ek besın bizi mahvetti sürekli gaz kabızlık ve taş gibi sert siyahımsı dışkısı nezamn kurtulurum neyapabılırım umay çok kabızlık yasıyor
umutta da kaşık mamasını diliyle itiyor malesef
slm kızlar yanı fırsat buldum benkıler yattı şimdilik açelyacgm armut ii aslında bagırsakları çalışltırıyo isal yapıyo benımkını biraz rahatlatıyo armut suyu benım oğlann bugun voıdıng vardı çok ağladı yavrum ya sonda taKIlırken şükür mesanede sorun yok 29 unda kısmetse sünnet olcak umut
devam sütü benımkılerde de azaldı umut zaten az içiyo umay gene daha ii şimdilik kib.bye
açelyacığım hiç yoğurt gibi olmuyor ayran gibi birşey oluyor aslında uzun süredir sütle yapmayı planlıyordum ama hep daha sağlıklı olur diye düşündüm bu devam sütü ile mayalamayı ama artık bugün start verdim inş. yerler
bebişimmm cnm yoksunnn yineee
bebişko geçmiş olsun benım umuttada otit olmuştu ve enfeksyon kapmıştı iki lkez mahvolduk iğne veya antıbıyotık kullanıyosunuz ama telaş yapma kıza geçmemişti bizde tekrar geçmiş olsun.
dırımcğm teşekkür ederim tavsiyelerin için demir ilacına baslamadık sap smlex devit ve zytec kullanıyorum sadece
ıhlamur bizlerin içtiği ıhlamur dımı bebekler için yok sanrım ne kadar vermem lazım
çorbaya geçmedım 2-3 gün snra geçicem nasıl yapıyım ilk çorbamı?
kızlar özellikle dırımım iyiki varsınız.. hızır ibi yetişiyorsunuz Allah eksikliğinizi göstermesin, çok seviyorum hepinizi... kızlarım bugün 44 günlük oldular epey azaldı gazımız maşallah, benimkilerde hep kucakta uyumak istiyor, bıraktığım an basıyorlar çığlığı ama yüzükoyun yatırınca çok güzel uyuyorlar deneyin derim, sanırım bağırsakları ısınıyor tahmin işte.. kucağa alıştılar dye üzülmüştüm ben de ama geçecek inş. anneannelerinin evini sevdiler uyudular maşallah...
dırımım ek gıda listeni kaydettim hafızama acaip rahatladım siz varsınız heran... dırımım aramışsın beni kuzum ama inan arayamadım bi türlü arıycam akşama şimdi kuzular sızmışken uyucam biraz,
kızlar özellikle dırımım iyiki varsınız.. hızır ibi yetişiyorsunuz Allah eksikliğinizi göstermesin, çok seviyorum hepinizi... kızlarım bugün 44 günlük oldular epey azaldı gazımız maşallah, benimkilerde hep kucakta uyumak istiyor, bıraktığım an basıyorlar çığlığı ama yüzükoyun yatırınca çok güzel uyuyorlar deneyin derim, sanırım bağırsakları ısınıyor tahmin işte.. kucağa alıştılar dye üzülmüştüm ben de ama geçecek inş. anneannelerinin evini sevdiler uyudular maşallah...
dırımım ek gıda listeni kaydettim hafızama acaip rahatladım siz varsınız heran... dırımım aramışsın beni kuzum ama inan arayamadım bi türlü arıycam akşama şimdi kuzular sızmışken uyucam biraz,
Merhaba kızlar,
Ben de yeni ikiz annesi olarak buraya katılıyorum.
