Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canım sütüm var emzirsem yeter mi ki

çok yeni bi tarif var dün arkadaşım verdi benim için yeni ve acaip güzel dene istersen.
tahinli kurabiye:
4 su bardağı un
1 yumurta sarısı içine beyazı üzerine
1 su bardağı tahin
1 su bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ
yarım paket margarin
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı şeker.

birde mikrodalgan varsa 7 dakikalık browni tarifim var oda süper sadece 7 dakikada pişiyo

bana versene cnm 7 dakıkada hazırlanan brownı tarıfını

Malzemeler

•1 su bardağı süt
•1,5 su bardağı şeker
•1 su bardağı sıvıyağ
•4 yemek kaşığı kakao
•3 adet yumurta
•1,5 su bardağı un
•1 paket kabartmatozu
•1 paket vanilya

Hazırlanışı

1.Yumurta ve şeker iyice çırpılır.
2.Yağ ilave edilir.
3.Süt eklenir.
4.Kakao ve vanilya katılıp, çırpılır.
5.Kakaolu karışımdan 2 su bardağı bir kenara ayrılır.
6.Kalan karışıma un ve kabartma tozu karıştırılır.
7.Yağlanan kalıba hamur konulur.
8.Mikrodalga fırında 650 watt’ta 7 dakikada brownie pişirilir.
9.Kek sıcakken kesilip ayrılan kakaolu karışım üzerine dökülür
ben vanilyayı kattıktan sonra ayırıyorum bardağa birde içine ceviz veya fındık katıncada süper oluyo

merhaba kızlar
çocuklar sakin yatıyor şimdi istesem işlerimi yapabilirim ev süpürülecek çamaşırlar yıkanacak ama hiç canım istemiyor

winston kusura bakma canım bağlantım kesildi birden

nasıl bi kalıp kullanıyosun tek tek olan browni kalıbımı yoksa borcam falanmı...

ben geldim...
sabah 6.30 da kalkdık kızların karnını doyurdum altları üstleri sonra kociş simit almış taze bi khvaltı ettim. peşinden evi topladım kızlara meyve yedirdim. bulaşıklara girişdim sonra öğlen oldu tabi. çorba yedirim dedim ama yok anam yok benim bu cadı irem yemio mama kattım bebek ekmeği kattım onu kat bunu yap sulandırıp biberonla bile denedimyok almıo. beren yedi ama içine ekmek katınca. gündüz biberonda almıyolar çıldırcam öğlende ne yedircem ben bu kıza???
neyse şimdilik işim bu kadar dinleniyorum. iremi uyuttum beren tepeme oda uyursa bi kahve içmek istiyorum....
geçmişide okuyamadım browni tarifi gördüm sadece çokkkk severim....

nasıl bi kalıp kullanıyosun tek tek olan browni kalıbımı yoksa borcam falanmı...

mikrodalganın içine sığan dönebilen bi kalıp ben kare borcam kullanıyorum ama bir bardaktan fazla ayırıyorum ama çok az fazla bir kaç kez sanırım yumurtayı fazla çırptığımdan kabarıp taştıda:)))
bu arada pişip pişmediğini 5-6 dakika sonra kontrol edebiiliyosun ve sönmüyo kek en güzel yanıda o:)

çok ilginç cidden 7.dkda pişiomu ya.... çiğ kalmazmı kabarıomu...??

ay seda sayanda ibrahim saraçoğlu var çocuklara doğdukları andan itibaren su verin diyo kime neye inanılacak artık bilemedim kaynamış suda gaz yaparmış bebeklerde aklınızda bulunsun

valla süper pişiyo hemde.diyorum ya kabarıp taştı bir kaç kez benimki
mutfakı toplaması bile daha uzun sürüyo kekin pişmesinden dene istersen hemenbelki kargoda yaparsın

peki soğuduğunda nasıloluyo bu browniden çok ıslak kek tarifi browniyi ben çikolatayla yapıyorum... akşama doğru deniycem eşimde sever böle tatlıları...

benim mikrodalgada watta göstermio 1 nokda 2 nokda 3 nokda die gidio nasıolcak...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…