Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

merhaba kızlar,ben geldim ama kimseler yokk..bebişlerle gezdik geldik,hava soğudu zaten..dünde eşimin dersi yoktu,onu evde bıraktım okuldaki bayan öğretmen arkadaşlarla çok güzel bir yere gidip yemek yedik,dedikodu yaptık:)..iyi geldi valla,özlemişim..

kızlar dün milupadan paket gedli,meyve suyu,indrim çekleri,niveanın hediye ürünlerini falan koymuşlar..ayrıca bilgilendirme kitapçıkları,öğün tarifleri falan var..bebişlerin resimlerini yapıştırıp asabileceğimiz magnetler de koymuşlar..çok hoşuma gitti..bide ikiziz ya herşey çifter çifter gelmişşş

yeni arkadaşlar hoşgelmişler..

ayşenur canım bebebisküvisini öyle çok verme,daha öncede demiştim..yarardan çok zararı var..çok şekerli bir gıda..bende veriyorum ama sadece kahvaltılarda o da hergün değil..verdiğim zamanda içine bebek ekmeği kayıyorum ki şeker oranını azaltsın diye..iki gündürde çorbalarına bir tane kuru kaysı ve kuru üzüm attım..dün kayısı bugün üzüm..çok sevdiler,doktorumuz zararı olmaz dedi..birde artık çorbalara az miktarda ceviz koy dedi doktorumuz bugün koydum.İnşallah allerji yapmaz..

kızlar hepinize iyi hafta sonları kızları yıkadım sonra biz bi şeyler yedik onları yedirdim bu saat oldu yani eşim de gitti işe kızlar başbaşayız yani buyrun gelin

eylul unutmadan eren zeynep doğa kırkız ek benı
canım ben seni neden ekleyemiyorum ne arkadaş ekle kısmı var ne mesaj at kısmı sen beni ekle almina-melis kara
geçmiş olsun canım alminaya da gece tekrar mama yedirmeye çalıştım ısrarla yemiyo çocuk uyandı 3e kadar yatmadı bi de uykusundan ettim ne yapsam yedirmesem mi acaba ısrarla anne sütünden başka bişeyi almıyor tadına bile bakmıyor
eee seninkilere kim bakdı onları da mı uyuttun

cnm dun gece bende senı ekleyemedım ne arkadas ekle kısmı var nede msj at kısmı o yuzden ben ekle dmeıstım allah allah
onlarda uyudu 12 ye kadar :) dun gece 11de yatırdım demıstımya o yatıs ıste banyodan sonra

kız fırdos madem ole ben oturur kendım yerım cıcı bebelerı bıde koca paket almıs esım dıgerı cabuk bıtıyo dıye al yıyom bıle ama cm lezzetlı buya esım dıcekkı ne cabuk yedıler nıye bukadar verdın dıye kızacak puhahaha

iyi akşamlar herkeze diyecegim kimseler yok

bizim mesayi sabah 7 de başladı valla bu saate kadar 1 saat uyudular

sonunda ikisinide uyuttum kk bakayım dedim girdim emre viyaakkkk

neyse onu 20 dk salladım ayagımdan indirdigim gibi viyakkkkk

sonunda sızdı nerden sardılar bu ayak işini başıma berkim ne güzel

kendi kendine uyurdu yapmayın diyorum bir bakıyorum ayaktalar

pes attim artık bende sallıyorum .biz dün dr. gittik egemime bricanil

verdi dr. emreye serum fizyolojige devamet dedi ama egem akşam çok kötü

oldu gözlerinden yaş gelmeye başladı bide çapaklandı ağlaya aglaya mahvetti kendini

gece biraz uzun süreli uyudular şükür fazla kilo alamamışız bu ay emre500 ege 300 gr

ama normal hiç iştahları yok emre yine boy farkı atmış emre 69 ege 66 ege kapamıştı biraz farkı

yine açılmış .kilo alışlarına takılma dedi 2500 gr dogan bebege göre çok mükemmel kilodalar dedi

artık ayda 300 gr filan alacakmışız zaten aman sağlıklı olsunlarda önemli olan o

bide emre arada aniden çıglık atarcasına bagırıp aglamaya başlıyor dr. sordum bide uzattıgımız cissimler

almakta zorlanıyor dr.küvezde kaldıgı için mutlaka bir nörologa götürün dedi biraz emreyle

oynadı bişey oldugunu zannetmiyorum ama ihtimaller her zaman var önlemimizi alalım dedi

babamız panikledi tabi yaa bu erkekler ne panik yoktur gülüm dedim olsada herşey

bizler için bu hafta gidecegiz bakalım ne olacak.amannn bayagı uzun yazdım valla

bu aradada annem geldi dün çok sevindim kardeşten olduk anneden olmayalım bari

hiç mevzu açmadı bende açmadım .oğluşuda bugün 3 ten sonra babası aldı iş yerine götürdü

ama ben yorgunluktan ölecegim neyse allah saglık versin .gerisi olup bitecek

benim sıpalar uyanmadan bir geçmişe bakayım öptüldüzzzzzzzzzzzzzzz.

mamayı sevmıolar yemıolar cıcı bebe koyarsam ıyı yıyolar

sen verme yinede şekerim bence.....

benide aradılar kuryeden demekki bunlar gelecek bana da.....

bende kendim yiyorum cicibebeleri....

ayy erkeklerim boyları iyi maşallah nefesim....aman allah korusunkuzum bişey çıkmasın da........annenin gelmesinede çok sevindim ayrıca.....

