Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

arkadaşlar kızlarımdan birinde sürekli piişik oluyor ve tam anlamıyla gecmiyor sanırım yumurtadan bugün kestim doktor krem sera diye bir ilaç verdi ama çok etkili değil sanırım bana ne önerirsiniz pişik için ne yapayım

comebaby ben kızımda sudocrem diye bir krem kullanmıştım.... kardeşim hollandadan getirmişti....bu defa türkiyede bulabildim kremi... 2 senedir türkiyeyede gelmiş..ama sadece internette satışı var.....

come babycim ben ilk olarak zeytinyağını tavsiye ediyorum 1 hafta her altını açışta bol bol sür pamukla seninki gibi oğlum olmuştu ve mükemmel sonuç aldım seninde denemeni isterim ekstra olarakta az pişiklerde sebamed pişik kremini öneririm ben 1 defadan başka hiç yaşamadım bunların sayesine pişik ama zeytin yağı bire bir tatlım

canım bana bir arkadaşım hediye olarak gwetirmiş. sudocream isminde bir pişik kremi. şimdiye kadar pişik sıkıntısı yaşamadık.. o bu kremi bi arkadaşından duymuş göğüsleri çok büyüktür ve yazın alt kısımları terden pişi yapıyor. arkadaşı kızına kullandığı kremden vermiş sürmüş ve mucizeyle karşılaşmış. banada getirdi ve henüz pişikle karşılaşmadık. istersen internetten araştırıp bilgi toplayabilirsin. yanıklara ve egzamayada iyi gelen bir krem tavsiye ederim.

teşekürler arkadaşlar hemen ilk işim zeytinyağını sürmek kremide netten siparişini vereyim en iyisi gerekecek bu gidişle yumurtayı kestim ondan şüpheleniyorum büyük ihtimalle

merhaba arkadaşlar
benimde 81 günlük ikizlerim var,ben daha yeni kendime gelebildim,yani kendime vakit ayırmaya az da olsa başladım artık...şükür gece uykularımız düzene girdi artık ,hem onlar hemde bz bu yeni sürece uyum sağlamaya başladık .ben ikizlerimi hem emziriyorum hemde mamayla besleniyoruz,çünkü doymuyolar.her emzirme sonrası 45 cc mama içiyolar.şükür kilo alımlarıda normal.
gerçektende çok meşakatli bir dönemdeyiz,ama o minik kuzuların sevgisi herşeyi unutturuyo.Rabbim bütün annelerin yardımcısı olsun...hepinize kolay gelsin...

hoşgeldinarkadaşım aramıza
arkadaşlar kızlarımdan birinin burnu hep tıkanık serum fizyolojik sıkıyorum temizlemeye çalışıyorum ama birşey çıkmıyor ve zorlanıyor bağırıyor başka yöntem bilen varmı acaba

cnm benim ortri bebe ile burnundan sümüklerini çekiniz ama önce okyanus suyu sıkın

ah canım yapmaya çalışıyorum onu ama izin vermiyorki çok az cekebiliyorum ama hala tıkalı yavrumun burnu

comebaby ben kızımda sudocrem diye bir krem kullanmıştım.... kardeşim hollandadan getirmişti....bu defa türkiyede bulabildim kremi... 2 senedir türkiyeyede gelmiş..ama sadece internette satışı var.....

canım bu kremi mothercare getirmiş ve satıyor bilgine

canım netten sipariş verdim bende gittigidiyor.comda satılıyormuş henüz gelmedi ama benim kızın pişiği gecti nasılmı sizede söylüyeyim aklınızda olsun bir arkadaş söyledi buğday nişastasını bolca dök bezi bağla hiçbirşey kalmaz diye aynen yaptım ve aynen gecti

evet ya buğday nişastasını bende okudum ama ülker olacakmış :) bi daha pişik olmayız inşallah ama olursak deneyeceğim. bizim pişiğimizde zeytinyağını kızarttım kızarırken içine bi parça ekmek attım o kızarınca kapattım(ekmek yağın içindeki asidi alıyormuş) soğutup sürdüm 2. günü tamamen geçti . prima almıştık biz pişik o yüzden oldu hala hangi bez bi karar veremedim huggies iz yapıyor bacaklarında of off

pamuğum ben prima kullanıyorum. ama en başta evy baby kullanmayı düşünüyordum. ama abimler hediye olarak prima stoğu getirince onla devam ettik. huggiesin yan bantları çok büyük olduğu için yavrularımın tenini tahriş etti. . prima alıştık şu an devam.. ama evy babyi tavsiye ed3erim eer primada pişik olduysa evy baby nin yüzeyi yumuşacık ve kremli .ben ikinci aylarında 2 paket evy baby kullanmıştım sıkıntı yaratmamıştı..

