Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bu arada bende ayına göre kiloları güzel
kızlar burda sıklıkla ek gıda konuşuluyo herkesin bi fikri oluyor geçende kıyafet konuşulmuş ben giydiririm ben giydirmem gibi
ben bu konuda şöyle düşünüyorum her çocuğun yemek şeklide giyim şeklide farklıdır bence ikiz olmalarına rağmen bebekleriniz bile farklı değilmi mesela
benim devrim çiğniyor ama mustafa çiğnemiyor mesela çocuk bunu yapamıyor şimdi ben 10 aylık bebek artık ez ver diye tavsiyede bulunabilirmiyim burda birisine bulunamma çünkü biri yiyo biri yemiyo 10 aylıkta olsa 1 yaşındada olsa çiğnemeyi yeterli konumuna getirene kadar rondodan geçiricem ben mesela mustafa için mesela devrim ceviz yiyo ama mustafa mümkün değil yiyemiyo yutamıyor çocuk kısacası ek gıdaya ne zaman hazırsa o zamanvermeliyiz bebeklerimize bence ara ara denemeliyiz yemek yeme şekliden bakara ve dr la yada güvendiğimiz kişileirn fikri ile bi yol belirlemeliyiz giyimde öyle kimi bbekler tulum giyemiyor mesela aslının bebekleri ben onun zamanındayken bebeklerime tulum dışında bişey giydiremezdim mesela ama o da tutlum giydiremiyor rahat etmiolar bana şimdi burda doruk gelipte tulum giydirmeyin bebekler rahat edemiyor diyebilirmi bence dememeli onun bebekleri rahat etmemiş ama ben hala giydiriyorum mesela bende ona tulum giydir diyemem çorap badi o bu yani bebeğe bağlı bi çorabı neden giydiriyoruz yada çıtçıtlı badileir hani sırtını üşütmeisn soğuk almasın diye yoksa bebek kilotlu çorap giyecek diye bi kural yok ha giyen erkek çocuk kısır olur erkekliğinde sorun olur diyede bi kural yok risk göze almak isemeyen giydirmez benim çocuğuma bişey olmaz diyen giydirir
bizler herkesin fikrine saygılıyız

bu konuya neden deyindim onuda bilmiyorum yazdım gittim işte

ben gidersem uyku ilacı fena istemiyeceğim sakinleşitiricide verirse devamlı kullanacağım bişeyde kullanmam diyeceğim hani arada çok bunaldığımda kullanabileceğim bişi olursa kullanacağım ya içimdeki sorunun gene içimde büyüyüp ilerde bir çığ gibi karşıma çıkıp bana bana geri dönülmez hastalıklar bıraksın istemiyorum belki bi uzmanla görüşmek onun vereceği fikirler felan ne bileyim hayata farklı bakmamı sağlayabilir diye düşünüyorum bu konuyu eşimle bile konuşamıyoruzm bana dediği şey abartıyosun olacak beni anlamadığı için bende surat asıcam tamam ne yaparsan yap diyecek bana bulaşmada diyecek buda beni daha çok üzecek

valla gördüğüm bildiğim kadarıyla psiyatrlar dayıyo ilacı sen ne olursan ol yani onun yerine psikolog a mı gitsen acaba?ve o verdiği ilaçlarda bağımlılık yapıyo malesef(

kızlar hepinize günaydın sağolun kuzular için söylediklerinize, şimdi ikisini de yatırdım uyudular sanırım. içeride eşim de uyuyor aslında şu psikolog konusu süper fikir insanı rahatlatacağına inanıyorum pisikiyatriyi ikinci planda düşünün bence gerçekten çok pahalı söyle uygun olsa ben de gitmeyi isterim iyice karamsar olmaya başladım Allah yokluklarını göstermesin o anlamda söylemiyorum da doğumdan sonra biraz kısmetsiz geldiler maddi manevi çöküntü oldu kaza olayı evdeki durumlar aileler hepsi üstüste bizi altüst etti ama inanıyorum ki herşey düzelecek şimdi düşünüyorum da masal gibi yaşıyormuşum Allahım inşallah en kötü günümüzü öyle yapar

hımm bakamak araştırmak lazım winstoncum o zaman
kaynanaya seslendim şimdi bezgin bi sesle sururlarsa bakarım dedi
ne yapayım şimdi bence

pasaklı bakımsızda olmak istemiyorum
kaynanama bak bana ihtiyacın var lafınıda dedirtmek istemiyorum emmm pöfff

merhabalar ben geldim tünaydın

canancğım gelmiş baya bir aradan sonra hoşgeldin...tatlım..
diğer arkadaşlarımda hoşgelmiş..elül maşallah çok tatlılar...