benimkilerde bugn toplasan 1 saat uyumadılar şimdi ikiside ytağın üzerinde mıkırdayıp duruyorlarrr:))) benimde şpekte bugün bir çığlıktır gidiyor ağlamıyor ama ayy nasıl bağrıyor bir gör cadıyı

aman nerocum bunlar uzun olsun bari berki çekiştire çekiştire uzatıyoruz .evet bende annemin gelmesine sevindim

gelmesse gelmesin desemde üzülüyordum çok .yaa ben anlamadım bu veletleri nerden çıktı bu kadar uykusuzluk

bide derler ya 6 aya kadar çocugu nasıl alıştırırsan öyle gider anam bunlar tam altıda bozdular düzenlerini.

inşallah bidaha bozarlarda buda uykuuyuma olarak bize geri döner

canım benimki de huydeğiştirdi melis zaten az uyur az yemek yerdi şimdi Almina da aynısı oldu bari biri iyi diyodum beni uğraştırmıyo şimdi ikisi de uğraştırıyo saatlerce yemek faslımız geçiyo ben de çok yorulmaya başladım dün eşim kahvaltı yapmamış öğlene doğru hazırlayacaktık ancak 2 de yiyebildik sonra da yemek yemeği unutmuşum uyudukları zaman sevinçten ne yapacağımı şaşırıyorum yani

benimkilerde yemek yerken iyice uğraştırmaya başladı eski öğün sayılarının yarısına hatta daha aşagıya düşürdüler ege bu aralar suya dayanmaya başladı

valla berk olmasa bende aç kalacagım kesin sabah berke kahvaltı hazırlıyorum hergünde yumurta kırıyorum iki tane kırıyorum özelliklede berkle ilgilenirken bir

kaç lokma atıyorum azıma .biraz evel emreyi salladım uyudu şuanda ege ayagımda oda uyudu tam dalsın diye bekliyorum .inşallah uyanmazlarda

biraz dinlenirim ve sevinirimmm

canım haşlayarak sarısını veriyosun di mi

herkeslere iyi akşamlarrr
20 sayfa geçmiş okudum ama başım çok ağrıyo pek bişey anlamadım okuduğumdan da
yeni gelen anneler hoşgeldiniz yorucu bi gündü
sabah kızkardeşim geldi kahvaltı yaptık sonra o anneme gitti bi kız arkadaşım geldi onunla beraber bebek görmeye gittik alibeyköye
ordan anneme gittim erkek kardeşmin doğumgününü kutladık yemek hazırladık eve geldim misafirim geldi
sonra kocişin gönlünü yaptım canı yaramazlık yapmak istemiş
anlayacağınız pert durumdayım çok yorgunum
bebeklerime yemek yedirip yatıcam
yatmadan canlarıma bi bakayım deidm hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
fatoşçum geçmiş olsun hayatım ateşlenmiş kuzular aman ateşe dikkat en korktugum şey lütfen ilaçlara güvenip derin uykuya dalmayın

ben berkte yaşadım ilacı veriyordum ateş 15 dk düşer gibi oluyordu 2 dk daha fazla yükseliyordu o yüzden ben ateş mevzu oldumu çok uykum geldiyse

telefonun saatini kuruyorum 15 dk ertelemeye ayarlıyorum 15 dk bir çalıyor .

şuan iyidirler inşallah kuzular.

selamlar

cemre uyandı dedim gittim

bi baktım yine ateşler içinde yanıyo

hemen hazırlandık hastaneye gittik.

kan alındı kan alınırken ömrümden ömür gitti. damarı bulunmadı. elini delik deşik ettiler. morarana kadar ağladı alamadılar

küvözlerin olduğu yere gittik ordaki hemşireler daha tecrübeli dediler. oda o kadar zor aldıki cemre ağlamaktan perişan oldu (((((((

bayıldım bayılacaktım....

idrar vermek için tam 2 saat cemrenin poposunu bekledik 2 saatin sonunda yaptı..

kanda sorun çıkmadı ama idrarda enfeksiyon çıktı sistit olmuş kuzum bize bana dr kendi çocuk drumuzun eşi. söyledim böyle böyle diye aradı eşini durumu anlattı. oda pazartesi gelsinler tekrardan böbreklerine bakmamız lazım demiş. pzt yine gidicez yani.

ve iğne verdi antibiyotik iğne. bide o vurulurken mosmor oldu.......

sırtımda ter kurumadı...

bunca saattir perişan oldum şükür yeni uyudu...

:92::119:

Son düzenleme:
kayınvalideye cansuyu bıraktık perişan olmasın hastanede diye

çocuğu yedirmiş yedirmiş gazını çıkarmamış,

50 kere söylüyorum bildiğini okuyo kadın yaa

ayda yılda bi bırakıyorum

şimdi çocuk gaz sancısından ölüyo

masaj yaptım ilaç verdim babası gezidiriyo evin içinde
(

gelmiş geçmiş olsun canım sistit çok zor agrıda yapar ona kıyamam kuzuma ben aşıları bile yapılırken kaçıyorum dışarı bayılacak gibi

oluyorum bir kere berkten kan aldırmak zorunda kaldım hemşireler eşime sakın bir daha eşinizi getirmeyin böyle durumlarda dedi

aglamaktan fenalaştım resmen .

yok kırdıgım yumurta büyük oğlana onlara haşlayıp veriyorum şimdilik yarım yarım ama yavaş yavaş bir taneye geçecegim

dr. bide bize dana kıymaya başlayın dedi .
ay ben de şaşırdım dedim biz daha yumurtaya geçmedik nefes yumurta kırıyor
canancım iyi geceler pek göremiyoruz seni

canım inan çok üzüldüm bizim kızlardan da ilk zaman kan alındığı geldi aklıma sarılık başlangıcı vardı çok şükür hastanede yatmadan atlattılar ateşi kaçtı canım geçmiş olsun inşallah atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…