çok haklısın evde bir yabancı çok zor. benim yardımcım benle yaşıt nerdeyse 1 yıl olacak beraberiz. Maşallah şimdilik iyiyiz ama evde otorite bende yani ben ne dersem onu yapar..ben biraz ters ve sinirliyim. yani beğenmediğim şeyi direk kırmadan söyler uyarırım. bizde iş bölümü yok ne iş varsa kim uygunsa o yapar. kızlarla ilgili işleride beraber yapıyoruz çünkü ben bir süre sonra işe başlayınca kızlara o bakacak inşallah...ama yinede zor evde bir yabancı. benimki eşim gelince akşam gidiyor. yatılı asla yapamam...
bende sana katılıyorum muhakkak dınlemelıyız dr ları daha sonra basımızı taslara vumamak ıcın onceden yoktu bole ınanclar ama oncede dr vs de cok azdı ınsanlar daha saglamdı sımdı yedıkleırmızdenmıdır ıctıklerımızdenmıdır nedense hastalıkta cogaldı drlarda bebekelrde daha hassas olmaya basladıBen sadece dr.bana söylediklerini paylaştım arkadaşlar......
Ben dr.söylediklerini önemsedim dediğinide dinleyeceğim.Siiznle paylaşmamın sebebi belki bilginiz yoktur bilginiz olsun dedim.
Uygulayıp uygulamamak size kalmış.
günaydın...
dün öğeleden sonra 4 gibi geldimisafirlerim..amazor bi geceydi:)kuzenimde 2 yaşındaikizleri var anne bebek diyim üstüne atlıolar benimkilerin kızı emziklere sardıoğlu patiklerine sardı öpcem sıkcam mıncıklıycam die başlarını bekletti sıpalar.. neyse allahdan onlar gelmeden yemeklerimi yapmışdım. bi pilavım kalmışdı onuda halam yapdı sağolsun. yedik içdik. akşamda benimkileri uyuttuk bi rahat .çay içdik...
BİRSO senden bahsettim kuzne dedim sen oğlundan yanıyon bizim bi arkaaşın 2 oğlu var görme dedim sahilde biri bi yana koşuyo biri bi yana:) tanışdırsana beni dedi. inşallah dedim.yok yok ciddi tanışaım dio eğer müsait olursan bi ara gelmek istiyoruz sana...
neyse geç saat gittiler. bende sızmış kalmışım.gece kızların sesine uyandım yedir içir.. şimdide alt üst karın doyurduk kızlar yine uyudu. kocişde işe gitti... bende kahvaltı etcemmm...
canım ne zman aradın.akşam aradıysan misfirlerim vardı duymamış olabilirim...eşim gelsin arıycamseni...Günaydın arkadaşlar.....
Berbat bir gece geçirdim...O kadar hastayımki tarifi bile yok.....
Eşim saolsun yağıza bakmış ben hiç uyanmadım gece.Sabahta kahvaltı hazırlamış uyandırdı beni ilaçlarımı aldım.iyi olurum inşallah.
NEFESCİM Bende yanlış anlaşıldm galiba.Ben yanlış anlamadım canım benim,sadece fikrimi belirttiğimi söyledim.Canım senin oğluşlarla yağızın arası bir kaç gün.Senin oğluşlar dönüyorlarmı,birde emeklemeye başladılarmı canım?
FİRDOS ah nasıl özendim şimdi sana.Göl kenarında oturmuşsun sefan olsun arkadaşım.Aman ne iyi gelmiştir şimdi o kısa gezinti sana.Güzel saatleriniz olsun emiii.
DIRIM anacım bir sıkıntımada cevap verme yav.Ne sorum olsa ne derdim olsa ilk sen aydınlatıyorsun beni ve diğer arkadaşları da.Seni sitenin güzin ablası ilan ediyorum
FAMELAX canım tarif için çok saolasın.Bir sorum olacak ama yağız 5,5 aylık ya bu tarif ona uyarmı,nedirebilirmiyim?
DORUK tatlım aradım açmadın,çaldı çaldı sonra şu senin hatun başladı konuşmaya.
Doruk,Artvinli özenmeyin kızlar siz daha şanslısınız. istanbuLda yaşıyorsunuz var mı bundan güzeli...
biz döndük,gece kalacak kadar sıcak değildi.soba ile ısınıyordu korktum bebekler üşütecek diye.ama güzeldi,değişiklik oldu..
evt bende aldım bayramda bu beşikten tek kelimeyle harika benimkiler sallanma durduğu anda uyanan cinsten olduğu için artık hiç olmazsa biraz iş yapabiliyorumarakadaşlar bu arada nacizane bir tavsiyem olacak daha önce diğer topikte önermiştimde aman ne pahalılığı kaldı nede asgari ücretle kıyası...bidaha yazmayacaktım ama yazayım..ben kraftın otomatik sallanan beşiğini aldım...şimdiye kadar aldığım en mantıklı şeydi...hala huzursuz oldukları zaman yatırıyorum kendi sallıyor. şiddetle tavsiye ederim...benimkilerde çok işe yaradı...
ben aptamilin gece serisinden tahıllıyı yediriyorum kabızlıklarınada ii geldi severekde yiyolar sadece suyla yapıyosun zaten içinde devam sütü var onlarınYağız muhallebiyi sevmedi kızlar ya.(Tadı çok kötüymüş gerçi tatsız birşey)
Acaba hani şu hazır muhallebiler varmış ya,milupanın vs.onları severmi.Birde o muhallebilerden yediren arkadaşlar içine aptamil devam sütü katılırmı içine.
benimkilerde arada yemediklerinde altlarını açıyorum hoşlarına gidiyo o zman güzel yiyolar çıngırak sallıyorum değişik maymunluklar yapıyorum valla allah kolaylık versinmerhaba kızlar
mama benimde büyük derdim biliyorsunuz benim bebeklerim prematüre düzeltilmiş 1,5 aylıklar ve çok az yiyorlar hastaneden yeni çıkan oğlum 3 saatte bir 75cc anca yiyor evdeki oğlum 1 aydır elinde olsa hiç yemeyecek 50-60cc yiyip başlıyor ağlamaya evde 5 çeşit mama var özel prematüre mamaları ve sma gold1 aldım hippy aldım hepsinden ayrı ayrı tattırıyorum beğendiğini yesin diye ama çok zorluor beni en az 120cc yemesi lazım yarısını yiyor uykudada versem aynı uyanıkkende dr test yaptı kan idrar temiz çıktı tek derdi iştah yok acaba farklı marka mamaları karıştırıp versem olurmu?birbirinin besin değerini etkilermiki?deneyeniniz varmı?
bu arada kayınvalidem ve sürüsü gittiler bu sabah evde yanlız olmak ne güzelmiş
firdos gezmen iyi olmuş sefan olsun
artvinili geçmiş olsun canım Allah şifanı versin
erenzeyno dikkat et aman inşallah hastalığın nüksetmez üzme kendini kızını aldınızmı?
diğer arkadaşlar hepinizi ve bebekleri öpüyorum
Yağız muhallebiyi sevmedi kızlar ya.(Tadı çok kötüymüş gerçi tatsız birşey)
Acaba hani şu hazır muhallebiler varmış ya,milupanın vs.onları severmi.Birde o muhallebilerden yediren arkadaşlar içine aptamil devam sütü katılırmı içine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?