Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Bebiş istiyoruz
Pamukşeker
kaswa
wavy
biv
vil
geranimo
rose

kızlar bu arkadaşlar nerde bilen var mı

Son düzenleme:
hehehe olabilir canım :) sadece fatoş de bana..
bende nickimi değiştirmek istiyom yaa.. öylesine üye olmuştum buraya bu kadar uzun takılacağımı bilmiyodum valla. yoksa öyle hanımlık taslayan kompleksli biri değilimdir :)

hımmmmmmmmmmmm olsada yesek yaa
reglimya nasıl atlıyorum çikolatalı şeylereee

inş yapıcam bunu

kızlar iki bebeyle yapabiliosanız bu tarifleri helal valla ben yemeğimi zor atıom ocağa. ben mutfağa geçdimmi diken batmış gibi bağrıyolar....

bende bi mok yapamıyodum ama bugün nasıl olduysa evi süpürdüm. topladım. çamaşır bilem serdim. maşallah diyimmmmm

bu arada bugün bize gel eşim balık almaya gitti iş çıkışı :)

oy oy bende desem herüfe alırmıki... yok kokdu yokbilmem ne eder şimdi..pek sevmio evde balık pişirmeyi... yemekde yapmadım bu güel bi bahane hemen sölimmmm...şansımı denemekde fayda var...

fatoşşşş hatta fatooo dıyım ben sana :)))hehehe

olur tabikii

oy oy bende desem herüfe alırmıki... yok kokdu yokbilmem ne eder şimdi..pek sevmio evde balık pişirmeyi... yemekde yapmadım bu güel bi bahane hemen sölimmmm...şansımı denemekde fayda var...

ben makarna yapcaktım peynirli. aradı teklif etti, kıslara bakarsan olur dedim. ben fırında yapıyom. pek pislenmiyo. pişerkende mutfak kapısını kapatıp pencere açıyom

daha cazip bi teklif geldi:) çiğ köfte yarında balıkk.. peki dedim öle olsun:)

Selam kızlar..

WİNSTON tarifler süper,bu iğneli kekide deniycem.Canım verdiğin mikrodalgada yapılan brovni tarifide süper ama benim mikrodalgam yok(

ERENZEYNEP bak bende açma tarifi arıyordum.Ben pek açma yapmam normalde.Ama aklımdan geçiyordu yapmak.Tarifi deniycem inşallah tutturabilirim.

EYLÜLCÜM sorduğun arkadaşları topikte görmüyeli çooooooook oldu.Önceleri wavy arada uğruyordu oda gelmiyor artık.

DORUK gel tatlım bize balık yaptım fırında.Hemde evde zerre koku yok.Bunun için süper püf noktam var.Kendi keşfim ayıptır söylemesi.
Çiğköftemizde var,azacılı.
Kızlar yağız anne süütü alıyor,ama ben hiç yediklerimde ayrım yapmadım.Yok o gaz yapar bu sancı yapar hiç dikkat etmedim.Sıkıntıda çekmedik bu konuda çok şükür.Bence nasıl alışırsa öyle devam ediyor.

Kızlar artık benim sıpayı zapdetmek çok zorlaştı.Yan dönmeye başladı arkamı döndümmü hop yüzüstü buluyorum.Birde başını kaldırıp kalkmaya çalışıyor yastıkta yatarken kalkamayıncada yan devriliyor.Seyretmesi çok zevkli oluyorda korkuyorum odada bırakmaya

tutturursun cnm cok guzel oluor kendım dıye dsolemıom acmama bayılırlar :) nekadar alcak gonulluyum deılmöı :)
ıns begenır mısafırlerın sımdıden afıyet olsun

ben de bizimkileri epey bi zaman yere koymadım ana kucağında yatırdım derin olduğu için dönemiyolardı onun içinde ama şimdi havalar da iyi diye oyun halısına yatırmaya başladım tadını aldılar ana kucağından sıkılıyolar

artvinli canım bizim doktor dedi ki herşeyden ye ayırt etme öyle gaz çocuğa geçer diye bişey yoktur

Son düzenleme:
merhabalar herkeseee.ben yeniyim aranızda arada bakıyorum ne yazıyorsunuz diye.
ama bugün tanışayım artık.bende ikiz bebek bekliyorum.26. cı haftamdayım.ikiside kız.karnımda böle iki tane kıpırtı hissetmek çok güzel.heyecanlanıyorum.kıyafetlerini almaya başladım.çantamı felan hazırlıyorum.erken değildir heralde dimi kızlar.
sizlere soracağım çok şey var çok şey öğrenmem lazım.
mesela premature takım alayımmı gerekiyormu acil bir ihtiyaçmı.b
ikincisi biberon emzik türü şey hazıorlayayımmı şimdiden alayımmı.yada neler alıp hazırlamam lazım.bu ay çıktımı 30 haftalık oluyorum.fazla bişim kalmıyor.
benim ayrıca bir kızım daha var.7 yaşında dersleriyle ilgileniyorum bir yandan..hayırlısıyla bir doğsalarda sağ salim yavrularım bende onlarda kurtulsalar.sonrası için ne derim bilemiyorum.
sizlerden ikiz annelerinden cevap bekliyorummm.

hayırlı olsun cnm ilk önce rabbim vaktinde kucağına almayı nasip eder inşallah.....biz 2 tane ile zorlanıyoruz allah şimdiden klaylık versin burda nefes diye bir arkadaşımız var onda var 3 tane erkekimiz sendede 3 kızçe ne güüzel......

ben şahsen kendi adıma pramatüre kıyafet almadım 38 hafta da doğum yaptım dolayısı ile gerek kalmadı .....biberon ben aldım çünkü eve geldiğimiz gibi mama ve emzirme muhabbeti vardı bizde...dr browns biberon kullanıyorum kesinnlikle tavsiye ederimmmm...

herkese merhabaa!!
benim ikizlerim de 8 günlük oldular ama küvözdeler şimdilik çok özlüyorum çoook..

Hosgeldin aramıza canım

aysena2004 hosgeldin canım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin ALLAH..
Evet emzige pek gerek yok ancak biberona ihtıyac olucak sanırım
Benim bebeklerim 38 haftalık dogdu ancak premature kiyafet giyecek adar küçüktüler kiyafetleri hep büyüktü sarmak sarmalak zor oluyodu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…