yaptırdım vallaha pekte güzel oldum çok sadede bi bakyaj yaptım sadece eyelıner rimel ruj sürdüm minicikte bi allık mavi gömlek siyah etek giyindim psikolojim düzeldi yawww hehehekuzum benimmm doktor işini konuşuruz....geldiğinde...
saçını başını yaptırmışsın ohhh ne güzellll
eylendinmi bari ddüğünlerde kuzu
süt işine gelince telaş yapma alişte içmediii ama şimdi götürüyorrr
:yaaa....
bu arada yarın kocişim seyhate çıkıyor...bugün valizini düzeltiyordu yeniyıl donları yapmışlar(bu arada bilmeyenler için eşim iççamşırcı)o kadar harikaki bayıldım...önü sırf kırmızı güller yapılmış bi doncuk vardı valla olsa alacaktım düşük bel ve stringti tarzım değil yan lastiklerine baktım çokda genişlemiyordu....ama harika takımlar taytlı tunikler yapmışlar....valla zayıf olsam kocam kesin batardıııııııı.........yarın annem gelecek kısmetse....bi yerden iyi bi yerden kötü böyle düzenin iiyiyidi....dk.başı çocukları beslememden tutunda ev işine kadar karışacak şimdi....neyse idare edeceğizzzzzzzz.....anam nede olsa[/COLOR][/B]
ben milupanın 8 tahıllı ballısını kullanıyorum kahvaltı olarakkızlar hazır kahvaltı olanların milupa olanı var mı yoksa başka markanın mı var birini görmüştüm ama hangisi hatırlamıyorum
ayyy yavrum benim dimek yorgunluktan kırılıyon haaa kocişe sat acukkkayyyyy selam 3 gün sonra nihayet gelebildim.......nasılsınız bakalımmm.....
ben uykusuz yorgun ay gece 1 oluyor uyuyana kadar kızlar bayılıcam sabah 6-7 hortluyor uyuzlar.....
hımmm yani aslında bu durumda dr doğru söylemiş bence aç bırak acıkınca yesin gerekirse 8 saat aç kalsın inan bişey olmaz ben kızımın daha fazla aç kaldığını biliyorum iştahsızdı yemiyodu çünkü iştah açıcı şuruplardan ben pek fayda görmedim eczacı bana bi vitamin tavsiye etmişti ucuz bi ilaç hemde (daha öncekiler epey pahalıydıda)o çok az bi fayda ettiherkese slm,,
cnm çok sıkkın,,
kızlar ne süt nede mama içmiyor naz tamamen aç günde 100-200 oda kırk takla ile,, 5 günde 300 gr vermişidrar tahlilleri temiz dr zorlama aç bırak diyor ama 24 saat aç nasıl kalacak yavrum kaşık yada biberon görünce basıyor çığlığı napıcam kıslar aç mı bırakmalıyım gerçekten ?????????
zorlarsan daha iştahsız olur diyor dr.. ama zayıflıyor .. iştah açan şurup v.s. kullanan var mı? 3 gündür hastanedeyiz moralim çok bozuk.. neden böyle oldu..
merhaba kızlar geçmişi biraz okudum herkesi sevgiyle öpüyorum
ben nemi yapıyorum yakında huni takıp dolaşmayı planlıyorum
trt 1 de hayat türküüs var onu izliyorum canımhangi diziymiş seninkisiii? canım ben senin ilaca baktım, endikasyonlarından bir tek hiperaktivite belki uyar ama bana biraz aşırı geldi bu ilaç seninkiler için. pek aklıma yatmadı açıkçası.
