Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ben sadece kahvaltılık sade tahıllardan kullanıyorum içinde başka hiç birşey yok

sabah kahvaltılarına ekliyorum içine labne yumurta koyuyorum bide formül mama

arada meyva yedirirkenede ekliyorum muzla pek araları yok onu koydummu daha güzel yiyorlar hemde doyurucu

baktım şimdide çavdarlı mısırlı

Firdoscum sanırım ole olcaklar :) iri kıyım ama kızım uzun ınce olacaga benzıo
almınacım bızımde dr umuz kronolojık yasına gore hesaplıordu sanırım
eylulcum ve almınacım yukseltın kotaları 700 lıralık mama sandalyesını tenezzul edıp bebeklerınızemı alıcaksınız hıhhh
Ayyyy bu abuk sabuk taş pörtlese 5 ay kullanılıcak bı zımbırtıya okadar para ıstıorlarya salon kadını cızgımden cıkasım gelıoo

Son düzenleme:
Nefes cım sende gececısın bnm gıbı :)
Bende temızlık yaptım bebeklerı ve kendımı yıkadım kocayı yatırdım aramız lımonıydı duzeldı gıbı yuz vermıom Uykum yok bıraz kk ma takılam didim

maşallah nazar deymesinn

valla kuzuların mama saatini bekliiyorum yoksa uyku gözümden akıyor canım

bende mamalarını vereyim kuzuların yediler yediler uyku gözümden akıyor

hepinizi öptümmm kocaman

beni özleyin anam

nefescim bende dun basladım cıcı bebe atıorum ıcıne forml mamanın...
200 cc hazırlıorum ıcıne 3 cıcı bebe meyve puresı de atıyorum cok sevdıler umarım erken deıldır.sadece formul mama doyurmuyor kuzuları bunu anladım

ah canım ya sıkma canını allah kolaylık verır sabrını verır bak kımse bana demezdı bu kız 2 bebeye bır basına bakar dıye ama sımdı sasırıyo ınsanlar cnm bosver sen kuzularına odaklan takma kımseyı bu annelerde bı sasırdı anacım kendılerıde bebek buyutmedılemı zorlugunu bılmıolarmı

canım cok cok gecmıs olsun kıyamam nasıllar sımdı dıstenmı dıcem dısı coktan ckarmıslardır sanırım.

yuhhhhhhhhhhhh...dıyorum baskada bısey demıyorum pes yanı hatta pes otesı ulen zıkkımın dıbını yıyın dıcem ayıp olcak ınsan hıcmı halden anlamaz bnm eltımler yemege gelırler oturmaya falan eltım gelırken pılav falan getırır bırde kızarmıs tavuk alırlar kola cıps falan o sekılde gelırler yuk olmayalım 2 bebekle kıza zor olur dıye uzerınede cayı yapar bulasıkları yıkar mutfagımı temızler ewı toplarız beraber yardım eder benden cok ıs yapar haftada bırde olsa yardımcı olmak adına ama yazdıklarını okuyunca sınır oldumm...
alma kız ewe artık tersle laf sok yedıkaçtı gıbı oldu ama neysee de...
sanırım bu mesajdan sonra ceza yıcem ama olsun...
sonun dusunen kahraman olamaz demı ama..ivet olamaz.

benim kız 42 cm,oğlan 41 cm doğdu.32+4 de doğdular,şu an kızım da oğlum da 67 cm..7 kilo civarılar..bu gün kronolojik 6. ayımız doldu..düzeltilmiş yaşımız 4 ay 1 haftalık..
masallah canım kıloları cok ıyı nazar degmesın

bencede gayet ıyı cnm

bu arada annem gelecek pazar gunu samsundan bana bıraz yardımcı olmak ıcın ahh ne ıyı gelecek valla ..kızlar bısey sorucam nefesede yazdım az once ben formul mamanın ıcıne cıcı bebe ve meyve puresı katıyorum agır gelırmı sadece dun verdım ...sızden haber beklıyorum tekrar vermek ıcın ....
BERENNAZ cım kusura bakma cnm bnmö gozumden kaçmıs cok cok gcmıs olsun kuzularına
bı araba dayak yemıs gıbıyım uyku tutmuyo uyuz oldum kendıme valla sızde hala uyuyun pıreler ucusarak ..:)

kızlar dun doğamın bı gulusu vardı gormelıydınız anakucagına koyduk onlugu yuzune gelmıstı onu yuzunden alırken cee eee dedım hakır hakır guldu buyuk ınsan gıbı sonra tekrar ceee eee dedım gene aynı sekılde 5 6 kez pes pese bu sekılde guldu sonra aglamaya basladı sıkıldı orda yatmaktan
oglumda anca vıyak vıyak aglamayı bılıo bı sorunumu var nesı var anlamıorum sınır oluorum susturamıorum dıye hem kendıme hem cocuga drumuza bunuda soralım oglan cocugu bole olur hep aglar falan dıolar ama bı sorunu varda bızmı anlamıoruzkı mosmor oluo aglarken
bıde seyı sorucam beslenme programımızda ek gıdalara gecıs var bu ayda yumurta sarısını katı verın dıo bı cay kasıgı kadar versemmı dıyorum yogurt vermeye basladım ama yumurta sarısıda versemmı

günaydın kızlar..

Cananım bugün arıycam seni tatlım,okulda fırsat bulabiliyorum ancak..

Erenzeyno canım 200 cc mamaya 3 bebe bisküvisi biraz sıvı olmuyor mu?birde siz 31 haftalık doğdunuz belki bu ek gıdalar için daha erken olabilir ama yumurta için 1-2 hafta daha bekle derim.ama veriyim diyosanda ilk başta nohut tanesi kadar ver,allerji yapıyor mu bak..

ewet sıvı oluor ama agır gelmesın dıye 3 tane atıorum cogaltmlımıyım..?bırde bız 31 deıl 30 haftalık dogduk :)

canım bebebisküvisi çok tatlı bir gıda..hiç vermemek daha iyi aslında ama veriyoruz işte..sanırım 30 haftalık ileri prematüre diye geçiyor..Ayşenur canım bence iki hafta daha bekle ek gıda için..sadece meyve suyu ve püresi ver şu anda..belki sindiremezler zorlama hiç.Maaşallah kiloları çok iyi zaten.

günaydınlar

kahvaltı ediyom

çay isteyen var mı ? :)
ben alırım valaa bı cay daha kahvaltımıda etmedım off ne yesem
kızlar belkı ınanmıcaksınız ama bnm bebıslerı dun 11 de bı yıkadım bı uyudular ve hala uyuyolar aralarda 4 kez besledım altlarını aldım uyanmadılar arada bakıorum oldulermı kaldılarmı dıye ohh fosur fosur uyunurdu ama bnıde uyku tutmadı 5 e kadar uyudum sonra sabah 8 den 10 a kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…