ayyy devrim zor bela daldı ya kesintisiz 20 dakakdır bağırıyo mustafayıda uyutmadı neyse sonunda devrimi bacağıma mustafayı yanıma aldım da uyudu mustafa bi kasede mama yedim biraz sıvı yapmışım ama neyse yedi sıra devrimde mustafa şaşırttı beni 3 kaşıktan yapmıştım ikisine diye oğluşum tek başına götürdü ohh maşallahh yarasın tosunumaaa
Nefes cım sende gececısın bnm gıbı :)
Bende temızlık yaptım bebeklerı ve kendımı yıkadım kocayı yatırdım aramız lımonıydı duzeldı gıbı yuz vermıom Uykum yok bıraz kk ma takılam didim
nefescim bende dun basladım cıcı bebe atıorum ıcıne forml mamanın...ben sadece kahvaltılık sade tahıllardan kullanıyorum içinde başka hiç birşey yok
sabah kahvaltılarına ekliyorum içine labne yumurta koyuyorum bide formül mama
arada meyva yedirirkenede ekliyorum muzla pek araları yok onu koydummu daha güzel yiyorlar hemde doyurucu
baktım şimdide çavdarlı mısırlı
ah canım ya sıkma canını allah kolaylık verır sabrını verır bak kımse bana demezdı bu kız 2 bebeye bır basına bakar dıye ama sımdı sasırıyo ınsanlar cnm bosver sen kuzularına odaklan takma kımseyı bu annelerde bı sasırdı anacım kendılerıde bebek buyutmedılemı zorlugunu bılmıolarmıevet canım anneme bir laf etmedim ne olduysa kardeşimle oldu ama demek annemde bir bahane arıyordu
gelmemek için çünki eşim geç vakte kadar çalışıyor bide şehir dışına çıkacak artık hafyada on günde bir
gelecek babamda kızın yanında kalırsınız tek olmaz demiş eşimde anne bırakmayın onu üç çocukla
napardemiş zor geliyor bunuda bahane ediyor acı ama gerçek olsun ben onları öyle böyle büyütecegim
ama onlar benden bundan sonra bir hayır görmüyecekler.
ayyy gelmezmiyim işi boş ver evin içinde birinin olması güç veriyor insana .
canım cok cok gecmıs olsun kıyamam nasıllar sımdı dıstenmı dıcem dısı coktan ckarmıslardır sanırım.Öncelikle herkese merhaba,sayfa öyle bir akıyor ki geçmişi okuyamadım vallahi....
Berennaz teşekkür ederim bebişler iyileşti Allaha şükür biri 10 diğeri 5 antibiyotik iğne ile kendine geldi ama hala iştahsızlar maalesef....
yuhhhhhhhhhhhh...dıyorum baskada bısey demıyorum pes yanı hatta pes otesı ulen zıkkımın dıbını yıyın dıcem ayıp olcak ınsan hıcmı halden anlamaz bnm eltımler yemege gelırler oturmaya falan eltım gelırken pılav falan getırır bırde kızarmıs tavuk alırlar kola cıps falan o sekılde gelırler yuk olmayalım 2 bebekle kıza zor olur dıye uzerınede cayı yapar bulasıkları yıkar mutfagımı temızler ewı toplarız beraber yardım eder benden cok ıs yapar haftada bırde olsa yardımcı olmak adına ama yazdıklarını okuyunca sınır oldumm...dün eşim babası ameilyat olmuştu iş çıkışı onun yanına uğrayacaktı.
kapı çaldı bi baktım eşimin kardeşleri eltim yeğenleri falan..
görümcemin doğum günüydü bizde kutlamak istemişler.
yediler içtiler heryer heryerde bırakıp gittiler. insan hiç düşünmezmi yaa bunun 2 küçük bebeği var diyezaten regl oldum şakır şakır gidiyo psikiloji perişan.
git topla mutfağı dedim topladı 2 saatte. çamaşır vardı onlarıda ser dedim serdi
cemre 1 de uyudu cansuda 1,5 ta.
saat 2,5 ta cemre ağladı emzirdim. 2 sn sonra hepsini çıkardı heryer battı
baktım ateşi var özellikle elleri ateş gibi. calpol verdim 1 çay kaşığı
netten baktım avuç içi yanması b12 ve demir eksikliğinden olabilir yazıyodu.....
cemre yine uyandı sabah 7 ye kadar sürekli yağımda uyudu. bende o pozisyonda uyudum mecburen. heryerim tutulmuş. 8 de indirdim ayağımdan tam yattım cansu ağladıkarnını doyurdum uyudu. bu sefer cemre ağladı cansuyu uyandurdı... kabus kabussssssssssssssssssss
şimdi sallıyom daha uyumadılar
masallah canım kıloları cok ıyı nazar degmesınbenim kız 42 cm,oğlan 41 cm doğdu.32+4 de doğdular,şu an kızım da oğlum da 67 cm..7 kilo civarılar..bu gün kronolojik 6. ayımız doldu..düzeltilmiş yaşımız 4 ay 1 haftalık..
bencede gayet ıyı cnmBoy konusu olmuş arkadaşlar.
Ben boyuna hiç takılmıyorum yağızın anası kısa babası kısa çocuk selvi boylum al yazmalım olamazya
Gerçi benim aile tarafım uzun babam kardeşlerim onlara çekerse uzun olur.Ama eşimin tarafına çekerse aynı şey söz konusu değil.
Yağızda 41 cm doğmuştu kurba kadardı resmen.Şİmdi en son 1 hfat önce 66 cm olmuş.Kilomuzda 7.40 bence iiyi gibi.
ewet sıvı oluor ama agır gelmesın dıye 3 tane atıorum cogaltmlımıyım..?bırde bız 31 deıl 30 haftalık dogduk :)günaydın kızlar..
Cananım bugün arıycam seni tatlım,okulda fırsat bulabiliyorum ancak..
Erenzeyno canım 200 cc mamaya 3 bebe bisküvisi biraz sıvı olmuyor mu?birde siz 31 haftalık doğdunuz belki bu ek gıdalar için daha erken olabilir ama yumurta için 1-2 hafta daha bekle derim.ama veriyim diyosanda ilk başta nohut tanesi kadar ver,allerji yapıyor mu bak..
ben alırım valaa bı cay daha kahvaltımıda etmedım off ne yesemgünaydınlar
kahvaltı ediyom
çay isteyen var mı ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?