cnm bence mamanı sen karar ver benim doktorum mama için şunu alın bunu alın demiyoruz dedi....ben 3 çeşit mama denedim valla arka arkaay abişey olmadı
sende değiştir masrafı çok fazla oluyor ...bebelacda aptamilin firması üretiyo
ooo biz de başka mamalar denedik, sağolsun kocam bir heves ne kadar mama markası varsa birer kutu almıştı.
iki oğlumun birden yediği sadece aptamil ve bebelac var işte
hero baby i hiç yemedi ikisi de
bu arada benimkiler de seyrek kaka yapıyor ama sıvı ve altın sarısı diye ek birşey vermiyorum, versem mi acaba? (zeytinyağı vs)
nilkan canım valla benimkileri anlamadım gitti bende senin gibi burdakilere danışacağım
tecrübeli arkadaşlar 3,5 aylık bebişlerimi sütle besliyorum günde 1 kere oda yatarken mama veriyorum conformili duydum ve 2 paket kullandım ama benim sıpalarım 7-8 günde 1 kaka yapıyorlar oda sarı ve sıvı kabız desem değil ama neden o kadar geç yapıyorlar kakalarını ??? birde hala gaz olayını atlatamadıkkızımdada oğlumdada kolik var afedersiniz gaz çıkarırken ve kaka yaparken ağlıyorlar sıvı yapmalarına rağmen ağlamalarının nedeni gazdanmı yoksa sıvıda olsa geç yaptıkları için kabızmı sayılıyorlar???
kayısıyı geceden suya koyup içiriyorum fitil veriyorum ağızdan ve makattan yağ veriyorum yani denemediğim şey kalmıyor ama kakalarını yapmadıkları oluyor sonra kendiliğinden yapıyorlar dediğim gibi ben anlam veremedim sizce kabızlarmı değillermi kabız değillerse ağlamaları gazdan olabilirmiki???
dırım tabikide sorunlarımı doktorumla paylaşacağım o zamana kadar aynı durumda olan tecrübelerinden yararlanabileceğim arkadaşların fikrini almak için buraya yazma gereksinimi duydum
hituci fikir verdiğin için sağol arkadaşım kontrolümde bunuda dile getireceğim
ark.aranızda kaşık biberon kullanan varmı tavsiye edermisiniz ben kızlardan birine sabah kahvaltısını yedirirken zorlanıyorum hep dışarı çıkartıyor brde bıldırcın yumurtası yediren varmı aranızda
biz de artık ek gıdaya başladık:lepi:
biz de artık ek gıdaya başladık:lepi:
ooooooooooowwwwwwwwwwwww konuşmamdan yanlış anlaşılma hissedilmişşsempatiksalakcinni
cnm benim cvp vermediğim için doktoruna danış dedim
yoksa uklalık etmek için değilakannehir
öyle biri olsam buradaki kimseye cvp vermem
belki beni ukalada buluyor olabilirsiniz ama :kedi:
inan bana tüm içtenliğimle cvp verdim
amacım seni kırmak değill
ben hamişken bu bölüm çok aktif değildi birisinden bişey duymak için nekadar çok beklerdim o arkadaşlar yoğundu ...eee bebeklerim büyüdü yine yok
bebekleri siiznkierden biraz büyük biri olarak yaşadıklarımdan aktarım yapıyorum ve herkese cvp veriorum bu çok bilmişliğimden değil olumunekankayizsmile
ben sizinle aynı duyguları yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum
yoksa biz doktormuyuz bize ne soruyosun gibi bi anlamda yazmadım o yazımı cnmyerimsenibenŞeniz
hymarryyy gözün aydın canım ah bide biz geçsek valla yarene dayayacağım herşeyi yesin yavrucak biberonla değil kaşıkla içiyor sütünü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?