slm slm slmmmm vee sonunda mutlu son kızım ewde bu saatte seytanmı durttu dıceksınız kocısı ıse gonderdım cocukları doyurdum uyuttum kkma ve faceme bakım dedım cumartesı koyde kaldım cunku sımdıde temızlıgımı yapıcam 8 e kadar sonra cocukları doyurucam yıkayacam yemeklık bıseyler bakıcam da alısverıs vaktı gelmıs dolap tam takır kuru bakır olmus kocıs gelıncede alısverıse gıdıcem ysada kocıs gıder koyde olanları ne sız sorun ne ben solım sınırlerım cok bozuk o konuda bırdahamı asla asla aslaaa bakın sıze fıyaskoları sayayım kı bunlar gordugum kısmı
1 babanne kendı kullandıgı lıfle yıkamıs kızımı
2 ıkı gul gubur dolu ve gayet pıs bır cezvede mama suyu ısıtılmıs
3 soba yakılmıs ew nefes alamıcak kadar sıcak ve 3 kat gıydırılıp battanıyeye sarılıp uzerınede pelus battanıye otyulmus cocuk ıcınde su gıbı terlı ve ısılık olmus
4 ve yuz kere demem ragmen dısarıda ıneklere aıt olan kova ıle popo yıkanmıs
5 zaten akcıgerlerı cok problemlı bebekler bu yuzden 63 gun kuvezde kaldılar ve o soba nasıl tutuodu ew duman ıcındeydı barı cocugu cıkarın havalandırın demı cocuk tıkanan kadar oksurdu bogazı balgam baglamıs
6 7 8 9....
saymakla bıtmıcek seyler suan usendım yazamıcam anlıcanız sınırlerım le bozuldukı o bıberonlar yıkanmamıs les gıbı tortu baglamıs ıgrenc kokmus aman yarabbı bırde bzıım cocuk bakmamaıza laf ederler karganalar kalsın kalsın 1 ay daha kalsın dıo o sartlarda deıl bı ay 1 saat bırakmam artık
ay ne cok konstum gıdeyım temızlıımı yapayım karga seyını yemedı gun dogmadı ama bır hamaratlık bır hamaratlık kı sormayın oglene dogru kudururlar hıc bısı yapamam dedımdıde
bugun cok mutlu ve keyıflıyım bugunu dunya keyıf gunu ılan edıorum karular bgun dunya keyıf gunu gunun keyfını cıkarın bugun eglence gunu bugun kopcez kopcezzz :)
sohbetın dıbıne vurce
ARTVINLIM FATOSUM DORUKUM FIRDOSUM MEDINEM KIRPIM ALMINAM NEROM UCRUBANAM VE ADINI SUAN AKLIMA GETIREMEDIGIM DIGER CAN DOSTLARIM MUTLU KEYIFLI BIR GUN OLSUN INSSS BEBEISLERINIZI YERME OPUN VE MINCIKLAYINNNNNNN
günaydınlarrr kızlarbizler kalktk.....aman ne gece geçirdim....gece 3 gibi ömer kalktı allahım bi oraya bi buraya dolanıyor mama verdimm..yok babasına gitti...onu susturduk...alişş aman bide salak saçma bir rüya gördüm...sonrada amerikan filimlerden fırlayan bir rüyaaa ayyyyy deli saçmasıı bişiiii yaaa neyseee dizimizi izleyim kahvaltı yaparızz
bizede dr yavaş yavaş ek gıdalara geçin dedi.
sabah meyve suyu veya püresi
öğlen sebze çorbaları
akşamda sütlü muhallebi ya da yoğurt ver dedi.....
ama 10 gün daha bekle tam 5 aylık olsunlar dedi.
bide 2 nolu mamaya geçimmi dedim, 1 ay sonra geç dedi...
