bende ınek sutu vermek ıstemıorum henuz yaa sendne ogrenıcemız cok sey var sık sık gel olurmu sorularımızı cvplarsın bıze bılgı verırsın sana danısırızarkadalar ben 4 aya kadar hem emzirip hemde mama kullanıyordum.4 aylıkken meyve suyu başlamıştım.bebe bisküvisi.sonra yavaş yavaş herşeyden veriyordum.inanın 2 yaşlarına kadar mamayı bırakmadılar.dahada versem yerlerdi.hertürlü mama kullanmıştım.ama pirinç unu , inek sütü(1 yaşına kadar)hiç vermedim.
hadı amam gıt sen kuzucugu doyur gelırsın bende cıgara ıcem ac bırakma yawrucagı ben burdayım :92:ay ölme sen emi çatlattın beni gülmekten melise mama yapcam senin yuzunden geç kalıyorum
valla sız neyle beslenıosanız onunla hatta gunde bır ogun aksam yemeklerıyle duruyorum bunca ısın arasında yemek yemeye zaman ok enerjımın sırrını bılemıorumkeske olsaydık cnm seve seve bakardım nı dımek
ben de eskiden kullanıyodum hamile olduğumu duyduğum gün bıraktım şimdi de emziriyorum bazen içiyim diyorum eşim kızıyok benim yerime de iç hem de nescafeyle iç olur mu sen iyice beni baştan çıkarcanbende ınek sutu vermek ıstemıorum henuz yaa sendne ogrenıcemız cok sey var sık sık gel olurmu sorularımızı cvplarsın bıze bılgı verırsın sana danısırız
hadı amam gıt sen kuzucugu doyur gelırsın bende cıgara ıcem ac bırakma yawrucagı ben burdayım :92:
Allah bağışlasın canım yine olsun bizden tecrübelisinşimdi 3.5 aylık bir bebeğim var.ama insan unutuyor.neyi nezaman başlasam ne versem. bende sizlerden belki birşeyler öğrenirim.
cemre hanımı yatırdım geldim
cansuda kıpırdanıp duruyo onu yatağına almadım şimdi cemreyi uyandırmasın
yataklarını ayırdım ben artık iyi oldu böyle... sabahları tepine tepine cansuyu uyandırıyodu cemre.
aa allahbagıslasın cnm bırbırıme destek kostek yardımcı olmaya calısıoruz burda saolsunlarşimdi 3.5 aylık bir bebeğim var.ama insan unutuyor.neyi nezaman başlasam ne versem. bende sizlerden belki birşeyler öğrenirim.
bende dusunmuyo degılım acıkcası ayırmayıda ıste ewde yer yok ıkıncı yatagımız va aldık koycak yerı hesaplamadık nasıl ıssecemre hanımı yatırdım geldim
cansuda kıpırdanıp duruyo onu yatağına almadım şimdi cemreyi uyandırmasın
yataklarını ayırdım ben artık iyi oldu böyle... sabahları tepine tepine cansuyu uyandırıyodu cemre.
valla ıyı olurdu burda tanıstıklarımla sohbet etmek hosuma gıdıo yoksa ole cok topluma gıren bırı degılımdır yanlız olmayı severım zaten burdakılerle aynı sehırde degılız bırtek kayra ceren77 var burdan aynı memleketlımiyi olurdu zaten ikizlerle bi yere gidilmiyo burda görüşücek pek kimse yok olanlara da gitmeye insan çekiniyo iki çocukla bi de ben çalışıyodum önceden kimseyi tanımıyorum
aynen bacım kola cok ıctım bugun damla uyku yok amaaaaan bosver uyu uyu nereye kadra sohbet edıoruz fenamıbugün bardak bardak kola+çay+kahve içtim
bi damla uykum yok
tamam canım ıyı geceler gelsen ıyı olur sohbet guzel gıdıo gelemsende op kuzuları yerıme okıssben de eskiden kullanıyodum hamile olduğumu duyduğum gün bıraktım şimdi de emziriyorum bazen içiyim diyorum eşim kızıyok benim yerime de iç hem de nescafeyle iç olur mu sen iyice beni baştan çıkarcan
olur cnm nı dımek seve seve sen ıcme sakın emzırıosun ben ıcerım yerıne senın :82:
bizimkiler halen yanımızda yatıyolar iki tane ayrı bambu beşik koydum odalarına geçiremedim daha geçen gün yatırıyım dedim telsizi oraya koycaktım fiş uzak ya duymazsam dedim içine pil taktım ya pil biterse dedim paranoyak oldum yani siz ne zaman ayırdınız odadan
bızde bebelerle aynı odada ama farklı yataklarda yatıyok
kızlar ben mama yapıyım zaten melis içene kadar bir saat geçer eşim de gelir yavaş içiyo almina üvey evlat ona yok mamahadi size iyi geceler gelemezsem öptüm hepinizi
cok haklısın sana katılıyorum ozel annelerız bız cok ozelbende kızlarımı (ikizleri)aynı yatakta yatırıyordum.6-7 aya kadar .ayırmak istemiyordum.ama hareketlenince hem birbirlerini uyandırıyorlar hemde birlerinin üstüne çıkıyorlardı.biraz büyüyünce yanyana oturmak bile sorun birbirlerinin yakasına yapışıyorlardı.birini bir köşeye birini bir köşeye oturtururdum.ama büyüyünce çok güzel arkadaşlar.ben ikiz annesi olduğum için kendimi şanslı ve özel hissediyorum.onları taşımak,doğurmak,büyütmek bence büyük maharet.
ne ozelı cnm bırı kız bırı erkekbebeklerin kaç aylık.kız erkek.özel olmazsa.
ben coktan yıkadım bılembiberonları yıkayım bariiiii.............
tamam cnm tsk ederımekledim ben ayşenurcum
valla bende uyku yok sız erken pes ettınız tü size yanlız kodunuz benı burda neyse ıyı geceler fatoayşenur bi ikimiz kaldık topicte
yatalım bari yarın bebeler canımıza okuycak
iyi geceler canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?