bizim bakıcı bir konsol, bir masa ve iki sehpanın tozunu bir saate yakın bir sürede aldı, kalanı da sonra yapayım dedi bir de :) onun bu yavaşlığı benim bile performansımı düşürdü, kendi işimi yapamıyorum resmen.yılbaşına kadar götürelim dde sonra herkes kendi yoluna
al bendende okadar berennazcığım oğlum delik deşik sonra gelen kardeşi ona yetişti kan tahlili idrar tahlili ama hepsi temiz benim oğlum 1 aydır yemiyor 5 çeşit mama aldım denetiyorum hepsini 50cc yiyip ağlıyoor işimiz zor ne yapsam yediremedim uykuda vermeyi denedim uyanıyor yemiyorrrrrrrrrrrrrr
yaptırdım vallaha pekte güzel oldum çok sadede bi bakyaj yaptım sadece eyelıner rimel ruj sürdüm minicikte bi allık mavi gömlek siyah etek giyindim psikolojim düzeldi yawww hehehe
ay geçen bende sütyen değiştirmeye gittim ya şişliye ay ne seksi iç çamaşır takımları vardı bi bilsennn hani fazladan harcayacak parmam olsa düşünmez alırdım ama ni tekim çok önemli değil diyerekten almadım
ben milupanın 8 tahıllı ballısını kullanıyorum kahvaltı olarak
ayyy yavrum benim dimek yorgunluktan kırılıyon haaa kocişe sat acukkk
hımmm yani aslında bu durumda dr doğru söylemiş bence aç bırak acıkınca yesin gerekirse 8 saat aç kalsın inan bişey olmaz ben kızımın daha fazla aç kaldığını biliyorum iştahsızdı yemiyodu çünkü iştah açıcı şuruplardan ben pek fayda görmedim eczacı bana bi vitamin tavsiye etmişti ucuz bi ilaç hemde (daha öncekiler epey pahalıydıda)o çok az bi fayda etti
yalnız şu noktaya değinmek istiyorum iştahsız yemeyen bebek problem tamam ama kilo kaybıda varsa bi problem var demekki bence çünkü benim kızımda çok iştahsızdı dr az yiyor olabilir dedi öenmli olan azda olsa yiyor olması dedi kilo kaybınız yok bu yüzden bi sorun yok dedi kişlo kaybı olmadığı sürece sorun yok dedi sizde kilo kaybı var sen olmazsa bi başka dr daha göster gerçi tahlilllerde temzi çıktı yazmışsın ama başka bi sorun yoktur umarım
şişşt şiştt sakin ol
sinirlenrine hakim ol
anacım hepimiz bazen hunilik duruma geliyoruz vallaha öyle böyle büyütecezbebeleri
benim 6. ay başında geçmem lazım ama elimdeki son 1 numarayı bitiriyim dedim 1 hafta geçtik yani 2 numara inşallah bizimkilerin de iştahını açar benim melis iştahsız
fatoşcum aslında yoğurt makinası almayı düşünmüştüm bi kere kendim yoğurt yapmayı deneyim dedim baktım tutuyo hiç gerek yokmuş hem doktorlar ev yoğurdu sulu da olsa ekşi de olsa sizin yaptığınız daha iyi diyor
cidden b u insanların bilmişliği insanı çıldırtıyo ama ne yapıcaksın idare etmek lazım. mandalinayı ben de merak ediyorum ben mamasına portakal sıktım sevdi ama çocuklar çok gazlı oldu pişman oldum
erikli suyu ben de duydum çok iyi diyolar
canım 6. aya geçmişler ben de melise zorla yediriyorum kaşık mamasını yedirmek daha kolay oluyor bi kere bekledim 6 saat istemedi o kadar da aç bırakamam ki. bi de sağlıkları yerindeyse sorun olmaz çünkü bizim doktor dedi ki onlar da robot değil bizim nasıl değişiyor onların da değişir dedi inşallah seninkiler de düzelir
erikli su bana hiç yaramamıştı,çok kötü gaz yapmıştı..Günlerce karnımın ağrısından mahvoldum..Suyu değiştirince geçti..Erikli suyun sadece reklamı var bana göre..bu yüzden sıpalara da kullandırmayı düşünmüyorum..
Berennaz bu 6.ay sendromu heralde.Benimkide önceleri 150 cc mama yiyip doymadım diye poposunu atıyordu yukarı yukarı vermiyorduk çok olur diye.
Şimdi 120 cc mama yaptım.İnan 40 takla attım anca 100 cc yedi,oda tam 1 saate.
Ek gıdaya yeni geçtik bir kaç gün oluyor şimdilik ek gıdada sıkıntımız yok çok şükür.
Ama seni çok iyi anlıyorum nasıl moralim bozuluyor yemeyince acaba diyorum nazarmı değiyor bu çocuklara.
firdos çok geçmiş olsun Allah korumuş kuzuyu
kızlar hadi sizin bebeklerin 6,ay sendromu peki benim prematüre hangi sendromu yaşıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?