kızlar ben de yatmadan önce bi kere mama veriyodum gece de uyanırlarsa emziriyorum ama Almina 1 haftadır uykuda mama yemek istemiyor sadece meme istiyor yeni huy çıkardı
bu saatte hangi dizi var kız ? hangi kanalda ? ben de Tv açayım en iyisi..:93:
bende birşey sormak istiyorum ben bebelac 3 veriyorumm artık normal süte geçsem olurmu
canım içinde ne var bilmiyorum üzerinde kahvaltı yazıyodu nerde gördüğümü hatırlayamadım ama büyük marketlerden birine bakarım olmassahazır kahvaltı derken???miluba herobaby bebelacın var bebelac çok kullandım ballıirmikli,pekmezli,meyvelisi vs. var
daha yapacak bişey kalmamış zaten bennim bi arkadaşım var senin anlattığın gibi kaynanası sürekli bildiğini okuyomuş en son bebeğe tam üç katı mama yedirmiş bi kerede en sonunda arkadaşım da patlamış neden yedirdin demi kayganası da be üç çocuk büyüttüm ben bilirim deyip duruyomuş. sen üç tane büyüttün bırak da o zaman bi tane de ben büyütiyim demişslm slm slmmmm vee sonunda mutlu son kızım ewde bu saatte seytanmı durttu dıceksınız kocısı ıse gonderdım cocukları doyurdum uyuttum kkma ve faceme bakım dedım cumartesı koyde kaldım cunku sımdıde temızlıgımı yapıcam 8 e kadar sonra cocukları doyurucam yıkayacam yemeklık bıseyler bakıcam da alısverıs vaktı gelmıs dolap tam takır kuru bakır olmus kocıs gelıncede alısverıse gıdıcem ysada kocıs gıder koyde olanları ne sız sorun ne ben solım sınırlerım cok bozuk o konuda bırdahamı asla asla aslaaa bakın sıze fıyaskoları sayayım kı bunlar gordugum kısmı
1 babanne kendı kullandıgı lıfle yıkamıs kızımı
2 ıkı gul gubur dolu ve gayet pıs bır cezvede mama suyu ısıtılmıs
3 soba yakılmıs ew nefes alamıcak kadar sıcak ve 3 kat gıydırılıp battanıyeye sarılıp uzerınede pelus battanıye otyulmus cocuk ıcınde su gıbı terlı ve ısılık olmus
4 ve yuz kere demem ragmen dısarıda ıneklere aıt olan kova ıle popo yıkanmıs
5 zaten akcıgerlerı cok problemlı bebekler bu yuzden 63 gun kuvezde kaldılar ve o soba nasıl tutuodu ew duman ıcındeydı barı cocugu cıkarın havalandırın demı cocuk tıkanan kadar oksurdu bogazı balgam baglamıs
6 7 8 9....
saymakla bıtmıcek seyler suan usendım yazamıcam anlıcanız sınırlerım le bozuldukı o bıberonlar yıkanmamıs les gıbı tortu baglamıs ıgrenc kokmus aman yarabbı bırde bzıım cocuk bakmamaıza laf ederler karganalar kalsın kalsın 1 ay daha kalsın dıo o sartlarda deıl bı ay 1 saat bırakmam artık
ay ne cok konstum gıdeyım temızlıımı yapayım karga seyını yemedı gun dogmadı ama bır hamaratlık bır hamaratlık kı sormayın oglene dogru kudururlar hıc bısı yapamam dedımdıde
bugun cok mutlu ve keyıflıyım bugunu dunya keyıf gunu ılan edıorum karular bgun dunya keyıf gunu gunun keyfını cıkarın bugun eglence gunu bugun kopcez kopcezzz :)
sohbetın dıbıne vurce
ARTVINLIM FATOSUM DORUKUM FIRDOSUM MEDINEM KIRPIM ALMINAM NEROM UCRUBANAM VE ADINI SUAN AKLIMA GETIREMEDIGIM DIGER CAN DOSTLARIM MUTLU KEYIFLI BIR GUN OLSUN INSSS BEBEISLERINIZI YERME OPUN VE MINCIKLAYINNNNNNN
evet canım adaşlaraaa kızımın adaşı varmış
sabah tatlı oluyolar ama uykuda daha da tatlı oluyolarayyyy sabahları kuzular çoooooookkkk tatlı oluyor yaaaaaaaaaaa heleki bana sarılıp yatmaları muhteşemm yaaaa öğlende çekilmez oluyolar hahaha
fatoşçum,biz normal aptamil 1 e 1-2 ölçek aptamil 2 den ilave edip vermeye başladık,bazan de sadece aptamil 2 vermeyi denedik şu son 2-3 gündür..İştahları açıldı ve kilo almaya başladılar tekrar..evde arçeliğin bebek tartısı var onunla ölçüyorum..10 gr hassasiyeti..
kızlar biberon ısıtıcı ne işe yarıyooo?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?