- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
canım arada sıpam,sıpalarım derim ona da kızıyormusun ? eşeğin yavrusu anlamı dışında da kullanılıyor çünkü..sevimli çocuk anlamında bir de abhaz dilinde çocuk,yavru demek sıpa zaten...saolasın canım..yavruların hastalığı zormuş...canım benim kızın biri 6 aylıkken çıkardı diğeri daha yeni bu bayram tatilinde 9 aylıkken çıkardı...ama sıkıntılı bir dönem.
ben kızlara normalde pek plastik şeyler kullanmıyorum ama cam biberon verermem ellerine artık çünkü birbirlerine vuruyorlar. marka vermeyeyimde tup..rw..e diye bir markanın suluğunu aldım hem akıtmıyor suyu. yanlarına bırakıyorum susayınca oynarken alıp içiyorlar...
aynen ben de lafı yer yer otururum anca sonra bir patlarım alakasız bi yerde herkes şaşırır söylediklerinde versene demi cevabı şok geçiriyomuş gibi donup kalıyorum sonra da kendi kendimi yiyiyorum vay bi dahakine şöyle dicem böyle dicem diyorum
fatoşcum sorma benim naz ın adı kepçe beren de kutu burun..
alminacım maşallah nazar değmesin aman.. benimkilerde ilgi istiyor yetişemediğim için üzülüyorum .. ne vakit bulsam süt sağıyorum işte .. annem bakıyo o ara sağolsun ..
bebeklere abuk subuk lakap ve hayvan isimleri takılmasından nefret ederim. onlar daha birer melek...Allahın bize gönderdiği birer melek... o kadar masum ve kıymetliler ki minik kuştan başka hiçbir lakabı yavrularıma yakıştıramam. ve o şekilde konuşanlarıda öncelikle iyilikle olmadı tersleyerek uyarırım. dışarıdada bebeklerime ellenmesine asla müsade etmem. uyarırım el havada kalır...helede AVM lerdeki tezgahatarlar çok teşebbüs ediyor..
yok ben geçen cts validelerdeydik yine aynı muhabbet oldu... bozuk bi yüz ifadesiyle amma uzattınız haa onun bi adı var cemre! dedim... çocuğu aldım ellerinden başka odaya gittim giderken eşimede cansuyu da sen getir hadi gidelim dedim...
fatoscum nasilsin canim
masallah kizlari buyutmusun
düşündüm de bıcı bıcı yaparken küçük kurbağam,
oyun halısında oynarlarken kedicik falan dediğim oluyor..Ama tamamen sevimli olduklarını,hoşuma giden görüntüler olduğunda söylüyorum bunları..Sonuçta kendi yavrularımı aşağılamak gibi bir niyetle söylemem mümkün değil..Kelimeleri söylerken niyet önemli bence..insan seni seviyorum aşkım der ağzıyla ama canın çıksın der gibi bakar..Önemli olan kesinlikle niyet..
canım bende diyorum bazen mamunum benim diye (maymun) ama başkalarının yanında asla demiyorum. başklarınında ördek kurbağa domates demesini istemiyorum. dediğin gibi insan yavrusuna kötü niyetle söylemez bunları. ama karşı tarafın alaycı şekilde söylediğini hissedebiliyorum ben...
ek olarak bugun ebemız ek gıdalara corbalara baslayın artık dedı ne yapsam
hala bunalım modundayım
neyin var canım yaa
neye bunaldın sen?
esımle cok fena tartıstık bosanma noktasındayız desem abartmıs olmam o yuzden moralım 0 durumlar fena
yok ben geçen cts validelerdeydik yine aynı muhabbet oldu... bozuk bi yüz ifadesiyle amma uzattınız haa onun bi adı var cemre! dedim... çocuğu aldım ellerinden başka odaya gittim giderken eşimede cansuyu da sen getir hadi gidelim dedim...
Canım gecende eşimin iş arkadsına gittim tanışmaya ben musaba bakarken oda bana ben bakarım dedi mutfaga gitti bir baktım elinde sigara kızım kucagında kadını hiç tanımıyorum cok kötü bozacaktım neyse dedim aldımelinden sonrada hadi ibrahim dedim artık gidelim ne kadar anlamsiz insan varsa beni buluyo
esımle cok fena tartıstık bosanma noktasındayız desem abartmıs olmam o yuzden moralım 0 durumlar fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?