geçmiş olsun...sen bu salıncağı ikinci el al cnm yaa netten araştır derim

kolay gelsin misafirin var .....bence toktur ondan kusmuştur cnm

geldimmm kuzumm uzun uzun yazacağım cnmmm

fatoşşşş kızlaraaa maşallahhhh vallaaa

aaaa resimleri yeni gördümm yerim onları bennnnn masaALLAH canım korkma nazarlar degmez inş

saol canım allah razı olsun tum dua edenlerın duaları onlarla bır olsun ..

onun etkısıde cok cnm uzun suredır sara krızım yoktu ama sankı hıssedıorum gene tetıklenıcek off keske annem yanımda olsaydı bırde cok tehlıkelı sara krızlerı vucut asırı kasıldıgı ıcın dılını ısırma tehlıkesı var eger o krız sırasında dılım ıkı dısımın arasında kalırsa kurtulus yok kopar o dıl asırı kıtlenıor vucut eller ayaklar agız ben krız gecırcemden suphelendıgımde agzıma cuzdan koyup onu ısırıorum allah kımseye vermesın bu ılletı kurtulusun ok omur boyucekıcen dua edın kızlar bana cok zor gunler yasadım halada yasıorum saramın tetıklenmesınden cok korkuyorumm

saol cnm off o ılaclarda cok agır oluo ya bılırsın sen kepra 1000 lık terıl 500 luk ıctıgımde uyusuorum resmen ıcmıorum epeydır

merhaba kuzularrrrrr:92:

ayyy sabahtan beridir yazamadım sizlere.....hava şartlarındanmıdır bilmem ama
gerdin kalktım bu sabah saat 9 da aliş uyandı...ama ömer fosur fosur uyuyor
neyse bende ömerin yanına geçtim yattım....aliş tepemizde anne yaaa anne yaa diyip duruyor..ömere sarıyor ömer kalkmıyor:90:
neyse öyle böyle kalktık 10 da....hemen yatakları kaldırdım...çocuklar acıkmış mama mama yırtınıyolar
hemen kahvaltı hazırladım ..yastıklarını alıp geçtiler karşıma yediler kahvaltılarını...sonra üstlerini değiştirdim.....
birkilo mıçmışlar yaaaalt değiştir...üst değiştir...alişe çorap kalmamış....dedim gidip balkondan alayım...o hışımla balkona bir girdim bütün çamaşırı
katlayarak sepete yerleştirdim:80:içeri bir girdimki...mutfak havluları yerlerde çamaşır kovasını ters çevirip dolabın üzerindeki kepçeleri
yerlere atmışlar...tuzluk zebil...delirdim...hemen giydirdim alişi....
çocuk odası hala yaz modunda...kiliimleri topluyorlar süpürülmüyorda...silkelemem gerek..şurann halısın yıkatmaya vereyim ddedim..
anam yokkkk halcı yok olanda çok istiyor sinir oldum..neyse bitane buldum...bu seferde yok tek halı 4 tl den ykarız..ya dedim kış gelmiş çokmu işiniz var ...b.paşada 2,5 tl den yıkattık
1 halıyı bayramdan önce hemde dedim...yok o halılar iyi yıkanmıyor vs.vs. dedim sen şimdi bir halıyı beğenmiyorsun ama bir müşteri kaybediyorsun dedim...bu halııyı sermeyecektim...şimdi sermek istediğim için tek kaldı dedim...yarın ben sana 3-4 halı yollayacağım yada birine tavsiye edeceğim belki.....sonra adam tamam abla alayım geleyim dedi....
dediği saatte gelmedi..aradı geç geleceğim abla olurmu dedi tamam dedim.... öğlen oldu tabi kahvaltı etmedim..
çocuklar kudurmakla meşgul tabi..zorla çay demledim kendime...kahvaltı yapacağım mama mama tutturdular..verdim kaşar bir iki yediler..sonra sen ısır ısır tükür....delirdim tabi..
sonunda iyice kudurdular park yatağa atlıyorlar içine girip duvara vuruyolar kanepenin sırt kısmında dolaşıyolar..vsvs...kavga desen gırlaaaaa
kaptığımı bağrış çağrış uyuttum....sonrada ömeri uyuttum...onlar uyurken hemen kilimleri silkeledim...yerleri sildim bulaşıkları makinaya attım...banyonun takımını silkeledim..sildim...lavoba klozet..yıkandı..aliş ağlıyorrr....hemen gittim pış pşladım....uyudu hemen mutfağı sildim....ömer uyandı..onu pışpışladım.....gitti alişi uyandırı..antreyi sildim.....mutfağı antreyi süpürdüm...çocuklara çorba içirdim...sizlere geldim....şimdi çamaşır bitti asmam gerek ama dinleneceğim azzz....

