kızlar malum bi çoğumuz ek gıdaya geçtik takip ediyorum biz henüz geçmedik ama arçelik bebek maması robotu varmış duydum çok faydalı geldi gözüme uzun sürede kullanılır gibi bütün sebzeleri yedirebiliriz bununla sanki. duydunuzmu kullandınızmı.
Hepsiburada.com : Arçelik Bebeğim/Bebek Maması Robotu | Anne & Bebek & Çocuk linkte açıklamalarıyla var ..
valla cnm benim benimkiler 4 ayda geçti ek gıdaya 5 ayda çorba ve yoğurt başlandı ama 5 aydaki onlar için çorbayı içmediler...6 ayda ben direk soğanlı brokolili,pirinçli vs.çorbaları düdüklüde pişirdim rondodan geçirdim...
halada etli sebze yapıyorum yiyolar bana göre hiç gerek yokkk sen bilirisn yinede
canım zaten benim kafamda karışık ek gıdaya 6. aya kadar geçmeyim diyorum kararsız kaldım açıkçası. ama bu aleti inceledim uzun süre kullanılır gibi geldi buharda vitaminin kaybetmeden pişirebiliyormuşsun sebzeleri . hatta dedim kendime bile diyet yemekleri yapabilirim :)
biraz daha düşünelim bakalım vaktimiz var nasıl olsa önümüzde.
dırıımımmm seni çok özledim ya inan hiç bir şey yapamıyorum nete bile giremiyorum kızım felaket bir şekilde huysuz üst dişleri zor patlatıyo gece uyumuyo sürekli ağlama nöbetleri valla ne olduğumu şaşırdım kuzuummm çok öptüm
cnm benim çok geçmiş olsun rabbim sabır versin
şimdi bebeklerini kaybetme sebebin nedir...bunu biliyormusun
benim bildiğim bu dönemdeki kaybedilişler rahim ağzı yetersizliğinden kaynaklanıyor...
bu nedenden ise...3 ayında rahim ağzı dikilir serkelaj yani yapılır
ve gebe hep yatar ve 16 haftalarında magnezyum desteği almaya başlar doğuma kadar cnm...
bende 28 haftalıkken sancılandım....ama açılmam vs.olmadığı için hastaneye yattım ve serumla magnezyum aldım...33+2 de doğum oldu tabi sancılarım fazlalaştı o zamanlar fitil aldım....
dırımımmm canım ya annem dun geldi ama yinede kızım hep beni istiyo kimse başedemiyo onunla bugüb dra gittik sanırım hiperaktivite olayıyla karşılaştık allahım yardımcımız olsun
aaaaaaaaaaaaaa nasıl anladı doktorunuz cnm belirtisi varmıydı
ah tatlım sorma ya hiç yerinde durmuyo,eline sürekli bişey almak istiyo kucağıma aldığım zaman etraftaki her5şeyie ulaşmak istiyo elinde bir oyuncak varken ötekileride eline alıp sığdırmak istiyo sürekli emekliyo hiç durmadan haeket ediyo yorulmuyo altını açarken bile çevresinde yakında ne varsa alıp oynamak istiyo kalkmaya çalışıyo yani sürekliyüksek enerjili dün dr götürdük dr muayne ederken bile onun elindeki herşeyi almaya çalışıyo yatırdı sırtını dinlemek için o arada tüm muayne örtüleri streteskop baş ölçmek için mezure hepsini eline aldı ve en sonunda dr müjdeyi verdi takip etcez dedi okadar hareketli ki anlatamam dırımım biz yetişemiyoruz bboshayallersmileakalım ne olacak
gözümüz aydın şekerim ozaman bizimkide beşiğe tırmanıp aşağıya atlamaya kalkıyo yürütecin üstüne tırmanıp ittiriyo yani bir felaket allah yardımcımız olsun kurttan falan değil yani
dırımımmm canım ya annem dun geldi ama yinede kızım hep beni istiyo kimse başedemiyo onunla bugüb dra gittik sanırım hiperaktivite olayıyla karşılaştık allahım yardımcımız olsun
kusura bakmayın ama ne kadar yanlışşşşşş,
hadi millet aşırı hareketli her çocuğa "ehheheehh bu hiperaktif" diyebiliyor da bir doktor bu kadar küçük bir bebek için nasıl bu şekilde yaklaşabiliyor anlamıyorum,
hiperaktivite aşırı hareketlilik değildir sadece,
bir eğitimci olarak bu tarz çocuklarla çalıştım ve hiperaktivite bizim yaklaşımımızdan çok farklı bir durum,
canım benim lütfen şimdiden bu şekilde yaklaşma bebeğine,inanıyorum ki kesinlikle öyle bir durum yok,gelişimi gereği bu şekilde meraklı ve atılgan..
kusura bakmayın ama ne kadar yanlışşşşşş,
hadi millet aşırı hareketli her çocuğa "ehheheehh bu hiperaktif" diyebiliyor da bir doktor bu kadar küçük bir bebek için nasıl bu şekilde yaklaşabiliyor anlamıyorum,
hiperaktivite aşırı hareketlilik değildir sadece,
bir eğitimci olarak bu tarz çocuklarla çalıştım ve hiperaktivite bizim yaklaşımımızdan çok farklı bir durum,
canım benim lütfen şimdiden bu şekilde yaklaşma bebeğine,inanıyorum ki kesinlikle öyle bir durum yok,gelişimi gereği bu şekilde meraklı ve atılgan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?