canım ben seni neden ekleyemiyorum ne arkadaş ekle kısmı var ne mesaj at kısmı sen beni ekle almina-melis karaeylul unutmadan eren zeynep doğa kırkız ek benı
geçmiş olsun canım alminaya da gece tekrar mama yedirmeye çalıştım ısrarla yemiyo çocuk uyandı 3e kadar yatmadı bi de uykusundan ettim ne yapsam yedirmesem mi acaba ısrarla anne sütünden başka bişeyi almıyor tadına bile bakmıyorselamlar
gece 2,5 ta yattım
3,5 ta cemre ağladı baktım kucağıma aldım
yanıyodu( hemen soydum ateşini ölçtüm 38,1
ilk defa bu kadar yükseldi ateşi
calpol verdim ılık duş aldırdım. ateşi düşene kadar uyutmadım...
1 saat sonra falan düştü ateşi..
6 gibide uyuttum.. neden olduki anlam veremedim. gece 2,5 ta bişeyciği yoktu.
şimdi iyi uyuyor.. canımdan can gitti tansiyonum falan düştü
eee seninkilere kim bakdı onları da mı uyuttuncnm bızede aynı anda 4 tane yapmıslardı
ıns dıstendır kuzum ya kıyamam hıc bebeklere erken deılmıkı dıs ıcın daha uzulme kuzum allah vermıskı uyanmıssın ya uyanamasaydın dusunemıorum cok dıkkatlı olmalıyız hepımız
bakıcam cnm resımelrıne
bu arada bende 12 bucukta uyandım :)
cnm dun gece bende senı ekleyemedım ne arkadas ekle kısmı var nede msj at kısmı o yuzden ben ekle dmeıstım allah allahkızlar hepinize iyi hafta sonları kızları yıkadım sonra biz bi şeyler yedik onları yedirdim bu saat oldu yani eşim de gitti işe kızlar başbaşayız yani buyrun gelin
canım ben seni neden ekleyemiyorum ne arkadaş ekle kısmı var ne mesaj at kısmı sen beni ekle almina-melis kara
geçmiş olsun canım alminaya da gece tekrar mama yedirmeye çalıştım ısrarla yemiyo çocuk uyandı 3e kadar yatmadı bi de uykusundan ettim ne yapsam yedirmesem mi acaba ısrarla anne sütünden başka bişeyi almıyor tadına bile bakmıyor
eee seninkilere kim bakdı onları da mı uyuttun
mamayı sevmıolar yemıolar cıcı bebe koyarsam ıyı yıyolar
merhaba kızlar,ben geldim ama kimseler yokk..bebişlerle gezdik geldik,hava soğudu zaten..dünde eşimin dersi yoktu,onu evde bıraktım okuldaki bayan öğretmen arkadaşlarla çok güzel bir yere gidip yemek yedik,dedikodu yaptık:)..iyi geldi valla,özlemişim..
kızlar dün milupadan paket gedli,meyve suyu,indrim çekleri,niveanın hediye ürünlerini falan koymuşlar..ayrıca bilgilendirme kitapçıkları,öğün tarifleri falan var..bebişlerin resimlerini yapıştırıp asabileceğimiz magnetler de koymuşlar..çok hoşuma gitti..bide ikiziz ya herşey çifter çifter gelmişşş
yeni arkadaşlar hoşgelmişler..
ayşenur canım bebebisküvisini öyle çok verme,daha öncede demiştim..yarardan çok zararı var..çok şekerli bir gıda..bende veriyorum ama sadece kahvaltılarda o da hergün değil..verdiğim zamanda içine bebek ekmeği kayıyorum ki şeker oranını azaltsın diye..iki gündürde çorbalarına bir tane kuru kaysı ve kuru üzüm attım..dün kayısı bugün üzüm..çok sevdiler,doktorumuz zararı olmaz dedi..birde artık çorbalara az miktarda ceviz koy dedi doktorumuz bugün koydum.İnşallah allerji yapmaz..
