yaaa sorma muzurlukta şirket kurmakta üstlerine yok..geçenlerde arkadaşlarımız geldi oturmaya 6 aylık bebekleriye beraber..çocukta yavrum bonus kafa gibi maşallah pek tatlı..haliyle kucağıma aldım sevdim..yere bırakır bırakmaz ayşenur kolundan çekip çınara uzattı çocuğu çınar da bi asıldı ki saçlarına sorma..bir avuç saç yolmuş serseri..kendi başına nasıl gidecek iki bağırdı kardeşi getirdi kurbanı nasılsa :))
ayy bu arada benimkiler baba, dede, anne, mama, gel, vak vak, baaaaakkk, haaaammm, miyav miyav demeye başladı..çok şekerler çok seviniyorum anneeee demelerine çoookkk..
canım benim çok teşekkür ederiz..Allah hepimizin kuzularını nazarlardan esirgesin inşallah..
anneleri de seni çok öpüyor bu arada utandıııı
benim de oğlum o durumda canım..biz de 15 aralıkta 10 ayımızı bitirdik ama tık yok tembelde..ama babaları da markete arabayla gider yani o derece tembeldir..ona benzedi diyoruz napalım..
hoşbulduk cnm..bakalım inşallah..
maşallah canım..
ben cevap veriyim hemen ııhhhh ıhhh ıhhhh diyor uzanıyor olmadı yatıp yuvarlanıyor daha da olmadı kardeşi getiriyor zaten..bnm oğlum maşa varken elini ateşe sokmayanlardan :))
ben de vın istiyorurm senin tarifen nasıl ne kadar ödüyosun canım sınırı aşarmıyım merak ediyorum o zaman çok yüklü geliyo diyolar da gerçi ben pek bişey indirmem
kızlar bende kaçıyorum herkese iyi geceler..Nefesçim inşallah kuzunun ateşi yükselmez güzel bir güne uyanırsınız...
Ah canım ya ne kadar üzüldüm anlatamam hele böyle söylemen Rabbim melekleriyle yardıme tsin herkese ...
hay masaALLAH..
Erkenden yürüyecek gidecek belliki masaALLAH
Fatos bende 2 gündür artık dayanamıyorum o kadar sakın olmama ragmen dayanamıyorum bagırıyorum offf bende bilmiyorum napıcam
Annemin yanınada babaannem geldi artık orda kalacak annem eskisi gibi yanımda olmıcak offf valla bilmiyorum
dorukcum geçmiş olsun canım..
kirpicim çok üzüldüm canım... benim lohsa kanamamda 80 gün sürmüştü.. ben gitmedim kontrole.. rabbim acil şifalar versin.
nefescim geçmiş olsun. ateşten çok korkarım..
bana gelince...
ben bugün ağladım sinirimden...
bunca yıldır beklediğim bebeklerime böylemi anne olacaktım diye.. ikisinede bağırdım.. korktular ağladılar.. nolucak böyle bilmiyorum...........
Fatos bende 2 gündür artık dayanamıyorum o kadar sakın olmama ragmen dayanamıyorum bagırıyorum offf bende bilmiyorum napıcam
Annemin yanınada babaannem geldi artık orda kalacak annem eskisi gibi yanımda olmıcak offf valla bilmiyorum
fatoşçum hepimiz arada kendimizi kaybediyoruz karşımızdakinin dünyadan bir haber bebek oldugunu unutuyoruz hatta benim 6 yaşındaki oğlum geçenlerde anne niye kızıyorsun onlar daha bebek anlamazlar dedi utandım ama artık sabır kalmıyor çileden çıkıyor insan zaten evde kapalı kalmak başlıca sorun duvarlarla dost olduk bide çocukların ne istedigini anlayamamak susturamamak yetişememek . sakın bakamadıgı düşünme canım ben berki günde en az üç kere soyardım hergün çarşafı deyişirdi su bile kirdi bizim için günde iki kere yer süpürürdüm ama o tekti ve uslu bir bebekti valla bunları günlük deyiştirdigim zaman mutlu oluyorum onun için gidişatına bırak canım biraz sıkma canını.
bu kadar çabalayıp halen onları ağlar görmek beni sinir ediyor....
haklısın herşeyi gidişatına bırakmak gerek.
ama ben bu durumdayken mutlu mesut yaşayan 1. derece akrabalarım gelince aklıma deliriyorum....
bu cts inş hava iyi olurda avm ye bari gideriz..
iyi geceler kızlar. uyduular nihayet bende yatayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?