iyigeceler herkeze
bir kaç gündür yine giremiyorum .bu aralar herşey aksi gidiyor .
emreyle ege doğru düzgün uyumuyorlar 15 dakkada bir bir bagırık
eşim deseniz gece 2lere kadar çalışıyor oğlum deseniz ders yapmamakta diretiyor
yani kabus gibi .çok yorgun hissediyorum kendimi sinirler yıpranık .
annemle kardeşim uzun bir süre ugramıyacaklar kardeşimle ciddi kapıştık
çok agır konuştu ben ablasıyken konuşamam bide onun şokundayım
kardeş insana bunu yaparsa bırakın geri kalanı.napalım herkeze birşeyler zor
geliyor neyse benim çocuklarımda hep böyle kalmayacak büyüyecekler
bu sıkıntılar geçecek ama ben kimswnin yanında olmayacagım.
anam benim derdim bitmez bir geçmişe bakıp geleyim.
valla canım biz onları ne emeklerle dünyaya getirdik.
ben tek böbrekliyim böbreğimin birisi alındı, ülseratif kolit var bende kalın barsağımın %40 ı hasta, dönem dönem kanamalarım oluyo kortizonlu ilaç kullanıyorum, panik atak hastasıyım... 6 senenin sonunda tüp bebekle 2 prematüre bebeğim olmuş. eşimin ailesi geçmiş olsun dışında benimle hiç ilgilenmedi.
şimdi ben zor günümde yanımda olmayan insanların gripli burunlarıyla, sigara kokan elleriyle çocuklarıma dokunmalarını istemiyorum. allah korusun hasta olsalar ki 2 kez grip oldular bir kişi bile ne yapıyon demedi.....sevmesinler eksik kalsın... ben yeterince seviyorum zaten kızlarımı...
bugün dehşet bi baş ağrım var ya yemek ile yiyemedim bi apranax aldım biraz kestirdim düzlemiştim şimdi yine başladı
ay kızlar ben artık evde hiç bişeye yetişemeiyorum yawww
yarın arıyayımda dertleşelim bacımiyigeceler herkeze
canancım ben biraz ağız tadıma düşkünüm kızlarada verdiğim şeyler zaten tuzsuz tadsız beri doğal tatlar alsınlar diyorum...canım ben bunu hergün yapmıyorum ama arada sırada veriyorum benimkileri ishal yapmadı ama tabi dikkatli olmak lazım...üçüz annelerindede bunu verenler var...
iyigeceler herkeze
canım Allah yardımcın olsun.bu saydıkların hiçte basit hastalıklar değil...aktif olduğu dönemlere sana birinin bakması senin dinlenmen gerekir ve ukalalık yapmış olmayayım ama ülseratif kolit atakları yorgunluk ve stresle artabilir...işin gerçekten zor ve yanlız bakıyorsun. gerçekten bazen ofluyorum çok yoruldum diyorum ama senin gibi tek bakanlar aklıma gelince kendimden utanıyorum. benim gündüzde olsa yardımcım var ve annemn her daim eli üzerimizde...ona rağmen perişan oluyorum bazen helede bebeklerin hastalanmaları çok kötüymüş..
hhaha çiğnemeden yutuyon haa vallaha çok güldüm
kız ben bazen akşam üzeri yıkıyom yüzümü hahaha
yarın arıyayımda dertleşelim bacım
anladım canım benimkiler şuan sürekli taş üstündeler ne kadar kollasamda parkeye taşa oturmaya orda oynamaya bayılıyolar sanırım birazda üşütüyolar ondna çok sık kaka yapıyolar zaten yemekle araları yok verdiğimide hemen ççıkartıyolar
canım çocukların yemek yediği için hevesle herşeyi yapıyosun onlara maşallah allah nazarlardan koruusn benimkiler adam akıllı hiç birşey yemedikleri içim yaptığım nede olsa çöp olacak düşüncesiyle artık hiçbirşey yapma hevesim yok söylesme inanmazsınız bana bu gn kahvaltılarını saat 2 de yaptılar akşam yemeklerinide 9 da yediler arada sadece oğlum bir kavonoz meyve kızım yarım kavonoz yedikoca gün boyunca düşünün
ben yaklaşık 3 haftadır gece yani bu saatlerde kaşık maması yapıp uykularında boğulma tehlikeisni göze alarak yediriyorum şimdi yedirdim geldim mesela onuda yemeseler olmuyor açlıktan uyuyamıyolar bide uykuda daha rahat yediriyoprum özellikle kızmıma
lütfen uykusunda yediriyorum diye kınamayın tehlikeli olduğunu boğulma riski olduğunu biliyorum ama sizinde çocuklarınız yemek yemese inanın nasıl yiyolarsa tehlikelide olsa öyle yedirirsiniz bu çocuklar açken ben yatağa girdiğimde uyuyamıyorum vicdanım sızlıyo hep kendimi eksik hissediyorum bi yolu var ama ben yediremiyorum diyorum neysem
burçinle konuştum kızlar bugün taşınmışneti televizyonu telefonu hiç bişeyi yokmuş bizleri çok özlemiş selam söylediii:86:
canancım sen de dahil burdaki tüm anneler yavruları için canını verir..senin ne zorluklar yaşadığını ben yazdıklarından çok net anlayabiliyorum..ve sık sıkta aklıma geliyorsun..annemde diyor yemeyen uyumayan çocuk çok zor diye. sen elinden geleni yapıyorsun.Allah yardımcın olsun canım inanki zor..benimkiler bu aralar hasta pek birşey yemiyorlar ben ona bile çok üzülüyorum..
üçüzlere tek bakmakmııı tam cinnetlikkkkk allah gani gani yarfımcısı olsun o kadınınnnn
aynen.amaan buna mı sıkıyon canını? hangimiz yetişiyoz ki?
ben yatağı bile toplayamıyorum.
eşim gelmeden yediğim tek öğün kahvaltı. onuda çiğnemeden yutuyorum. su bile içmeden akşamı attiğim oluyo.
çamaşır seriyorum 2 gün duruyo.. sabah çamaşır atıyorum gece anca seriyorum...
liste uzayıp gider :)))
amannnnnnnn hiç bişi umrumda değil...........
aynen hahahaha :)))hhaha çiğnemeden yutuyon haa vallaha çok güldüm
kız ben bazen akşam üzeri yıkıyom yüzümü hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?