bildiğim kadarıyla sütü ısıtmaya yarıyo çok gerekli bişi dimi :))))))
ben suyu kaynatıp ılıyınca termosa alıyorum
öyle herşeyin makinasını alma taraftarı değilim hiç
yumurta pişirici, yoğurt yapıcı, biberon ısıtıcı kim bilir daha ne komik şeyler vardır :)
canım bıze drumuz sey solemıstı bebeklerın yıceklerını erıklı su ıle hazırla demıstı kaynatmana gerek yok ısıtıp yaparsın demıstı erıklı su turkıyede en temız ve berrak suymus bebekelre tavsıye edıo dr lar bende oncelerı kaynatıodum drun soledıklerınden sonra erıklı su ıle hazırlıorum herseylerını
bende arzumun sterilizasyon aleti var onun özelliklerinden biride bieron ısıtıyo da bu mamalar tek hazırlamalık değil mi ben suyu kaynatıp ılıklaşınca termosa koyuyorum öle yapıyorum mamalarını biberon ısıtıcısında mama hazırlanmazki diye düşündüm peki ne ısınır?amaaan çok saçma bi yazı oldubildiğim kadarıyla sütü ısıtmaya yarıyo çok gerekli bişi dimi :))))))
ben suyu kaynatıp ılıyınca termosa alıyorum
öyle herşeyin makinasını alma taraftarı değilim hiç
yumurta pişirici, yoğurt yapıcı, biberon ısıtıcı kim bilir daha ne komik şeyler vardır :)
bende arzumun sterilizasyon aleti var onun özelliklerinden biride bieron ısıtıyo da bu mamalar tek hazırlamalık değil mi ben suyu kaynatıp ılıklaşınca termosa koyuyorum öle yapıyorum mamalarını biberon ısıtıcısında mama hazırlanmazki diye düşündüm peki ne ısınır?amaaan çok saçma bi yazı oldu
herkese slm,,
cnm çok sıkkın,,
kızlar ne süt nede mama içmiyor naz tamamen aç günde 100-200 oda kırk takla ile,, 5 günde 300 gr vermişidrar tahlilleri temiz dr zorlama aç bırak diyor ama 24 saat aç nasıl kalacak yavrum kaşık yada biberon görünce basıyor çığlığı napıcam kıslar aç mı bırakmalıyım gerçekten ?????????
zorlarsan daha iştahsız olur diyor dr.. ama zayıflıyor .. iştah açan şurup v.s. kullanan var mı? 3 gündür hastanedeyiz moralim çok bozuk.. neden böyle oldu..
benim 6. ay başında geçmem lazım ama elimdeki son 1 numarayı bitiriyim dedim 1 hafta geçtik yani 2 numara inşallah bizimkilerin de iştahını açar benim melis iştahsızbende 5,5 aylıkken falan geçmeyi düşünüyorum canım.
bizimkilerinde kg alımları şuanda iyi.. ben aslında 5. ay bitiminde geçeriz diyodum 2 ye ama dr öyle diyince biraz daha beklim dedim..
cidden b u insanların bilmişliği insanı çıldırtıyo ama ne yapıcaksın idare etmek lazım. mandalinayı ben de merak ediyorum ben mamasına portakal sıktım sevdi ama çocuklar çok gazlı oldu pişman oldumya sorma eylulcum saat bası yedırmıs onuda ben bı duzen oturtmaya calısıoken edıo ıcıne bole ewı ocagı daldı sınırımden bır ıkı laf soledım hemen bı bozulmalar kenani dı vucudunu yıkadıgılıfle kızımı yıkamıs yuhh ya yuhhhhhhh
almınam aynen sekerım bnmde kanım dondu gorunce fatosunda dedıgı gıbı ıns mıkrop kapmamaıstır
gelelım bana sabah sıze yazdıktan sonra temızlıgımı yaptım bebeklerı yıkadım ozellıkle kızımı kırkladım :)
sonra kendımı yıkadım sımdıde cıkıp yemek yapıcam kocıse erkencı bu hafta
ya ben sızebı sey sorucam ben bebekelre taze sıkılmıs mandalına suyu verıorum hanı asıt oranı yıksek refluye neden olmaz demı yarında asımız var oraya gıdıcem off dr kontrolumuzu cok astık bu hafta ıcı onada gıtmem lazım
erikli suyu ben de duydum çok iyi diyolarcanım bıze drumuz sey solemıstı bebeklerın yıceklerını erıklı su ıle hazırla demıstı kaynatmana gerek yok ısıtıp yaparsın demıstı erıklı su turkıyede en temız ve berrak suymus bebekelre tavsıye edıo dr lar bende oncelerı kaynatıodum drun soledıklerınden sonra erıklı su ıle hazırlıorum herseylerını
canım 6. aya geçmişler ben de melise zorla yediriyorum kaşık mamasını yedirmek daha kolay oluyor bi kere bekledim 6 saat istemedi o kadar da aç bırakamam ki. bi de sağlıkları yerindeyse sorun olmaz çünkü bizim doktor dedi ki onlar da robot değil bizim nasıl değişiyor onların da değişir dedi inşallah seninkiler de düzelirherkese slm,,
cnm çok sıkkın,,
kızlar ne süt nede mama içmiyor naz tamamen aç günde 100-200 oda kırk takla ile,, 5 günde 300 gr vermişidrar tahlilleri temiz dr zorlama aç bırak diyor ama 24 saat aç nasıl kalacak yavrum kaşık yada biberon görünce basıyor çığlığı napıcam kıslar aç mı bırakmalıyım gerçekten ?????????
zorlarsan daha iştahsız olur diyor dr.. ama zayıflıyor .. iştah açan şurup v.s. kullanan var mı? 3 gündür hastanedeyiz moralim çok bozuk.. neden böyle oldu..
Selam hanımlar.
ERENZEYNO okuduklarıma inanamadım.Nasıl yani diyip durdum okurken.Şaka gibi ya.Ama böyle olacağı belliydi canım ya.
Babaneler ananeler bizim yetiştirdiğimiz gibi çocuk yetiştirmemişlerki,emzirmişler atmışlar beşiğe,öyle biberonmu varmış,yıkamak için ayrı küvetmi varmış,helede köy yerinde kadıncağız nasıl kaynatsın biberonu yada nasıl yakmasın sobasını,bebeği sarmış diyorsun köy evleri şehirdeki evler gibi kaloriferlimiki sıcak olsunda tek katla yatırsın kendi nasıl büyütmüşse torununuda öyle büyütür tabi.Buda sana iyi bir ders olmuştur canım.Bir daha bırak bakalım hadi kızını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?