Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

artvinlicim katılıyorum sana..

bugün bizde validelerdeydik. cansuyu hep o yedirdi. gazını çıkardınmı dedim. çıkardım çıkardım dedi..

çok güzel çıkarmış saolsun. eve geldik çocuk gaz sancısından öldü.. masajdı gaz ilacıydı tam 1 saat uğraştık. bari çıkardım demede biz uğraşıp çıkaralım........ hayret bişi yaa.........

Eylülcüm masaALLAH cok cok tatlılar...

Birsen canım müssait oldugun bir gün rahatsız ederim inş ...

Artvinli canım benim kayınvalidemde cok bakma meraklısı ama hiç bilmiyo uyuyan cocuga diyoki altına bakalım devamlı su verelim cok sıkıyo gece kalkıyo cocuk aglıyo o sinirle bana bişiler söyliyo okadar sinirlerim bozuluyo ki zaten onlara gşdşnce ben odamda yalnız yatıyorum aman ben bakarım senin dedigin gibi kimsenin minnetinide istemem ...Onda 1 ay kaldık şimdilerde hep ben baktım der oldu düşün yanii valla annem bi dogurmadı kadın herseylerinede baktı bide benim nazımı cekti

Hadi ben kacar cok kaldım bizim dedileri uyuttum afra hanım bir cıglıkla uyanıyo oglusumuda uyandırıyo hepinize bol uykulu geceler bebişlerede ...

HERKESLERE GÜNAYDINNNNN
burdan günaydın demeyeli çooookkkk uzun zaman olmuştu vallaha
inanılması zofr ama kızım hala uyuyor 10 ayları bitti 10 ayda ilk defa kızımın uyuduğu bir sabahtayım
bizde oğluşumla kalktık kocişi işe gönderdik yatakta azıcık oynaştık sonra kahvaltısını yaptırdım üsütnü değiştirdim ama gene kaka yapmış şimdi gene değiştiricem sonra uyutacağım onu kızım uyanmazsa bende kahvaltımı yapacağımmm

bugünde düğün var yaaa gidip saçıma bi fön çektireyim diyecem ama gibi
aha uyandıı

hituci sana inanamıyorum
ilk defa günaydın deme sıfatımı elimden aldın çabul sl günaydınını bendne sonraya yaz hahahahaha

naber nasılsın?

canooo bırak düğünü al gel kocişi bize bak havada güzell...

oğluşunu uyuttum bende bi kase nefsit ile kahvaltımı yaptım kızımında karnını doyurdum kakasını yapmış şincik onuda temizlerim sonra oynarız birazzz kaynanaya bırakıp kuaföre gitsem d,yorum ama bir yığın laf eder şimdi laf yemektense acuk çirkin ol diyorum kendime
dün gece bu fikrimi eşime söylüyorum çocukları annene bıraksam gidip bi fön çektirsem ne dersin diyorum çok söylenirmi diyorum diyoki bana söylenmesinden ziyade çocukların peşinden koşamaz işte eğilemiyo işte hasta felan filan haa tamam dedim kısacası ne bana ne kendine laf söyletipde canını sıkma diyosun dedim anladım dedim

şaşırtırım adamı bennnnn
haha dün kocişe aslı çağırdı diyorum yarın beşiktaş galatasaray maçı var ondan çağırıyolardır diyo hahaha çok güldüm

fatoş maşallah kızlarına kiloları iyimiş...
eylülcüm allahım nazarlardan saklasın nasıl güzel gözler böyle ya.... bayıldım...
medine yenibosnadaydın dimi sen. haftaya abime gidicem güneşliye yakınsan görüşürüzinşallah seninlede ya..
artvinli kuzum bi kavuşamadık senlede arıom duymuyon sen arıon duymuyom :) titreşimden çıkmak lazım:)
bizde bugün sıkıldık. napsak bilemedik. en spnunda veletlere oyuncak hoppala örümcek gibi bişiler bakalım dedik. kahvaltımızı yapdık kızlar babayla keyif yapıo....

şaşırtırım adamı bennnnn
haha dün kocişe aslı çağırdı diyorum yarın beşiktaş galatasaray maçı var ondan çağırıyolardır diyo hahaha çok güldüm

hadi len ordan... zavallı kocişimin haberi bile yokdu hatta benim bu maçdan bilem haberim yok....şimdi söledim gülüo...

:))))))))
maç beraber kalsın istiyo dimiii
selam söyle kocişine yavyyummmm
geliridkte tatlım kocişşimsi sınavda öğlen den sonra gelecek düğüne gidecez akşam bi düğün daha var ordan eve gelip akşam düğününe gideceğiz o yüzdne bu pazar zor gelririz ama gene önce birsoma gidceğiz sıranı bekle zuhahaha sen küçüksün hımmmm hım

olur ablaaaaaaa.. bekleriz sıramızı:)))

hituci sana inanamıyorum
ilk defa günaydın deme sıfatımı elimden aldın çabul sl günaydınını bendne sonraya yaz hahahahaha

naber nasılsın?

canım genelde sadece günaydın yazabiliyom geri kalan sohbete katılamıyom yoğunluktan.
dün kontrolümüz vardı.iclalim 6 kg ebrarım 5900 nasillar sizce.
ek gıdaya daha 1 ay var dedi dr.
bencede bekleyelim dün azıcık meyvesuyu verdik rahatsız etti galiba 1 e kadar uyumadı iclal.
canancım kuaföre ihtiyacın yok bence sacını taman bile yederli güzel karusun sel :)

hituci canım çok teşekkür ederim güzel szölerin için ama inankendimiö öyle çirkin öyle paspal hissediyorum ki geöen gün arkadaşlarım geldi resim bile çektirmeidm çocuklarla bile çektirmiorum hoş çekende yok zatide öyle çirkin hissediyorum kendimi kaşım bıyığımda gelmiş ama ne yapalım böyle gidicem artık annem gelecek ama 1.5 dan sonra gelecek onu beklesem geç olur neysem
kızlar ben psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum biliyomusunuz hem uygunolsun hemde sık sık çapırmasın istiyorum derinliklrimde ciddi sorunlar hissediyorum önerisi olan varmı

valla canan kelin ilacı olsa başına sürer benide bi psikiyatr paklayacak sanırım ama korkuyorumda gitmeye ilaç kullanmaya43:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…