hımm bakamak araştırmak lazım winstoncum o zaman
kaynanaya seslendim şimdi bezgin bi sesle sururlarsa bakarım dedi
ne yapayım şimdi bence
pasaklı bakımsızda olmak istemiyorum
kaynanama bak bana ihtiyacın var lafınıda dedirtmek istemiyorum emmm pöfff
ya bu arada aklıma takıldı artvinlinin doktorunun ek gıda konusunda sölediklerine çocuğu birden yüklenecek ve gece mama içirmicek bana saçma geldi çocuk daha 6 aylık bile değil gece mamayı kesecek benim yeğenim var 18 aylık o bile hala gece annesini emiyo
womwnlove muckssss
sdefiyom seniii
kaynanana 1 dk ini geri çıktı şimdi eve 2. kezde söyleyrmemm banyine pasaklı günler kaldı oöff bıyıklarımda çok fenam emmeee kaçıyom ben öpüldünüz
Herkese merhaba;geçmişi birazcık okuyabildim şu psikiyatriste gitme fikri benimde uzun zamandır aklımda aslında zaman kolluyorum gitmek için ikizi yada üçüzü olupta gitmeyi düşünmeyende yoktur sanırım....benimde bebeklerim çok hasta ikisinede antibiyotik iğne vurduruyoruz biri çarşamba diğeri cuma günü hasta oldu....cuma günü hastalanan oğlumun ateşini düşüremiyoruzikiside çok huysuz ve yemiyorlar..... iki gecedir uyumuyorum ikizlerin dezavantajından biride maalesef aynı anda hasta olmaları,bugüne kadar hiç böyle hasta olmamışlardı büyüdükçe hastalıklarıda farklılaşıyor......
evet sorma yaa oğlum 5. aydanda bıraktı kızımda 2-3 günde bir içiyor üzülüyorum ama ne yapayım bende çorbalarına katıyorum özellikle deva sütü ile yapılan mamaları alıyorum birso biliyomusun ben oğlana belki içer diye inek sütüde denedim onuda içmedi sulandırdım pekmezde kattım ama yok içmedibenim çocuklarımda 19 aylıklar ali gecede 500cc süt ömerde 220 cc içiyor vermeyince ömer mama diye ağlıyor...alişi demiyorum bile..isterken kesemem
ama bazı çocuklar kendiliğinden keser cananın kuzular çok uzun zamandr almıyorlar......şeker ve tuz 1 yaşa kadar kesinlikle yasak böbrekli aşırı yoruyor...
aşkım aalah beni yaratırkrn beceri kabiliyet katmamış bana o yüzden becerem,yorum neysem annem erken geldide gittim kuaföre:)))canımmmm yaasaçlarına kendi düzleştir fön makinası ile...kafanı aşağa salla öle çek benim saçlarım senden dalgalı cnmoluyor tabi fön gibi değil...ama düzgünnn oluyor..
kaşalrınıda çıkanları toplaaaaaaaa hadiii kokoşşş olursunnn
ya benim gerçekten ihtiyacım var hani laf olsun felan diye söylemiyorum devamlı bi mustsuzluk var mesela bende ham,le birini görsem mesela hemen ona kötü şeyler söylüyorum annelik güzeldir diyeceğime şöyle kötü böyle zor diyorum yeni elenen biirni gördümmü içimden evlenme pişman olacaksın yada bak bu en iyigünlerin arıycan bunları felan filan tarzı devamlı negaztif elektrik veriyorum bunun gibi başka başka şeyler var bende birimiz bu dr olayına başlangıç yapıp diğerlerine ön ayak olsun bence ben en yakın zamanda netten arıştırmaya başlayacağım psikolog psikiyatris artıkne bulursamHerkese merhaba;geçmişi birazcık okuyabildim şu psikiyatriste gitme fikri benimde uzun zamandır aklımda aslında zaman kolluyorum gitmek için ikizi yada üçüzü olupta gitmeyi düşünmeyende yoktur sanırım....benimde bebeklerim çok hasta ikisinede antibiyotik iğne vurduruyoruz biri çarşamba diğeri cuma günü hasta oldu....cuma günü hastalanan oğlumun ateşini düşüremiyoruzikiside çok huysuz ve yemiyorlar..... iki gecedir uyumuyorum ikizlerin dezavantajından biride maalesef aynı anda hasta olmaları,bugüne kadar hiç böyle hasta olmamışlardı büyüdükçe hastalıklarıda farklılaşıyor......
ayyyy kızlar halamlar geliyormuşşşşş pazar keyfi yapıyordukkk azcuk yaa gidip toplanayımm azz
sizden sonra evi topladım..giyindim...markete gittim....geldim....bulaşk m.boşalttım..bezele attım ocağa...şehriye çorbası attım...kıyma buzluktaydı onu teflonda erittim...
ıspanak ayıkladım sirkeli suya koydum....kalkacağım böğrek yapacağım....sonrada pudigli hanmeller yapacağım...
fatoş benimkilere 15 yaşndan sonra yatmadılar yatakta benim 2karyolam 2 park yatağım vardı..şimdi biri yerde benle biride babası ile kanepede yatıyorrr....
2 yaşa yaklaışıyoruz...bazada yatamazlar düşüyorlar cnm bende 3 yaşı umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?