drımcığımya ben hiç mamadan olabileceğini düşünmemiştim ama annem demişti ya acaba ondanmıdır birde diyorum bebelac 2 gece versemmi akşam uyumadan önce diyorum gecede tahıllı muhallebi veriyim diyorum birde bu yolu deniyeceğim birde annem fazla beslediğimi düşünüyor sürekli yediriyorsun ondan olur diyor ne yapacağımı şaşırdım herbir şeyden aksatmadan yesinler istiyorum budefada hakikaten üst üstte yediriyorum ne yapacağıma karar veremedim gitti
hoşgeldiniz 10 ayda olmamıza rağmen geceleri uykumuzu alamıyoruz
hala mıkır kıkırlar.....
cnm benim stres yapam stres bitiriri sütünü
gece işine gelince 3 ayda daha rahat edeceksin
ve inan bana kucağa alışma işi bebekler kişileri ve olayları fark edince anlıyolar yani şuan sadece kucakta uyumaları annesinin karnındaki gibi bir his verdiğinden
kucağa alışmazlar cnm merak etme benim bebeklerim şuan biri kucağıana alsa ağlıyo brıak beni dercesine
ahh sormacanımmm ya. ben doğumda aldığım 9 kiloyu fazlası ile vermiştim. 63 kilo hamile kalmıştım. doğumdan 1 hafta sonra 58 kiloydum. gel gelelim. yeki süt yapsın sen emikli kadınsın yemen lazım. aa bebekler sütünü alamıyor ama yemiyorsun ki hiç diyen kayınvalidem sussun diye bol bol yemek yemeler. ve bazı rahatsızlıklar sonucu zayıf düşünce annemin bana sürekli sevdiğim şeyleri yapıp yedirmesi derkeeennnn kocaman bir göbişim var artıııkkk..(
3 saat mii delikafadulden kıs dalgamı geçiyon. beinim canavarlar sabah 4 te uyuyor ıngır bıngır gün ışıldıyor vee tekrar koşturmaca başlıyor. ben doğumdan beri 1 saat bile uyumamışımdır koca gece3desenağlamasenağlama
pamuğumm kıyamam yaaa:gitmelumunekankayizsmile iki tavsiyem var biri lansinoh krem. sürdükten sonrada emz,irebiliyorsun. ikinciside ayva çekirdeği. ayva çekirdeğini bir kaba koy. içinede azcuk su ve biraz beklet. sonra o jel kıvamını alıyor onu göğsüne sür. buzdolabında bekletirsen daha iyi oluyor hem hemen bozulmuyor hem serin serin ferahlatıyor..
pamuğumm kıyamam yaaa:gitmelumunekankayizsmile iki tavsiyem var biri lansinoh krem. sürdükten sonrada emz,irebiliyorsun. ikinciside ayva çekirdeği. ayva çekirdeğini bir kaba koy. içinede azcuk su ve biraz beklet. sonra o jel kıvamını alıyor onu göğsüne sür. buzdolabında bekletirsen daha iyi oluyor hem hemen bozulmuyor hem serin serin ferahlatıyor..
drımkızı haklısın sanırım artık zorlamıyacağım mesela şu an uyudular nilsu akşam mamasını içmedi kesinlikle ağzını kitledi içmedi bende zorlamaıdım bıraktım bende artık az vereceğim sanırım hergün muhallebi yemeleri şart değil nasıl olsa çok uyuduklarında da aynı derecede besleniyorlar
sağolasınız ark. kesinlikle haklısınız mesela akşam devam sütü içmeyen kızım hiç uayanmadan yatıyor ama içen kızım malesef iki kez yine gaz sıkıntısı ile uyandı
ben şimdi şöyle diyorum sabah kahvaltı vereyim öğlen çorba akşam üstü meyva püresi yatarken devam sütü ve gece yine devam sütü
bende muhallebiyi iptal ettim meyvayıda öğle uykusu az uyuduklarında veriyim en iyisi muhallebiyide iptal edeyim bakaklım birde bu şekilde deniyeyim
birde çorba miktarı bir kücük kavanoz yeterlimi sizce meyva olarakda tek çeşit bir gün elma birgün muz birgün armut şeklinde vereyim diyorum çünkü ben genellikle ücünü rendeleyip veriyordum epey kocaman bir tabak oluyordu anladımki çok yediriyorum bu çocuklar ac olsa uyumazlar değilmi
drımcığım teşekür ederim ben şimdiye kadar sek yoğurt hiç vermedim hep meyvalarına karıştırdım umarım sek yerler yeni başladım hazır sütlerle yoğurt yapmaya güzel oldu dünkü yarın bu listeyi uygulayayım ölçü olarakda kücük kavanozları baz alayım en iyisi
canımm çok saol daha iyi oldu şükür ayva çekirdeğini yaptım gül suyuyla ıslattım ben çabucak kapanmaya başladı yaram. emzirebiliyorum artık :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?