tülay cnm yaa ben sana yazdım ya kuzumm
bir patatesi küçük havuç pirinç
2 bardak kaynayan suyun içine atıyorsun haşlanıyor sonra pirinçi at
pirinç pişince al ocaktan...blendrdan geçir 1 kaşık zeytinyağa at
wavy cnm oturtarak tut bişey olmazzzzzzzzzzz
merhaba kızlar
benimkiler 5 ay 3 haftalık oldular yoğurt sebze ve şehriye çorbasını çok güzel yiyorlar çorbayı günde 1 kez öğlen veriyorum ikindileri meyve suyu veriyorum pürede versem olur değilmi?kavanozdakilerden hiç vermedim daha arada baymixveriyorum onu da çok sevdiler dırımcım senin sebze çorban favorimiz çok sevdiler sizler nasıl besliyosunuz?
dün milupanın sütlü armutlu portakallı muhallebisini aldım kullanan var mı içinizde sizce ne zamn vereyim?
dırımcım sağol canım verdiğin bilgiler için dün muhallebi verdim beğenmediler bakalım bi daha verince napıcaklar halbuki büyük bir hevesle vermiştim
kavanozdaki sebze ve meyve pürelerini evde yapamazmıyız acaba gerçi bebelacın 1.25 tl yazıyordu pahalı değil ama evde daha mı sağlıklı olur acaba yapan varmı bide severlermi dersiniz?
Arkadaşlar ben 25 haftalıkken erken doğum ile kizlerimi kaybettim. Aranızda bilgisi olan varmı erken doğumla ikizlerini kaybedip, sağlıklı zamanında tekrar ikiz bebek dünya getirebilen annler varmı? Acaba hamileliklerinde kendileri nelere dikkat etti. Bir de doktorları nasıl bir tedavi uygulandı.
Ben tüp bebek yöntemiyle ikizlerim olmuştu, tabi bebek düşüneceğimiz zaman tekrar tüp bebek yaptıracağız yine ikiz olursa neler yapmamızlazım, sağlıklı bir şekilde dünyaya getirebilirmiyim çok merak ediyorum. Bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?