Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

yaptırdım vallaha pekte güzel oldum çok sadede bi bakyaj yaptım sadece eyelıner rimel ruj sürdüm minicikte bi allık mavi gömlek siyah etek giyindim psikolojim düzeldi yawww hehehe

ay geçen bende sütyen değiştirmeye gittim ya şişliye ay ne seksi iç çamaşır takımları vardı bi bilsennn hani fazladan harcayacak parmam olsa düşünmez alırdım ama ni tekim çok önemli değil diyerekten almadım

kızlar hazır kahvaltı olanların milupa olanı var mı yoksa başka markanın mı var birini görmüştüm ama hangisi hatırlamıyorum
ben milupanın 8 tahıllı ballısını kullanıyorum kahvaltı olarak
ayyyyy selam 3 gün sonra nihayet gelebildim.......nasılsınız bakalımmm.....
ben uykusuz yorgun ay gece 1 oluyor uyuyana kadar kızlar bayılıcam sabah 6-7 hortluyor uyuzlar.....
ayyy yavrum benim dimek yorgunluktan kırılıyon haaa kocişe sat acukkk
hımmm yani aslında bu durumda dr doğru söylemiş bence aç bırak acıkınca yesin gerekirse 8 saat aç kalsın inan bişey olmaz ben kızımın daha fazla aç kaldığını biliyorum iştahsızdı yemiyodu çünkü iştah açıcı şuruplardan ben pek fayda görmedim eczacı bana bi vitamin tavsiye etmişti ucuz bi ilaç hemde (daha öncekiler epey pahalıydıda)o çok az bi fayda etti
yalnız şu noktaya değinmek istiyorum iştahsız yemeyen bebek problem tamam ama kilo kaybıda varsa bi problem var demekki bence çünkü benim kızımda çok iştahsızdı dr az yiyor olabilir dedi öenmli olan azda olsa yiyor olması dedi kilo kaybınız yok bu yüzden bi sorun yok dedi kişlo kaybı olmadığı sürece sorun yok dedi sizde kilo kaybı var sen olmazsa bi başka dr daha göster gerçi tahlilllerde temzi çıktı yazmışsın ama başka bi sorun yoktur umarım
merhaba kızlar geçmişi biraz okudum herkesi sevgiyle öpüyorum
ben nemi yapıyorum yakında huni takıp dolaşmayı planlıyorum

şişşt şiştt sakin ol
sinirlenrine hakim ol

anacım hepimiz bazen hunilik duruma geliyoruz vallaha öyle böyle büyütecezbebeleri

bende sabah kalktım veletlerle kahvalt felan bugün eşim geç gidiyosu onu kaldır kahvaltısını hazırla sonra o gitti bende biraz kaynanama çıktım evde çok pis felan dedi evini süpürüdm kızım bugün uyandığındna beri hiç uyumadı eve geldim saat 2 yi geçmişti onu uyuttum gideyim yatağını açayım dedim bir çığlık koptu mustafa kızın üstüne çıkmış uyandırmış salladım uyumadı osnra çorba içiryeim dedim ama ne zahmetle neysem pat kustular heryer battı kalktım temizlenecek gibi değil ik,s,ne soy yıka giydir uyut off bu saat oldu vallaha elimide bi işe sürmedim et koydum ocağa kavurma yapacağım yanınada pilav salata yeter evimide mok götürüyo ama kalsın vallaha bu gün hiç bi iş yapmama zaten şimdide dizim başladı öpüldünüzzz

hangi diziymiş seninkisiii? canım ben senin ilaca baktım, endikasyonlarından bir tek hiperaktivite belki uyar ama bana biraz aşırı geldi bu ilaç seninkiler için. pek aklıma yatmadı açıkçası.

