Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

günaydın fatoşcum,bende alırım bi çay:)..

ayşenur nazar değecek bebişlere kuzum..

kirpicim ben değilim valla:)..evet facede banada arkadaşlık isteği yollamış ayça ama kim bilmiyorum..

kızlar hepinize günaydın sabah 5.30 da uyandı veletler niye kalktılarsa neyse babalarını görmemişlerdi onu gördüler 1 saat oyalandık yattılar 7:30 ds tekrar kalktılar sabah mamalarını yedirdim ikisi de iştahsızlar bu ara Alminama çok üzülüyorum neden böyle oldu çok iştahlı çocuktu ne versem yerdi. 9a kadar uğraştım yedirmeye sonra ortalığı topladım 10 :30 da meyvelerini yedirdim bu sefer değişik bi şey yaptım domates hurması var ya onla muzu karıştırıp yedirdim . öğlen yiyecekleri sebzeyi ocağa koydum kendime bi melisa çayı yaptım sandiviçle onu yiyorum ve saat on ikiye geliyo yarım saat sonra sebzelerini vermek lazım ya bana hiç zaman kalmıyo hemen mama saati geliyo.
kızlar normalde tavsiye edilen öğlen sebze 3-4 gibi yoğurt akşam 6-7 gibi mamaları ama öğlenden o saate kadar açıkmazlar mı biz bile acıkıyoruz

herkese merhba günaydın diyecem ama öğlen olmuşben daha kahvaltı bile yapmadım.ayşenur çay kaldımı canım.yoksa bi paşa çayı alayım bende:)))
bu gece kaç defa kalktım hatırlamıyorum uyanıp durdular.
biz daha ek gıdaya geçmedik ama benimkiler çok seçici nasıl yedircem bilmiyorum.mamayı bile severek içmiyorlar.sizinkiler istemeyince nasıl beslliyorsunuz?
eylül sütün yokmu canım.arada emzir sütün varsa yada mama veriyor arkadaşlar arada bildiğim kadarıyla...

Bende ileri derecede prematürelerde düzeltilmiş yaş kullanılıyor diye biliyorum cnm aynen,yani 26. hafta ile 29. hafta arası doğanlar gibi.....

Cnm teşekkür ederim.... oğullarım sanırım güçlü bir virüs kapmıştı ateş vardı bir türlü geçmek bilmeyen,antibiyotik iğne kullandık neyse ki şu an daha iyiler....

Aman allahım imdaaaaat diye bağırmama azkaldı.

Benim sıpanın uykusu gelmiş,ama kakada yapmış nasıl çığlık atıyor bağırıyor.

O bağırırkrn önce ıhlamuru halıya devirdim,sonrada yağıza yesin diye hazırladığım yoğurdu.

Aman ya birde halı silmek çıktı başım.

Kızlar haftaya ev sahibim ve kızları bana çaya geleceklermiş.

Bana çayın yanına değişik tarifleriniz varsa yazarmısınız.

Beeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn
delü dürde fatma keskın deılmısın sen ayca gedık nerden cıktı kuzum :)

kuzum cay olmazmı gel sen buyur ben sana tazecık demlerım
cnm ben mama ıstemedıkelrınde meyve puresı ıle lezzetlendırıorum tadına doymuolar bıdaha ıstıolar dene bence eylulcum sende bole bıseyler yapsam belkı yer kuzun

Günaydın arkadaşlar....
gunaydın tatlımmm

veeeeeeeeeeeeeee 1000. mesajımmm, artık benim de 3 kalbim vaaarr heyooo
basarıların evamını dılerım kırpım :)

amaaaan ugrasılırmı be sımdı onunla bnmde makınede camasırlarım var asılıcak askıdakıler 2 gundur beklıo poff
paçur karu dıkkat etsene totonla dagları devırıon :)

Kızlar haftaya ev sahibim ve kızları bana çaya geleceklermiş.

Bana çayın yanına değişik tarifleriniz varsa yazarmısınız.
kuzum var bnm tarıflerım haftayaysa daha vakıt var kıtabımdan bakar solerım cnm okıs

kızlar ya bnm kız bır kaka yapmıs aklınız duur serı uretıme gecmıs resmen bagırsaklarımı catlıcakmıs nerdeyse bır kaka yaptı ana kucagında ana kucagı vbattı ınanmazsınız kafasına kadar cıktı kakası uzerı bası tum kıyafetler kaka ustelık daha 1 dkk once egıstırmıstım bezını azdaha elıme yapıcakmıs kuzum
uzerını cıkarırken tabı elelrım kollarım uzerım kaka oldu dogamında sacları suratı az daha agzına gırıodu o derece yanı kıyafetler batmıs
cok ıc acıcı bı muhabbet oldu sanırım :O)

ilk defa çocuklar uyanıkken ev süpürdüm :) oleyy

sonra karınlarını doyurdum altlarını aldım

vitaminleri kan damlaları gaz ilaçları

üstlerini değiştirdim sildim yüzlerini

sallıyom

cansu uyudu cemre direniyo popişini kaldırıp duruyo :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…