Geçmiş olsun dilekleriniz için saolun arkadaşlar.

DR.geldik çok şükür ciğerler temiz,ama boğazı kızarmış dedi,idrar yoluna bakalım dedi.Tahlil yaptırdık temiz çıktı şükürki.

10 günde sadece 120 gr.almış sıpam yemiyorki doğru dürüst.

Dr.sonunda artık 6 aylık oldu ekgıdaya başlayalım dedi.

Sabahları sütaşın yoğurtlarından yedir dedi,öğlen elma armut cam rendede rendele posasıyla yesin dedi.Akşamlarıda yatmadan önce muhallebi yap içine 3 ölçek aptamil ve 1 tatlı kaşığı toz şeker koy onu yesin dedi.Gecede uyanırsa sadece su içir dedi.Artık gece kalkıp mama yemelrini bırakalım dedi.

Medinecim ne demek işine karışmak istemem.Biz birbirimize her konuda yardımcı oluyoruz burda,sen benden daha tecrübelisin hemde katmerlisinden.

Dırım netten bulabilirmiyimki 2.elini,bulsam ne iyi olur valla.

Doruk akşam eşim gelsin arayacam tatlım.Tabi senin misafirler baskın yapmazsalar.

Erenzeyno sanada çok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda şifa versin.

salıncağın ikinci elini bulursun bana şeklini göster ben sana araştırayım cnm

Son düzenleme:
evet cano net kopsun vs. burada yazılanlar hemen gidiyor....

kimseler yok benide bi öksürük tutuu...
bugün çocuklar çok fenalarr aytunç bile daha uyumadan delirdiiiiiiiiiiii

Kızlar bugün dr.sordum...Alttan çıtçıtlı badi ve kilotlu çorap erkek çocuklarında kaç yaşa kadar giydirilebilir diye.
1,5 yaşından sonra giydirmeyin dedi.Ondan öncesinin zararı yokmuş,ama 1,5 yaşından sonra çok zararlı dedi.

çıtçıtl badi giymeyince beli açılıyor...kısa çorapları çıkarıyolar kilotlu çorapları çıkaramıyorlar....

o yüzden hala giydiriyorum.....sen başarabilirsen kollamayı giydirme cnm

Haklısın dırımcım çocukları çorap konusunda idare etmek zor.
Ama ilerde allah korusun başka sıkıntılarla baş etmek daha zor,insan yaşayınca daha çok korkuyor.

iyi geceler kızlar,nabersiniz..ben kavak yellerini izliyorum ama deniz uyanmış bakıyo bana..biz iki günlüğüne küçük bir tatile çıkıyoruz arkadaşlarımızla..bir göl kenarına gidip iki gün kalıcaz..güzel yerler varmış kalacak,yazın olsa kamp yapardık..balık falan tutup yiyeceklermiş ama ben balık yemiyorum,yine tavuğa talim yani..bebeklerle iyi geçer İnşallah..bilgisayarı yanıma alıcam ama orada net bağlantısı var mı bilmem..

ben çıt çıtlı badi giydiriyorum ama kilotlu çorabı doktorumuz yasakladı..

Son düzenleme:
Firdoscum ohhh gez gez bebeklerle hiç bişi olmaz bende 2 günlüğüne zonguldaga gittim arabalarına koydum gezdim güzelde oldu kafamda dagılmıs oldu inan güzel gececek bende istiyorum ya bunaldım artık bu ara eşimlede limonıyız atsam kendimi kafamı dagıtsam

ben de görecek myim o günleri,yaşayabilecek miyim o telaşları.her şeye razıyım yeter ki onları kucağıma alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…