Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Canım benim saolasın.Bunca işinin arasında bana tarif yazmış kıyamam.

Hemen yazdım ve deneyeceğim,burdan söylerim misafirlerimin yorumlarını.

artvınlım bendende sana cok guzel bır acma tarıfı nefıs ve yumusacık oluo
1 su bardagı süt
1 su bardagı su
1 su bardagından 2 parmak eksık sıvı yag
1 tatlı kasıgından azcık fazla seker
1 cımdık tuz
1 tanede yas maya eger yoksa 2 3 tatlı kasıgı maya
su ve sut ılık olmalı suyun ıcıne at mayayı erısın kabına yag sut su tuzu ve sekerı koy karıstır alabıldıgı kadar un kulak memesı kıvamında olucak ne cok katı ne cok cıvık yogur guzelce 2 saat kadar bekle kabardıgında sac orgusu yada gul sklınde sekıllendır fırın tepsısını yag ve dız ordada 10 15 dakıka kadar beklet sonra uzerıne yumurta arısı sur corek otu yada susam serp ve fırına nefıs ve lezız olor herkes bnm acmama bayılıor cnm ovmus gıbı olmayım ama
yanlız hamurları tepsıye sekıllendırıp alırken sakın cok buyuk parcalar yapma zaten kabarıcak sonra koy ekmegı gıbı kocaman olmasın kabarıcanıda hesaba kat ok

sana bır tarıf daha
5 yaprak yufka
1 su bardagı yesıl mercımek
hashas tuz kırmızı pul bıber kara bıber
yufkaları sıgara boregı yapar gıbı kes oncesınde bıraz suyla ve acık tuzla mercımegı hasla hashasla ve baharatlarla karıstır ve kestıgın yufkalara sar sardıgın yufkaları hashasa batır ıcıne koyacagın hashası abartma ok ver fırına pıssın buda hos oluo tutturabılırsen nefıs bı borek

Son düzenleme:
solemeyı unuttum sekercım acmaları 200 derecede 30 35 dakıka pısır ama her fırın uymyabılır hadı afıyet olsun ıns guzel olur bence oncesınde kendın yap ve dene verdıgım olculer bır tepsılık 2 tepsı yapıcaksan carpı 2 ok 2 su bard su 2 su bard süt gıbı

artvınlım son olarak ırde kek tarzı bı tarıf verıcem
pastanın altı ıcın
5 su bard sut
1 su bar seker
1 su bard un
1 paket margarın
1 paket kakaolu bıskuvı
pastanın ustu ıcın
1 su bard sut
1 su bardagı su
1 su bardagı seker
3 yemek kasıgı un
1 yumurta sarısı
altının hazırlanısı sole unu sekerı sutu margarını bı tencereye koy ve kaynasın pudıng kıvamına gelsın altını kapat al ocaktan ve mıkserle 10 15 dakıka karıstırman lazım sonra bı kaba yadaborcama sutle ıslattıogın bıskuvılerı dız uzerınede hazırladıgın muhallebıyı dok
gelelım ustune unu sekerı sutu ve yumurta sarısını tencereye koy kaynayana kadar karıstır devamlkı yumurta dırı olmasın kaynadıktan sonra ocaktan al onuda mıkserle 10 15 dkk karıstır hazırladıgın bıskuvılımuhallebının uzerıne dok amöa bıraz sogusun ok buda nefıs bı oluo sonra uzerıne fındık fıstık sevız ne varsa onlardan serp oncesınde hazırlma ıslemı bıtınce tarcın serp uzerıne onun ustunede ewde ne varsa fındık olur cevız olur fıstık olur blendırde parcalara yada fıstıkları butun at nasılıstersen sormak ıstedıkelrın olursa yazarsın afıyet olsun

ay seda sayanda ibrahim saraçoğlu var çocuklara doğdukları andan itibaren su verin diyo kime neye inanılacak artık bilemedim kaynamış suda gaz yaparmış bebeklerde aklınızda bulunsun

ama anne sütü verilirken su verilmezmiş. anne sütünün yapısını bozuyormuş......

kaynamış su gaz yapar, kaynamamış su rota virüsü ishal yapar pöffffffff

aman ya ne doğru ne yanlış şaşırdık

benimkiler sırf mama yiyo doktora su vereyim mi dedim mamada su ile yapılıyo gerek yok dedi şimdide böle duyunca sapıtıyo insan

valla geçen yemekteyizi izledim gögsüm şişti

çok açtım kızların yüzünden sabah kahvaltısıyla duruyodum

adam çiğköfte ve kaymaklı ekmek kadayıfı yaptı

o an hissedemedim canımın çektiğini ama gece sol gögsüm şişmişti

bi kaç gün ağrıdı

sonra eşim gitti hazır çiğköfte aldı geldi.. bide ekmek kadayıflı dondurma varya ondan aldı

yedimde geçti

bana yasakladı o programı izleme diyo :)))))))

winstoncum bende geçmedim ek gıdaya.

sadece meyve veriyorum

elma havuç

bi gün püre bi gün suyunu

evde kendim yapıyorum.

bende çay kaşığı ile ne kadar içerlerse veriyorum. zararı olmaz nasılsa..

hani derler ya hamile aş erip de yiyemediğinde o şeyi çocuğun vücudunda o canı çektiği şeyden çıkar diye duymadın mı:)

ben meyveydı meyve suyuydu o tarz seylerı korkmadan verıorum bı zararı olucagını sanmıyorum kı bu bebekelrın bol vıtamın alıp bagısıklıklarını guclendırmeye ıhtıyacları var

ben suyu doğduklarında bile vermiştim.ama artık kaynatmıyorum erikli su alıyorum ondan veriyorum.benimkiler kaynamış suyun tadını beyenmiyorlar artık.

ben test gününe 2 gün kala rüyamda erik gördüm. 5 aralıktı.. o günden taaa erik çıkana kadar erik erik dedim durdum

eriğin kg su 100 liraydı ilk çıktığı gündü 100 gr lık şekillerde paketlemişler hemen aldım.. öyle bi yedimki çekirdeklerini bile yutasım gelmişti. ta ki doğurana kadar edik yedim. bende çok korktum kızların bi yerinde erik şekli olcak diye ama şükür yok. sadece cemrenin bel kısmında zeytine benzer bi ben var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…