medine cnm sen beni ara cnm herzaman beklerim cnm..

canancığım cnm...piskiyatris senin derdine çağre olmaz...cnm piskiyatrislerin çocğu antidepresan verip ayda bir 2 ayda bir kontrollere çağrıyor
öle canının istediği anda kullanacağın ilaç vermezler...
ben bunları yaşadım..2-3 kere kriz geçirip acil piskiyatriye gittim...diazem verip yolladılar baya süre lustral ve zanax kullandım..ama sersemletmekten
başka işe yaramadı......seni anlıyorum nelere neye daraldığını biliyorum...doktorlar o şeyleri değiştir yada at der..ama malesef değiştirip atamayacağımız şeyler oluyor
yada küçük yaşta hayatın yükü omzumuza atılıyor...belli bir noktada buda patlıyor...
neyseeee bana gelince konuşuruz...aslında kocamı kandırsaydm bugün taksime gelmek istiyordum...sanada kaç diyecektim ama kocam bu ara tek çocuklara bakamam diyor
seninde işlerin var hoşş çocukları satamazsınnnnbaşka baharaaaa

yaaaa kızım bırak git kızım yaa ne derse desin....seneler akınca o da sana muhtaç olacakkkkkkkkkkk

ya bu arada aklıma takıldı artvinlinin doktorunun ek gıda konusunda sölediklerine çocuğu birden yüklenecek ve gece mama içirmicek bana saçma geldi çocuk daha 6 aylık bile değil gece mamayı kesecek benim yeğenim var 18 aylık o bile hala gece annesini emiyo

benim görümcemin oğlu 2 yaş+2 ay halen gece çocuk sütü içiyo.. bencede yanlış gibi. bide içine tozşeker at demişti yanlış hatırlamıyosam. toz şeker işinide anlamadım. şeker yasak değilmiydi :26:

womwnlove muckssss
sdefiyom seniii

kaynanana 1 dk ini geri çıktı şimdi eve 2. kezde söyleyrmemm banyine pasaklı günler kaldı oöff bıyıklarımda çok fenam emmeee kaçıyom ben öpüldünüz

benim çocuklarımda 19 aylıklar ali gecede 500cc süt ömerde 220 cc içiyor vermeyince ömer mama diye ağlıyor...alişi demiyorum bile..isterken kesemem
ama bazı çocuklar kendiliğinden keser cananın kuzular çok uzun zamandr almıyorlar......şeker ve tuz 1 yaşa kadar kesinlikle yasak böbrekli aşırı yoruyor...

womwnlove muckssss
sdefiyom seniii

kaynanana 1 dk ini geri çıktı şimdi eve 2. kezde söyleyrmemm banyine pasaklı günler kaldı oöff bıyıklarımda çok fenam emmeee kaçıyom ben öpüldünüz

canımmmm yaasaçlarına kendi düzleştir fön makinası ile...kafanı aşağa salla öle çek benim saçlarım senden dalgalı cnmoluyor tabi fön gibi değil...ama düzgünnn oluyor..
kaşalrınıda çıkanları toplaaaaaaaa hadiii kokoşşş olursunnn

Herkese merhaba;geçmişi birazcık okuyabildim şu psikiyatriste gitme fikri benimde uzun zamandır aklımda aslında zaman kolluyorum gitmek için ikizi yada üçüzü olupta gitmeyi düşünmeyende yoktur sanırım....benimde bebeklerim çok hasta ikisinede antibiyotik iğne vurduruyoruz biri çarşamba diğeri cuma günü hasta oldu....cuma günü hastalanan oğlumun ateşini düşüremiyoruzikiside çok huysuz ve yemiyorlar..... iki gecedir uyumuyorum ikizlerin dezavantajından biride maalesef aynı anda hasta olmaları,bugüne kadar hiç böyle hasta olmamışlardı büyüdükçe hastalıklarıda farklılaşıyor......

canım çok geçmiş olsun malesef hastalklar bu ara salgın..eşimin iş arkadaşları devamlı izin alıp devamlı doktordalarmış....bu şekilde büyüyecekler ne yapalım ....sıkma canını üzme kendini
ateşi düşmeyen kuzunun acaba kanındamı mikrop var cnm ya hoş doktor bakmıştr..benimkilerde hasta öksürükleri geçmedi vermiyorum ilaç artık bal vs. geçirmeye çalışıyorumm işte...

