iyi dileklerin için saol canım...
bende onlardan duymuştum canım...birahanelerde falan kullanılıp içine iş....ler olabiliyormuş. ve çok temiz yıkanmıyormuş. sadece tazzikli sudan geçiriliyormuş diye duydum.. ne kadar doğru bilemem ama ben kullanmamayı tercih ediyorum..
kızlar damacana kullanmayın gerçekten ya geçen sene asansörde damacanaya tecavüz eden biri çıkmıştı hatırlarsanız
canım bize doktorlar da verme demişti obezite sınırındaydık ama bu ay hiç kilo almamışgeçmiş olsun canım.
cemredede oluyo kızarıklıklar. dr hassas bi cildi var ilaç veremem bi süre sonra kendiliğinden geçer dedi.
o yeme olayı çok doğru. ben hiç kısıtlamadım. etrafımdaki çok bilmişler obez yapacan çocuğu dedi durdu. yeri geldi 1 satte bi besledim. ama ne zaman istedilerse verdim. şimdi o kadar yemiyorlar. o çok bilmişler şimdide diyoki az yiyorlar... dedim zamanında dediniz durdunuz nazar değdirdiniz..
şimdi cemre az yiyo.. cansu iyi maşallah. ne zaman isterse ne kadar isterse o kadar yapıyorum........
geçmiş olsun canım.
cemredede oluyo kızarıklıklar. dr hassas bi cildi var ilaç veremem bi süre sonra kendiliğinden geçer dedi.
o yeme olayı çok doğru. ben hiç kısıtlamadım. etrafımdaki çok bilmişler obez yapacan çocuğu dedi durdu. yeri geldi 1 satte bi besledim. ama ne zaman istedilerse verdim. şimdi o kadar yemiyorlar. o çok bilmişler şimdide diyoki az yiyorlar... dedim zamanında dediniz durdunuz nazar değdirdiniz..
şimdi cemre az yiyo.. cansu iyi maşallah. ne zaman isterse ne kadar isterse o kadar yapıyorum........
çıkmadı canım önce beyazladı alt çene o beyazlıkta kayboldu şimdi ama doktor diş diyor anlamadımanneleri dinlemek lazımmış demekki bende kafama göre iş yapıp sonra yakınıyorum
gece Allah kolaylık versin çok zor inş üzmezler senide rahat geçirirsin cnm, sizin dişler çıktımı? demekki diş bazı bebişlerde iştah kapatıyo püfffff..
FEMALEXX ben 3-4 aydır kaynatmıyordum kaynatayım bundan sonra bende, su az içiyorlar benim dr çok içerlerse iştah kapatır dedi sapık mı ne:)) toplasan 100cc içmiyorlardır naz ı demiyorum zaten o hiç bşy içmiyoröldürecek beni
sonunda..
kızlar damacana kullanmayın gerçekten ya geçen sene asansörde damacanaya tecavüz eden biri çıkmıştı hatırlarsanız
canım bize doktorlar da verme demişti obezite sınırındaydık ama bu ay hiç kilo almamış
doktordan geldikten sonra anneme geçtik yengem varmış senin oğlan çok suratsız ay bunlar çok mızmız oğlun niye böyle bakıyo gibi bisürü şey söyledi çıldırttı beni çocuklarımın rahatsızlıkları küvezden çıktıktan sonra ona göstermediğim için olmuş anlatamıyorum ya kadına oğlum oksijen sıkıntısı çekiyordu doktorumuz 2 kişiden başka kimse girmesin dedi küvezde kaç kez fenalaştı diyorum hala dediğini diyor ne kadar anlayışsız insan dolu
bizde kolera mikrobumu vardı diyo hala
yaaa kızlar 5 lt su da pahalıya geliyor yaaaaa
oyy maşallah kuzularına darısı başımıza bütün belirtiler var ama diş yok ortada bizim deFemalexxcim çok geçmiş olsun.Suluktan içmeye başlamaları çok güzel..bazan görüyorum da 5-6 yaşında gelmiş hala biberonla içen çocuklar var..tuhaf geliyor bana hala o yaşta biberon kullandırtmak..
bu arada Çınar sıpamın alt çenesindeki dişi iyice belirdi..salya akıtıyorlar sürekli..Önümüz yamyaş oluyor,kulak çekiştiriyoruz..dr .umuz erkenci bu dedi..Almina da çıkardı çıkarıcak gibi hayırlısı artık..Analarına çekmişler..4,5 aylıkken diş çıkardığımı söylerdi annem..