bende kendim yiyorum cicibebeleri....kız fırdos madem ole ben oturur kendım yerım cıcı bebelerı bıde koca paket almıs esım dıgerı cabuk bıtıyo dıye al yıyom bıle ama cm lezzetlı buya esım dıcekkı ne cabuk yedıler nıye bukadar verdın dıye kızacak puhahaha
iyi akşamlar herkeze diyecegim kimseler yok
bizim mesayi sabah 7 de başladı valla bu saate kadar 1 saat uyudular
sonunda ikisinide uyuttum kk bakayım dedim girdim emre viyaakkkk
neyse onu 20 dk salladım ayagımdan indirdigim gibi viyakkkkk
sonunda sızdı nerden sardılar bu ayak işini başıma berkim ne güzel
kendi kendine uyurdu yapmayın diyorum bir bakıyorum ayaktalar
pes attim artık bende sallıyorum .biz dün dr. gittik egemime bricanil
verdi dr. emreye serum fizyolojige devamet dedi ama egem akşam çok kötü
oldu gözlerinden yaş gelmeye başladı bide çapaklandı ağlaya aglaya mahvetti kendini
gece biraz uzun süreli uyudular şükür fazla kilo alamamışız bu ay emre500 ege 300 gr
ama normal hiç iştahları yok emre yine boy farkı atmış emre 69 ege 66 ege kapamıştı biraz farkı
yine açılmış .kilo alışlarına takılma dedi 2500 gr dogan bebege göre çok mükemmel kilodalar dedi
artık ayda 300 gr filan alacakmışız zaten aman sağlıklı olsunlarda önemli olan o
bide emre arada aniden çıglık atarcasına bagırıp aglamaya başlıyor dr. sordum bide uzattıgımız cissimler
almakta zorlanıyor dr.küvezde kaldıgı için mutlaka bir nörologa götürün dedi biraz emreyle
oynadı bişey oldugunu zannetmiyorum ama ihtimaller her zaman var önlemimizi alalım dedi
babamız panikledi tabi yaa bu erkekler ne panik yoktur gülüm dedim olsada herşey
bizler için bu hafta gidecegiz bakalım ne olacak.amannn bayagı uzun yazdım valla
bu aradada annem geldi dün çok sevindim kardeşten olduk anneden olmayalım bari
hiç mevzu açmadı bende açmadım .oğluşuda bugün 3 ten sonra babası aldı iş yerine götürdü
ama ben yorgunluktan ölecegim neyse allah saglık versin .gerisi olup bitecek
benim sıpalar uyanmadan bir geçmişe bakayım öptüldüzzzzzzzzzzzzzzz.
sen verme yinede şekerim bence.....
benide aradılar kuryeden demekki bunlar gelecek bana da.....
bende kendim yiyorum cicibebeleri....
ayy erkeklerim boyları iyi maşallah nefesim....aman allah korusunkuzum bişey çıkmasın da........annenin gelmesinede çok sevindim ayrıca.....
benimkilerde bugn toplasan 1 saat uyumadılar şimdi ikiside ytağın üzerinde mıkırdayıp duruyorlarrr:))) benimde şpekte bugün bir çığlıktır gidiyor ağlamıyor ama ayy nasıl bağrıyor bir gör cadıyı
aman nerocum bunlar uzun olsun bari berki çekiştire çekiştire uzatıyoruz .evet bende annemin gelmesine sevindim
gelmesse gelmesin desemde üzülüyordum çok .yaa ben anlamadım bu veletleri nerden çıktı bu kadar uykusuzluk
bide derler ya 6 aya kadar çocugu nasıl alıştırırsan öyle gider anam bunlar tam altıda bozdular düzenlerini.
inşallah bidaha bozarlarda buda uykuuyuma olarak bize geri döner
canım benimki de huydeğiştirdi melis zaten az uyur az yemek yerdi şimdi Almina da aynısı oldu bari biri iyi diyodum beni uğraştırmıyo şimdi ikisi de uğraştırıyo saatlerce yemek faslımız geçiyo ben de çok yorulmaya başladım dün eşim kahvaltı yapmamış öğlene doğru hazırlayacaktık ancak 2 de yiyebildik sonra da yemek yemeği unutmuşum uyudukları zaman sevinçten ne yapacağımı şaşırıyorum yani
benimkilerde yemek yerken iyice uğraştırmaya başladı eski öğün sayılarının yarısına hatta daha aşagıya düşürdüler ege bu aralar suya dayanmaya başladı
valla berk olmasa bende aç kalacagım kesin sabah berke kahvaltı hazırlıyorum hergünde yumurta kırıyorum iki tane kırıyorum özelliklede berkle ilgilenirken bir
kaç lokma atıyorum azıma .biraz evel emreyi salladım uyudu şuanda ege ayagımda oda uyudu tam dalsın diye bekliyorum .inşallah uyanmazlarda
biraz dinlenirim ve sevinirimmm
canım haşlayarak sarısını veriyosun di mi
herkeslere iyi akşamlarrr
20 sayfa geçmiş okudum ama başım çok ağrıyo pek bişey anlamadım okuduğumdan da yeni gelen anneler hoşgeldiniz yoducu bi gündü
sabah kızkardeşim geldi kahvaltı yaptık sonra o annemegitti bi kız arkadşaım geldi onunla beraber bebek görmeye gittikj alibeyköye
ordan anneme gittim erkek kardeşmin doğumgününü kutladık yemek hazırladık eve geldim misafirim geldi
anlayacağınız pert durumdayım çok yorgunum
bide bununyedirip yatıcam yatmadan canlarıma bi bakayım deidm hepinizi öpüyorum
selamlar
cemre uyandı dedim gittim
bi baktım yine ateşler içinde yanıyo
hemen hazırlandık hastaneye gittik.
