canım almina yok galiba ben yazayım aloynaver..bende oyun halısı kiraladım alminadan öğrenip..
evet canım anneme bir laf etmedim ne olduysa kardeşimle oldu ama demek annemde bir bahane arıyordu
gelmemek için çünki eşim geç vakte kadar çalışıyor bide şehir dışına çıkacak artık hafyada on günde bir
gelecek babamda kızın yanında kalırsınız tek olmaz demiş eşimde anne bırakmayın onu üç çocukla
napardemiş zor geliyor bunuda bahane ediyor acı ama gerçek olsun ben onları öyle böyle büyütecegim
ama onlar benden bundan sonra bir hayır görmüyecekler.
ayyy gelmezmiyim işi boş ver evin içinde birinin olması güç veriyor insana .
benim babam da emekli çocuk dr. u..düzeltimiş yaş baz alınmıyor çünkü kuzenim çocuk doktoru ordan biliyorum..erken dönem prematürelerde ancak esas alınır..ek gıdaya geçişi bile doğduğu haftaya göre hesaplanır..aşıları ileri prematüreyse ona uygun cetvelle yapılır..
neyse herkes kendi bildiğine göre yapsın arkadaşlar..off ya eksik yazıp düzeltme yapıyorum hep..
Nevracım neyi vardı bebişelrinn?ben kaçırmışım oraYI GEÇMİŞ OLSUN..
Canan kız mesaj attım sana burdan bi bak hele,bebişler iizn verse erken arayacaktım..
alminacım çocuklara eşya kiraladıgınız yerin adını yazabilirmisin bana
bide memnunmusun sorun yaşadınmı
anason bana itici geliyor nefescim ya,bir nevi uyuşturucu..rezene versen..
memnunum ama bizimkiler çok oynamıyorlar.anca dönüyorlar,yuvarlanıyorlar..birde brbirlerine vurup halıdan atıyorlar..
ALMİNA gelsene ya,daha neler aldın ordan bilgi ver biraz..iyi olurdu.
Alimina bende salıncak isteyeceğim bu ay,nasıl memnun musun?oyun halısı için biz geç kaladık sanırım dikkatlerini pek çekmedi..
canım salıncak iyi oluyor en azından biraz oyalanıyorlar kendi sallananlardan tavsiye ederim ben şarjlı pil kullanıyorum
kızlar internette hangi markaydı unuttum 700tlye mama sandalyesi var çok ucuzmuş ikişer tane alalım :):):))))))))))))
kıızmın henüz dört dişi var ama oğluşum bugün 8 lediiigeçmiş olsun cananım sizin 4 diş var galiba dimi
vallaha diştenmi acep dedim ama herhangi bi kabartı beyazlık felan yok taşa çok gidip oturuyolar ya arkamı döndüğüm an parkeye kaçmış oluyolar peşimdne mutfağa geliyolar ben yemek yaparken taşa oturuyolar üşütmüşte olabilir sankiii ne var ne yok anan yok çok gelemiyon buralara dimiiiiiselam hatunlar........
ay gözlerim yanıyor artık uykusuzluktannnnn...anacığım bu kızların uykuları gece olunca mıçına kaçıyor galiba,her gece 1.30 oluyor uyumaları sinirlerim tavan yaptı ben bağırıyorum onlar sırıtıyor karşımda sabahta 6-6.30 uyanıyorlar neden bozuldu bu düzenleri anlamadım.....
cnm ben ebebekten aldım forum istanbul bana yakın.....bebedor var birde mycey diye birmarka eczanede de olabiliyor bebedor ama ben onu beğenmedim
ah nefesciğim geçmiş olsun cnmmmm...ama cananın da dediği gibi sen acil bir yardımcı al cnm böyle olmazzz......
maşallah firdoscğm nazar değmesin çok iyiler....
aynen cnm yanlız değilsin ipek te bnm kucağımda şun bağrınıp duruyor....:84:
ah kuzum diştenmi ki....???
çok geçmiş olsun şekerimfirdos, canan, eylül mrk eden arkadaşlar sağolun..
dr dan geldim tahminettiğim gibi sıvı alımı az olduğundan idrarda kristalleşme olup kiremit rengine kadar koyulaşıp atılabiliyormuş, enfeksiyon olmadığı sürece korkacak bşy yok su içir dedi.. tahlilleri yeni yapıldı temizdi çok şükür.. hiçbir şekilde beslenmiyorlar diyorum 1 ay sonra tekrar idrar verin dedi postaladı bizi püfff...
kirpicim 120 koyduysan 60-70 cc ısıtsın kadın geri kalanıda 1 saat sonra içirsin niye çöpe gitsinki canummm kıyma sütlerine, elif nasıl oldu kusması azaldı mı?
canom kı bizimde ateş te bi garip, terliyo 35.7 falan düşüyo sonra 37.2 ye çıkıyo niye oynaklaştı kianam bende calpol veriyodum ne verecez şimdi benim herüfün niye haberi yokki acep
nero bi sapıttı bebeler bu araya Allah sonumuzu hayıretsin..
düşüncesiz insanlardan nefffretttt ediyorummmmdün eşim babası ameilyat olmuştu iş çıkışı onun yanına uğrayacaktı.
kapı çaldı bi baktım eşimin kardeşleri eltim yeğenleri falan..
görümcemin doğum günüydü bizde kutlamak istemişler.
yediler içtiler heryer heryerde bırakıp gittiler. insan hiç düşünmezmi yaa bunun 2 küçük bebeği var diyezaten regl oldum şakır şakır gidiyo psikiloji perişan.
git topla mutfağı dedim topladı 2 saatte. çamaşır vardı onlarıda ser dedim serdi
cemre 1 de uyudu cansuda 1,5 ta.
