Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

belkide siyah eriktir:))

benimde oğlumun burnunun üstünden alnına doğru kırmızımsı bi leke var beli belirsiz.bazı görenler ve bi hemşire bundan sonra bebeğim olursa erkek olacakmış bu onun işaretiymiş öle sölerlermiş öle dedi ama ne tam bilmiyorum

ha duymustum ama cıksa bnde cıkardı koyde cnm muz cekmıstı yıyememıstım ewe getırınce ılk ona bakmıstım bı skeıl varmı dıye yoktu :)
cnm hayırlısı olsun ıns kazanmıssındır sınavı
fatos hanım bence o yutmak ısteyıpte yutamadıgın cekırdeklerdendır :)

inş. canım teşekürlerr

harikasınız kızlar
beğendiğim tarifleri çaldım belki yaparımda kociş sevinir yazık adama yemekte yapmıyorum sabah akşam kahvaltı seside çıkmıyor garibimin
halılar çok kirliydi topladım verdim yıkama fabrikasına 8 halı dünyanın parası tutacak ama neyse kadında gelse aynı olacak canım sağolsun birde vileda yaptım çocuklar uyuyor size bakayım dedim
fatoş demek kocan o programı yasakladı çok alem
ayşenur,winston artvinlinin sayesinde verdiğiniz tarifler için teşekkür ederim devamını beklerim
dorukcuğum yemeyince yemiyor bebekler bak benim oğlan 1 aydır yemiyor zorlama ters tepiyor
htc7 inşallah güzel haberler alırsın
fatoş bende zeytin normalde yemem hamileyken zeytin suyuna ekmek banıyordum nasıl tatlı geliyordu analatamam şimdi öldürsen yiyemem iğrenç

iğneli kek:
5 yumurta
4 kahve fincanı şker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
kabartma tozu
vanilya
6 fincan un
sosu:
2 yemek kaşığı kakao
6 yemek kaşığı şeker
1.5 su bardağı su
üzerine:
krem şanti
kek malzemeleri karıştırılır fırında piştikten sonra kek bi çatal yardımıyula delik deşik edilir:)ama her tarafı sonra sıcak sos üzerine dökülür ben sosunu 2 ölçü yapıyorum çok olsun diye en son soğuyunca krem şanti hem kolay hem güzel

rica ederım sekerım bende ohooo bı suru var tarıf defterımde hepsıde uygulanmıstır yazarım sık sık

bence ıkı bebeye yetmez sadece sutun ustelıkte 6 aylık olmuslar besın ıhtıyaclarıda artmıs ek gıda vermen sart bence cnm
Yok canım yanlış anladın sanırım ek gıdaları veriyorum zaten de öğlen sebze püresi yediriyorum saat 3-4 gibi yoğurt verin 6-7 gibii mama diyorlar ya 6-7 ye kadar acıkmaz mı sadece yoğurtla diye sormuştum
benimkiler sırf mama yiyo doktora su vereyim mi dedim mamada su ile yapılıyo gerek yok dedi şimdide böle duyunca sapıtıyo insan
bizimkilere ilk doğduğunda vermedim anne sütü içiyolar diye ama doktor çok sıcaklarda vermek gerekir dedi bizimkiler çok sıcaklara denk geldi bi de terliyorlar diye vermek gerektiğini bir çok doktor da söyleyince verdim gerçi herkesin doktoru farklı olabiliyor ama aklında olsun bizimkiler mamadan sonra acayip susuyorlar anne sütü içmiyorlar demiştin sanırım
ya bu arada 8 de sınavım açıklanacak benim için dua edin nolurrr
inşallahhhhhhhhhhhhh kazanırsın

htc07 inşllah kazanırsın canım allah gönlüne göre versin...

kızlar iki bebeyle yapabiliosanız bu tarifleri helal valla ben yemeğimi zor atıom ocağa. ben mutfağa geçdimmi diken batmış gibi bağrıyolar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…