kan alındı kan alınırken ömrümden ömür gitti. damarı bulunmadı. elini delik deşik ettiler. morarana kadar ağladıalamadılar
küvözlerin olduğu yere gittik ordaki hemşireler daha tecrübeli dediler. oda o kadar zor aldıki cemre ağlamaktan perişan oldu(((((((
bayıldım bayılacaktım....
idrar vermek için tam 2 saat cemrenin poposunu bekledik 2 saatin sonunda yaptı..
kanda sorun çıkmadı ama idrarda enfeksiyon çıktısistit olmuş kuzum bize bana dr kendi çocuk drumuzun eşi. söyledim böyle böyle diye aradı eşini durumu anlattı. oda pazartesi gelsinler tekrardan böbreklerine bakmamız lazım demiş. pzt yine gidicez yani.
ve iğne verdi antibiyotik iğne. bide o vurulurken mosmor oldu.......
sırtımda ter kurumadı...
bunca saattir perişan oldum şükür yeni uyudu...
ay ben de şaşırdım dedim biz daha yumurtaya geçmedik nefes yumurta kırıyoryok kırdıgım yumurta büyük oğlana onlara haşlayıp veriyorum şimdilik yarım yarım ama yavaş yavaş bir taneye geçecegim
dr. bide bize dana kıymaya başlayın dedi .
canancım iyi geceler pek göremiyoruz seniherkeslere iyi akşamlarrr
20 sayfa geçmiş okudum ama başım çok ağrıyo pek bişey anlamadım okuduğumdan da
yeni gelen anneler hoşgeldiniz yorucu bi gündü
sabah kızkardeşim geldi kahvaltı yaptık sonra o anneme gitti bi kız arkadaşım geldi onunla beraber bebek görmeye gittik alibeyköye
ordan anneme gittim erkek kardeşmin doğumgününü kutladık yemek hazırladık eve geldim misafirim geldi
sonra kocişin gönlünü yaptım canı yaramazlık yapmak istemiş
anlayacağınız pert durumdayım çok yorgunum
bebeklerime yemek yedirip yatıcam
yatmadan canlarıma bi bakayım deidm hepinizi öpüyorum
selamlar
cemre uyandı dedim gittim
bi baktım yine ateşler içinde yanıyo
hemen hazırlandık hastaneye gittik.
kan alındı kan alınırken ömrümden ömür gitti. damarı bulunmadı. elini delik deşik ettiler. morarana kadar ağladıalamadılar
küvözlerin olduğu yere gittik ordaki hemşireler daha tecrübeli dediler. oda o kadar zor aldıki cemre ağlamaktan perişan oldu(((((((
bayıldım bayılacaktım....
idrar vermek için tam 2 saat cemrenin poposunu bekledik 2 saatin sonunda yaptı..
kanda sorun çıkmadı ama idrarda enfeksiyon çıktısistit olmuş kuzum bize bana dr kendi çocuk drumuzun eşi. söyledim böyle böyle diye aradı eşini durumu anlattı. oda pazartesi gelsinler tekrardan böbreklerine bakmamız lazım demiş. pzt yine gidicez yani.
ve iğne verdi antibiyotik iğne. bide o vurulurken mosmor oldu.......
sırtımda ter kurumadı...
bunca saattir perişan oldum şükür yeni uyudu...
ay ben de şaşırdım dedim biz daha yumurtaya geçmedik nefes yumurta kırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?