Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

merhaba canım ben ufaklar diye emzik vermedim zaten emerken bile yoruluyolardı iki aydan sonra sadece uyurken veriyorum biberon gerekiyor sütün hatta çantana koy. mama da aldırabilirler benimkiler 36+4 de doğdular çok ufaktılar ama ben almamıştım normallerden alıcaksan alırken dikkat et onların da büyüğü küçüğü oluyo yani iki farklı markanın 1 numarası aynı boyda olmuyo

Hoşgeldin canım aramıza....
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Doğumdan sonra hemen eve götürmeyi kısmet etsin.
Bence prematüre takım al 1 er tane.İkizler çok küçükm doğabiliyorlar süpriz değil yani.
Ben almamıştım 34.haftada geldiler.Prematüre takımda bulamamdım,netten sipariş vermiştim.
Biberon mama mutlaka bulundur derim ben.Çünkü ilk süt gelmiyebiliyor mama gerekiyor.
Birde süt sağma makinası bulundur derim çantanda ilk ememezlerse sağıp verirsin.
Emzik bende kullanmamıştım.O kadar küçüktükkü emzik büyük geliyordu ağzında boğulacak gibi oluyordu.

Son düzenleme:
sağ ol canım..
31 de doğdular..
canım senı cok ıyı anlıyorum bende 30 haftalık dogum yaptım cok zor gunler gecırdım cok uzuldum agladım yıprandım zor bı surectı ama 63 gun bekledım sonunda ewe geldık ve aramızda 120 gun bekleyen ucrubana var 28 haftalık dogum yapmıstı sabır sabır sabırr cnm baska bısey gelmıor elden kaç gr dogdu boyu kaç cm
aysenacım bence sen ufaktan ufaktan basla derım emzık bıberon sart kıyafetleronode hazırlmaya basla sonradan sıkısmasın hepsı ııce agırlasınca zor oluor dr un erken dogum rıskının oldugunu soledıyse premature al derım bnm bellıydı erken olacagı ben almıstım ama ıns zmanında dogum yaparsın allah kurtarsın cnm

ya kızlar vallahı küsücem size yolucam saclarınızı bak ek gıdalarla ılgılı bı suru soru sordum artvınlı ve eylul dısındakı sagolsunlar kımse cvp vermedı ha bıde fırdoc dısında tecrubelı analar bende sızden alacagım bı cvpla ne yapıcama karar verıcem neden gormuyosunuz sorularımıııııııııııııııııııııııı
hıh küstüm işte :92::95::95::95:

erenzeyno canım ykun mu kaçtı seninkiler rahat uyuyolardı di mi ben oturuyorum ama sabahı düşünüyorum sabah uykusu o kadar tatlı geliyor ki aman maşallah nazar değmesin seninkilere

bende 1 saatte temızlıgımı bıtırdım yarına ısmıs kalmadı camasır yıkadım astım kurumusları kaldırdım sıldım supurdum yarına bır yemegım kaldı sonra bebelerı yıkadım kendım yıkandım bebekler uyudu yatırdım ve suan dınlenıorum yarına hıc ıs yok yuppıı sıze tavsıyem gece bebeler uyuyunca yapım yarına kalmasın ohh sefam olsun bnm kuzular yarın oglene uyurlar

[/COLOR]
erenzeyno canım ykun mu kaçtı seninkiler rahat uyuyolardı di mi ben oturuyorum ama sabahı düşünüyorum sabah uykusu o kadar tatlı geliyor ki aman maşallah nazar değmesin seninkilere
yok sekerım aslında uykum yokta bebelerın beslenme saatını beklıorum saat 3 e kadar beklıcem ucte doyurucam ole yatıcam ama 2 de olabılır emın deılım

canım evde yardımcın mı var yoksa beni ayartıyosun :)))))
yok kız nerdeee keske olsa bı yardımcım cok makbule gecerdı valla tek basımayım buncaseyı tek basıma yapıorum sızler gıbı
ayar kız ayar valla sabahlayalım dedıkodu apalım sabaha kadar ne hos olur kikikki
sımdı bıberonları kodum ocaga kaynatıom

kıs ayşenur bebelerine nazar değdircen valla... maşallahhhhhhhhhhh

ben 2 saattir sallıyorun kıpraşıp duruyolar uyumadılar daha.

kavak yellerini izledim geldim......

ek gıdaya biz geçmediğimiz için ben cvp vermedim cnmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…