canım sütüm var emzirsem yeter mi kiherkese merhba günaydın diyecem ama öğlen olmuşben daha kahvaltı bile yapmadım.ayşenur çay kaldımı canım.yoksa bi paşa çayı alayım bende:)))
bu gece kaç defa kalktım hatırlamıyorum uyanıp durdular.
biz daha ek gıdaya geçmedik ama benimkiler çok seçici nasıl yedircem bilmiyorum.mamayı bile severek içmiyorlar.sizinkiler istemeyince nasıl beslliyorsunuz?
eylül sütün yokmu canım.arada emzir sütün varsa yada mama veriyor arkadaşlar arada bildiğim kadarıyla...
bence ıkı bebeye yetmez sadece sutun ustelıkte 6 aylık olmuslar besın ıhtıyaclarıda artmıs ek gıda vermen sart bence cnmcanım sütüm var emzirsem yeter mi ki
bana versene cnm 7 dakıkada hazırlanan brownı tarıfınıçok yeni bi tarif var dün arkadaşım verdi benim için yeni ve acaip güzel dene istersen.
tahinli kurabiye:
4 su bardağı un
1 yumurta sarısı içine beyazı üzerine
1 su bardağı tahin
1 su bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ
yarım paket margarin
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı şeker.
birde mikrodalgan varsa 7 dakikalık browni tarifim var oda süper sadece 7 dakikada pişiyo
ooo asagısı epey kalabalşlık sımlamutlu wınston ucrubana eylull yawrıkırpı fatos hanım ve 2 zıyaretcı hsg
merhaba kızlar
çocuklar sakin yatıyor şimdi istesem işlerimi yapabilirim ev süpürülecek çamaşırlar yıkanacak ama hiç canım istemiyor
winston kusura bakma canım bağlantım kesildi birden
Malzemeler
•1 su bardağı süt
•1,5 su bardağı şeker
•1 su bardağı sıvıyağ
•4 yemek kaşığı kakao
•3 adet yumurta
•1,5 su bardağı un
•1 paket kabartmatozu
•1 paket vanilya
Hazırlanışı
1.Yumurta ve şeker iyice çırpılır.
2.Yağ ilave edilir.
3.Süt eklenir.
4.Kakao ve vanilya katılıp, çırpılır.
5.Kakaolu karışımdan 2 su bardağı bir kenara ayrılır.
6.Kalan karışıma un ve kabartma tozu karıştırılır.
7.Yağlanan kalıba hamur konulur.
8.Mikrodalga fırında 650 watt’ta 7 dakikada brownie pişirilir.
9.Kek sıcakken kesilip ayrılan kakaolu karışım üzerine dökülür
ben vanilyayı kattıktan sonra ayırıyorum bardağa birde içine ceviz veya fındık katıncada süper oluyo
buyuk nımet demı :)
ısır onun popısını bnm yerıme
nasıl bi kalıp kullanıyosun tek tek olan browni kalıbımı yoksa borcam falanmı...
mikrodalganın içine sığan dönebilen bi kalıp ben kare borcam kullanıyorum ama bir bardaktan fazla ayırıyorum ama çok az fazla bir kaç kez sanırım yumurtayı fazla çırptığımdan kabarıp taştıda:)))
bu arada pişip pişmediğini 5-6 dakika sonra kontrol edebiiliyosun ve sönmüyo kek en güzel yanıda o:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?