drım birşey daha öğrenmek istiyorum çorbaları hep günlükmü yapacağız bazen artıyor çöpe gidiyor acaba 2 gün üst üste nezaman yiyecekler
muhallebi de öyle yapıp koysam kavanozlara 2-3 günlük olmazmı
aaaaaaaaaa devam sütüyle pekmez beraber olmaz mııııı,normal sütle olmaz biliyorum ama devam sütü de aynı nitelikte mi kiii,hmmmmfisfisfis
bizim için ceviz ve kayısı erken sanırım,doktor hatırlatmadı çünkü,
doğum yapmış tecrübeli hatunlar..... size sorularım var ben unutmuşum vallaa........
1- kocaman göbeğimi nasıl küçülteyim.......
2- ben geceleri çok terliyorum 4 defa üstümü değiştiriyorum düşünün yani ...ki suyu sıkılacak kadar oluyor..ensemden aşağı şıpır şıpır akıyor valla..... sizdede oldumu. normal mi....
3- birde benim kanamam kesildi bugün daha 9. gün erken değilmi...
doğum yapmış tecrübeli hatunlar..... size sorularım var ben unutmuşum vallaa........
1- kocaman göbeğimi nasıl küçülteyim.......
2- ben geceleri çok terliyorum 4 defa üstümü değiştiriyorum düşünün yani ...ki suyu sıkılacak kadar oluyor..ensemden aşağı şıpır şıpır akıyor valla..... sizdede oldumu. normal mi....
3- birde benim kanamam kesildi bugün daha 9. gün erken değilmi...
arkadaşlar kızlarımdan biri yaklaşık 4 gündür geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor mama veriyorum almıyor dün gecede ateşi çıktı calpol vererek düşürdüm benim kızlar 9 aylık fakat henüz dişlerimiz yok bugünde yatağına koydum ağzına mamasını verdim öğüdü bende aç diye ısrarla verdim kuşum bir kustu fışkırtarak çok üzüldüm sonra muhallebi yaptım onu yedirip yatırdım
bugünde aynı şekilde uyumazsa drye götürelim diyorum sizce dişmi geliyor yoksa üşütme olabilirmi
arkadaşlar kızlarımdan biri yaklaşık 4 gündür geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor mama veriyorum almıyor dün gecede ateşi çıktı calpol vererek düşürdüm benim kızlar 9 aylık fakat henüz dişlerimiz yok bugünde yatağına koydum ağzına mamasını verdim öğüdü bende aç diye ısrarla verdim kuşum bir kustu fışkırtarak çok üzüldüm sonra muhallebi yaptım onu yedirip yatırdım
bugünde aynı şekilde uyumazsa drye götürelim diyorum sizce dişmi geliyor yoksa üşütme olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?