arkadaşlar kızlarımdan birinde sürekli piişik oluyor ve tam anlamıyla gecmiyor sanırım yumurtadan bugün kestim doktor krem sera diye bir ilaç verdi ama çok etkili değil sanırım bana ne önerirsiniz pişik için ne yapayım
arkadaşlar kızlarımdan birinde sürekli piişik oluyor ve tam anlamıyla gecmiyor sanırım yumurtadan bugün kestim doktor krem sera diye bir ilaç verdi ama çok etkili değil sanırım bana ne önerirsiniz pişik için ne yapayım
hoşgeldinarkadaşım aramıza
arkadaşlar kızlarımdan birinin burnu hep tıkanık serum fizyolojik sıkıyorum temizlemeye çalışıyorum ama birşey çıkmıyor ve zorlanıyor bağırıyor başka yöntem bilen varmı acaba
comebaby ben kızımda sudocrem diye bir krem kullanmıştım.... kardeşim hollandadan getirmişti....bu defa türkiyede bulabildim kremi... 2 senedir türkiyeyede gelmiş..ama sadece internette satışı var.....
pamuğum ben prima kullanıyorum. ama en başta evy baby kullanmayı düşünüyordum. ama abimler hediye olarak prima stoğu getirince onla devam ettik. huggiesin yan bantları çok büyük olduğu için yavrularımın tenini tahriş etti. . prima alıştık şu an devam.. ama evy babyi tavsiye ed3erim eer primada pişik olduysa evy baby nin yüzeyi yumuşacık ve kremli .ben ikinci aylarında 2 paket evy baby kullanmıştım sıkıntı yaratmamıştı..evet ya buğday nişastasını bende okudum ama ülker olacakmış :) bi daha pişik olmayız inşallah ama olursak deneyeceğim. bizim pişiğimizde zeytinyağını kızarttım kızarırken içine bi parça ekmek attım o kızarınca kapattım(ekmek yağın içindeki asidi alıyormuş) soğutup sürdüm 2. günü tamamen geçti . prima almıştık biz pişik o yüzden oldu hala hangi bez bi karar veremedimhuggies iz yapıyor bacaklarında of off
pamuğum ben prima kullanıyorum. ama en başta evy baby kullanmayı düşünüyordum. ama abimler hediye olarak prima stoğu getirince onla devam ettik. huggiesin yan bantları çok büyük olduğu için yavrularımın tenini tahriş etti. . prima alıştık şu an devam.. ama evy babyi tavsiye ed3erim eer primada pişik olduysa evy baby nin yüzeyi yumuşacık ve kremli .ben ikinci aylarında 2 paket evy baby kullanmıştım sıkıntı yaratmamıştı..
canım evy baby de kullandık bir paket oda tahriş etti sankikremli olanlar iyi gelmiyor bize sanırım . bide ben artık ç.ok aşırı sık değiştirmiyorum belkide ondan kremliler işe yaramıyordur. (günde 3 kez yetiyor bazende 4) bide ayrıyeten nivea pişik önleyici kullanıyorum belkide ondan kremliler bize iyi gelmiyordur. gerçi 4 aydır bir kere pişik yaşadık oda çok aşırı şiddetli değildi ama ciğerim parçalandı yinede her bezi denedim gibi oda iyi değil indirimler yanındaki hediyeler çekiyor iktisatçıyımya sempatiksalakcinni dün huggieste indirim avrmış bimde ondan aldırdım şimdide kaydirigubbakcemile nerden nereye geldim yaa :)
yaa o dayıdan bizde istiyoruz yaa bez stoğu hediyesi ne güzel yaaa oooo şanslısınız maşallah :) bize 2 paket annem almıştı huggies daha alıcaktı yok saol biz alırız dedim ben bi pakette eşimin teyzesi almış oda gitmiş pedo almış hiç sevmedim zaten okadarcık . okuyorumda bez hediyesi mama hediyesi alanları ne düşünceli eş dostları varmış maşallah :) aklımda olsun diyorum birilerine bende yaparım birgün inşallah :)
kıslar ya 4 ay dolmadan diş çıkarmı benim yarenimin uzun süredir bi iştahsızlığı ve mıymıhylığı vardı. ve sürekli salya akıtıyordu. bugün yan diş etinde beyaz bişey gördü ama üstte değil yanında böyle diş etinin ne olduüunu anlayamadım. sizce diş olabilirmi yada ne olabileceği hakkında fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?