hadiyaa dimek diş çıkabiliyormuş acep o gördüğüm diş mi ola yawww. ay bak şimdi korktum diş bu ayda çıkarsa bunlar 6. ayda yürürler yawsempatiksalakcinnicanım çıkabiliyormuş bende dün pediatriportalında araştırıyordum dr çıkabileceğini söylemiş 3.5 aylıkkende çıkarmış. benimkilerde salya akıtmaya başladılar baktım sanki beyazlaşıyo gibi hayırlısıyla çıksın dişlerimiz..
comebaby evet yaa belkide huggies ıslak havlu yaptı pişiği aynen bendede öyle oldu ıslak havlu huggies kullanmaya başladım oldu bizimde ilk pişiğimizdi
wavy cim şimdi huggies ıslak havluları çöpe atarmış bu yorumlar üzerine delikafadulden maşallah canım sana hep yıkadın bende güya hep pamukla silecektim ama ne yalan söyleyim her seferinde yapamadım kaka yaptıklarında yıkıyorum sempatiksalakcinni
evet kızlar benim kuzular ilk dişlerini 3,5 aylıkken çıkardılar şimdi 9 aylık olduk ve 6 tane dişimiz var yani olabiliyo bazı bebekler erken tamamlıyolamış dişlerini ve çok dayanıklı dişler oluyolarmış kemik yapısı kuvvetli olan bebeklerr her aktiviteyi ve vücutsal gelişimleri erken olurmuş
anladım drımcığım birde öyle deniyeyim bakayım bugün akşam yemeğinde ellerine ekmek kabuğu verdim ağızlarına götürdüler emdiler falan kendi yediklerimizden tattırmaya çalışayım en iyisi
birde sana birşey danışayım benim kızlar sabah 10 kahvaltı devammamalı değil ama ıhlamurlu 12 meyva sonra uyku sonra 2 gibi çorba sonra 4 gibi uyku 5gibi yoğurt yiyorlar ve 7 de yatış oluyor fakat yatarken suyu içiyorlar mama verince ağlıyorlar bugün su verdim içtiler uyudular onlar uyurken gidip içmedikleri mamaları içirdim yarım saat sonra içtiler bitirdiler anlamadım gitti acaba diyorum yatmadan muhallebi yedirip yatırsammı tabi devam maması hepten azalacak ozaman ama böylede zor oluyor bazen hiç icmiyorlar olan mamalar çöpe gidiyor üzülüyorum valla neyapsam işin içinden çıkamadım sonra gece 2 gibi kalkıyorlar 200 cc gibi mama içiyorlar ama bazen biri hiç birşey yemeden sabah kalkıyor ne yapayım sence
valla seninkilerede ben imreniyorum canım maşallah onlara
yarın tekrar mama ile deniyeyim bakalım belki yerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?