ayyyy kızlar halamlar geliyormuşşşşş pazar keyfi yapıyordukkk azcuk yaa gidip toplanayımm azz

nevra geçmiş olsun canım. inş. çabucak iyileşirler

bizede eşimin dayısı yengesigil gelecek. akşam 5 te dediler. yemek konusu konuşulmadı ama o saatt yemek saati. bende bişeyler ayarladım birazdan yaparım.

biz kızlara bi tane park yatak almıştık memnun kalırsam ikincisinide alırım demiştim. ilk başlarda yattılar ama şimdi cansuda cemrede orda yatmak istemiyo. cansu anadizinde uyumak istiyor. cemrede benim yanımda napıcam bilmiyorum. eşimin dayısıgilin 5 yaşına kadar yatılabilen bi karyolası+minder+uyku seti varmış. onu size verelim dediler. bi deneyelim dedik. gelirken onuda getirecekler kurucaz bakalım inşallah onda uyurlar.

iyki 2. park yatağı almamışız......

zaten 2-3 yaşına gelsinler baza alıcam bunlara ben oda yapıcam......

sizden sonra evi topladım..giyindim...markete gittim....geldim....bulaşk m.boşalttım..bezele attım ocağa...şehriye çorbası attım...kıyma buzluktaydı onu teflonda erittim...
ıspanak ayıkladım sirkeli suya koydum....kalkacağım böğrek yapacağım....sonrada pudigli hanmeller yapacağım...

fatoş benimkilere 15 yaşndan sonra yatmadılar yatakta benim 2karyolam 2 park yatağım vardı..şimdi biri yerde benle biride babası ile kanepede yatıyorrr....

2 yaşa yaklaışıyoruz...bazada yatamazlar düşüyorlar cnm bende 3 yaşı umut ediyorum

evet sorma yaa oğlum 5. aydanda bıraktı kızımda 2-3 günde bir içiyor üzülüyorum ama ne yapayım bende çorbalarına katıyorum özellikle deva sütü ile yapılan mamaları alıyorum birso biliyomusun ben oğlana belki içer diye inek sütüde denedim onuda içmedi sulandırdım pekmezde kattım ama yok içmedi

aşkım aalah beni yaratırkrn beceri kabiliyet katmamış bana o yüzden becerem,yorum neysem annem erken geldide gittim kuaföre:)))

ya benim gerçekten ihtiyacım var hani laf olsun felan diye söylemiyorum devamlı bi mustsuzluk var mesela bende ham,le birini görsem mesela hemen ona kötü şeyler söylüyorum annelik güzeldir diyeceğime şöyle kötü böyle zor diyorum yeni elenen biirni gördümmü içimden evlenme pişman olacaksın yada bak bu en iyigünlerin arıycan bunları felan filan tarzı devamlı negaztif elektrik veriyorum bunun gibi başka başka şeyler var bende birimiz bu dr olayına başlangıç yapıp diğerlerine ön ayak olsun bence ben en yakın zamanda netten arıştırmaya başlayacağım psikolog psikiyatris artıkne bulursam

ayyyy kızlar halamlar geliyormuşşşşş pazar keyfi yapıyordukkk azcuk yaa gidip toplanayımm azz

pazar keyfinize karlar yağdı yavyummm

ay bende düğünden geldim oğluşumu anneme verdim o eve götürdü biz kızla gittik düğüne akşam bi düğün daha var eşim ona gitmeye daha karar veremedi ama gidersek kızı anneme bırakıp oğluşumla gideceğim o düğünede aksarayda düğün
bu arada pek güzel olmuştum es geçmedim düğünde resim çektirdim bu defa ama saçlarım gözümün önüne gelmiş bi gözüm gözükmüyor korsan misali tek göz oldum hahaha

ya kızlar bişey diyeceğim size ben varya iyiki kaçarak evlenmemişim sizdede varmı bilmiyorum ama gelin olanları çok kıskanıyorum ay bende tekrra gelin olsam felan diyorum böyle içimden sanki evde kalmışım sanki düğünsüz gelin olmuşum gibi halbükü kınam naşianım düğünüm herşey olması gerektiği gibi oldu ama bu içimde uhde kalan şey ne bilemiyorum bi türlü

o zaman orda burda yatacaklar napim.. inş 3 yaşında kendi yataklarında yatarlar..

misarfirlerim gelemicekmiş onc yemek kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…