Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canım geçmiş olsun ablamda da olmuştu hamilelikte kendine dikkat et diycem ama ne kadar dikkat edebilirsin ki iş güç çocuklar yorar tabiki

ahcanım yaaa bi türlü işler rayına girmedi sneinde yaaa çok ama çokkk geçmiş olsun ya ay 2 çocukla ne yapacağını şaşırmışsındır allahtan komşuların var onlarda olmasa ne yapacaktın 2 çocukla tek başına yaaa allah kimseyi darda koymaısnnnn
ben geldim hepiniz kaçtınız sabahtan akşama kadar muhabbet etmişsiniz bi türlü yakalayamadım sizi hızınıza yetişilmiyo

haha yetişemezsin bizim hızımızaaa sennn snein 2 çocuğun var hahahah

medinecimm naber snei görüyorummm
kız snei topiğin en sorunsuz annesi ilan ediyorum hepimiz dönem dönem isyan ediyoruz ama sen küçük yaşına rağmen hep ılımlı hep olumlu hep kaprsşzsiin çok öptümmm

ayyy benimkilerde bu saat oldu bi enerji bi enerji anlatamma hiç uyku yok bunalrda napcaz yawwww

ben geldim kızlar.....eltimlere gittik güzel geçtii

canancığım...ben biraz daha iiyim o kadar ilaç alıyorum..annem bende yarın gidecek...

kaynım geldi aldı bizi o bıraktı tabi şimdide...eltim gelin gelin dedi hiç hesapta yoktu valla...iyi geldi valla

nefes çok geçmiş olsun cnm yaaaaa

neyse kafan dağılmıştır bari iyi oldu senin için
ee ne yapıyosun başka
kimseler yok baksana
bende minkleri uyutuyorum
dünden beri face video yüklemeye çalışıyom olmuyo gıcık oldum 1.3 saat sürüyo hem bekl,yorum hata oluştu diyo 2 kere uğraştım dahada uğraşamma
zaten profile bişi olmuş ya sürekli yeni bişiler yapıyolar face çözemiyom bende

Canım bende cok izlerdim müthiş bir kadın ondadki o şükür sevdası bitiriyo beni cok cok seviyorum zamanım osxa seminerleine katılırım ama izlemeye bile vaktim yok..

canım hayırlı olsun resimlerini cek yagız oglanı bizde görelim ben ilk yürütece bindginde aframın o mutllugunu hiç bişeye değişmem videoya almıstım izleriz güleriz nasıl gülüyodu tatlı kızım benim :)

canım cok geçmiş olsun siz hemde evde hem işte yoruluyosunuz işiniz daha zor ALLAH kolaylık versin canım..

cok geçmiş olsun canım...

eylülcüm cok sevindim sorun olmamasına cok şükür

psikolog araştırırken e psikolog diye bişey buldum gitmene gerek kalmıyo msn tarzı bi programla görüşüyosun yarım saati 27.5 1 saati 50 lira bize göre bişey tam nede olsa ikizlerle çıkamıoru ben di deniyeyim bakayım nasıl oalcak

canan nedense cevremdeki insanalar öyle dio

Yada burda yazmayı beceremiyorum tam yazıcam aglıyolar bende kısa kısa yazımgidiyorum ama sikayetllenmyirum ne yapım cok sıkıldım ama buda benim sınavım gececek baska dertlerde var ama boswerdim herseyi :82:

canan kuzum...iyi oldu evet....facede bende sorun yaşadım yaa sinir oldum...

bak bakalım piskologlara bende uğrarım sen memnun kalırsan

yok anam yok resmen bu çocuklar benim yastıga kafamıkoymamı bekliyorlar uyuyamadım emre vızır vızır meger midesi bulanıyormuş çıkardı üstünü deyiştirdim salladım ortalıgı sildim olanca uyku gitti poffffffff

doğru diyosun medine bu hayatlar bizim ....
biizm sınavımızzz

tamam women love yarım saatle başlıyayım bakalım nasıl bişi olmazsa haftada 1 1 saat alırız hemde evden olmasıda güzel malum bebeklerle birde gitmek için özel vakit ayırmak lazım 1 saat de yol katacaksın uzun iş bi gündüz giricem yazarım sana

hadi kaçtım ben öpüldünüzzz

geçmişolsun diyen arkadaşlara teşekkürederim.

ne iki çocugu gülüm ya bide berk evde okula gönd3rmiyorum hasta valla eşim bir gitti doğrulamadık onada bişey demiyorum var bundada bir hayır bakalım medineninde dedigi gibi rabbim sınıyor benide inşallah bu kadarla kalır biran önce hepsiiğleşir normal hayatımıza döneriz

slm hanımlar sızıdemı uyku tutmadı :)))
nefescım ıste o cok gıcık bı olay tam uyumak ıcın yatıosun zır zır aglamaya baslıolar sınır oluosun
bu arada tek tek yazmaya kalksam hepınızı yazacam gıbı gorunuo cumleten hepınızeee gecmıs olsun :)bebıslerınızede aklıma baska bıseyde gelmedı bıan