Kızım ve oğlum 2 aylık oldular ve benim de beslenme ile sorunum var. Sütüm çok azaldı ve doymak için beni emmiyorlar, öylece sadece yemek aralarında oylanmak için emziriyorum veya uyutmak için. Mama olarak da son 2 hafta Bebelac 1 kullanıyoruz. Ama özellikle oğlumun yediği miktarlari beni korkutuyor. Tek porsiyon olarak her 2,5 - 3 saatte bir 110 cc içiyor ve bazen bu miktari da 125 cc'ye cikiyor, doymuyor. Kilosu da buna rağmen zayif bana göre yani şu anda 4 kilonun biraz üzeri (2200 dogdu). Kızım de en fazla 100 cc ıçer, onun da kilo 4,5 yakın. Oğlum genelde çok hareketli ve günde kakasını çok yapıyor. Bu içtiği miktardan korkmam lazim mi? Hiç yükseltmeyi istemiyorum cünkü böyle giderse nasıl doyrurum diye düsünüyorum. Oğlan için diğer mamalari da denedik: SMA Gold, Hero Baby, Hipp ve hiç biri bir değişiklik yaratmadı.
Merhaba kızlar,
Ben de yeni ikiz annesi olarak buraya katılıyorum.
Kızım ve oğlum 2 aylık oldular ve benim de beslenme ile sorunum var. Sütüm çok azaldı ve doymak için beni emmiyorlar, öylece sadece yemek aralarında oylanmak için emziriyorum veya uyutmak için. Mama olarak da son 2 hafta Bebelac 1 kullanıyoruz. Ama özellikle oğlumun yediği miktarlari beni korkutuyor. Tek porsiyon olarak her 2,5 - 3 saatte bir 110 cc içiyor ve bazen bu miktari da 125 cc'ye cikiyor, doymuyor. Kilosu da buna rağmen zayif bana göre yani şu anda 4 kilonun biraz üzeri (2200 dogdu). Kızım de en fazla 100 cc ıçer, onun da kilo 4,5 yakın. Oğlum genelde çok hareketli ve günde kakasını çok yapıyor. Bu içtiği miktardan korkmam lazim mi? Hiç yükseltmeyi istemiyorum cünkü böyle giderse nasıl doyrurum diye düsünüyorum. Oğlan için diğer mamalari da denedik: SMA Gold, Hero Baby, Hipp ve hiç biri bir değişiklik yaratmadı.
benim ikizler de 50 günlük, ama yüzükoyun yatırmaya korkuyorum ben, aslında çok rahat ediyorlar biliyorum ama?
ikisini aynı anda uyutamıyorum ki ben :)
ve aynen senin gibi kucakta hor hor, yere bırakınca feryat :) bunun bir çözümü varmıdır ki?
kızlar bir de aranızda kadehle mama verenler var mı?
bebekler büyüdükçe çok zor oluyor bu şekilde mama vermek, emmeyi bırakmasınlar diye doktorum böyle besle diyor ama, hem döke saça yiyorlar hem de çok hava yutuyorlar
en azından geceleri biberonla veriyorum 2 gündür
emmeyi bırakırlar mı sizce?
bir de ikizler için dr um önce emzir, ardından mama ver dedi. doymadığı miktarı mamadan alsın diye
helike canım 120 cc mi. ya bunları okuyunca benimkiler çok iştahsız diyorum ya.. şimdi bunun normali ne kıslar deneyimleirnizi paylaşın bizmle. benim cerenim 2-2.5 saatte bazen 75 bazen 90 cc içiyor. yarenim ise bu sıralar biberonu red ediyor beni de bazen red ediyor uyku arası 30 cc içiyor. uyanıkken keyfi yerinde olursa yada çoook açsa beni emiyor. 2 aylıkken kontrollerinde ceren 4 kilo yaren ise 4.300 dü.. acaba benimkiler az mı yiyor ya( bide biberonu niye boırakmış olabilir kızla.r yalancı memeyi şapır şupur emiyor. ama binberonda ciyaklıyo direniyor. memede de akşamları aynısını yapıyor. ve gece açlıktan bağırıp duruyor uyuyamıyor. kaiıkla besliyorum. noluyor böyle fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?