merhabalar herkeseee.ben yeniyim aranızda arada bakıyorum ne yazıyorsunuz diye.
ama bugün tanışayım artık.bende ikiz bebek bekliyorum.26. cı haftamdayım.ikiside kız.karnımda böle iki tane kıpırtı hissetmek çok güzel.heyecanlanıyorum.kıyafetlerini almaya başladım.çantamı felan hazırlıyorum.erken değildir heralde dimi kızlar.
sizlere soracağım çok şey var çok şey öğrenmem lazım.
mesela premature takım alayımmı gerekiyormu acil bir ihtiyaçmı.b
ikincisi biberon emzik türü şey hazıorlayayımmı şimdiden alayımmı.yada neler alıp hazırlamam lazım.bu ay çıktımı 30 haftalık oluyorum.fazla bişim kalmıyor.
benim ayrıca bir kızım daha var.7 yaşında dersleriyle ilgileniyorum bir yandan..hayırlısıyla bir doğsalarda sağ salim yavrularım bende onlarda kurtulsalar.sonrası için ne derim bilemiyorum.
sizlerden ikiz annelerinden cevap bekliyorummm.
merhabalar herkeseee.ben yeniyim aranızda arada bakıyorum ne yazıyorsunuz diye.
ama bugün tanışayım artık.bende ikiz bebek bekliyorum.26. cı haftamdayım.ikiside kız.karnımda böle iki tane kıpırtı hissetmek çok güzel.heyecanlanıyorum.kıyafetlerini almaya başladım.çantamı felan hazırlıyorum.erken değildir heralde dimi kızlar.
sizlere soracağım çok şey var çok şey öğrenmem lazım.
mesela premature takım alayımmı gerekiyormu acil bir ihtiyaçmı.b
ikincisi biberon emzik türü şey hazıorlayayımmı şimdiden alayımmı.yada neler alıp hazırlamam lazım.bu ay çıktımı 30 haftalık oluyorum.fazla bişim kalmıyor.
benim ayrıca bir kızım daha var.7 yaşında dersleriyle ilgileniyorum bir yandan..hayırlısıyla bir doğsalarda sağ salim yavrularım bende onlarda kurtulsalar.sonrası için ne derim bilemiyorum.
sizlerden ikiz annelerinden cevap bekliyorummm.
canım senı cok ıyı anlıyorum bende 30 haftalık dogum yaptım cok zor gunler gecırdım cok uzuldum agladım yıprandım zor bı surectı ama 63 gun bekledım sonunda ewe geldık ve aramızda 120 gun bekleyen ucrubana var 28 haftalık dogum yapmıstı sabır sabır sabırr cnm baska bısey gelmıor elden kaç gr dogdu boyu kaç cmsağ ol canım..
31 de doğdular..
yok sekerım aslında uykum yokta bebelerın beslenme saatını beklıorum saat 3 e kadar beklıcem ucte doyurucam ole yatıcam ama 2 de olabılır emın deılımerenzeyno canım ykun mu kaçtı seninkiler rahat uyuyolardı di mi ben oturuyorum ama sabahı düşünüyorum sabah uykusu o kadar tatlı geliyor ki aman maşallah nazar değmesin seninkilere
bosver eylul sabahlayalım böğün gece battı balık yan gıder nede olsa :)
yok kız nerdeee keske olsa bı yardımcım cok makbule gecerdı valla tek basımayım buncaseyı tek basıma yapıorum sızler gıbıcanım evde yardımcın mı var yoksa beni ayartıyosun :)))))
fato hg yaptınmı kız caayı
aslında cicibebe verme dediler ama ben kilo alsınlar diye veriyorum napıyımb arada ben bebelere her ogunde mamalarınacıcıbebe ve meyve puresı katıorum acaba agır gelırmıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?