günaydın kızlar...
akşam6 civarı birden sağ tarafım tutuldu boynumkolum bi anda nolduğumuşaşırdım.eşim geldi. voltarenle ovdu sen yat dinlen ben bakarım dedi. uyumuşumsaat 8 gibi tekrar uynadım daha fena olmuşum am mecburen kızları yedirdim kociş beceremio...sonrn yemek yiyip yine yattım 12 ye kadar uyumuşum. 12 de eşimçıldırmışdı:)) irem sabah kadar 15 dk da uyandı ağlaya ağlaya. burunları tıkandı yine bay bay nezle oldular galiba orti bebyleçekioz sürekli..saki sokağaçıkıoz ya nerden kapıoz soğuğu bilmiom evimde sıcacık ama neden böle olduk ailecek anlamadım... eşimde soğuk soğuk terliom deyip duruyo. kızları kucağımalamıyoturmşuna kolum kalmıo boynum dönmüo. eşimde işe gitti 4 gibi gelirim idare et dedi ama bilmiyorum nasıl idare edicem(

medinecim

cnm benim sağol bende alıcam bakalım..

teşekkür ederim cnm, çok şükür sen böyle bir sıkıntı çekmemişsin Allah sıkıntıda vermesin zaten,,
çok zormuş iştahsız bebek ve çok zormuş uyumayan bebek biz 6 aya kadar iyiydik birden oldu ve belki o yüzden hala kabullenemedim ve inş. düzelirler ve kabullenmek zorunda kalmam çünkü sakin bir insan değilim fevriyim herkesi kırıyorum bu günlerde kimsenin suçu yokken ben başa çıkamıyorum bu durumla gücüm kalmadı..

öpüyorum cnm seni koccaman yüreğinden

gerçekten sabrım kalmadı kendimi kötü hissediyorum sürekli çarpıntım var.. bu bir sınavsa bitsin artık nolurrrr sağlığımı kaybedicem..

sefan olsun cnm ellerine sağlık bir gün istanbul a gelirsem böreğinden yemeye gelicem ama soğansız olsun

valla firdosum ben yedim kafayı eski hayatımı istiyorum bazen bencillik bu belki ama bu aralar tamda bu moddayım yalnız kalmak istiyorum..
geçmiş olsun cnm..

valla hastayım artvinlim sürekli çarpıntım var öptüm seni ve koca adamını

çokk geçmiş olsun cnm ya inş. önemli bşy değildir..

benimk,ler kanmıyo bişeye keçii inadı var pes yani kime çektilerse.. cnm berendede küçük bir delik var ilk doğduğunda duyuldu üfürüm ben ikisinede eko çektirdim şimdi duymuyo dr lar beren de inş. kapanmıştır yaşına geşmeden yine eko çektiricem..

inş. iyi gelir canım ya gerçekten iyi olmaya ihtiyacımız var,
seviyorum seni

canımm çok geçmiş olsun valla bizde evde hasta olanlardanız.. acil şifalar diliyorum..

gecmıs olsun canımya bı dr a falan fıtsenız esınle saglıklı ve guclu olman lazım senın belırtıler soguk algınlıgı gıbı ozellıkle tutulmalar bı yerden sureklı ruzgar ve soguk almıssın gıbı sankı ama bılemedım
kızlarda hasta olduguna gore soguk almıssınız cnm sız devamlı ewdesınız ve sen devamlı hareket halınde ldugun ıcın hıssetmemıs olabılırsın kuzum acıl sıfalar dılıorum hepınıze

canımm çok geçmiş olsun valla bizde evde hasta olanlardanız.. acil şifalar diliyorum..
sağol canım. sizede çok geçmiş olsun...

valla canımsoğuk almamimkansız gibi bişi. evim gerçekden sıcak. terleyipsoğuduğum için olmuşdur diyorum... kızlarda geçen gün yıkadım ondan sonra böle oldun üşüttüm heralde ya... şimdilik idare ediyorum kötüleşirsem gidicem dr a...

günaydın herkeze bizkalktık ilk önce ufaklıklar kahvaltı yaptı onları uyuttum sonrada berkle ben kahvaltı yaptım kahvaltı bitti ufaklıklar uyandı şükür çok kötü bir gece geçirmedk çokkalktılar ama hemen uyudular inşallah günümüzde iyi geçer .yanlız kalmak kötüymüş valla annemde gelemez uzun bir süre bir kaç haftada toparlar kendini aman o iyi olsunda önemli olan o idareedecegiz.

doruk geçmiş olsun canım şuan ne haldesin anlaya bbiliyorum geçen hafta biz öyleydik.emre dahale iyleşemedi bol bol c vitamini al canım eşinde ama sen yel almışsın canım tutulan yerlerine kas gevşetici krem bide vikssi karıştır sür elektirikli battaniyen varsa sar hayatım bir gün içinde 2 kere yap hemen geçiyor ben öyle geçiriyorum .

canım çokk geçmiş olsun. bende böbrek ameliyatından önce hipertansiyon hastasıydım . nasıl bişi olduğunu iyi bilirim. ihmal ettme düzenli takip ettir. tansiyon bu allah korusun..

çok geçmiş olsun canım annene.. yardımcı bulmanada sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…