Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canım arada sıpam,sıpalarım derim ona da kızıyormusun ? eşeğin yavrusu anlamı dışında da kullanılıyor çünkü..sevimli çocuk anlamında bir de abhaz dilinde çocuk,yavru demek sıpa zaten...

merhaba
su muhabbeti olmuş ben erikli alıp kaynatıyorum mama yapmak için hatta fazla kaynatmışım ısısını kontrol etmeden yaktım oğlanın ağzını çok ağladı tabi bende mahvolduk neyse 3 saat sonra yemeye başladı sevindim bu kezde ateşi çıktı sabah aşı olduda
calpol verdim şuan 37,5 bekliyorum dahada artarsa fitil sokacağım şu günü bir bitirsem birde bebek görmeye misafirim gelecek

merhabaa ben çocuklara çok şekilli severim ama bizim ailemizde lakaplı konuşma çoktur....çok salakca severiz ...mesela bundan önceki nicim aile içindeki lakabımdı
sonra tosunpaşa lakabımdıı...çocuklarıma daha hamileyken lakap koydum laz ali arnavut ömer....halam yine aliye aşık hertürlü seviyor...erkeğim....aşkım...eycek abacaklım...dolik alişimm vs vs bizim ailenin sülalenin makarası bu .. tabi herkess aynı değil...

kızartmamı yaptımmm mislerrr gibiydii tıkbasa yedimmmmm .....halama sepet yaptımmm.....
şimdi keyiff yapıyoruzzzzz annemle

femalex o tupperwareden bahsediyosun sanırım yeğenimdede vardı ondan bi müddet sonra akıtmaya başlıyo haberin olsun hiç bi markanınki su akıtmamazlık yapmıyo malesef bi müddet sonra akıtıyo artık çareyi annesi matara almakta buldu daha güzel aklında bulunsun onu açamıyolar

yok ben geçen cts validelerdeydik yine aynı muhabbet oldu... bozuk bi yüz ifadesiyle amma uzattınız haa onun bi adı var cemre! dedim... çocuğu aldım ellerinden başka odaya gittim giderken eşimede cansuyu da sen getir hadi gidelim dedim...

bende istemiyom dokunmalarını direk söylüyorum.. eşimin kuzeni gripti almak istedi , gripsin bide çocuğu almayı düşünmüyosun inşallah dedim bu lafıma rağmen ben çocukların çantasını hazırlarken bi baktım cemre kucağındaydı. :95: bide dayılar sigara içip içim kızlarımı elleyip öpüyorlar....... belki anlarlar diye faceye yazdım ama nerdeeee......
eve gelince çocukların yüzünü elini yıkıyorum. giysilerini atıyorum sepete.

bende bugun bebeklerı asıya goturdum kızım 6350 grm 63 cnm
oglum 6340 grm 61 cm
kıyafetlerıyle tabı
bozugun bugun hıc ıyı degılım berbatım ıgrencım vs

fatoscum nasilsin canim
masallah kizlari buyutmusun

düşündüm de bıcı bıcı yaparken küçük kurbağam,
oyun halısında oynarlarken kedicik falan dediğim oluyor..Ama tamamen sevimli olduklarını,hoşuma giden görüntüler olduğunda söylüyorum bunları..Sonuçta kendi yavrularımı aşağılamak gibi bir niyetle söylemem mümkün değil..Kelimeleri söylerken niyet önemli bence..insan seni seviyorum aşkım der ağzıyla ama canın çıksın der gibi bakar..Önemli olan kesinlikle niyet..

canım bende diyorum bazen mamunum benim diye (maymun) ama başkalarının yanında asla demiyorum. başklarınında ördek kurbağa domates demesini istemiyorum. dediğin gibi insan yavrusuna kötü niyetle söylemez bunları. ama karşı tarafın alaycı şekilde söylediğini hissedebiliyorum ben...

işte o niyeti hissettiysen haklısın fatoşcum..

İyi aksamlar kızlar..

Oglum uyyo kızımı yeni bir yöntem buldum sepete oturtuyorum (fadece koymustum :)oyun oynuyo daha oturmayı beceremediler cok tatlı yaaotursalar cok güzel olacak onu anladım ...

GEçmişebakayım bende

Canım gecende eşimin iş arkadsına gittim tanışmaya ben musaba bakarken oda bana ben bakarım dedi mutfaga gitti bir baktım elinde sigara kızım kucagında kadını hiç tanımıyorum cok kötü bozacaktım neyse dedim aldımelinden sonrada hadi ibrahim dedim artık gidelim ne kadar anlamsiz insan varsa beni buluyo

Yanlış alıntı olmus düüelttim kk şaşırdı sonunda

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…