Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

o zaman annen doğru söylüyor cnm çocukların midesi neki ?

düşün senin sürekli üst üste yediğini?
ben altıncı aydan sonra serbet bırkatım ne zaman isterlerse sende öyle yap cnm yaa

bak bizimkiler şimdi diş çıkarıyor iştahları kaçtı sabahları zorla yediiriyorum yarım yumurta birkaşık peyniri....pekmezi

sonra ömer bir portakal yiyor aliş ise zorla kavonoz meyvesi sonra çorba veriyorum çorba kaşığı ile 3-4 kaşık ekmekte doğruyorum içine.....arada işte 4 tane danino bebebisküvili yoğurt yiyolar puding yapıyorum onu yediriyorum...yoksa devam sütü yada arı mama yapıyorum cnm ama zorlamıyorum cnm eğer zorlarsam sanki sonra açda olsa istemeyecek gibi geliyor ....çünki benim çocuklarım keyifli ise gayet iyi yiyolarr

ay valla çok sevindim bu kucak ile ilgili korkutuyorlar beni, çok alışmış bunlar sonra çok zorlanırsın diye
süt konusunda da emiyorlar ama hiç doyurmuyor galiba böyle yemek üstü tatlı gibi bişey oluyor sanırım onlara en azından sakinleşiyorlar
(bu arada dün akşam ısırgan otu çayı içtim, bu sabah göğüslerim bomba gibiydi galiba çok işe yarıyor, emzirenlerin aklında olsun)

evet o kremi ben de kullanıyorum, işe yaradı
ama ayva çekirdeği bende pek işe yaramadı, hatta göğüs pedimin göğsüme yapışmasına sebep olmuş, çok canım yandıııııı :)

bu gece hayret bir şekilde 2 den 6 ya kadar uyudu birtanesi, diğeri annemle yatıyor, o da aynı sürede uyumuş. bunun bir yolu var mı yoksa kafalarına göre mi takılıyorlar?

canımm çok saol daha iyi oldu şükür ayva çekirdeğini yaptım gül suyuyla ıslattım ben çabucak kapanmaya başladı yaram. emzirebiliyorum artık :sm_cool:

drımkızı haklısın sanırım artık zorlamıyacağım mesela şu an uyudular nilsu akşam mamasını içmedi kesinlikle ağzını kitledi içmedi bende zorlamaıdım bıraktım bende artık az vereceğim sanırım hergün muhallebi yemeleri şart değil nasıl olsa çok uyuduklarında da aynı derecede besleniyorlar

tabiki şart değil cnm yaa sen veriyormusun yediklerinden ağızlarına cnm
alıştır derim sana

bak benimkiler bugün sabah mama içtiler 150 cc 3 saat sonra meyve yediler
sonra zorla çorba içirdim inat ettiler yemediler ama ömer bir kepçe çorbasını ekmekle yedi ama ali yarısını zorla yedi...sonra daninolarını yediler 4 er tane
biraz mama verdim ama 20 cc kadar içti ali ömer hiç içmedi..
çok uykusuzlardı uyuyolar şuan ...bence zorlama kızları

kendi yediklerimizden henüz hiç vermedim ama haklısın ufaktan başlamalıyız artık ama bizde hiç sulu yemek yiyen yok onedenle makarna pilav et bizde yemek düzeni berbat

comebabycim çok yediriiyosun tatlım günah o çocuklaara ben çok sık vermiyorum sadece kahvaltı ve çorba günde 1 kere 2 günde 1 de meyve suyu gerisi devam sütü...sadece kızıma gece yatarken gece muhallebisi veriyorum bu kadar ve çok rahatlar...dün kontrolleri vardı kan seviyeleri-kalsiyum ve vitaminleri çok çok normaldi öle habire bişeyler yemiycekler ki...şimdi ufak ufak yemekleri tatttırmaya başladık yiyolar...ama öyle doyurucu değil...bence sende böyle dene