saat 2,5 ta cemre ağladı emzirdim. 2 sn sonra hepsini çıkardı heryer battı
baktım ateşi var özellikle elleri ateş gibi. calpol verdim 1 çay kaşığı
netten baktım avuç içi yanması b12 ve demir eksikliğinden olabilir yazıyodu.....
cemre yine uyandı sabah 7 ye kadar sürekli yağımda uyudu. bende o pozisyonda uyudum mecburen. heryerim tutulmuş. 8 de indirdim ayağımdan tam yattım cansu ağladıkarnını doyurdum uyudu. bu sefer cemre ağladı cansuyu uyandurdı... kabus kabussssssssssssssssssss
şimdi sallıyom daha uyumadılar
aşkımmm özledim seniiiben geldim...
evi sildim süpürdüm. bulaşıklarımvardı onları hallettim.kızları doyurdum uyuttum. bi yemeğim kaldı bide katlancak çamaşırlarım ama hiçhalim yok.kızlar sağ bel kısmım çokağrıyo ya böbrekmi vardı orda resmen nefesimi kesio ağrı özelliklekızları kucağıma alınca...biraz dinleneyim kzıalr uyanır yoğurtlarını yedirip yemeğe girişirim. çamaşırda akşama kalsın valla...
boylar konuşulmuş.. benim kızlarda biri 65 diğeri63cm. normalmiş öle dedi sağlık ocağındaki ebe. 45-48cm doğmuşlardı...
kirpi 30 cc nie boşa gitsin ya 4 saat oda sıcaklığında kalabiliyor anne sütü sakın dökme ilaç o bak biz bulamıozbulsakda içirsek die bakıoz...
kızlar beni zilloşlar emmeyi bırakdılar ama gece uykularında yada gündüz uykualrında emiyolar... oda yeter dimi. yani en azından azda olsa alıyolar anne sütünü sağmıyorum artık. makina çok kuvvetli çekmio elimle sağsam daha çok sütçıkıo...
canım hepsi geçecek inna elbette büyüyecek bunlar itecek muhtaçlığımızzz sen en yakın zamanda bi yardımcı al canımm mümkünse gençbi abla al benceselam herkeze kimseler yok
ben ilk defa veletlerim uyanıkken net açtım hıcıatta o arada sallayarak sırayla uyuttum
bugün sabah yengem süpriz yaptı saat onda bir baktım yengem hastaydı kaç haftadır
gelemiyordu kurtarıcım lçok iyleşememiş ama yine kıyamadım sana geldim dedi sagolsun
bebeklerin ütülerini yaptı lahanamı sardı evi toparladı çamaşr yıkadı benide iki saat uyuttu
valla rahatladım pazartesi gelirim yengem sıkma sen canını dedi ama yazık o kadında maf olyor bide şeker hastası
tabiiiii annem yine gelmedi bugün canı sağolsun evlat olamamışım dedim neyse diyorum ya bu kuzular böyle kalmıyacak
elbet büyüyecekler hepsi geçecek onlar düşünsün artık ben biraz kaçayım berk ilgi bekler onunla ilgileneyim
öptüm hepinizi...
ben 35 haftalık doğum yaptım ama aşılarımızı hep normal takvime göre olduk:26:aaa nasıl yani ? çocuk doktorları bile düzeltilmiş yaşa göre takip ediyor ... Kronolojik yaşa göre yapılmıyor aşıları vs.leri..Kronolojik yaşa göre değerlendirirsek hatalı olur..Zamanında doğmuş 6 aylık bebekle 2 ay erken doğmuş prematüre 6 aylık bebek aynı kefeye konamaz....
yok tatlım görmeidm esajı bakarım şimdiii sen beni ararmısın şekerrr küsüm sana hahahadüzeltimiş yaş baz alınmıyor çünkü kuzenim çocuk doktoru ordan biliyorum..erken dönem prematürelerde ancak esas alınır..ek gıdaya geçişi bile doğduğu haftaya göre hesaplanır..aşıları ileri prematüreyse ona uygun cetvelle yapılır..
neyse herkes kendi bildiğine göre yapsın arkadaşlar..off ya eksik yazıp düzeltme yapıyorum hep..
Nevracım neyi vardı bebişelrinn?ben kaçırmışım oraYI GEÇMİŞ OLSUN..
Canan kız mesaj attım sana burdan bi bak hele,bebişler iizn verse erken arayacaktım..
ver gitsin yaa hiç bişey olmaz uyumazlarsa bi daha vermezsin uyurlarsa 2 günde bi ver bişey olmazzzherkez fatma güle baglanmış heralde
benim kuzular nerdeyse iki saatir uyuyor şaştım kaldım
bugün bir arkadaşım ıhlamurlarının içine az bişey anason at bir kaç gün
rahat uyusunlar dinlensin vücutları dedi bende karar veremedim versemmi
vermesemmi hoş vermesemde uykusuzlukta maf olacak çocuklar
vallaha aylarca uykusuz kalsın onlar benim gibi uyusunda nasıl uyursa uyusun derler hayatımkızlar doktor değilim ama kuzenim çocuk doktoru eşi eczacı ve anasonu kesinlikle tavsiye etmiyorlar..
canım salıncak iyi oluyor en azından biraz oyalanıyorlar kendi sallananlardan tavsiye ederim ben şarjlı pil kullanıyorum
kızlar internette hangi markaydı unuttum 700tlye mama sandalyesi var çok ucuzmuş ikişer tane alalım :):):))))))))))))
kızlar eşim milupanın gece mamasını almış 7 tahıllı diyor bir de kahvaltısını almış 8 tahıllı ballı diyor arada çok fark göremedim sizce gece gündüz fark eder mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?