aman masallah de kız :)günaydın fatoşcum,bende alırım bi çay:)..
ayşenur nazar değecek bebişlere kuzum..
kirpicim ben değilim valla:)..evet facede banada arkadaşlık isteği yollamış ayça ama kim bilmiyorum..
kızlar ayça gedik hanginizsinizzz?
Günaydın arkadaşlar....
düzeltimiş yaş baz alınmıyor çünkü kuzenim çocuk doktoru ordan biliyorum..erken dönem prematürelerde ancak esas alınır..ek gıdaya geçişi bile doğduğu haftaya göre hesaplanır..aşıları ileri prematüreyse ona uygun cetvelle yapılır..
neyse herkes kendi bildiğine göre yapsın arkadaşlar..off ya eksik yazıp düzeltme yapıyorum hep..
Nevracım neyi vardı bebişelrinn?ben kaçırmışım oraYI GEÇMİŞ OLSUN..
Canan kız mesaj attım sana burdan bi bak hele,bebişler iizn verse erken arayacaktım..
delü dürde fatma keskın deılmısın sen ayca gedık nerden cıktı kuzum :)Beeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn
kuzum cay olmazmı gel sen buyur ben sana tazecık demlerımherkese merhba günaydın diyecem ama öğlen olmuşben daha kahvaltı bile yapmadım.ayşenur çay kaldımı canım.yoksa bi paşa çayı alayım bende:)))
bu gece kaç defa kalktım hatırlamıyorum uyanıp durdular.
biz daha ek gıdaya geçmedik ama benimkiler çok seçici nasıl yedircem bilmiyorum.mamayı bile severek içmiyorlar.sizinkiler istemeyince nasıl beslliyorsunuz?
eylül sütün yokmu canım.arada emzir sütün varsa yada mama veriyor arkadaşlar arada bildiğim kadarıyla...
gunaydın tatlımmmGünaydın arkadaşlar....
basarıların evamını dılerım kırpım :)veeeeeeeeeeeeeee 1000. mesajımmm, artık benim de 3 kalbim vaaarr heyooo
amaaaan ugrasılırmı be sımdı onunla bnmde makınede camasırlarım var asılıcak askıdakıler 2 gundur beklıo poffAman allahım imdaaaaat diye bağırmama azkaldı.
Benim sıpanın uykusu gelmiş,ama kakada yapmış nasıl çığlık atıyor bağırıyor.
O bağırırkrn önce ıhlamuru halıya devirdim,sonrada yağıza yesin diye hazırladığım yoğurdu.
Aman ya birde halı silmek çıktı başım.
kuzum var bnm tarıflerım haftayaysa daha vakıt var kıtabımdan bakar solerım cnm okısKızlar haftaya ev sahibim ve kızları bana çaya geleceklermiş.
Bana çayın yanına değişik tarifleriniz varsa yazarmısınız.
ilk defa çocuklar uyanıkken ev süpürdüm :) oleyy
sonra karınlarını doyurdum altlarını aldım
vitaminleri kan damlaları gaz ilaçları
üstlerini değiştirdim sildim yüzlerini
sallıyom
cansu uyudu cemre direniyo popişini kaldırıp duruyo :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?