sağolasınız ark. kesinlikle haklısınız mesela akşam devam sütü içmeyen kızım hiç uayanmadan yatıyor ama içen kızım malesef iki kez yine gaz sıkıntısı ile uyandı
ben şimdi şöyle diyorum sabah kahvaltı vereyim öğlen çorba akşam üstü meyva püresi yatarken devam sütü ve gece yine devam sütü
bende muhallebiyi iptal ettim meyvayıda öğle uykusu az uyuduklarında veriyim en iyisi muhallebiyide iptal edeyim bakaklım birde bu şekilde deniyeyim
birde çorba miktarı bir kücük kavanoz yeterlimi sizce meyva olarakda tek çeşit bir gün elma birgün muz birgün armut şeklinde vereyim diyorum çünkü ben genellikle ücünü rendeleyip veriyordum epey kocaman bir tabak oluyordu anladımki çok yediriyorum bu çocuklar ac olsa uyumazlar değilmi

cnm bak şöyle yap istersen sabah kahvaltı hazırla yumurtanın sarısını artık yiyebilirler
ikisi bir yumurta yer....içine birbuçuk tatlı kaşığı labne koy ...kahvaltıyı istersen hazır kahvaltı muhallebisi ,ile ver yada bebe bisküvisini ıhlamurla ıslat içine bunları koy yedir sonrada meyve tek meyve ver..sonra çorba sonra yoğurt en son ya muhallebi yada devam sütü var ben devam sütü veriyorum ...bu programı bazen bozduğumda oluyor ama buna göre gitmek daha iyi

drımcığım teşekür ederim ben şimdiye kadar sek yoğurt hiç vermedim hep meyvalarına karıştırdım umarım sek yerler yeni başladım hazır sütlerle yoğurt yapmaya güzel oldu dünkü yarın bu listeyi uygulayayım ölçü olarakda kücük kavanozları baz alayım en iyisi

cnm ben valla 7 ayında danina büyümix vs.yedirdim şimdide smart ve danina bebe bikivülü yoğurdu var onu çok sevdiler yiyolarda ...muzlusunu kayısılı şeftalide veriyorum...doktorumda ver dedi...

ben çorbayı bir kepçe koyuyorum ömer içinede ekmek atıyorum lapa oluyor
ama ali tam yemiyor sende bir kavonozu baz al..

canımm çok saol daha iyi oldu şükür ayva çekirdeğini yaptım gül suyuyla ıslattım ben çabucak kapanmaya başladı yaram. emzirebiliyorum artık :sm_cool:

CANIMMMMM işe yaradığına çok sevindim. yarasın kuzularımaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

drımcığım teşekürler arkadaşım tavsiyelerinize uyacağım dün gece nilsucuğum hiç yemedi vede hiç uyanmadı busabah yumurtalı kahvaltılarını yaptırdım uykudalar uyanınca bir muz vereceğim öğleyinde birer kavanoz baz alarak çorba ikindin yoğurt vereceğim yatırdığımdada bugün devam sütü bebelac gece 2 aldım onu vereceğim onuda 210 cc yerine 180 vereceğim

birde arkadaşlar ben ferro sanol veriyorum kızlara tadı berbat onu meyvasının içine koysam olurmu sizce

birde ark. kahvaltısında peynir veyumurtayı dönüşümlü olarakmı vereceğim heryerde dönüşümlü yazıyor siz nasıl veriyorsunuz
eşim yok o nedenle bu ayki doktor kontrolümüze gidemedik ama ben kahvaltıya başladım

comebaby cnm bende aynı şeyleri okudum ama doktorum ikisini aynı anda ver dedi.bende hep verdim
sende ver kızlar kocaman olmuş ve artı sen kızlara 210 cc mi veriyorsun maşallahhh valla benimkiler en fazla 180 cc içiyolar bazen 210 içiyolar yani....senin kızlar yerinden kalkmıyordur....
kız çok kilolu olan bebeklerde eğer kararkter olarakda ağırsa emeklemesi ve sıralaması geç oluyor
benim arkadaşımın ikizleri var biri erkek biri kız....bizimkiler 8 kilo iken onun oğlu 10250 gr dı
gerçi o 3 kilo üzeri doğdu ama kiloluydu hiç hareket etmek istemiyormuş arkadaşım öle diyordu kucakda gezmek istiyor yere koyuyorum ağlıyor diyordu...doktorda hareketi az demiş kiloda var
ondan böyle.....yani kilo değil sağlıklı olması önemli gerçi arakadaşın oğluşu çok sağlıklıydı ama tembeldi.....kızları serbesttt bırakkk derimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…