Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

çok tatlılar ya...bende kızlarımı seyretmeye doyamıyorum.benimkilerin biri 10 kilo ki ben onu topalağım diye seviyorum diğeri daha 8 kilo ancak var..tabiki tembel olan topalak kuzum...koca poposunu hiç kımıldatmaz, belkide kımıldatmadığı için kilosu daha iyi öbürkü çok hareketli...yan yana oturtunca tembel olan diğerine el ense çekip önüne düşürüyor sonra Allah ne verdiyse ya seviyor saçını okşuyor ,bazen saç çekiyor yada pamak direk göze... yani hiç yanlız bırakamıyorum..bu arada ben kızlarımın tek tük olan saçlarını hergün tarıyorum geçen gün baktım kızım fırçasını almış remen saçlarını taramaya çalışıyor..herşeyi ne kadar hızlı öğreniyorlar hayretle onları izlemek çok güzel...

dur benim emrenin emar sonucunu meraketmeme gerek kalmadı benimki sanayide arka sokaga arabayla gidiyor deliriyordum ya demek benim emrede babaya çekti ben aksine yürümeye bayılırım .egede bana çekmiş zaten banada benziyor .

ben de vın istiyorurm senin tarifen nasıl ne kadar ödüyosun canım sınırı aşarmıyım merak ediyorum o zaman çok yüklü geliyo diyolar da gerçi ben pek bişey indirmem

avenın kampanyası vardı 1 gb 5 lira falan pek video izlemiyorum bu ay mesela10 lira gelmiş geneldede netteyim sadece cok az video izlemişimdir turk telefonu düşününce eev telefonuna bir sürü para netete sabıt ücret 50 lirayı buluyodu 10 lira şimdive heryerde giriyorum canım cok mantıklı ....

benim gözlerde kapanıyor ama ateşini sürekli kontroletmem gereken bir çocuk varrrrrr .bir kaç saat daha dayanacagım mecbur sonra eşime devir teslim

kızlar bende kaçıyorum herkese iyi geceler..Nefesçim inşallah kuzunun ateşi yükselmez güzel bir güne uyanırsınız...

dorukcum geçmiş olsun canım..

kirpicim çok üzüldüm canım... benim lohsa kanamamda 80 gün sürmüştü.. ben gitmedim kontrole.. rabbim acil şifalar versin.

nefescim geçmiş olsun. ateşten çok korkarım..

bana gelince...
ben bugün ağladım sinirimden...
bunca yıldır beklediğim bebeklerime böylemi anne olacaktım diye.. ikisinede bağırdım.. korktular ağladılar.. nolucak böyle bilmiyorum...........

Fatos bende 2 gündür artık dayanamıyorum o kadar sakın olmama ragmen dayanamıyorum bagırıyorum offf bende bilmiyorum napıcam

Annemin yanınada babaannem geldi artık orda kalacak annem eskisi gibi yanımda olmıcak offf valla bilmiyorum

eşimede dedim.. benim tedaviye ihtiyacım var diye..

gerçekten var..

Fatoş sabır ya sabır ...
Bu günlerde gececek bide büyüdüklerinde womenlove yazdıklarına baksana Rabbim yardım etsin yaa hep eskiyi arıcaz sanırım

fatoşçum hepimiz arada kendimizi kaybediyoruz karşımızdakinin dünyadan bir haber bebek oldugunu unutuyoruz hatta benim 6 yaşındaki oğlum geçenlerde anne niye kızıyorsun onlar daha bebek anlamazlar dedi utandım ama artık sabır kalmıyor çileden çıkıyor insan zaten evde kapalı kalmak başlıca sorun duvarlarla dost olduk bide çocukların ne istedigini anlayamamak susturamamak yetişememek . sakın bakamadıgı düşünme canım ben berki günde en az üç kere soyardım hergün çarşafı deyişirdi su bile kirdi bizim için günde iki kere yer süpürürdüm ama o tekti ve uslu bir bebekti valla bunları günlük deyiştirdigim zaman mutlu oluyorum onun için gidişatına bırak canım biraz sıkma canını.

bir yazı okumuştum ikiz büyüten annelere arada nefes aldırın sosyal hayata karışsın rahatlasın diye hahahah bide sosyal oluruzya geçen yengem geldi çık bir kaç saat hava al dolaş dedi ne dolaşmak berkin siparişlerini ara (uçan bakugan) çocukların kıyafetleri küçülmüş onlara alışveriş eve alışveriş tabi kendime çorap bile almadım 2 saat içinde nefes nefese geldim eve yengemde kızım sen gezdinmi yoruldunmu anlamadım ben diyor

bu kadar çabalayıp halen onları ağlar görmek beni sinir ediyor....
haklısın herşeyi gidişatına bırakmak gerek.
ama ben bu durumdayken mutlu mesut yaşayan 1. derece akrabalarım gelince aklıma deliriyorum....
bu cts inş hava iyi olurda avm ye bari gideriz..

iyi geceler kızlar. uyduular nihayet bende yatayım.

sende kısabir süre sonra çocuklarınla mutlu mesut gezeceksin sıkma canını sıkacagız dişimizi 3 yaş biraz uzun ama tatilede gidecegiz gezecegizde allahın izniyle
öpüyorum senide bebişlerinide iyi geceler canım

günaydınnnn...

ya gece olan bir konu beni çok üzdü..NEFES ve ERENZEYNO,kızlar farkında olmadan yaptığım bir yorum ikinizi karşı karşıya getirmiş,özür dilerim

ERENZEYNO TATLIM BEN SANA DEMEDİM o karşılaştırma olayını..hepimize dedim..çünkü bende yapıyorum bazen..hatta geçen gün Cananla telde konuşurken yaptım valla çok kızdı bana..nolur kimse kırılmasın..

Artvinli dedem iyi canım ama bizi çıldırtmak üzere..çok çok huysuz,hep öyleydi zaten iyice arttı..canım Yağız Maaşallah iyi mama alıyor o zaman keçi sütü dene bence,hem boy uzatıyormuş..

Cananım devrime Maaşallah,çok sevindim

Fatoşcum lütfen canını sıkma,bırak insanlar bildikleri gibi davransınlar..senin muhteşem iki yavrun var onlar herşeye yeter..hem bugünün yarını da var dimi?birgün onlar sana muhtaç olacak..

Nefes sonuçları alacaksın dimi..hadi Hayırlısı..

Dırım sen bana iyi geceler demişsin ama ben GÜNAYDINla cevap vereyim:)

gece muhabbet koyuymuş kızlar hepsini hatırlayamadım ama hepinizi seviyommmmm

geçmişi tamamen okuyamadım kızlar hasta durmuyor

burcu, nero, almina maşallah kuzulara
nefes, doruk, yavrukirpi geçmiş olsun canlarım ve atladığım hasta anne ve bebiş varsa inş. yoktur
canancım maşallah devrime çok tatlıdır şimdi o yaaaa çok mrk ettim
dirim yemek listesi sper valla her anlamda yetişiyon bize balbademim, aliş ömerine bak hele annesinin tontişleri çok mu hareketli maşallah sağlıkla büyüsünler inş. ama senide yormasınlarrrrrrr

tüm kıslarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…