Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canancım ben biraz ağız tadıma düşkünüm kızlarada verdiğim şeyler zaten tuzsuz tadsız beri doğal tatlar alsınlar diyorum...canım ben bunu hergün yapmıyorum ama arada sırada veriyorum benimkileri ishal yapmadı ama tabi dikkatli olmak lazım...üçüz annelerindede bunu verenler var...

ah canım... bende kendi ailemi bile çocuklar olunca tanıdım.. babam bizim dağınıklığımıza tahammül edemedi... halbuki yalvar yakar götürmüşlerdi beni evlerine...

ne diyim allah bizlere güç kuvvet sabır versin...

bugün dehşet bi baş ağrım var ya yemek ile yiyemedim bi apranax aldım biraz kestirdim düzlemiştim şimdi yine başladı
ay kızlar ben artık evde hiç bişeye yetişemeiyorum yawww

canım Allah yardımcın olsun.bu saydıkların hiçte basit hastalıklar değil...aktif olduğu dönemlere sana birinin bakması senin dinlenmen gerekir ve ukalalık yapmış olmayayım ama ülseratif kolit atakları yorgunluk ve stresle artabilir...işin gerçekten zor ve yanlız bakıyorsun. gerçekten bazen ofluyorum çok yoruldum diyorum ama senin gibi tek bakanlar aklıma gelince kendimden utanıyorum. benim gündüzde olsa yardımcım var ve annemn her daim eli üzerimizde...ona rağmen perişan oluyorum bazen helede bebeklerin hastalanmaları çok kötüymüş..

bugün dehşet bi baş ağrım var ya yemek ile yiyemedim bi apranax aldım biraz kestirdim düzlemiştim şimdi yine başladı
ay kızlar ben artık evde hiç bişeye yetişemeiyorum yawww

amaan buna mı sıkıyon canını? hangimiz yetişiyoz ki?

ben yatağı bile toplayamıyorum.

eşim gelmeden yediğim tek öğün kahvaltı. onuda çiğnemeden yutuyorum. su bile içmeden akşamı attiğim oluyo.

çamaşır seriyorum 2 gün duruyo.. sabah çamaşır atıyorum gece anca seriyorum...

liste uzayıp gider :)))

amannnnnnnn hiç bişi umrumda değil...........

yarın arıyayımda dertleşelim bacım

anladım canım benimkiler şuan sürekli taş üstündeler ne kadar kollasamda parkeye taşa oturmaya orda oynamaya bayılıyolar sanırım birazda üşütüyolar ondna çok sık kaka yapıyolar zaten yemekle araları yok verdiğimide hemen ççıkartıyolar
canım çocukların yemek yediği için hevesle herşeyi yapıyosun onlara maşallah allah nazarlardan koruusn benimkiler adam akıllı hiç birşey yemedikleri içim yaptığım nede olsa çöp olacak düşüncesiyle artık hiçbirşey yapma hevesim yok söylesme inanmazsınız bana bu gn kahvaltılarını saat 2 de yaptılar akşam yemeklerinide 9 da yediler arada sadece oğlum bir kavonoz meyve kızım yarım kavonoz yedikoca gün boyunca düşünün
ben yaklaşık 3 haftadır gece yani bu saatlerde kaşık maması yapıp uykularında boğulma tehlikeisni göze alarak yediriyorum şimdi yedirdim geldim mesela onuda yemeseler olmuyor açlıktan uyuyamıyolar bide uykuda daha rahat yediriyoprum özellikle kızmıma
lütfen uykusunda yediriyorum diye kınamayın tehlikeli olduğunu boğulma riski olduğunu biliyorum ama sizinde çocuklarınız yemek yemese inanın nasıl yiyolarsa tehlikelide olsa öyle yedirirsiniz bu çocuklar açken ben yatağa girdiğimde uyuyamıyorum vicdanım sızlıyo hep kendimi eksik hissediyorum bi yolu var ama ben yediremiyorum diyorum neysem

burçinle konuştum kızlar bugün taşınmışneti televizyonu telefonu hiç bişeyi yokmuş bizleri çok özlemiş selam söylediii:86:

canım bazen kardeşler birbirini çok acımasızca kırabiliyor. bizde ramazanda kız kardeşimle çok aptalca bir nedenden öyle bir tartıştıkki...birbirimize okadar kırıcı laflar ettik ki...evli barklı çoluk çocuk sahibi kadınlarız...ve o benim canımmm..dünya bir yana kız kardeşim bir yana...ama işte şeytan bazen araya giriyor...sıkıntılarımız vardı o dönemlerde...eşlerimiz bile şok oldu..ama bayramda barıştık ben ona küs kalamam çatlarım hep konuşacak birşeylerimiz birikir...Allahım bizi hiç ayırmasın..sizde düzelirsiniz ve kardeşler arasındaki kırgınlıklar hiç yaşanmamaış gibi unutulur..

