Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

allah allah doktorunla konuş cnm bi o ne diyecek benim alim yemiyordu ama
şöle yemiyordu ömer biranda 90 cc içiyorsa ali içmiyordu ona birbuçuk saattte bir 45 cc olarak veriyordum içiyordu az ve sık yiyordu
ama senin kız 30 cc içiyormuş çok az doktorunla konuş derim cnm

canım drumu değiştirmeyi düşünüyorum dra götürdüm idrara kana baktı bişey çıkmadı. demekki sütün yetiyor dedi..eğer tamamen red ederse3 kaşıkla besle dedi. bumudur yani çözüm dedim evet ş,imdilik bu dedi. o yüzden gıcık kaptım değiştireceğim ama kime nereye gitcem bilemiyuorum. resmen yavrum süzüldü ya. fotolarda yanakları dombili çıkıyor ama nıormalde o kadar değil . üzülüyorum. yani büyük çocuk değilki sabah öğle akişam beslensin. sürekli uytuyup beslenmesi lazım. sütümünde ona öyle dolu dolu yettiğini sanmıyorum. bak mesela ceren yine mama için çığırdı şimdi yarenin umrunda değil.. cerenime maşallah başta o üzdü beni şimdi yaren:..

cnm benim kaşıkla tam beslenmediğini söyle başka doktor araştır netten cnm...
ne diyeyim ki başka biberonu değiştir ....

dıRıMıM canımm sağol canım daha ne yapacan elinden geleni yapıyon tecrübeni paylaşıyon. öptüm canım yaren çığırıyor ben gider.. bu kadar kk da olmam mucizeydi zaten.

arkadaşlar benim kızlar su içmiyor bana bir yol gösterin suyu nasıl icirebilirim su biberonları ile içiriyorum kesinlikle içmiyorlar çok nadir silikon kaşıkla 2 -3 kaşık
kücükken rezene içiriyordum fakat şimdi onuda içmiyorlar nasıl içirebelirim
muhallebiyi kestim ben kızlar çünkü ona yer kalmıyor mamayıda 180 cc içiriyorum yoğurdu 100ccye çıkardım

evet anakucağı var , hani şu araba koltuğu da olanlardan, ama o da pek kandırmıyor :) birkaç dakikadan sonra başlıyorlar ağlamaya ama alıştırmak zorundayım, ağırlaşınca naparım bu bebekler sonra :)
gaz da olabilir diyeceğim ama maşallah aşağıdan pırpır ikisi de :) belki de çıkamayanı da vardır, zinco kullanıyorum ben ama sanırım en basitiymiş o. günde 3 kez vermezsem işe yaramazmış. babuline tavsiyeni de yazdım bir kenara sağol :)

mama işi de aynen dediğin gibi, dr bizi zengin sandı galiba :) sen çok mama yap da ne yerse diyor :)

geçen akşam sağdım, bir memeden çıka çıka 50 cc çıktı azdır di mi?

nobron zinco çok dandik bir gaz ilacı kesinlikle tavsiye ederim babuline al bitkisel günde 4 kere bir tatlı kaşığı verebilirsin cnm ve gazı olduğu için emin ol kucağındalar sen kucağına alınca karnı senin gövdene değiyor sıcak sıcak onlarda rahatlıyor....

benim oğlumda hem ağızdan hemden popodan gaz çıkarıyordu ama yinede gazı vardı bir süre conformil kullandık aptamilin...sonra bebelaca geçtim ben ....

gazı olmazsa çok rahat anakucağında yatarlar....

sütün az cnm 50 cc üzerine sen en az 60 cc mama yap aslında 40 cc yeter ama mamasını ayarlayamazsın cnm 60 cc yap 50 cc yetmez onlara cnm

comebaby bi neden acaba su içmiyolar benimkiler bardakla içiyolar
ama ben biberon veriyorum 250 cc su alıyolar yaww sor bence doktoruna

arkadaşlar ilk çorbamı yaptım yoğurt çorbası vericem siz neler koydunuz yoğurt çorbasına?bakalım sevicekler mi?

sanırım öyle oluyor özellikle bir oğlum yüzükoyun bizim göğsümüze yatarak uyuyor sadece aynı kurbağa gibi oluyor arkadan bakınca :)
şu an aptamil içiyoruz, dr sevdilerse mama değiştirilmez alerji falan yapar kafanıza göre değiştirmeyin dedi ama...
burada da okudum herkes bebelac dan çok memnun hem sanırım daha ucuc

aynen ben de dediğin gibi emzirme artı 60 veriyorum, emziremediysem mesela gece falan 90 veriyorum

bir de bir göğsümü oğlan kanatırmış meğer ben anlamazmışım, geçen akşam kahverengi bir kustu ödümüz koptu, dr içimi rahatlattı , mide kanı asla sindiremez geri çıkartırmış o meme de dinlenmede şu an :)

cnm bence mamanı sen karar ver benim doktorum mama için şunu alın bunu alın demiyoruz dedi....ben 3 çeşit mama denedim valla arka arkaay abişey olmadı
sende değiştir masrafı çok fazla oluyor ...bebelacda aptamilin firması üretiyo

bebeklerım ıkı erkek,2,5 aylık oldular.ama kabızlık sorunu yasıoruz su sıra....turser merhaba cnm ıyı geceler.sımdı gecmısı okuyordumda senıne bebıslerde kabızlık sorunu varmıs,duzeldımı???ne yaptın.benım oğularımdada var ozellıkle bırınde.3 4 gunde bır fıtıl verıyorum.onun dısında bır cozum bulamadım.önerısı olan arkadaslaredanda yardım beklıorum lutfen.

hepinizi gonulden tebrik ediyorum gercekten cok guzel bi duygu
allahim herkese nasip etsin ikiz annesi olmayi banada insallahh

cnm benimde bebeklerim yeni doğduklarında aptamil pramatil kulandık hep kabızlardı ama kendileri yapıyolardı dok.güçük diye bişey vermedi sonra aptamil 1 geçtik biraz daha iyiyidi
bebelaca geçince tamamen kalktı bu sorun cnm
zeytinyağı içir cnm mamalarına kat popoya masaj yap karnını ovala

canım analı babalı büyüsün çocukların.ben kabız olduklarında birkaçtane kayısı kaynatıp suyunu içiriyordum o gün yapıyolardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…