Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

anason bana itici geliyor nefescim ya,bir nevi uyuşturucu..rezene versen..

memnunum ama bizimkiler çok oynamıyorlar.anca dönüyorlar,yuvarlanıyorlar..birde brbirlerine vurup halıdan atıyorlar..

ALMİNA gelsene ya,daha neler aldın ordan bilgi ver biraz..iyi olurdu.

Son düzenleme:

cnm ya oluyor işte böyle arada kavgalar ama üzücü yinede......

herkeslere iyi akşamlar.bende vermiştim bi ara anason oğlumu rahatca uyutmuştu ama kızıma fayda etmemişti

benim babam da emekli çocuk dr. u..
benim sıpaları hep düzeltilmiş yaşa göre değerlendirdi çocuk dr.larımız..2 ay erken doğumlu benimkiler..hatta ek gıdalara henüz başlamamızı istemedi,sadece tattırın şimdilik dedi..

aynı branşta olsalar da her dr. farklı demek ki...

alminacım çocuklara eşya kiraladıgınız yerin adını yazabilirmisin bana

bide memnunmusun sorun yaşadınmı

aloynaver canım..sadece salıncak ısmarladım henüz..memnunum valla..

kızlar doktor değilim ama kuzenim çocuk doktoru eşi eczacı ve anasonu kesinlikle tavsiye etmiyorlar..

Alimina bende salıncak isteyeceğim bu ay,nasıl memnun musun?oyun halısı için biz geç kaladık sanırım dikkatlerini pek çekmedi..

firdoscum senin miniklerde senin gibi matrak gülmekten öldüm ya birbirlerini mi atıyolar

Alimina bende salıncak isteyeceğim bu ay,nasıl memnun musun?oyun halısı için biz geç kaladık sanırım dikkatlerini pek çekmedi..

canım salıncak iyi oluyor en azından biraz oyalanıyorlar kendi sallananlardan tavsiye ederim ben şarjlı pil kullanıyorum

kızlar internette hangi markaydı unuttum 700tlye mama sandalyesi var çok ucuzmuş ikişer tane alalım :):):))))))))))))

Son düzenleme:
evet Eylülcüm ya,kağan denizi dövüyo resmen hele bir bağırışı var sorma:)..bazen mamasını denize verir gibi yapıyorum çıldırıyor seside çok gür paşanın..sanırsın ergenlik dönemine yeni girmiş delikanlı

bende elektirikli olanından almayı istiyorum ama o sitede var mı bilmiyorum..

neyse ben kaçtım kızlar,yarın anne-baba eğitimim var birazda ona bakıp yatayım..öptüm sizi..

700 tl mi ??? hiç tenezzül etmem öyle ucuz şeylere,1.500 milyarlık mama sandalyesi gördüm geçenlerde..2 tane ondan alıcam..Sudan ucuz..

İyi geceler arkadaşlar.

Bugün annem gelecek temizlik yapar sonrada yağızı ona satar dinlenirim diyordum.

Malesef havamı aldım,annemle dünürüde geldim hiç popomu yere koyamadım yemek yaptım çay vs.mutfaktan hiç çıkamadım bile.

Nefescim ben salıncak kiralamıştım aloynaver den 1 aylığına ama yağız pek sevmedi biz geç kalmıştık galiba alıştırmak için.Birde 6,aydan itibaren pek tavsiye etmiyorlar.Yağızda kendini öne doğru atıyordu kollarını yan demirlere geçiriyordu yani artık tehlikeli olmaya başlamıştı.

kızlar eşim milupanın gece mamasını almış 7 tahıllı diyor bir de kahvaltısını almış 8 tahıllı ballı diyor arada çok fark göremedim sizce gece gündüz fark eder mi ki

geçmiş olsun cananım sizin 4 diş var galiba dimi
kıızmın henüz dört dişi var ama oğluşum bugün 8 lediii
vallaha diştenmi acep dedim ama herhangi bi kabartı beyazlık felan yok taşa çok gidip oturuyolar ya arkamı döndüğüm an parkeye kaçmış oluyolar peşimdne mutfağa geliyolar ben yemek yaparken taşa oturuyolar üşütmüşte olabilir sankiii ne var ne yok anan yok çok gelemiyon buralara dimiiiii
çok geçmiş olsun şekerim
bu çocuklar aç yemiyolar demedinmi böyle ne olacak demedinmiii
düşüncesiz insanlardan nefffretttt ediyorummmm
aşkımmm özledim seniii
geçmiş olsun gelem ovammı beliniiiii
canım hepsi geçecek inna elbette büyüyecek bunlar itecek muhtaçlığımızzz sen en yakın zamanda bi yardımcı al canımm mümkünse gençbi abla al bence
ben 35 haftalık doğum yaptım ama aşılarımızı hep normal takvime göre olduk:26:

yok tatlım görmeidm esajı bakarım şimdiii sen beni ararmısın şekerrr küsüm sana hahaha
ver gitsin yaa hiç bişey olmaz uyumazlarsa bi daha vermezsin uyurlarsa 2 günde bi ver bişey olmazzz
kızlar doktor değilim ama kuzenim çocuk doktoru eşi eczacı ve anasonu kesinlikle tavsiye etmiyorlar..
vallaha aylarca uykusuz kalsın onlar benim gibi uyusunda nasıl uyursa uyusun derler hayatım

700 lira mama sandalyesimi? çok ucuzmu?
70 lira yazacaktında benmi yanlış okuyorummm

kızlar eşim milupanın gece mamasını almış 7 tahıllı diyor bir de kahvaltısını almış 8 tahıllı ballı diyor arada çok fark göremedim sizce gece gündüz fark eder mi ki

ben ikisinide kullanıyorum ikiside farklı ürünlerrr
net gene koptu ama bud efa akıllılık edip kopyaladım hahahaha

yok canancım 700 tl ben de şaşırdım görünce iki tanesi 1400 ben biraz daha üstüne koyup araba alırım be bu paraya ömür boyu binerler
benim de net kopunca sen geldin aklıma direk her seferinde oluyo sana garezleri var
canım farklı ürünler ama demek istediğim kahvaltı olanı gece versen ağar mı gelir

Son düzenleme:
bilmem bişey olmaz sanırım ama birine kahvaltı birine gece dediklerine göre vardır bi bildikleri milupayı arayıp uzmana sormak lazım

vallaha ya bana garezleri var bide illa uzun alıntı yaptımmı oluyo neyse bu defa akıllılık yapıp kopyaladım yoksa sinirden kuduruyo olurdum şimdi hahaha

ayyy devrim zor bela daldı ya kesintisiz 20 dakakdır bağırıyo mustafayıda uyutmadı neyse sonunda devrimi bacağıma mustafayı yanıma aldım da uyudu mustafa bi kasede mama yedim biraz sıvı yapmışım ama neyse yedi sıra devrimde mustafa şaşırttı beni 3 kaşıktan yapmıştım ikisine diye oğluşum tek başına götürdü ohh maşallahh yarasın tosunumaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…