Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

cnm çorbaları ben 3 günlük yapıyorum içinde bozulacak bişey yokki 3 günde tükeniyor sende yapabilirisin doktor bana o şekilde olur dedi
sadece ıspanak atarsan hemen tüket yoksa ıspanak bütün vitaminini yitiriyo cnm

muhallebi malesef taze olması gere

aaa ciddimisin ay bende ozaman öyle yapayım ya hiç olmazsa iki günlük yapayım kavanozlara koyayım
biraz rahatlayayım hiç olmazsa
peki meyva püresi hazırlasam olurmu 2-3 günlük kavanozlara koyup dolapta saklayabilirmiyim
birde şöyle düşündüm olurmu acaba akşam yatmadan kendim muhallebi yapıp yedireyim gecede uykularında mamavereyim ozaman içiyorlar ancak 240 cc falan oda
mesela biri biraz önce yine mamayı redddetti diğeri içti ona muhallebi yedirdim hapur hupur yiyip uyudu

mrb arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli malum epeydir giremiyorum kızlar kahvaltıyı nasıl veriyosunuz benımkıler 6 aylık oldular baslıcaz artık kayısı peynır pekmez ceviz dönüşümlü verilcekmiş szler nasıl yaptınız..

kayısı ve ceviz nasıl olcak ki,
ben sabahları devam mamasına,labne peynir,yumurta sarısı,pekmez ve 2-3 adet cicibebe koyuyorum canım..

hymarry canım sen ek gıdaya geçtinmi. ne zaman geçtin şekerç ve benim niye haberim yok çook küstüm ,iştekaydirigubbakcemile

hymaryy devam sütü kullandığında pekmez koyamazsın demir emilimi yok ediyor

ceviz ve kayısı parcalanacak

bizde ceviz alerji yaptı

dırımcığım canım çok oldum biliyorum ama ben akşamları sulu bir muhallebi yapıp içerisine devam maması ekleyip yedirsem olurmu acaba

comebaby cnm nedemek aşk olsun bende olsam sorardımm cnm

portakal suyu ver kendisinide ver

artı illa muhallebi vereceksen hazır muhallebilerin biberon için olan tarfini yap ama dediğin gibide olur cnm

aaaaaaaaaa devam sütüyle pekmez beraber olmaz mııııı,normal sütle olmaz biliyorum ama devam sütü de aynı nitelikte mi kiii,hmmmmfisfisfis
bizim için ceviz ve kayısı erken sanırım,doktor hatırlatmadı çünkü,

evet cnm mamalarında özü inek sütü o nedenle konulmuyor

ceviz verebilirsin kayısı için erken ben vermedim gerçi gerekte yok devamlı mıcıyolar
pekmez istiyorsan ıhlamurla yap kahvaltıyı

heeeee şu ıhlamur muhabbeti,tamam..

doğum yapmış tecrübeli hatunlar..... size sorularım var ben unutmuşum vallaa........
1- kocaman göbeğimi nasıl küçülteyim.......
2- ben geceleri çok terliyorum 4 defa üstümü değiştiriyorum düşünün yani ...ki suyu sıkılacak kadar oluyor..ensemden aşağı şıpır şıpır akıyor valla..... sizdede oldumu. normal mi....
3- birde benim kanamam kesildi bugün daha 9. gün erken değilmi...

canım benim

1. ben ilk başta sarmayı denememiştim göbeğimi hiç ama saran arkadaşlarınki çabucak inmiş. sıkı bi şekilde tabiki rahat edebileceğin sıkılıkta sarmanı tavsiye ederim hem hareket ederkende sana kolaylık sağlar.

2. çok normal terlemen bende aşırı terliyordum sırılsıklam oluyordum değiştimeye bile halim olmuyordu eşim sağolsun değiştiriyordu. 1 aydan fazla bi sürede böyle devam etti. hatta şimdilerde bile terliyorum eskiye göre değişiyor emzirdiğimniz içinmi yoksda hormonlar daha tam dengelenmediği içinmi bilemiyorum.

3. benimde kanamam yok gibi bişeydi öyle şiddetli devam etmedi hiç. kesildi sanırsın sen ama ara ara azar azar gelir.

1:)kuzum ben ne sardım nede korse giydim ama toplandı tabi kilolu olduğum için göbeğim var artı sarkıklıkda kaldı ama buradaki arkadaşlarımız da söyledi eski kilomuza dönsekde karnımız sarkık kaldı diyorr

2)terlemen çok normal lohusa teri deniyor bendede çok oluyordu norma

3) kanaman çok erken kesilmiş doktoruna sor cnm bakalım ben 35 gün full çektim
5 günde az leke leke oldu 40 da bitti tamamen

Canım o gÖbek 9.ayda anca ınıyo benım Şu an yok ama sarkıklıĞı mutlaka kalıyo onun ıÇınde spor yapman gerekıyo ama sezeryanlı olduĞumuz ıÇın sarmamız Çok uygun kaÇmıyop ben korse takayım dedım acıdan duramadım..ama bence sen halıne bırak bence o normale dÖnecek daha Çok erken...

Tere gelınce lohusalık dÖnemındeÇok terlıyodum Şıpır Şıpır merak etme2 ayda oda dÜzelıyo...

Kanamam sadece 10 gÜn sÜrdÜ sonra 1 ay sonra dÜzenlı adetıme baŞladım metabolızma ya baĞlıymıŞ o dr sormuŞtum ve hemen hamıŞ kalabılrım dıye spıral bıle taktırdım eskıye hemen dÖndÜm ..

GeÇecek bebıŞım bunlar eskıye en geÇ7.ayda dÖnÜyosun merak etme Çok ÖptÜm

Son düzenleme:
arkadaşlar kızlarımdan biri yaklaşık 4 gündür geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor mama veriyorum almıyor dün gecede ateşi çıktı calpol vererek düşürdüm benim kızlar 9 aylık fakat henüz dişlerimiz yok bugünde yatağına koydum ağzına mamasını verdim öğüdü bende aç diye ısrarla verdim kuşum bir kustu fışkırtarak çok üzüldüm sonra muhallebi yaptım onu yedirip yatırdım
bugünde aynı şekilde uyumazsa drye götürelim diyorum sizce dişmi geliyor yoksa üşütme olabilirmi

CNM hastada olabilir ,dişde olabilir amadişde diş eti kabarır bu gecede aynı olursa
hastane diyorum

canım benim kızlarda aynı bir haftadır ne gece ne gündüz susmak bilmiyorlar özelliklede biri daha huysuz birde ishal olmuştu saatte bir bez değiştiriyordum doktor diş yüzünden dedi ama istersen sende götür bir doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…