Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

b arada ben bebelere her ogunde mamalarınacıcıbebe ve meyve puresı katıorum acaba agır gelırmıkı

canım ya cicibebe çok şekerli

ben sadece bi kez verdim sonra pişman oldum

vereceksende hipp inkilerden ver bari.. organik

ama her öğün verme derim ben

şekerli tada alışırlar sonra çorba falan yedirmekte zorlanırsın...

eylülcüm bana gelebilirsin..

:)

ya ben hamişken ne güzel çikolatadan tiksinmiştim..

şimdi sürekli canım çikolata yemek istiyo

verdiğim kg ları alcam bu gidişle..

masallahhh :)
canım bebeklerı ılıktan bıraz sıcak suyla yıkarsan yorarak mısıl mısıl uyuyolar banyo sonrası bırde doyur bak nasıl uyuyolar ben ole yapıorumda uyuyolar

hayır canım değil.ama tanışırız.
tanısalım cnm

nescafe yaptım bide koca bi çaklıt götürdüm
bogazında kalsın emı nası canım cektı sımdı neren bulcam bu saatte
yap banada bı 3 u bı arada bakem

aslında cicibebe verme dediler ama ben kilo alsınlar diye veriyorum napıyım
nedenkı ne zararı varmıs?

kızlar birinize gelmek lazım oh kahveler içiliyo
buyrun gelın bana nı dımek sabaha kadar omrunuzde gulmedıgınız kadar gulersınız benımle

olaya bak.. kg ile ilgili yazınca kg vermek çok kolay reklamı çıktı mesajımda :)))))))))))))

aynende ole oldu valla atık sadece formul maması yedıremıorum oglana ıstemıo ama cıcıbebe katarsam sapır supur yıyo ecenın bı vatı ona cıcı bebe aradı babası

ayşenurcum farkettimde sen herhalde hergün yıkıyosun kuzuları

çocukları yıkamak beni aşırı yoruyo..

ben haftada 2 kez ancak yıkayabiliyorum

sen tek başınamı yıkıyorsun bide?

banyo sonrası ev felç oluyor yaa.. hiç sevmiyorum o dağınıklığı

aynende ole oldu valla atık sadece formul maması yedıremıorum oglana ıstemıo ama cıcıbebe katarsam sapır supur yıyo ecenın bı vatı ona cıcı bebe aradı babası

tüh yaa

ben sırf o yüzden ek gıdalara başlamadım.

dr aslında başla dedi 5. ay bitiminde

ama ben 6. ay bitiminde başlıcam

hep demiyorlarmı ilk 6 ay sadece anne sütü diye. anne sütü veremesekte bebek sütüne çok ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum

ben sadece sabah ilk mamalarından 2saat sonra bi gün meyve suyu bi gün meyve püresi veriyorum. hazırlarından vermiyorum içinde şeker olurda mamayı içmezler diye.

tanısalım cnm

selam.bende ikiz annesiyim ama benim ikizlerim 6 yaşında.allah hepinize kolaylıklar versin.ikiz büyütmek zor.birde yalnız bakmak daha zor.ama çok güzel.

ewet canım hergun yıkıyorum onları yıkamak ve sonrasında yaglayıp uyutmak cok hosuma gıdıo tepeme kadar ıslanıorum banyoda yıkıorum ve tek basıma yıkıorum banyo sonrası felc olmus ewıde toplamadan yatamıorum tik oldu o yuzden hergece banyodan sonra temızlık yapıp yatıorum

ben de aynı şeyi söyleyecektim ben yedirdim şimdi almina mama istemiyor tek sevdiği yoğurt ve meyve aslında biberonu da istemiyor şimdi ona mama yapmıycam sadece melise yapcam her gun denedim almıyo cici bebeliye de razıyım ama biberonu gece ağzına sürmüyo sadece anne sütü istiyo acaba nasıl bi psikolojide bu cocuk ya.

erenzeyno cocukları hamama sok bari canım haşlıyomusun napıyosun

canım ben herobabynın kesınlıkle seke ılavesız olan presını ve organık meyve suyunu verıorum sekersız tamamen meyvenın kendı sekerı oluo off ya ben yalısmı yaptım sımdı kessemmı acaba 6 aya kadar bısey vermesemmı

tanısalım cnm

selam.bende ikiz annesiyim ama benim ikizlerim 6 yaşında.allah hepinize kolaylıklar versin.ikiz büyütmek zor.birde yalnız bakmak daha zor.ama çok güzel.
ewet ya cok zor sen kıdemlısı sık sık gelde bıze deneyımlerını pyalas cok sevınırız

ben de aynen 3 ay bitimine kadar hergun yıkadım artık yetişemiyorum ama öyle saatlerce uyuyacaksa yıkarım inan ki yarın deniyim bi
belım cok agrıooo
neden regl mi olcan acaba yada ameliyat sonrası olabilir bende de aynen var eğilerek altlarını değiştirsem cocuklarım belim cok kötü oluyo
canım sen neyle besleniyosun bana da söyle maşşallah bu ne enerji ben mi çok tembelim ya ay kız keşke sen benim komşum olsan bu enerjiyle benimkilere de bakardın

delüüü ne haşlaması
ılıktan azcık sıcak haslamamı oluo ılahı ılık su ıle usurler dıye seytan kulagına kursun ewe gelelı hıc hasta olmadılar ateslenmedıler bıle masallah
onuda yaparım ben bu gıdısle hamama goturemesemde hamamı ewe getırır bıde tellak cagırırım bebelere

erenzeyno ben de başladım canım 4 aydan sonra başlatıyo bazıları ikizlerde genelde ama başlatmayan da var o yuzden herkezin farklı sen kendi doktorunun dediğini yap

ay ölme sen emi çatlattın beni gülmekten melise mama yapcam senin yuzunden geç kalıyorum

arkadalar ben 4 aya kadar hem emzirip hemde mama kullanıyordum.4 aylıkken meyve suyu başlamıştım.bebe bisküvisi.sonra yavaş yavaş herşeyden veriyordum.inanın 2 yaşlarına kadar mamayı bırakmadılar.dahada versem yerlerdi.hertürlü mama kullanmıştım.ama pirinç unu , inek sütü(1 yaşına kadar)hiç vermedim.

valla sız neyle beslenıosanız onunla hatta gunde bır ogun aksam yemeklerıyle duruyorum bunca ısın arasında yemek yemeye zaman ok enerjımın sırrını bılemıorum keske olsaydık cnm seve seve bakardım nı dımek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…