canım evy baby de kullandık bir paket oda tahriş etti sanki kremli olanlar iyi gelmiyor bize sanırım . bide ben artık ç.ok aşırı sık değiştirmiyorum belkide ondan kremliler işe yaramıyordur. (günde 3 kez yetiyor bazende 4) bide ayrıyeten nivea pişik önleyici kullanıyorum belkide ondan kremliler bize iyi gelmiyordur. gerçi 4 aydır bir kere pişik yaşadık oda çok aşırı şiddetli değildi ama ciğerim parçalandı yinede her bezi denedim gibi oda iyi değil indirimler yanındaki hediyeler çekiyor iktisatçıyımya sempatiksalakcinni dün huggieste indirim avrmış bimde ondan aldırdım şimdide kaydirigubbakcemile nerden nereye geldim yaa :)

yaa o dayıdan bizde istiyoruz yaa bez stoğu hediyesi ne güzel yaaa oooo şanslısınız maşallah :) bize 2 paket annem almıştı huggies daha alıcaktı yok saol biz alırız dedim ben bi pakette eşimin teyzesi almış oda gitmiş pedo almış hiç sevmedim zaten okadarcık . okuyorumda bez hediyesi mama hediyesi alanları ne düşünceli eş dostları varmış maşallah :) aklımda olsun diyorum birilerine bende yaparım birgün inşallah :)

evet canımyazmayı unutmuşum ülker marka olacak buğday nişastası
bizdede pişiği huggisen ıslak mendili yaptı migrosta indirim varken almıştım ben hep prima bez ve dalin ıslak mendil kullanıyordum eh aptallık edip aldık bez ara ara alıyorum ondan olmadı ama ıslak mendil yaptı allahtan iyileşti bizim ilk pişiğimiz ama içim ezildi epey şiddetlendi allaha şükür hemen daline cevirdim şimdi gecti çok şükür

enee bende huggıes aldım hafta sonu yanındaki ıslak mendiller beni cezbetti. 5.60 ıslak mendilin paketi. 5.60X 3=16.30 eder ee bezde 21 tl yanı 5 küsüre geliyor. nolcek dedim aldım:))) ben pek ıslak mendil kullanmayanlardanım biliyorsun. ama bunları kullandım hoşuma gitti. sadece kaka yaptıklarında kullanıyorum gerçi ben önce sil sonra yıka yapıyorum. o yüzden bana yan etkisi yokmuş gibi gelnmiş olabilir.
canım valla altın alacak bi yer değilse kesinlik bez alıp götürmek lazım. dandirik bir takım kıyafet bile alsan en az 10 veya 20 tl. oyüzden bez götür hayır dua al:))

kıslar ya 4 ay dolmadan diş çıkarmı benim yarenimin uzun süredir bi iştahsızlığı ve mıymıhylığı vardı. ve sürekli salya akıtıyordu. bugün yan diş etinde beyaz bişey gördü ama üstte değil yanında böyle diş etinin ne olduüunu anlayamadım. sizce diş olabilirmi yada ne olabileceği hakkında fikri olan var mı?

canım çıkabiliyormuş bende dün pediatriportalında araştırıyordum dr çıkabileceğini söylemiş 3.5 aylıkkende çıkarmış. benimkilerde salya akıtmaya başladılar baktım sanki beyazlaşıyo gibi hayırlısıyla çıksın dişlerimiz..

comebaby evet yaa belkide huggies ıslak havlu yaptı pişiği aynen bendede öyle oldu ıslak havlu huggies kullanmaya başladım oldu bizimde ilk pişiğimizdi

wavy cim şimdi huggies ıslak havluları çöpe atarmış bu yorumlar üzerine delikafadulden maşallah canım sana hep yıkadın bende güya hep pamukla silecektim ama ne yalan söyleyim her seferinde yapamadım kaka yaptıklarında yıkıyorum sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…