Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

birsenciğim şimdi çıkıyorum kargonu yolluyorum inşallah güzel günlerde kullanır merdivenciniz kendi kızıma diye almıştım kısmet o kız bebeğeymiş

günaydın...
hergün aynı şeyler hergün rutin değişmiyo yaptıklarım hergün aynı gün... çokşükür hamdolsun...
birsen nerelerdesin????
canoda uğramamış....
ek gıdalar konuşulmuş ben yoğurt meyve çorba ve muhallebi veriyorum.. ama kaşığa geçdiğimizden beri uyanıkken mama yemiyolar. bende uyurken yediriyorum gecede 3 kere mama içiyolar günüdz almıyolar...sadece kahvaltıda cici bebelerini yapıyorum...
yataklarını bende ayırıcam hergün ayırıyım diorum ama beceremedim... birbirlerini uyandırıyolar malesef.. odalarınıda 8-9 ayda ayırmayı düşünüyorum...
kociş işe gitti. havada bozucak belli hafta içi nasıldı h.sonuya bozar şimdi saat 2-3 gibi gelirim dedi dışarı çıkarız demişdiama bu havada zor....

selamlar

gece 2,5 ta yattım

3,5 ta cemre ağladı baktım kucağıma aldım

yanıyodu ( hemen soydum ateşini ölçtüm 38,1

ilk defa bu kadar yükseldi ateşi

calpol verdim ılık duş aldırdım. ateşi düşene kadar uyutmadım...

1 saat sonra falan düştü ateşi..

6 gibide uyuttum.. neden olduki anlam veremedim. gece 2,5 ta bişeyciği yoktu.

şimdi iyi uyuyor.. canımdan can gitti tansiyonum falan düştü

merhabalar hanımlar....
fatoşcum geçmiş olsun cnaım bu ateş korkutuyor gerçekten inşanı.neyseki ateşdüşürücü varmış evde ne güzel.
benimde bulundurmam lazım aslında...
bu salı bizimde aşımız var.çıkmışken alayım bari bende aşı belki ateş yapar.
4. ay aşısı yaptıran bayanlar ateş oldumu bebeklerinizde..???
geçmişe bakamıyorum umarım hekes iydir öptüm...

ah cnmya gecmıs olsun cok ne oldukı bırdenbıre bole uzuldum acıkcası ates kotu bısey ınsanı cok korkutuyor

cnm 4 ay asısı bnm kuzularda ates yapmıstı yapar demıstı dr

saol cnm

ilk aşımızda almıştık bizde ağrı kesiciyi

biz vurunduk 3 tane yapıyorlar aynı anda

ateş yapmadı canım bizde

ben aşı olmadan 1 er çay kaşığı calpol vermiştim

bizim aşılarda 1 ay geriden takip ediyor..

saol ayşenurcum.. bilmiyomki.. diştendir diye düşünüyorum bişeyciği yoktu

facede resimleri düzenledim bak istersen..

Selam kızlar...Yarın 4o ı çıkıyor çocukların,kaynanam da gideck,baş başa kalıcaz bebişlerle..Seviniyorum çok,evde birini olması,hele ki bu kaynana ise,insanı bunalıma sürüklüyor,çünkü benimki her konuda yorum yapıyodu maşallah

hutici canım 4. ayda 2 aşı var iki bacakdan yapılıyor... bizde ateş yapmadı sadece o günçok hysuzdular... sadece verem aşısı ateş yatı bizde. ama evde calpol ve paranox bulundurmakda fayda var...
fatoşcum geçmişolsun canım.. ama korkma bizim dr umuz38.5 akadar telaş etmeyin diyor. belki uyku halinde olduğu için ateşlenmişdir. neyse bunla geçmiş olsun...

cnm bızede aynı anda 4 tane yapmıslardı
ıns dıstendır kuzum ya kıyamam hıc bebeklere erken deılmıkı dıs ıcın daha uzulme kuzum allah vermıskı uyanmıssın ya uyanamasaydın dusunemıorum cok dıkkatlı olmalıyız hepımız
bakıcam cnm resımelrıne
bu arada bende 12 bucukta uyandım :)

ay cok haklısın cnm ınsanı deprestırır bu kaynana mılletı ayya bızdemı bole olcaz pöfff

dilemmacım. şimdi yalnız kalmak çok iyi gelecek. ama inan bana bi süre sonra birilerine ihtiyaç duyucaksın... yani insanın böle bbi nefes almayaihtiyacı oluyo. ben kaynanamın gözüne bakıom valla gelsede az çıkıp bi hava alsam die...
buarada 40 ınız hayırlı olsun allah yaşlarınıda göstersin inşallah...

Sağol dorukçum ...
Karışmasalar çok iyi de ,ben zaten dik başlı biriyim,kafama eseni yaparım..Çocuklarımı da kendi doğrularımla büyütmek istiyorum,o da çaktırmadan kendi bildiini yapmaya çalışıyor..Mesela benim oğlumda gaz sorunu var ,kakasını düzenli yapamıyor,tutturuyor karnını sar,gece gündüz kundaklı olacak ona kalırsa,ben açıyorum o sarıyor

Dediğin gibi belki bir süre sonra arayabilirim birini ama asla gel demem,benimki dünden razı aslında ..Kızım çık dışarı gez ben çocuklara bakarım diyor ama ben bırakamamki iki çocuğu,kendi anneme de bırakamam ,kimseye bırakamam..Ben ancak baş edebiliyorum..Zaten aklım kalır..Onlarla çıkarız dışarı

iyi haftasonları herkeze...........

anam benim bu ipek sapıttı 1.30 olmadan uyumuyor sinir tepeme çıktı akşam bıraktım babasına al dedim ne yaparsan yap...gittim yattım.......

nero medine naılsınız sizinkiler uyudu sanırım
iyiyim cnm sen nasılsın yok be anacığım ben ne zaman yemeğe otusam yada bilgisayara dürtüyo biri benimkileri.........

ne sordun len görmedim be.....

b arada ben bebelere her ogunde mamalarınacıcıbebe ve meyve puresı katıorum acaba agır gelırmıkı

bana dr en fazla 3tane cicibebe ver dedi fazlasını verme dedi oda kahvaltıda bende tamamen kestim vermiyorum bebek ekmeği kullanıyorum şimdi verme o kadar sende....
cnm geçmiş olsun bende çok korkarım bu ateşten......

hayırlı olsun şekerim kırkınız......

merhabalar kızlar ya teşekkür ederim akşamki mesajıma cevap verdiğiniz için çok sağolun.beni bilgilendirdiniz
ben fazla pc başında duramadığım için cevaplarınızı bekleyemedim.doktor şubat başına gelmemiz gerekiyor dedi.aman ha sakın doğurma diyor:) ben o zaman emzik almıyım.gerekirse eczaneden aldırırım hastanedeyken.mama felan demiştiniz onlarıda eczaneden aldırırım o an.sütüm geliverir belki hemen.kızımda hemen gelmişti.ama normal doğum yapmıştım.bunlarda büyük bir ihtimal sezeryan.
hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.öpüyorum sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…