Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ayy çok şaşırdım yaa..........

nedenki........ ((((((((

selamlar herkese.

dün benimkiler kuduruklukta tavan yaptılar.

bugün dr da aldık soluğu.

dr baktı etti, bişeyi yok çocuklarının dedi.

cemre kızarıyodu, alerjik bi bünyesi var ilaç veremem dedi.

klasik kontrolden geçtiler işte. herbişeyleri güzel dedi. ama boyları kısaymış. 44 cm doğmuşlardı. cemre 61 cansu 59 cm
cemre 7200 gr cansu 6400 gr

işte ötle validedeydik akşama kadar.. gene ağlıyolar kaçtım

masaALLAH Fatoş kiloları cok iyi...

firdos neden cnm merak ettim bende aldırmayı düşünüyodum

Medine,Fatoş bilmiyorum ki kızlar..bende dün öğrendim..sma ve hipp alayım dedim.eşim telefon açtı getirsinler diye eczacıda hipp yasaklandı demiş..eşimde nedenini sormamış..ama siz yine bir araştırın isterseniz belkide yanlış biliyordur.

Fatoş kiloları çok iyi Maaşallah,tombişler desene

İyi geceler hanımlar.

Yağıza milupanın muhallebisinden yaptım bunu severek yedi çok şükür.Bizim dr.ölçü yok kızlar reddedene kadar yedir diyor.Acaba fazlamı yediriyorum diye düşünüyorum ya.

Muhallebinin içine 3 ölçekte aptamil mama koydum.Winston demiş içinde var gerek yok diye.Eğer varsa zararı olurmuki acaba.

Fatoş maşallah tebarakallah canım kızlara.

Yağızda 41 cm.1900 gr.doğmuştu.
Sizinle aramızda tam 1 ay var.Bizde 66 cm.7 kiloyuz.

masaALLAH artvinnli canım benim kızım 9 kasında gittim 66 cmdi seninki iyi masaALLAH o zzaman bizimkilerde kısa

bizimkiler ne kadar oldu acaba?en son 1 ay önce gittik doktora..dün evde ölçeyim mezurayla dedim çok komik sonuçlar buldum:)..önce 70 cm sonra 68 en son 64 buldum:))..ölçemedim yani..

selamlarburcu cnm kaynanan gitmiş gözün aydn cnm

wiaton zorlu testleri atlatmışın cnm...
fridos cnm eve dönmüşsünüz.....sen rahat edemeyeceğini düşündüysen doğrudur...anneler yanılmazlar sezilerinde....

diğer kızlar merhaba...

bizde bugün eltimin babası ameliyat olmuştu onu ziyarete gittik,oradan kayganaya gittik...kalan eşyalarımızı alamaya..aldık geldik eve çocuklar kudurmakla meşul bende size bakem dedim...

Hosgeldin cnm

Azda olsun kendi eviinde olsun seni en iyi anlayan benim 6 ay orda burda kalmaktan bir hal olmustum

merhaba arkadaşlar nasılsınız annemle ablam bendeydi dün geldiler çok şükür ben de bira rahat ettim saat öğlen 1e kadar yattım düşününebiliyo musunuz :))))) sonra doyamadım 3 de tekrar yattım 5de uyanmışım . geçen gün de çocukların aşıları vardı ateşleri çıkacak diye korktum kayınvalidem de o gün uğramıştı kalsın diye o kadar laf ettim çocukları nasıl bakcam ateşi cıkar korkarım diye duyurdum da oralı olmadı insanın zoruna gidiyo . bi de kalkmış bugün annemlerin burda olduğunu bile bile gelmiş Allahım bazı insanlar neden bu kadar fena oluyolar anlamıyorum böyle gıcıklık yapcağına neden güzel güzel geçinmiyo alıp veremediği ne bilmem kızlar da uyudu çok şükür ben de oturuyorum eşim de işe gitti

Son düzenleme:
Eylülcüm bu devirde böyle ancak annenden fayda var gerisi yalan uykusuzluk mahfediyo işte

Dirim bu deliler hiç bir yer cıkılmaz sen gel canım yaaa

Hoşbulduk canım sağolasın aksatmadan hergün okuyorum denk gelmemişizdir:)

Eylülcüm bu devirde böyle ancak annenden fayda var gerisi yalan uykusuzluk mahfediyo işte

Dirim bu deliler hiç bir yer cıkılmaz sen gel canım yaaa
valla benim içinde çok zor ben ikisi ile gittiğim yerde oturamıyorum sohbet edemiyorum
çüki hiç durmuyolar heryeri kurcalıyolar cnm....bırakıp gelmemde zıor bu ara..seninkiler ufak ikimiz ilgileniriz
korkma alişle ömerde melek gibi depillerdi yaniiiiii

bugün deli gibi acıkıyorum yaa ne oldu bana bilmiyorum

offffffff neysem ben daha bişiler yemeden uyuyayım öptüm iyi gecelerrr

masaALLAH Fatoş kiloları cok iyi...

firdos neden cnm merak ettim bende aldırmayı düşünüyodum

tşk canım

cemre biraz tombiş canım :) ama dr boyu kısa galiba genetik dedi. evet olabilir şekil a da göründüğü gibi dedim.. bende kısayım zaten.. napalım :)

Fatoş maşallah tebarakallah canım kızlara.

Yağızda 41 cm.1900 gr.doğmuştu.
Sizinle aramızda tam 1 ay var.Bizde 66 cm.7 kiloyuz.
,tşk canım. cemre 2100 cansu 1700 doğdu.. ikiside 44 cm di.

]

ALMİNA
[/URL][/IMG]
MELİS
[/URL][/IMG]I

KIZLAR BOYUTUNU AYARLAYAMADIM AMA ÜSTÜNE TIKLAYINCA NET GÖZÜKÜYO

Son düzenleme:
Eylül valla çok haklısın ne varsa insanın kendi annesinde var.
Saolsun annem bugün hastayım diye geldi,yarında gelirim dedi.Hakları ödenmez hiç.

Bursaya gittiğimizde yağız geceleri hiç uyumadı saolsun.
Ama ne kayınpederim nede kayınvalidem hiç yardımcı olmadılar.
Kayınvalidem sabaha kadar yanımızada uyuyor koltukta,ama hiç duymuyor gürültümüzü,sabahta kayınpederim aman anneniz sabaha kadar yağızın yanındaydı hasta olacak onun boyun fıtığı var vs.
Bnede dedim baba ne yağıza bakması annem sabaha kadar koltukta uyudu mışıl mışıl asıl uykusuz kalan oğlunla benim dedim.,öylemi diyor birde.Hiç yorum
yok tabiki.
Aman ne kimsenin minnetini isterim nede yardımını.Eşim yetiyor bana saolsun.En çok yardımı ondan görüyorum bursada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…