canım bize doktorlar da verme demişti obezite sınırındaydık ama bu ay hiç kilo almamış
doktordan geldikten sonra anneme geçtik yengem varmış senin oğlan çok suratsız ay bunlar çok mızmız oğlun niye böyle bakıyo gibi bisürü şey söyledi çıldırttı beni çocuklarımın rahatsızlıkları küvezden çıktıktan sonra ona göstermediğim için olmuş anlatamıyorum ya kadına oğlum oksijen sıkıntısı çekiyordu doktorumuz 2 kişiden başka kimse girmesin dedi küvezde kaç kez fenalaştı diyorum hala dediğini diyor ne kadar anlayışsız insan dolu
maşallah kızlarına cnm bol iştahlı ve uykulu günleriniz olsun inş.
yaaa kızlar 5 lt su da pahalıya geliyor yaaaaa
çıkmadı canım önce beyazladı alt çene o beyazlıkta kayboldu şimdi ama doktor diş diyor anlamadım
Femalexxcim çok geçmiş olsun.Suluktan içmeye başlamaları çok güzel..bazan görüyorum da 5-6 yaşında gelmiş hala biberonla içen çocuklar var..tuhaf geliyor bana hala o yaşta biberon kullandırtmak..
bu arada Çınar sıpamın alt çenesindeki dişi iyice belirdi..salya akıtıyorlar sürekli..Önümüz yamyaş oluyor,kulak çekiştiriyoruz..dr .umuz erkenci bu dedi..Almina da çıkardı çıkarıcak gibi hayırlısı artık..Analarına çekmişler..4,5 aylıkken diş çıkardığımı söylerdi annem..
oyy maşallah kuzularına darısı başımıza bütün belirtiler var ama diş yok ortada bizim de
öyle cnm ben kızlara 1.5 luk kendimize 5 lik alıyorum h.sonu migrosta 5 lik erikli ve nestlede indirim oluyo genellikle yükleyip geliyoz:)
dr lar bu dönemde ne huzursuzluk varsa diş diyor sağolsun :) haklılardır muhakkakta bie 2 aydır diş diyor bakalım ne zaman pıtlıcak..
kolaylıkla çıkarsınlar cnm inş..
aynen ben de lafı yer yer otururum anca sonra bir patlarım alakasız bi yerde herkes şaşırır söylediklerinde versene demi cevabı şok geçiriyomuş gibi donup kalıyorum sonra da kendi kendimi yiyiyorum vay bi dahakine şöyle dicem böyle dicem diyorumsaol canım.. tüm bebişer öyle olsun inş.
benim cemre ağlarken kızarıyo. eşimin ailesi (teyzeleri kuzenleri)cemre demiyo domates dıyo. cansuyada ördek kurbağa diyorlar. bi gün bunlar için iyi bi kapışıcam ama ne zaman bilmiyorum..
Femalexxcim çok geçmiş olsun.Suluktan içmeye başlamaları çok güzel..bazan görüyorum da 5-6 yaşında gelmiş hala biberonla içen çocuklar var..tuhaf geliyor bana hala o yaşta biberon kullandırtmak..
saol canım.. tüm bebişer öyle olsun inş.
benim cemre ağlarken kızarıyo. eşimin ailesi (teyzeleri kuzenleri)cemre demiyo domates dıyo. cansuyada ördek kurbağa diyorlar. bi gün bunlar için iyi bi kapışıcam ama ne zaman bilmiyorum..
marka ver ya canım ne olucak..biberon markaları söylüyoruz da suluk markası söylesek,daha doğrusu yazsak ne çıkar ki :)saolasın canım..yavruların hastalığı zormuş...canım benim kızın biri 6 aylıkken çıkardı diğeri daha yeni bu bayram tatilinde 9 aylıkken çıkardı...ama sıkıntılı bir dönem.
ben kızlara normalde pek plastik şeyler kullanmıyorum ama cam biberon verermem ellerine artık çünkü birbirlerine vuruyorlar. marka vermeyeyimde tup..rw..e diye bir markanın suluğunu aldım hem akıtmıyor suyu. yanlarına bırakıyorum susayınca oynarken alıp içiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?