bizim bakıcı bir konsol, bir masa ve iki sehpanın tozunu bir saate yakın bir sürede aldı, kalanı da sonra yapayım dedi bir de :) onun bu yavaşlığı benim bile performansımı düşürdü, kendi işimi yapamıyorum resmen.yılbaşına kadar götürelim dde sonra herkes kendi yoluna

hangi diziymiş seninkisiii? canım ben senin ilaca baktım, endikasyonlarından bir tek hiperaktivite belki uyar ama bana biraz aşırı geldi bu ilaç seninkiler için. pek aklıma yatmadı açıkçası.
trt 1 de hayat türküüs var onu izliyorum canım
uyku diye verdi şimdi bu uyku değilde hiperaktivitemi yapıyomuş off ya nekullanacağımı şaşırıdm

senin yardımcın maşallah pek atikmiş yawww1 saatte bu kadar toz aldıysa maşallah tam günde neler yapar hahaha seninki iş yapar görüneyim edalarında sanırım kaç yaşlarında bu arada senin yardımcı

yok yok yani tedavi alanları arasında bir tek hiperaktivite size uygun demek istedim. bakıcı 43 yaşında canım. off hayat türküsünü nbende çok seviyorum, 2 tur izledim.

BENİMDE ikinci tutum bu vallaha
herhalde ilaç sakinleştirici o zaman yaaa
çok yaşlıda değilmiş ama bence sen bi bala felan tutsan ihtiyacı olan birisi olunca daha gönüllü çalışabilir

merhaba kızlar ben geldim size yazdıktan sonra çocukları uyutayım dedim...yarım saat salladım ömeri...15 dk.aliyi salladım...uyudular oh dedim..
banyoya gittim su yapacağım..kapının dilinde sorun vardı birkerede kitleniyor 10 kerede açılıyordu...bu sefer açılmıyor deli oldum artık boşa dönüyor....anahtar kırıldı...
delireceğim artık kolu söktüm yok...en son yatak odasının anahtarı ile denedim ...açıldı ama yarım saat geçti...tam su yaptım camı siliyorum....çamaşır çıktı onu asarken çocuklar kalkmış bas bas bağrıyolar....ömerin odasını kitlemiştim...neyse biraz sakinlediler...ama hiç iş yapamadımki....çocuklarla beraber cam sildim..odalarını sildim...beşik yeri değiştirim..
ama çocuklar delirtti beni....sonra tüller çıktı onlar taktım...antreyi mutfağı süpürdüm sildim...kilimi makinaya attım...yatak odasını sildim çocuklarla yemek yedim...çok yemediler....sonra onlara karışım hazrladım...yedirdim....en son banyoyu sildim...klozeti yıkarken gözüme çamaşırsuyu sıçradı nasıl yıkadım anlatamam bişey olursa dedim...annemde gelmedi....kaç saat yıkadım....neyse şimdilik bişi yok...kuru fasulye attım ocağa...bulaşıklarımıda attım...bitti işlerim size yazarken annem geldi....hatun bütün işleri bitirdim geldi.........markete gitmem gerek yok...

napıcaz burcu cnm ya kendimi çok kötü hissediyorum birden oldu eskiden biberonla içip doyunca bırakıyorlardı şimdi beren öyle yine ama naz biberonu görmek istemiyor e kaşıkla verdik biraz önce anne sütünü 3-4 çay kaşığı içti bıraktı bunla çocuk mu gelişir ya aklımı kaçırıcam 7 saattir aç hala istemiyor ne anne sütü ne mama ne herhangi bir ek gıda( uykuda benimkilerde asla almıyor.. cnm inş. ek gıdalara geçince bari benim çektiğimi çekmezsin.. püfffff..

canom biraz değil hiç yemiyor ağlarken bile ağzını kitliyor dün akşam 8 den sabah 8 e kadar aç kaldı ve yine içmedide yemedide zorla içirdik mecbur 12 saat ya bişey olacak diyeçok korkuyorum zaten eti budu ne anlıcağın acıkma duygusu yok heralde napıcam ne kadar aç bırakabilirim bu stresle sütümde kesilir zaten psikolojim bozuldu herkese evlenmeyin çocuk sakın yapmayın diyorum kendim niye yaptıysam

kaşık mamasıda yemiyor zorlarsam kusuyor, 6 aylık olduk iyi olacak derken birden iştahları kesildi geçici bir durum değilse ben nasıl bakıcam bu kızlara süreki ağlayıp millete bağıran biri oldum terör estiriyorum hiç iyi değilim

Berennaz bu 6.ay sendromu heralde.Benimkide önceleri 150 cc mama yiyip doymadım diye poposunu atıyordu yukarı yukarı vermiyorduk çok olur diye.