bu hastalıkların hepsine evlendikten sonra sahip oldum.

eşim ve ailesi o kadar cimriydilerki hayatımda böylelerini görmemiştim. ona sıkıl buna sıkıl sonunda böyle oldum...

böbreğimden ameliyat oldum ne görümcem geldi ne kayınvalide.........

böbreğim alınmadan önce hipertansiyon vardı kaç kez bayıldım orda burda.. tuz kesinlikle yasaktı... validelere giderken haber verirdik iş çıkışı giderdik ona rağmen yemeklere tuz basardı yiyemezdim ama bişide diyemezdim... şimdi ben düzeldim ameliyattan sonra ama kendisi şuan hipertansiyon ve şeker hastası oldu... asla sevinmem bu duruma ama ne oldum demicen ne olucam diycen..

ülseratif kolitte şükürki hamile kaldığım günden bu yana remisyonda.. inşallah uyanmaz. çünkü o zaman hem kortizonlu ilaç almam lazım emziremem.. hemde çok kötü oluyorum ağrılarım oluyo rabbim yüzüme baksın inşallah depreşmez...

hhaha çiğnemeden yutuyon haa vallaha çok güldüm
kız ben bazen akşam üzeri yıkıyom yüzümü hahaha

ben bi kaç gündür wc ye cemreyle gidiyorum :))))))))))))))))))))))))))))))))

ya öyle bi ağlıyoki kıpkırmızı ve tıkanırcasına.... bende bırakamıyorum...

annemlerin tanıdığı üçüzleri olan bir kadın varmış, annem demişti tek bakıyormuş yazık, kadın yemek yemeyi geç wc bile gidemediği için altına hasta bezi bağlarmış. duyunca çok üzülmüştüm.

canancım sen de dahil burdaki tüm anneler yavruları için canını verir..senin ne zorluklar yaşadığını ben yazdıklarından çok net anlayabiliyorum..ve sık sıkta aklıma geliyorsun..annemde diyor yemeyen uyumayan çocuk çok zor diye. sen elinden geleni yapıyorsun.Allah yardımcın olsun canım inanki zor..benimkiler bu aralar hasta pek birşey yemiyorlar ben ona bile çok üzülüyorum..

sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun vallaha

canan yoğurt çorbası, tarhana falanda yemiyorlar mı? benimkiler hiçbir şey yemesede bu ikisini bide tavuklu şehriye çorbasını mutlaka yiyor...

Muhabbet okadar güzelmişki kaçırmışım Kızdım kendime şimdi.

FATOŞCUM baylıyorum şu senin yorumlarına,ben yeterince seviyorum çok güldüm allah iyiliğini versin emii

Canan uyu anacım uyu,yarın yoğun gün başlıyor,yine yedirme çabaları.Booooooooolllllllllllll sabır canım arkadaşım.

Famelaxx yarın bir deniyeyim bakalım tepkisi ne olacak.İçine aptamil bebek sütüde katayımmı?

Kızlar bu topiğe kimi zaman utanarak yazıyorum.Bana belkide ulen tek bebekle şikayet edip yakınma diyorsunuzdur demii.Ama bende yazarak rahatlıyorum ne yapayım.Bu aralar bunalımlıyımda,hep kızıyorum kendime oğluşuma kavuşana kadar neler yaşadım şimdide aman durmuyor uyumuyor diyorum.

aynen. hatta daha vahim benim durum...hafta sonları eğer dermanım olursa yalap şalap evi topluyorum.. çoğunlukla toplayamıyorum...
hhaha çiğnemeden yutuyon haa vallaha çok güldüm
kız ben bazen akşam üzeri yıkıyom yüzümü hahaha
aynen hahahaha :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…