canım çok geçmiş olsun malesef hastalklar bu ara salgın..eşimin iş arkadaşları devamlı izin alıp devamlı doktordalarmış....bu şekilde büyüyecekler ne yapalım ....sıkma canını üzme kendini
ateşi düşmeyen kuzunun acaba kanındamı mikrop var cnm ya hoş doktor bakmıştr..benimkilerde hasta öksürükleri geçmedi vermiyorum ilaç artık bal vs. geçirmeye çalışıyorumm işte...
nevra geçmiş olsun canım. inş. çabucak iyileşirler
bizede eşimin dayısı yengesigil gelecek. akşam 5 te dediler. yemek konusu konuşulmadı ama o saatt yemek saati. bende bişeyler ayarladım birazdan yaparım.
biz kızlara bi tane park yatak almıştık memnun kalırsam ikincisinide alırım demiştim. ilk başlarda yattılar ama şimdi cansuda cemrede orda yatmak istemiyo. cansu anadizinde uyumak istiyor. cemrede benim yanımdanapıcam bilmiyorum. eşimin dayısıgilin 5 yaşına kadar yatılabilen bi karyolası+minder+uyku seti varmış. onu size verelim dediler. bi deneyelim dedik. gelirken onuda getirecekler kurucaz bakalım inşallah onda uyurlar.
iyki 2. park yatağı almamışız......
zaten 2-3 yaşına gelsinler baza alıcam bunlara ben oda yapıcam......
Selam arkadaşalr.......
Ben halen çok hastayım,başımı kaldıramıyorum.Ama bugün misafirim vardı sabah kahvaltıya geldiler,anacım saolsun geldide altından kalktım yoksa çok zorlanırdım.
NEVRAT canım çok geçmiş olsun.Grip salgını var heralde herkes hasta.
CANAN oh gez bakalım düğünden düğüne sefan olsun tatlım.
Kızlar bizim beslenme durumumuz yanlış anlaşıldı galiba. dr.Yağızın gece beslenmesini kaldıralım derken,tamamen aç bırakalım demedi.
Gece 9,30 da muhallebi yediriyorum.12 gibi 100 cc anne sütü içiyor.Sabaha karşı 5 te uyanıyor 150 cc mama yiyor.
Öyle 9,30 da yiyip ertesi gün 10 a kadar uyumuyor,sadece 12 de yedikten sonra 3,5 gibi mamaya kalkmıyor yani.Yanlış anlaşılma olmuş düzelteyim dedim.
evet sorma yaa oğlum 5. aydanda bıraktı kızımda 2-3 günde bir içiyor üzülüyorum ama ne yapayım bende çorbalarına katıyorum özellikle deva sütü ile yapılan mamaları alıyorum birso biliyomusun ben oğlana belki içer diye inek sütüde denedim onuda içmedi sulandırdım pekmezde kattım ama yok içmedi
aşkım aalah beni yaratırkrn beceri kabiliyet katmamış bana o yüzden becerem,yorum neysem annem erken geldide gittim kuaföre:)))
ya benim gerçekten ihtiyacım var hani laf olsun felan diye söylemiyorum devamlı bi mustsuzluk var mesela bende ham,le birini görsem mesela hemen ona kötü şeyler söylüyorum annelik güzeldir diyeceğime şöyle kötü böyle zor diyorum yeni elenen biirni gördümmü içimden evlenme pişman olacaksın yada bak bu en iyigünlerin arıycan bunları felan filan tarzı devamlı negaztif elektrik veriyorum bunun gibi başka başka şeyler var bende birimiz bu dr olayına başlangıç yapıp diğerlerine ön ayak olsun bence ben en yakın zamanda netten arıştırmaya başlayacağım psikolog psikiyatris artıkne bulursam
pazar keyfinize karlar yağdı yavyummm
ay bende düğünden geldim oğluşumu anneme verdim o eve götürdü biz kızla gittik düğüne akşam bi düğün daha var eşim ona gitmeye daha karar veremedi ama gidersek kızı anneme bırakıp oğluşumla gideceğim o düğünede aksarayda düğün
bu arada pek güzel olmuştum es geçmedim düğünde resim çektirdim bu defa ama saçlarım gözümün önüne gelmiş bi gözüm gözükmüyor korsan misali tek göz oldum hahaha
ya kızlar bişey diyeceğim size ben varya iyiki kaçarak evlenmemişim sizdede varmı bilmiyorum ama gelin olanları çok kıskanıyorum ay bende tekrra gelin olsam felan diyorum böyle içimden sanki evde kalmışım sanki düğünsüz gelin olmuşum gibi halbükü kınam naşianım düğünüm herşey olması gerektiği gibi oldu ama bu içimde uhde kalan şey ne bilemiyorum bi türlü
evet cnm orada burada yatacaklar aman boşver yatsınlarda yatağı sonra alrızo zaman orda burda yatacaklar napim.. inş 3 yaşında kendi yataklarında yatarlar..
misarfirlerim gelemicekmiş onc yemek kaldı...
Teşekkür ederim cnm,salgın herhalde bende bilmiyorum ama güçlü bir virüsmüş bebeciklerimi yıktı geçirdi,açıkçası dr tahlil falan yaptırmadı önce biri hastalandı kusma ve halsizlik,ateş vardı götürdük dra halini görünce bebeğin direk iğneye başlattı sonra diğerine bulaştı işte onda sadece yüksek ateş var iğneye başlattı ondada bakalım inşallah iyi olacaklar....ya birde doğumdan sonra çok düzenli adet oluyordum hiç günüm geçmezdi bu ay 6 gün geçti adetimi korkuyorum çok ya hamileysem diye kabus gibi,idrar testi yaptım bugün negatif çıktı ama inşallah doğrudur,yanılma payı varmıdır acaba:26:
kızlar hazır kahvaltı olanların milupa olanı var mı yoksa başka markanın mı var birini görmüştüm ama hangisi hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?