kızlar iki bebeyle yapabiliosanız bu tarifleri helal valla ben yemeğimi zor atıom ocağa. ben mutfağa geçdimmi diken batmış gibi bağrıyolar....
hehehe olabilir canım :) sadece fatoş de bana..ha duymustum ama cıksa bnde cıkardı koyde cnm muz cekmıstı yıyememıstım ewe getırınce ılk ona bakmıstım bı skeıl varmı dıye yoktu :)
cnm hayırlısı olsun ıns kazanmıssındır sınavı
fatos hanım bence o yutmak ısteyıpte yutamadıgın cekırdeklerdendır :)
iğneli kek:
5 yumurta
4 kahve fincanı şker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
kabartma tozu
vanilya
6 fincan un
sosu:
2 yemek kaşığı kakao
6 yemek kaşığı şeker
1.5 su bardağı su
üzerine:
krem şanti
kek malzemeleri karıştırılır fırında piştikten sonra kek bi çatal yardımıyula delik deşik edilir:)ama her tarafı sonra sıcak sos üzerine dökülür ben sosunu 2 ölçü yapıyorum çok olsun diye en son soğuyunca krem şanti hem kolay hem güzel
kızlar iki bebeyle yapabiliosanız bu tarifleri helal valla ben yemeğimi zor atıom ocağa. ben mutfağa geçdimmi diken batmış gibi bağrıyolar....
oy oy bende desem herüfe alırmıki... yok kokdu yokbilmem ne eder şimdi..pek sevmio evde balık pişirmeyi... yemekde yapmadım bu güel bi bahane hemen sölimmmm...şansımı denemekde fayda var...hehehe olabilir canım :) sadece fatoş de bana..
bende nickimi değiştirmek istiyom yaa.. öylesine üye olmuştum buraya bu kadar uzun takılacağımı bilmiyodum valla. yoksa öyle hanımlık taslayan kompleksli biri değilimdir :)
hımmmmmmmmmmmm olsada yesek yaa
reglimya nasıl atlıyorum çikolatalı şeylereee
inş yapıcam bunu
bende bi mok yapamıyodum ama bugün nasıl olduysa evi süpürdüm. topladım. çamaşır bilem serdim. maşallah diyimmmmm
bu arada bugün bize gel eşim balık almaya gitti iş çıkışı :)
fatoşşşş hatta fatooo dıyım ben sana :)))hehehe
oy oy bende desem herüfe alırmıki... yok kokdu yokbilmem ne eder şimdi..pek sevmio evde balık pişirmeyi... yemekde yapmadım bu güel bi bahane hemen sölimmmm...şansımı denemekde fayda var...
tutturursun cnm cok guzel oluor kendım dıye dsolemıom acmama bayılırlar :) nekadar alcak gonulluyum deılmöı :)Selam kızlar..
WİNSTON tarifler süper,bu iğneli kekide deniycem.Canım verdiğin mikrodalgada yapılan brovni tarifide süper ama benim mikrodalgam yok(
ERENZEYNEP bak bende açma tarifi arıyordum.Ben pek açma yapmam normalde.Ama aklımdan geçiyordu yapmak.Tarifi deniycem inşallah tutturabilirim.
EYLÜLCÜM sorduğun arkadaşları topikte görmüyeli çooooooook oldu.Önceleri wavy arada uğruyordu oda gelmiyor artık.
DORUK gel tatlım bize balık yaptım fırında.Hemde evde zerre koku yok.Bunun için süper püf noktam var.Kendi keşfim ayıptır söylemesi.
Çiğköftemizde var,azacılı.
Kızlar yağız anne süütü alıyor,ama ben hiç yediklerimde ayrım yapmadım.Yok o gaz yapar bu sancı yapar hiç dikkat etmedim.Sıkıntıda çekmedik bu konuda çok şükür.Bence nasıl alışırsa öyle devam ediyor.
Kızlar artık benim sıpayı zapdetmek çok zorlaştı.Yan dönmeye başladı arkamı döndümmü hop yüzüstü buluyorum.Birde başını kaldırıp kalkmaya çalışıyor yastıkta yatarken kalkamayıncada yan devriliyor.Seyretmesi çok zevkli oluyorda korkuyorum odada bırakmaya
Selam kızlar..
WİNSTON tarifler süper,bu iğneli kekide deniycem.Canım verdiğin mikrodalgada yapılan brovni tarifide süper ama benim mikrodalgam yok(
ERENZEYNEP bak bende açma tarifi arıyordum.Ben pek açma yapmam normalde.Ama aklımdan geçiyordu yapmak.Tarifi deniycem inşallah tutturabilirim.
EYLÜLCÜM sorduğun arkadaşları topikte görmüyeli çooooooook oldu.Önceleri wavy arada uğruyordu oda gelmiyor artık.
DORUK gel tatlım bize balık yaptım fırında.Hemde evde zerre koku yok.Bunun için süper püf noktam var.Kendi keşfim ayıptır söylemesi.
Çiğköftemizde var,azacılı.
Kızlar yağız anne süütü alıyor,ama ben hiç yediklerimde ayrım yapmadım.Yok o gaz yapar bu sancı yapar hiç dikkat etmedim.Sıkıntıda çekmedik bu konuda çok şükür.Bence nasıl alışırsa öyle devam ediyor.
Kızlar artık benim sıpayı zapdetmek çok zorlaştı.Yan dönmeye başladı arkamı döndümmü hop yüzüstü buluyorum.Birde başını kaldırıp kalkmaya çalışıyor yastıkta yatarken kalkamayıncada yan devriliyor.Seyretmesi çok zevkli oluyorda korkuyorum odada bırakmaya
herkese merhabaa!!
benim ikizlerim de 8 günlük oldular ama küvözdeler şimdilik çok özlüyorum çoook..
merhaba canım inşallah en kısa sürede kavuşursun kaçkilo hangi haftada doğdular ki
herkese merhabaa!!
benim ikizlerim de 8 günlük oldular ama küvözdeler şimdilik çok özlüyorum çoook..
merhabalar herkeseee.ben yeniyim aranızda arada bakıyorum ne yazıyorsunuz diye.
ama bugün tanışayım artık.bende ikiz bebek bekliyorum.26. cı haftamdayım.ikiside kız.karnımda böle iki tane kıpırtı hissetmek çok güzel.heyecanlanıyorum.kıyafetlerini almaya başladım.çantamı felan hazırlıyorum.erken değildir heralde dimi kızlar.
sizlere soracağım çok şey var çok şey öğrenmem lazım.
mesela premature takım alayımmı gerekiyormu acil bir ihtiyaçmı.b
ikincisi biberon emzik türü şey hazıorlayayımmı şimdiden alayımmı.yada neler alıp hazırlamam lazım.bu ay çıktımı 30 haftalık oluyorum.fazla bişim kalmıyor.
benim ayrıca bir kızım daha var.7 yaşında dersleriyle ilgileniyorum bir yandan..hayırlısıyla bir doğsalarda sağ salim yavrularım bende onlarda kurtulsalar.sonrası için ne derim bilemiyorum.
sizlerden ikiz annelerinden cevap bekliyorummm.
herkese merhabaa!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?