Şimdi 120 cc mama yaptım.İnan 40 takla attım anca 100 cc yedi,oda tam 1 saate.

Ek gıdaya yeni geçtik bir kaç gün oluyor şimdilik ek gıdada sıkıntımız yok çok şükür.

Ama seni çok iyi anlıyorum nasıl moralim bozuluyor yemeyince acaba diyorum nazarmı değiyor bu çocuklara.

cnm pınar suda flor var diye kızlara onu kullanıyorum belki kullanmak istersen diye yazdım:) diş döneminde lazım olur yan komşum diş hekimi o söyledi...

inş. dediğin gibi sendromdur yoksa yandık.. birde zar zor süt sağıyorum içmiyorlar dökmek çok dokunuyo bana o kadar vaktimemi emeğimemi üzüleyim bayramda eşimin ma aile ziyaretinde halası anne sütü veriyor musun hala dedi evet dedim keşke demeseydim nazar mı bilmem ama o gün bu gündür böyleler kadın doğumdan beri sütümü benden iyi hesaplıyor..
ek gıda bari alsın cnm maşallahhhhhhhhhhhh

kızlar bu sabah feci bir olay yaşadık,Allah korudu bebeğimi..Deniz yataktan düştü..eşim beni okula yolcu ederken denizi yatağımızın üstüne bırakmış,o kadar dönebileceğini düşünememiş..bende bakıcımızda sanıyorum..ayakkabılarımı giydim tam çıkacağım evden bir çığlık koptu..ayakkabılarla koştum odaya bir baktık biiZmkisi yerde ağlıyor..hemen müdehale ettik,dr a götürdük birşeyi yokmuş..doktor artık bunlar normal,korkmayın ama dikkatli olun dedi..bütün gün tansiyonum fırlamış vaziyette dolandım,birde misafirim vardı iyice başım ağrıdı..şimdi yemek yiyip uzanıcam biraz..geçmişe azıcık baktım,benimkilerde iştahsız kızlar..6.ay sendromu galiba

berennaz cnm bizimkilerde mamayı hiç almıyolsr zaten sütüm yok 4 .aydan itibaren bitti...
annem hep masamıza aldı az ekmek içiyle herhangi bir yemege batırıp veriyorum ne yapım hiç almamalarında iyidir die sende bir dene istersen mesela salata yapıyorum az suyuna batır naciza fikrim işine karışmaK istemem bizimkileri böyle doyurdum sabahları kesinlikle bisküvi almıyolar bende yumurtayı yapıyorum elimle veriyorum cok kilolu değiliz bu ayda omamıza ragmen biri 7500 biri 7 kilo idiğ en son hiç olmassa karınları doyuyo

Firdoscum geçmiş olsun benim kızda 2 kere düştü sonrasında hiç koymadım canım artık dönemler basladı hiç koymayın yataklara

firdos çok geçmiş olsun Allah korumuş kuzuyu
kızlar hadi sizin bebeklerin 6,ay sendromu peki benim prematüre hangi sendromu yaşıyor?

BERENNAZ ben nazara çok inanıyorum.Benimde sütüm çok iyiydi ama birden kesildi.Ben sağarak veriyorum olur olmaz sağdım herkesin yanında(annemim tüm kızmalarına rağmen)şimdi eskiye göre çok çok az.İnşallah eski düzenlerine girerler biran önce.

FİRDOS canım çok geçmiş olsun.Artık büyüyorlar nereden tehlike gelecek bilemiyoruz.
Yağız daha dönemiyor çabalıyor ama tam dönemiyor.Ama ben gün içinde hep yerde yatırıyorum artık,salıncağında bile kendini öne doğru atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…