Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

günaydınlarrr kızlarbizler kalktk.....aman ne gece geçirdim....gece 3 gibi ömer kalktı allahım bi oraya bi buraya dolanıyor mama verdimm..yok babasına gitti...onu susturduk...alişş aman bide salak saçma bir rüya gördüm...sonrada amerikan filimlerden fırlayan bir rüyaaa ayyyyy deli saçmasıı bişiiii yaaa neyseee dizimizi izleyim kahvaltı yaparızz

günaydınlar

erenzeyno gözün aydın canım.

kızın inşallah mikrop kapmamıştır

amanınn kanım dondu okurken...
İyi bari geri alabildin kızını..
ah canım sana ders olsun,verme tekrar..En iyi sen bakarsın ona..

bu saatte hangi dizi var kız ? hangi kanalda ? ben de Tv açayım en iyisi..:93:

fatoşçum,biz normal aptamil 1 e 1-2 ölçek aptamil 2 den ilave edip vermeye başladık,bazan de sadece aptamil 2 vermeyi denedik şu son 2-3 gündür..İştahları açıldı ve kilo almaya başladılar tekrar..evde arçeliğin bebek tartısı var onunla ölçüyorum..10 gr hassasiyeti..

ayyyy sabahları kuzular çoooooookkkk tatlı oluyor yaaaaaaaaaaa heleki bana sarılıp yatmaları muhteşemm yaaaa öğlende çekilmez oluyolar hahaha

ne bilim yaşlarına az kaldıya ondan denemek istedim.bide sanki doyurmuyor gibime geliyor çok azıcıkıyor geceleri

hazır kahvaltı derken???miluba herobaby bebelacın var bebelac çok kullandım ballıirmikli,pekmezli,meyvelisi vs. var
canım içinde ne var bilmiyorum üzerinde kahvaltı yazıyodu nerde gördüğümü hatırlayamadım ama büyük marketlerden birine bakarım olmassa
daha yapacak bişey kalmamış zaten bennim bi arkadaşım var senin anlattığın gibi kaynanası sürekli bildiğini okuyomuş en son bebeğe tam üç katı mama yedirmiş bi kerede en sonunda arkadaşım da patlamış neden yedirdin demi kayganası da be üç çocuk büyüttüm ben bilirim deyip duruyomuş. sen üç tane büyüttün bırak da o zaman bi tane de ben büyütiyim demiş
aaa kızımın adaşı varmış
evet canım adaşlar
ayyyy sabahları kuzular çoooooookkkk tatlı oluyor yaaaaaaaaaaa heleki bana sarılıp yatmaları muhteşemm yaaaa öğlende çekilmez oluyolar hahaha
sabah tatlı oluyolar ama uykuda daha da tatlı oluyolar

bu kayganalar beni deli ediyorlar.doktor bebeler ilk doğduğunda 2 saatte bi besleyin demişti.o zamanlar kayganada yardımcı olmak için geliyorlardı bqakıyorum 10 dk bi lokma lokma besliyor.yapma diyorum eee durmuyor acıktı diyordu.şimdi ne oldu yaşına girmek üzereler ve kızım hala gece 10 dk bir kalkıp bi lokma mama içip uyuyor böylece en az 20 defa uyanıyor yani tüm bu küçüklükten gelme alışkanlıktan dolayı uyklu düzeni hala oturamadı

bende 5,5 aylıkken falan geçmeyi düşünüyorum canım.

bizimkilerinde kg alımları şuanda iyi.. ben aslında 5. ay bitiminde geçeriz diyodum 2 ye ama dr öyle diyince biraz daha beklim dedim..

kızlar biberon ısıtıcı ne işe yarıyooo?????

bildiğim kadarıyla sütü ısıtmaya yarıyo çok gerekli bişi dimi :))))))

ben suyu kaynatıp ılıyınca termosa alıyorum

öyle herşeyin makinasını alma taraftarı değilim hiç

yumurta pişirici, yoğurt yapıcı, biberon ısıtıcı kim bilir daha ne komik şeyler vardır :)

ya sorma eylulcum saat bası yedırmıs onuda ben bı duzen oturtmaya calısıoken edıo ıcıne bole ewı ocagı dagıtasım geldı sınırımden bır ıkı laf soledım hemen bı bozulmalar kendı vucudunu yıkadıgılıfle kızımı yıkamıs yuhh ya yuhhhhhhh
almınam aynen sekerım bnmde kanım dondu gorunce fatosunda dedıgı gıbı ıns mıkrop kapmamaıstır
gelelım bana sabah sıze yazdıktan sonra temızlıgımı yaptım bebeklerı yıkadım ozellıkle kızımı kırkladım :)
sonra kendımı yıkadım sımdıde cıkıp yemek yapıcam kocıse erkencı bu hafta
ya ben sızebı sey sorucam ben bebekelre taze sıkılmıs mandalına suyu verıorum hanı asıt oranı yıksek refluye neden olmaz demı yarında asımız var oraya gıdıcem off dr kontrolumuzu cok astık bu hafta ıcı onada gıtmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…