Haklısın dırımcım çocukları çorap konusunda idare etmek zor.
Ama ilerde allah korusun başka sıkıntılarla baş etmek daha zor,insan yaşayınca daha çok korkuyor.
ben de görecek myim o günleri,yaşayabilecek miyim o telaşları.her şeye razıyım yeter ki onları kucağıma alayım.
Kızlar bugün dr.sordum...Alttan çıtçıtlı badi ve kilotlu çorap erkek çocuklarında kaç yaşa kadar giydirilebilir diye.
1,5 yaşından sonra giydirmeyin dedi.Ondan öncesinin zararı yokmuş,ama 1,5 yaşından sonra çok zararlı dedi.
canım sıkılıyorrrrrrrrr.........adetimin 12 .günündeyim ama sanki adet olacakmşım gibiyim.....
göğüslerim sızlıyor hasas,bel ve kasık ağrım var..sivilce çıkarıyorum...acaba üşüttümmüde böyle oldu yoksa tsh mı yükseldi yine
ayy bir ayyda doktora gitmeyim yaaaaaaa
iyi geceler herkeze
anam ben artık bugünde çok güzel geçti harikaydı diye yazamıyacakmıyım .bugün sabahtan başladık
,
huysuzluga yine pöfff ege özellikle hiçbirşeyden memnun olmuyor dişse bu yandık valla
başında böyleyse daha sonrası amanınnnn .valla ben berkte hiç görmedim böyle şeyler garip oluyorum
yavrumun dişi çıkardı biz öyle görürdük ateşlenmedi bile üç yaşına kadar sesini duymadı kimse
tabi bunlarda öyle olacak sandım.neyse bugünlerde geçecek ama ilerisi daha vahim berkten biliyorum
bide bugün ne iş nede yemek yapabildim kınıyyorum kendimi ikigünde çöktüm esas yardımcıyı şimdi almak lazımmış
yanlış yapmışım .
hepiniz iyisinizdir inşallah yine geçmişe bakamadım bir dolanayım geçmişte.
Yağız muhallebiyi sevmedi kızlar ya.(Tadı çok kötüymüş gerçi tatsız birşey)
Acaba hani şu hazır muhallebiler varmış ya,milupanın vs.onları severmi.Birde o muhallebilerden yediren arkadaşlar içine aptamil devam sütü katılırmı içine.
geçmiş olsun canım.yumurtlama dönemindesindir canım.o zamanda bu belirtiler olur..
Yağız muhallebiyi sevmedi kızlar ya.(Tadı çok kötüymüş gerçi tatsız birşey)
Acaba hani şu hazır muhallebiler varmış ya,milupanın vs.onları severmi.Birde o muhallebilerden yediren arkadaşlar içine aptamil devam sütü katılırmı içine.
günaydın kızlarrr,
ya bu ek gıda muhabbetlerini bi kenara kaydetsemmi diye düşünüyorum, biz o noktaya gelince de anlatırmısınız yoksa
neyse gelelim kaynoşa, bizimki çok midahil herşeyin en iyisini o bilir, onun lafının üstüne laf olmaz, zaten doğum yaptığım günden beri deli etti beni, hala da devam. önceki gece oturmaya geldiler, yok çocuğun altına pudra sürsem pişmezmiş, niye su vermiyormuşum çocuğun içi yanıyormuş, yatakta yatınca kemikleri batarmış yastığın üzeirnde yumuşak yumuşak yatırsam daha iyi olmazmıymış. yahu şu devirde bir tane bebeğinin poposuna pudra süren bulayım dişimi kırıcam, diyorumki anne sütünün zaten %70'i su demekten öldüm, elyaf yastığın üzerinde yatan çocuk hem terler hem de kemik gelişimi bozulmazmı? bir de üzerini çok kalın giydiriyormuşum, ayağında iki penye alt bir de minik çorap vardı, çıkardı tek penye altla bıraktı çocuğu, dedim gece gz sancısı başlayınca çağırırım artık. hatta üstünü değişiyorum, badinin üzerine zıbın giydirdim bu kadar yeter diyor, üst giydirmene gerek yok diyor, yahu o senin gibi menopozlumu nasıl yetsin diyecektim neredeyse kii, çocuk hapşırdı da üşüdü galiba dedi o da nihayet. ha bir de badiye ne gerek varmış, onun zamanında badi yokmuş giydirmeyecekmişim oooofffff dedim. dün de eşimi aramış cepten yok bu çocuğun eli ayağı çok soğuk dolaşım bozukuğumu var, siz buna bakamıyormusunuz?, eşimde gelip bana bunu söyledi iyice sinir oldum. ayy bu kadın beni öldürecek yaa.
ya bir de kızlar ben bu bakıcı işine alışamadım bir türlü, birincisi kadına 9-5 mesai verdim şimdi pişmanım 8-6 deseydim diye. bir de çocuk uyuduğunda ev işlerini de yaparsın demiştik, illaki söylememi bekliyor şunu yap bunu yap diye, dün banyoyu viledalamış çamaşır sepetini bile yerinden oynatmadan, her yerde pislikler duruyor, bir ütü yaptı en az 4 saat, iş yapıyor görünmek için uzatıyor mu nedir? çocuğu kucağında uyutuyor, yapma dememe rağmen, çocuk gece de aynı şeyi benden bekliyor. bir de çocuğunu emanet etmek çok zor yaa, arka odaya giderken bile tedirgin oluyorum, e yanlarında da verimli çalışamıyorum tabii, 800 litra vermek de koyuyor tabii. ben mi psikopatım aceba diyorum bazen, kızlar 3 ayda düzeliyor deniyor ya, 3 aydan sonra bana kalan vakit biraz daha artar mı? yani güde 3-4 saat de olsa çalışabilir miyim acaba? ne açıdan 3 aydan sonrası daha rahat?
off bana fikir verin biraz, evde kala kala psikopatmı oldum diye4 de şüphelenmiyor değilim, herkes ve herşey batıyor sanki.
Allah yardımcın olsun canım..ya merakımı bağışla ben anlayamadım senin sanırım yardımcın vardı...galiba artık sizinle değil..anlaşamadığın için mi bıraktın?aslında çocuklar büüyüdükçe daha çok lazım oluyor.
Ben sadece dr.bana söylediklerini paylaştım arkadaşlar......
Ben dr.söylediklerini önemsedim dediğinide dinleyeceğim.Siiznle paylaşmamın sebebi belki bilginiz yoktur bilginiz olsun dedim.
Uygulayıp uygulamamak size kalmış.
anlaşamadım canım herkezi çıldırttı resmen herşeyi ben bilirim diyen biri ve sürekli bir aradayım nasıl dayanmışım ben buna bilmem
bir kaç ay deniyecegim olmadı gündüze sadece iş yapacak arkamı topluyacak birini bulacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?