- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
ya bu arada 8 de sınavım açıklanacak benim için dua edin nolurrr
belkide siyah eriktir:))ben test gününe 2 gün kala rüyamda erik gördüm. 5 aralıktı.. o günden taaa erik çıkana kadar erik erik dedim durdum
eriğin kg su 100 liraydı ilk çıktığı gündü 100 gr lık şekillerde paketlemişler hemen aldım.. öyle bi yedimki çekirdeklerini bile yutasım gelmişti. ta ki doğurana kadar edik yedim. bende çok korktum kızların bi yerinde erik şekli olcak diye ama şükür yok. sadece cemrenin bel kısmında zeytine benzer bi ben var :)
hakkında hayırlısı olsun canım. inş. kazanmışsındır. ne sınavıydı.
belkide siyah eriktir:))
inş. canım mali müşavirlik staja başlama
ha duymustum ama cıksa bnde cıkardı koyde cnm muz cekmıstı yıyememıstım ewe getırınce ılk ona bakmıstım bı skeıl varmı dıye yoktu :)
cnm hayırlısı olsun ıns kazanmıssındır sınavı
fatos hanım bence o yutmak ısteyıpte yutamadıgın cekırdeklerdendır :)
rica ederım sekerım bende ohooo bı suru var tarıf defterımde hepsıde uygulanmıstır yazarım sık sıkharikasınız kızlar
beğendiğim tarifleri çaldım belki yaparımda kociş sevinir yazık adama yemekte yapmıyorum sabah akşam kahvaltı seside çıkmıyor garibimin
halılar çok kirliydi topladım verdim yıkama fabrikasına 8 halı dünyanın parası tutacak ama neyse kadında gelse aynı olacak canım sağolsun birde vileda yaptım çocuklar uyuyor size bakayım dedim
fatoş demek kocan o programı yasakladı çok alem
ayşenur,winston artvinlinin sayesinde verdiğiniz tarifler için teşekkür ederim devamını beklerim
dorukcuğum yemeyince yemiyor bebekler bak benim oğlan 1 aydır yemiyor zorlama ters tepiyor
htc7 inşallah güzel haberler alırsın
fatoş bende zeytin normalde yemem hamileyken zeytin suyuna ekmek banıyordum nasıl tatlı geliyordu analatamam şimdi öldürsen yiyemem iğrenç
Yok canım yanlış anladın sanırım ek gıdaları veriyorum zaten de öğlen sebze püresi yediriyorum saat 3-4 gibi yoğurt verin 6-7 gibii mama diyorlar ya 6-7 ye kadar acıkmaz mı sadece yoğurtla diye sormuştumbence ıkı bebeye yetmez sadece sutun ustelıkte 6 aylık olmuslar besın ıhtıyaclarıda artmıs ek gıda vermen sart bence cnm
bizimkilere ilk doğduğunda vermedim anne sütü içiyolar diye ama doktor çok sıcaklarda vermek gerekir dedi bizimkiler çok sıcaklara denk geldi bi de terliyorlar diye vermek gerektiğini bir çok doktor da söyleyince verdim gerçi herkesin doktoru farklı olabiliyor ama aklında olsun bizimkiler mamadan sonra acayip susuyorlar anne sütü içmiyorlar demiştin sanırımbenimkiler sırf mama yiyo doktora su vereyim mi dedim mamada su ile yapılıyo gerek yok dedi şimdide böle duyunca sapıtıyo insan
inşallahhhhhhhhhhhhh kazanırsınya bu arada 8 de sınavım açıklanacak benim için dua edin nolurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?