Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ceziden çokkkk sefiyommm lennn seniiiiiiiiiiiiiii

lennn artvinliiiiiiiiiiiiiiii hani bana geliyodun sennn

medine sana ne demeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gelmeyinnnn ülennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canan yazayımmı şöyle bol tıbbi terimli bir yazı ortaya karışık...acaba seviyemize etkisi olur mu?

canan iki cocuk yazacagıma tek yazmısım pardon anam kafamı kaldı ALLAH bilir ben onu yazarken ne olduda öyle yazdım...
Senden de hiç bişi kacmıyo bcım kusura kalma
hahha benden hiç bişi kaçmaz anacım hahaha
teşşekkür ederim canım
vallaha bence yaparsın epey kolayyapımı ben az bişi yapıyorum zati ölçüleirni veriirm sana tencereye koy yaparsın vallaha yemek yapmaktan daha kolay soğan doğrama derdi yok et kavurma derdi koy at ata ocağa pişsin bende çok severim vallaha
bitti aşurem pekte güzle olmuştu kociş bi daha istiyoooo

ceziden çokkkk sefiyommm lennn seniiiiiiiiiiiiiii
cezi kıskanır bakkkkkk
bende seni sefiyom şekerrrrrrr gelemde beraber yatakmııııı
canan yazayımmı şöyle bol tıbbi terimli bir yazı ortaya karışık...acaba seviyemize etkisi olur mu?

hıh işte ya aradığım,istediğim cümle buydu lütfen anlamayacağımız ve epey uuzn olan latince terimlerden ortaya bi aranjman yaparmıısn(bak bend eorjinal kelime kullandım çok cahil değilim hahha)
şu topiğin seviyesi biraz yükselsin anacım

neyse veletleir uyyum yemekleirnide yedirdim bugün kolaya kaçtım kavonoz maması yedirdim sütlaç
şimdi bi tane zararlı şey tketeceğim sonra yatağa gideceğimmm
ay kocişin hiç faydaıs yok bu aralar hem hasta hemde özel öğrenci yoğunluğu yaşıyoruz admaın yüüznü göremez oldum saf kociş bari saatini 100 liradan felan versede emeği boşa gitmese
öpüldünüzzzz

Canan yasak şeyden bir fırtta benim için çekermisin...offfff offf..bu aralar çok aklıma düşer oldu...Allah korusun....:85::85::85:

ceziii kıskansnnn baaneee oda sevsin.....elinin altındasın.....gelll anam gell senle çeneden biz uyurmuyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...................

evett cnm bahçelievlerin varoş semtii soğanlıdayım.......sevyemiz buralara yettiiiiii puahhahhaaa

ben tam bilmiyorum oraları ama annemler böyle cadde üstü biryerde oturuyor. niye dersen anadolu yakasında yaşadık hep sonra iş meseleleri yüzünden taşındılar 1-2 yıl oldu..ben avrupa yakasını pek sevmem...

bende yatayım hayatımdaki 3 erkek bana horlama sesi ile serenat yapıyorrrrrrrrrrrr öpüldüz...cicilerrrrrr

bebekaraçları diye bir siteden canım..gelsin tecrubelerimi yazarım..

nazan kim bu arada ???

heeee valla anneler nezihh bölgede olabilir...bahçelievler yayla evlendirme dairesin vs. var ben alt tarafındayım...gelirsennn bi seslen...memnun olurum...kahve içerizzzzz....ali ile ömer bırakırsa tabisiiiii

Almina mın uyumaya niyeti yok..sanki yeni uyandı...gülücükler saçıyor kerata..

teyzelere de gülümsesin :)

gecenin bir yarısı ben buralardayım .berkin öğleden sonra ateşi 40 dayandı hemen duşa soktum ilaç verdim fayda etmedi .şükür eşim erken bitirmiş işini hemen geldi ünüversiteye götürdü ama gıcıklarya
bogazında akıntı var deyip calpolle pedifen vermiş sabah dahiliyeye gelin demiş . biz bilmiyoruz ateş düşürüce vermeyi sanki .neyse geldiler iyiydi biraz bende 9 da yattım eşime teslimettim 3 çocugu
yazık adamcagız gece 2,30a kadar berkle ugraşmış sürekli çıkarmış ateş bir inmiş bir çıkmış kaçkere çamaşır yıkamış ben ölü gibi uyumuşum hiç birşey duymadm valla .yazık yattı ben ben bekliyorum çocukları sabah erkenden kendi dr kötürecek maf oldu çocuk .

ayy cok gecmıs olsun cnm yaa haberdar et bızı ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…